104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ingyen az :D
amúgy meg passz, még csak 4 meccset játszottam, közepes eddig. -
gémben jó ez a Braafheid gyerek? -
Sikerült felkínlódnom magam a Premiershipbe a Huddersfielddel...
Kaptam rögtön vmi 30m £-ot év elején, eltapsoltam 25-öt belőle, ilyen kerettel vágok neki a bajnokságnak. Cél a bentmaradás. 1. meccsemen esélyem nem volt idegenben a CHelsea ellen, simán kikaptam 4-1-re, kövi meccsen viszont szétszedtük itthon a WBA-t, 5-0-ra kiütöttük őket.
Ja, és még mikor javában zajlott a Championship, jelentkeztem Elefontcsontpart szöv kapitánynak, és felvettek... Egyből jött a VB, csoportból továbbjutottam, de a portugálok ellen kiestem.
-
bammeg, ez ugyanaz csak átszinezted a mezeket fhotosoppal! :) -
Babel megint....bumm 
-
Ma is játszottam vagy 4 meccset, de azért mutatok egy tabellát. Nekem tetszik 
-
Hatalmas grat!!!
Mehetsz csobbanni egyet
-
grat! 
a stadion nem a legszebb, de a hely ahol van... :)
catania 4. helye is meglepő :o -
grat, szép volt :) -
bravó, szép idény volt! -
A Milan egyébként oda-vissza megvert. A másik két vereség a Leccétől, és AC Parmatól van
-
lemieux66 #51508 Grat Tojesz! -
Ez az az a hely ahol már kilenc éve töltöm az időmet. Nem rossz, mi? ;)
Szezonzáró meccsünknek óriási volt a tétje, 3 ponttal vezettük a Serie A-t a meccs előtt. Innen azért gáz lenne egy második hely. A Milan meccsére nem is kellett figyelnem, fél óra játék után már a pezsgő hőfokáról érdeklődtem.
A Milan 4-1-re nyert, így megmaradt a 3 pontos difi.
Most érkeztek a hírek, a csapatomból került ki azév játékosa, az év kapusa, az év olasz játékosa választáson Palazzo második lett. Megjegyzem, én az év managere lettem.
Erősítésre nem tudom lesz-e pénz. Keretem az tuti lesz, de nem akarom minuszba vinni a kasszát. Az nem okés. Jön egy csatár ingyen az MU-ból az már tuti, hatalmas tehetség, asszem 20 körül van.
Kell még majd egy védekező középpályás, van is egy kiszemelt, csak sokallom a zsét. Bár egy szezont biztos kibír még a mostani, és nem is szívesen cserélném ki, meg jó is. Majd kiderül, ez még a jövő zenéje. -
lemieux66 #51506 Ja nem mondtam, hogy M Fernandez, Cr 7, Moutinho, Giovinco, Pjanic támogat a szélről. A sok vakegér :) -
lemieux66 #51505 Köszi a válaszokat, rámegyek a javaslatokra. Most toltam egy 0-0-t. Letoltam az ellenfelet.
Egyébként 12 meccset toltam le eddig a szezonban, még nem kaptam gólt, de a kapusom (Lloris) átlaga 6.88. Na ez a vicc! -
Hehe... Ismerős...
Nálam is ez volt a helyzet asszem a hatodik szezonban. Egyszerűen semmi nem ment be, de ha nyertem is, akkor is az ellenfél kapusa volt a meccs embere. Nem is tudtam semmit tenni ellene, de láss csodát ebben a szezonban tarolok.
Köv. szezonban tuti jobb lesz nálad is. -
Esetleg a csatároknak taníts be vmi befejezéssel kapcsolatos skillt, pl hogy helyezzék a lövéseket, vagy hogy erősen lőjjenek stb. -
ha gyors a tempo, mindenképp vedd lejjebb
-
lemieux66 #51501 Hi All!
Először is gratulálok a föld alól feltörő menedzsergéniuszoknak!!
Másodsorban lenne egy kérdésem. Mi a túrót csináljak, ha folyamatosan az ellenfél kapusa a meccs legjobbja? Kicsit durván védenek állandó jelleggel (7.7, 8.3, 8.8!, egy meccsen 2 védett büntető, stb.) A taktikám valszeg oké, mivel nyomok, mint állat, de mit módosítsak? Csatáraim Benzema, Aguero, Markinnyó. Csökkentsem a tempót? Ha valakinek van ötlete, ossza meg velem, mert kezdek durván ideges lenni.
Előre is köszi.
-
DMC? Faszányos. -
Róla mi a véleményetek? 
Giovanni Palazzo
-
Nekem is volt ilyenem, még pár szezonnal korábban.
Sp. Moskva 5:5 Pescara
néhány tartalékot küldtem fel, mondom ezeket még velük is verem. A kapusom mindent benézett, 4 kapott gólnál (3-4-nél) lecseréltem. Végül fordítottunk, és 93. percben 5-5 lett
-
Ez Babel gólja
-
fincsi :D -

OFF: Megyek ma strandolni és Káppelló bácsira hallgatva keresek egy szimpatikus árnyékot a söricilinemmel. Aztán jöhet bármi. -
délután nekivágok a League1 küzdelmeinek ezzel a szép vegyes kerettel:
-
akkor tényleg gyaloggalopp :)
[Aki nyaralni megy mostanság, még délután ötkor se tartózkodjon 5-10 percnél többet a napon, most ennek iszom a levét, sikerült úgy leégni hogy minden mozdulat fáj - ilyen is 10 éve volt utoljára kb, amikor elaludtam a napon :D] -
Nagyon úgy néz ki, Romával (2 döntetlen), Milannal (2 vereség), Fiorentinával (2 győzelem), Juventussal (1döntetlen, 1győzelem) már játszottam a szezonban. Már csak a "gyengébb" ellenfelek vannak hátra gyakorlatilag. -
szépséges 
innen már gyaloggalopp a bajnoki címig :) -
BL-ből kiestem a címvédő Manchester City ellen, olasz kupában pedig az Internazionalétől. Nem is bánom, a bajnokság a célom, annak megnyerése. -
vagyok -
Én vagyok, bár tegnap óta nem nagyon játszom már :( -
még valaki? -
Megint egy mazochista 
Sok sikert és kitartást!
Lájen meg bekezdett, pedig szélső.
-
Hi és grat all!
Jó hosszú szünet után megint FM-ezek, az észak-ír harmadosztályú Queens University Belfast csapatával próbálkozok, régebben már mentem velük, most nagyobb sikereket akarok elérni velük mint akkor. A játékosok borzasztóak, az angol hatodosztály mennyország ehez képest, de azért jók lehetünk. Cél a feljutás valamint az Intermediate Liga Kupa megnyerése. -
CsubakkaSandor #51484 Vagy valami trükköt nem tud valaki hogy lehet elinditani a törrt verziot anélkül hogy ne akarjon fojton regisztrálni???? -
CsubakkaSandor #51483 Helo!! Van itt olyan akinek eredeti a FM2009?És hol lehet beszerezni mert én keresem de nem találom -
Zsombinho #51482 Féltánál így állok a Vauxhall gárdájával(utolsó helyre vártak nagyon remélem,hogy sikerül elérni a rájátszást): -
Nekem is kb. egy hét egy szezon. Ha nagyon belehúzok akkor négy nap. De átlag egy hét. Közben netezek, játékost keresek, beszélgetek MSN-en, stb. Kb. játékra megy a legkevesebb idő, melléktevékenységekre több. :D -
nekem majd' 1 hét egy szezon.. most is 1 órája játékost keresek..