104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    ezekkel a pléjákkal a rájátszást el lehet érni, de ez kevés lesz a Championshipbe, az tuti...
  • Matthew Prosac
    Hopp, őt most szereztem a skót másodosztályból :OO
    Remélem ő lesz az észak-ír David Beckham (ami a szabadrúgásokat illeti :))
  • Matthew Prosac
    Arsenal-al vagyok házasságban :)
    mikor még hatod aztán ötödosztályú voltam egy-két használható spílert el tudtam tőlük kérni (kapust,védőt). akiket most adnának kölcsön azok nem League-1 szintűek az én értékelésem alapján.
    Én olcsó cseh és magyar fiatalokból építkezem és ez a pénzügyieket is jelenti. Három legjobban jövedelmező üzletem pl:

Petr Onderka, Brno -> Wimbledon (Fee: £O)
    Petr Onderka, Wimbledon -> Stoke City (Fee: £1M)
    Szabolcs Lipták, Ferencváros -> Wimbledon (Fee: £220,000)
    Szabolcs Lipták, Wimbledon -> Viktoria Zizkov (Fee: £750.000)
    Pavel Simr, Brno -> Wimbledon (Fee: £50.000)
    Pavel Simr, Wimbledon -> Viktoria Zizkov (Fee: £500.000)

Fiatalok eljönnek hozzám, futnak 1-2 jó szezont és már mehetnek is tovább jó pénzért. 5 év alatt 3M-ra húztam fel az anyagiakat, 100.000-ből :)
  • zaki
    Ha már idáig eljutottál, akkor a Premier Liga is meglesz... :D
    Amúgy jó játékosok. Anyaegyesületed ki? Mikor kezdtem a Huddersfielddel, a Man UTD lett az elején a fiókcsapatom :D
    Mondjuk sokat értem vele, 1. évben elhoztam Gibsont kölcsönbe, oszt ennyi.
    Meg játszottunk 2 bari meccset, amiből jött egy kis bevétel.
  • Gunnersboy
    aaha szerintem is hatalmas! de én már inkább FMezek, ebbe hamarabb lehet szintet lépni ha ügyes vagy!! próbáld ki te is!
  • soma22
    szépségesek, nekem az egész csapatnak nincsen összesen ennyi skillje:D
    ezekután büszke vagyok magamra, és az eredményekre:D
  • Matthew Prosac
    nameg persze Ő
  • Matthew Prosac
    azért pénz az van. legalábbis nekem, mert ügyesen sefteltem a játékosaimmal. de így is csak fiatalokat tudok venni, akik meg szeszélyesek, és nem tudnak kiegyensúlyozottan jól teljesíteni. ilyenekkel vagyok teli (amit nem bánok félre ne érts:D):

• soma22
    eskü, ez a legszopatósabb:)

ez az az osztály ahol már nem elég ha a csatárod gyors, technikás is kellene hogy legyen, nomeg kellene egy név is a csapatba, de pénz még nincs semmire sem.min 2 idény mire innen feljebb megyek
  • Matthew Prosac
    Norwich, Southampton, Bradford volt az első három helyezett az előző évben. Szerinted? :D Nem volt könnyebb :)
  • soma22
    nálam ebben az osztályban van a bradford, watford, southampton...szerinted?:)
  • Matthew Prosac
    AFC Wimbledonnal az első Coca-Cola League 1 idényemben 12. lettem, most kezdem a második idényemet ebben az osztályban, erősítgettem, de félek mert erős a mezőny, gyakorlatilag az első 3 hely már gazdára is talált: Plymouth, Nottingham Forest, Millwall.
    Valahogy mégis meg kell csinálni, és fel kell jutnom!
  • zorrobomber
    féltáv
  • zorrobomber
    grat
  • robotnyk
    epic

• zorrobomber
    :)
  • zorrobomber
    gratula! most már De Silvestri lesz a legjobb plejád :)
    Én is csendben olvasgatok, talán ma este berakok 1-2 képet, de nagyon ritkán tolok 1-2 meccset, sok idő lesz mire az 1. szezon végére érek.
  • andrijcar
    Na igen, ezt szeretném elkerülni. :)

De végső esetben az lesz
  • soma22
    telepitsd ujra a játékot
  • andrijcar
    Sziasztok! Régen voltam errefelé, hanyagoltam kicsit a játékot. Gratulálok a sikerekhez, néha-néha benéztem és olvasgattam.
    Egy hete belekezdtem az FM09-be. A Palmeiras csapatát írányítom 2010-ben járok. Célnak azt tűztem ki, hogy minél magasabb összegért adjak el játékosokat Európába, uraljam a Libertadores kupát és a Klubvilágbajnokságon verjem az aktuális európai csapatot. Plusz minél nagyobb stadiont építeni és esetleg egyszer a világ legértékesebb klubja lenni, bár talán ez lehetetlen.

