104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22

• Magic Boy
    Tudnál egy képet dobni a teljes tabelláról és a csapat infó oldalairól?
  • soma22
    3-2nél szinte fixre vettem hogy x lesz...

• Magic Boy
    Hajrá meg lesz az.
    Csak így tovább!

Nagyon jól toljátok mindannyian!
  • soma22
    szépen haladunk a kitűzött cél(feljutás) felé:

• Terminátor14
    Van Marquinhos meg Vantaggiato, egyik sem rossz. És a kissebb csapatok ellen soha nincs ennyi helyzetem, viszont tudok győzni.

Chelsea ellen 0-1, helyzet uez, csak most 3 kapufa volt a sok ccc helyett, meg kétszer annyi lövés.
  • zorrobomber
    Mert nincs Torres-ed/Drogba-d aki be is fejezze a CCC-ket? :)
  • Terminátor14
    Köv. meccs Chelsea ellen itthon (az előző linkelt kép még az idegenbeli meccs volt a szezon elejeén), 22 perc alatt lőttünk 3 kapufát, gól az nincs.

Sorry all, csak most kicsit kiakadtam.
  • Terminátor14
    Mondjuk a játék is jó nagy buzerátor néha, most pl egy nap alatt lesérült edzésen két középső védőm :(

Perszehogy kezdők...
  • Terminátor14
    Azt mondjátok meg nekem, hogy miért nem tudok gólt lőni a nagycsapatoknak? :(((

• soma22
    a 22. ezután a meccs után 1-0ra vert minket idegenben. valamit ki kell találnom
  • zorrobomber
    Én is azt tapasztalom L2-ben hogy míg otthon vígan működik a taktik, jönnek simán a győzelmek, idegenben az sem meglepetés ha a 20. helyezett 3-0ra elpáhol.
  • soma22
    első képem erről a mentésről. idén is kiesőjelöltek vagyunk, de ezt nem hagyhatom, és egyelőre igen jól megy a szekér. ha lenne egy biztosabb idegenbeli taktikám(egyelőre semmilyen sincs:)) akkor kb 6 ponttal lennénk elsők.

szeretnék idén feljebb lépni:

• Csesza
    bazz :C
  • pinnacle
    fúúú :OOOOO

srácok, én is most hallottam elöször, h. mindenki meghal egyszer:oooo

azta:Ooo
  • soma22
    akkor mostmár hallottál:)
  • soma22
    igazábol emiatt az újitás miatt kapnak nagyobb szerepet az egyéni beállitások.nekem a 08 nyilazása kimondottan nem tetszett.
  • zsolt515
    Jah akkor kösz mindkettőtöknek. Kár a 09-ben ilyet nem lehet.
  • ErEcH
    08-as FM
  • Terminátor14
    Ez régebbi fm.
  • zsolt515
    Azokat a nyilakathogy lehet így rakni?:
  • zsolt515
  • DONGUBA
    hehe errol a csittaktikrol meg en sem hallottam:)
  • realgyula
    értem én...erre mondtam, hogy ízlések és pofonok...! ;)
    én nagy csapatra vágyom, hogy velük mindent elérjek, te/ti meg inkább arra, hogy a kicsiből csináljatok nagyot...! nem lehet mindenki egyforma...
  • soma22
    ahogy gondolod. senkinek nem cimeztem, capelloval beszéltünk, te belekötöttél.

nem tudsz a játékban csitelni, csupán olyan módon játszol, amit én nem tudok értékelni.
  • realgyula
    ez is célzás, hogy csak "az veszi magára..."
    tudom, hogy rám célzol, én meg tudom, hogy nem csitelek!
  • zyndar
    Ajjaj, én most az 5. szezonra álltam át ill. fogok átállni erre a formációra, igaz, előrenyilak nélkül.
    Igaz ez a 4 évig használt 4-4-2ből alakult ki nálam.
  • zsolt515
    Én töltöttem le csomószor kész taktikát de nálam soha nem jött be igaz nem is 4-4-2-ő volt. Azt még nempróbáltam hogy hogyan működik.XD
  • soma22
    olvasd vissza, sehol nem céloztam senkire sem...persze csak az veszi magára...;)
  • realgyula
    ne szenvedsz fogalmazási gondokkal, ne haragudj...! ;)
    direkt írtam, hogy én egyénileg állítom be minden játékosnál az utasításokat, erre te jössz azzal, hogy az a csit ha letölti az ember a kész taktikát! :D
    akkor mér engem osztasz ember? :D
  • soma22
    igen vagyunk egy páran igy, én a fradis mentésemben jutottam el a mostani taktikáig, ami elég sikeresen müködik is
  • soma22
    baszki, mit nem lehet érteni?

nem az a csit hogy te magadnak egyénileg beállitasz dolgokat, hanem az hogy valaki feltöltött egy olyan taktikát ami kész van, és igen eredményes lehet vele bárki, te ezt letöltöd, majd "élvezed" hogy hudejo vagy. számomra ez a csít...remélem immáron sikerült felfogni
  • realgyula
    mi számít csitnek az egyéni beállításokban?
  • 5w0rdf15h
    ez érdekes az én taktikom is hasonló, még a Valencias mentésbe fejlesztettem ki, de teljesen self-made, saját utasításokkal meg minden :) bár a nyilazás más de az alapja 4-4-2
  • soma22
    saját gyártmány
  • soma22
    én is saját kutfőből ilyet használok. a csit az egyéni beállitásaiban van.
  • realgyula
    mi az a self-made? :D
  • realgyula
    ebbe mi a csit?
    én is ezt játszom, annyi különbséggel h nem a bal hanem a jobb KPK van hátra, a bal pedig előre nyilazva...!
    viszont én magam állítottam be játékosonként az utasításokat, nem szedtem le 1 taktikát se netről...
  • soma22
    én meg nem szeretem. miért játszak ha mindenki megmondja kit igazoljak, és milyen taktikával játszak...a varázs elvész.
  • Fabio Capello
    sose hittem az ilyen világmegváltó taktikákban, a self-made mindig eredményesebb :)