Egy fatális véletlen miatt kitöröltem azokat a fájlokat, amik a meccseken a játékosok mezeit tartalmazzák, így most minden figura, beleértve a sporikat is, fehérben van.

Ha valaki megtenné, hogy elküldi nekem a szükséges fájlokat tömörítve, annak nagyon megköszönném. Vagy ha valahonnan letölthető, akkor a linket. Köszönöm

[email protected]

• zaki
    Anyagliag is marha jól állunk, 39m van az egyenlegen, és van igazolásokra 25m £.
    beígérték a stadionbővítést idénre is, meg fejlesztik az edzéslehetőségeket+utánpótlásképzést, eddig nem volt rá pénz.
  • zaki
    Na, végeztem...
    Gyenge bajnokság volt részemről a 28. fordulóig. Ott aztán váltottam egyet 4-4-2-ről 4-3-2-1-re, és az utolsó 10 meccsen vmi qrv ajók voltunk! Nem kaptunk ki, csíter Arsenal ellen idegenben 1-1, csíter City ellen otthon 3-1, csóró Chelsea ellen kint 0-0, meg megvertem a Liverpoolt idegenben 3-1-re, ez volt eddig ezzel a csapattal a legnagyobb eredményem. Jövőre ezzel a taktikával tolom végig, kiv leszek milyen eredménnyel. KÉne igazolni 2 izom védekező középpályást, meg vmi brutál csatárt. A védelem nagyon jó volt idén, jött Riou ingyen, már 2X volt francia válogatott nálam, tavaly James védett év első felében, aztán a Rosenborgtól leigatoltam Jarsteint, de egyik teljesítménye sem volt vmi jó, 77 gólt kaptunk :c. Teljesen kicseréltem a védelmet, jött pl De Silvestri a Laziotól 5 misiért, meg fiatal tehetséges védőket igazoltam nem kis pénzért, de megérte... Meg itt van egy kép Ekiciről, a legjobb játékosomról:

• zaki
    Az nem semmi, grat...
    1. bajnoki cím? Vagy mikor nyerted az elsőt?
    Csak hogy legyen mihez mérnem magam, Huddersfielddel mikorra kénem már nyernem vmit :P
    2. Premier ligás évem is elég gyatra sajna, pedig nincs rosz keretem...
    Tavaly iszonyat béna volt a védekezésem, de most meg a támadájáték sz@r, pedig tavaly elég sok gólt lőttünk (6. legtöbbet talán, vagy vmi ilyesmi).
  • BBeno2
    itt a BL...sajnos amint a keretnél látjátok elég sok sérültem volt. (mert a kép a BL döntő előtti napokat mutatja) igy kikapta 1-3 ra. mind1. első BL szereplés volt. igazából több mint amit vártam a csapattól csak szerencsére olaszokat kaptam így tovább jutottunk mint gondoltam.

• BBeno2
    régen írtam már. befejeztem a 2014-15ös szezont a readinggel.

egész jó kis igazolásokat intéztem.

húzós volt de meglett a bajnokság.
    vágig a MUval versenyeztem végül ő lemaradt és az arsenal csatlakozott.
    BLben döntőt játszom a MUval.

FA kupa döntő a MUval.

BLben a milant majd a roma-t majd az intert kaptam. olaszok nem tudatk megállítani.

• karajjj
    üdv uraim, visszatértem a Bayernhez :D Ballack 39 évesen kettőt vágott a Litex Lovecsnek a BL csoportkörben
  • lemieux66
    Na befejeztem a szezont (Lyon). A záró 10 meccsen (22 nap alatt :D) 7 győzelem a bajnokságban (kapott gól nélkül), behúztam a liga kupát (3-0) és kiestem 4-3-al a buzi arsenal ellen a BL elődöntőben. A bajnokságot végül 8 pont előnnyel behúztam.
    Egyébként a szezonom a csodakapusokról szólt, 10(!)-szer volt a meccs hőse az ellen kapusa, és 7,2-es átlaggal védtek ellenem. Ezt jó lenne a következő részben kicsit orvosolni, hisz a senkiházi kapusokkal szemben a kapusaim (Lloris, Kameni) szaros 6,9-es átlaggal védtek, pedig nem nyeretlen kétévesek.
  • zyndar
    Milyen csapatok Gratula!

Itt egy mákos gól:

• Fisicofan
    Végeztem az első idényemmel Észak-Írországban, nem lett tökéletes az idény, a bajnokság borzasztó szorosra sikerült,de a lényeg hogy megvan a bajnoki cím. Sajnos kupagyőzelem nem jött össze, csak egy ezüstérem.:

Elég jól teljesített a csapat, igyekeztem a szinthez mérten jó játékosokat hozni, így aztán túl sok erősítés nem lesz a másodosztályra. Szerencsére egy elég vastag mezszponzori szerződést kötöttünk, így anyagilag helyrerázódtuk kicsit.

Mivel az észak-ír csapatok között nincs egetverő különbség, azt gondolom ismét sikerülhet a feljutás, és jöhet a Premier Liga.
  • mgkp
    Ezt nagyon nem szerettem én is. Ugyanígy Lyonnal és volt olyan, hogy év végére nagyon szoros volt a bajnokság azt a végére berakott 3 napra 3 meccset és utáni 2 nap múlva még egyet. Alig volt már kondija a cserejátékosaimnak is.
  • lemieux66
    Üdv és grat All!
    A tréfás kedvű FM addig pakolgatta a meccseimet, hogy az utolsó 22 napra 10 meccs jutott. Lesz egymás követő napokon is meccs (BL elődöntő majd bajnoki). Ahhoz képest, hogy áprilisban 18 napon keresztül nem volt meccsem:) Ez egyébként a francia 1. osztály. Hát vicces lesz, majd beszámolok, mi lett belőle.
  • Terminátor14
    Nem kellett volna sokat visszaolvasni, a lap alján elhangzott ugyanez a kérdés :)

Lényegében annyit tudsz tenni, hogy ha túl gyors tempót játszatsz, akkor lejjebb veszed, és esetleg megpróbálhatsz betanítani a csatároknak egy-két skillt. (Erősen lőjjön, helyezze a lasztit stb, így nagyobb esélye van a jó befejezésre)

A szabadhoz annyit, hogy valszeg messze volt a kaptól, nem "támadó szabad" volt, gondolom ezért rúghatta a középhátvéd.
  • tobias88
    Másik:

Középhátvéd rúgja a szabadot, pedig nincsen még a felsoroltak között se a listában és onnan vannak legalább 5en a pályán!
  • tobias88
    Ti hogy tudjátok elérni, hogy a csapat több ziccert kihasználjon? Mert 1 meccsen kialakítok 5öt is, de mindig a kapusba rúgják, ha pedig rájuk hatnák, hogy emeljék át vagy fektessék el, le se sz@rják!
  • Fabio Capello
    ez benne van a pakliban, ilyenkor a tartalékosokkal kell kiállni, nincs más lehetőség :)

Amióta én CM/FM-ezem, azóta egyszer sem kaptam halasztást, pedig nemtegnap kezdtem a játékot... :D
  • CsubakkaSandor
    Helo!Nemtudom valaki találkozott e már ilyen problémával de nemtudok kiálni a bajnoki meccsemre mert a játékosaim válogatott meccsen vannak az u19 eseket pedig hát lesöpörné ez ellenfél.Halasztást nem lehet kérni?
  • Fabio Capello
    másold be a Felhasználó/Dokumentumok/Sports Interactive/FM09/shortlists mappába, ha nincs hozd létre, utána próbáld meg újra importálni.
  • pinnacle
    akkor nemtom
  • limperatore
    hm, de mikor importálni akarom kise írja a nevét, pedig ott van a könyvtárban
  • pinnacle
    shorlist?

más verzióval készült (FM 07-08-09)
    sérült