104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    én sokszor próbáltam már, de vagy nem fejlődött semmit a fiatal srác, vagy azt kaptam, hogy botrány van a csapatnál mert nem bírja 1mást a két játékos...
    adatbázisfrissítés 2009. július 19.-e állapotal:
    http://fmhungary.hu/letoltes/data_update20090719

én leszedtem, de csak azt néztem, hogy Kaká, Ronaldo, Benzema és Albiol hogyan fest a Real Madridba...! :)
  • DONGUBA
    #51639 as uzi
  • BBeno2
    srácok merre találom a legujabb adatbázist? mit tartalmaz?

megbízható?
  • BBeno2
    fiatal profilja. játékos ráhatás. alul ajánlás hogy valaki tanítsa. kiválaszt.
  • CsubakkaSandor
    Sziasztok!Hogy lehet vagy hol kell beállitani , hogy 1 idösseb játékos tanitsa a fiatalabbat???
  • zorrobomber
    kratula
  • DONGUBA
    Hella befejeztem genovaval a masodik idenyt....elsoben negyedik lettem.
    Utolso fordulo elott milan vezetett inter masodik en 3.
    Bejott reszben az imam milan kikapott de inter nyert de utobb latom az se szamitott hogy milan kikapott mert elottem vegzett.

• Terminátor14
    Szívesen ;)
  • lakac00
    Köszi az infót. :)
    Most már megvilágosodtam
  • Terminátor14
    A playmaker az az irányító játékos, aki szétosztja a lasztikat, kreatív stb...

Ez nem feltétlenül jár azzal, hogy a társak őt keresik a lasztival, ez már a target man kiváltsága :D
  • lakac00
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Viszonylag új vagyok fm-ezés terén és a playmaker szerepkörét nem igazán értem. Ha beállítom, akkor a csapattársai őt fogják keresni a labdákkal? Amolyan írányító szerepkör ez?
  • zorrobomber
    Amikor először játszottam a meccset le, tény, elcseréltem magam. Mind2szer nyomott a Port Vale, egyértelműnek kellett volna lennie már elsőre is hogy fognak gólt lőni, akkor úgy cseréltem hogy a végén már nem tudtam csatárt behozni. Ma reggel hiába merült fel bennem hogy ki kellene kapni, nem állt rá a kezem, behoztam a bekapott gól után a 3. csatárt, kitámadtam, átálltam lestaktikra, bejött. Ha a döntőben kiesek, le fogom játszani ebben az osztályban még egyszer azt a potom 46 meccset, de szerintem ott sem az ifiket fogom játszatni :S :)

Álláskeresésnél még Tatabányánál is kiröhögtek, szó szerint, az már mellékes hogy az Exteter-em simán elverte volna őket :) Asszem kihívom őket friendly-re :D
  • DONGUBA
    En nem fejtem ki mindenki ugy jatszik ahogy akar:DD
    En nem tartozom a mindenki csal es tarsaihoz:D
  • zorrobomber
    Ha arra gondolsz, én is meglepődtem hogy igen, 4. osztály rájátszásban nincs idegenben lőtt gól szabály :) 3-4, 2-1-es állás után hosszabbítás jött :)
  • zorrobomber
    Shame on me tudom, vállalom. Ki is fejtheted nyugodtan a véleményed :)
  • DONGUBA
  • zorrobomber
    no comment
  • zorrobomber
    Bár elveimmel ellenkezik(no visszatöltés), de úgy tűnik muszáj lesz meglépnem, mert a kutyának se kellek, többek közt még magyar2. osztályban is kiröhögtek, mentést meg nem akarom abbahagyni.
  • zorrobomber
    Utolsó 3 meccsen kikaptam a bajnokságban, így is csak az utolsó fordulóban csúsztam vissza playoff pozícióba. A rájátszás elődöntőjének 1. meccsén 4-3ra kikaptam a Port Vale-től, otthon pedig 1-1 lett, a végén hiába nyomtam... Hiába hosszabbították meg már jóval korábban a szerződésem, lemondtam. Bye Exeter. Állást keresek.
  • DONGUBA
    Itt is kettot latok meg mashol is capello:) Inkabb egy focilabdat raknal be annak jobban orulnek:D
  • Fabio Capello
    Kettőt kaptál Monotól. Kettőt én raktam be scripttel, amitől nekem ott a vörös csillag a nevem mellett. Ha átmész más topikba, csak két pontot látsz magadnál, ha itt vagy, négyet
  • DONGUBA
    vagy te csak felturboztad?
  • DONGUBA
    mi van?nem ertem....mono adta nem?
  • Fabio Capello
    eeeeeeeee... csak nem veszed észre :D

volt két alap büntipontod, én scripttel mellétoltam neked még kettőt :D
  • DONGUBA
    Ja a buntipont?:DDDD
    HAt ha valaki ettol alszik jobban orulok neki de amugymeg kin.......a a s....m.Ha mindenkinek adnanak egy csunya szoert buntit hany embernek lenne?
    De valamiert kiemelt figyelmet kapok:DDD
  • Fabio Capello
    kukkants rá a fejlécedre :D
  • DONGUBA
    Mire gondolsz?:)
  • Fabio Capello
    nnna, így már sokkal jobb, nem? :D
  • DONGUBA
    Bakker megbuntettek es sarokba kell allnom:DDDDD

Na szoval ez az uj adatbazis erdekes Gareth Barry a Manc.cicinel van es er ugy 300 ezer fontot:DDDDD
    Jol elcsesztek.
  • DONGUBA
    ment
  • zaki
    +80-as gólarányt akartam írni, mind1.
  • zaki
    Thx. Elküldheted pm-be, kiv vagyok, köszi.
  • DONGUBA
    Grat zaki jo vagy......nekem kiba jo sajat taktikam van amiben most pl Higuain a genovaban europai aranycipos lett mogotte carbonaro 15 golt rugott.Ha erdekel elkuldom tanulmanyra:)
  • Utley
    Grat :) Én az új adatbázissal elkezdtem egyet a Burnley-el.Cél nem lehet más mint a bentmaradás.Pénz az nincs,de legalább a saját szám íze szerint tudom összedobni majd a keretet :)
  • zaki
    Véget ért a 3. Premier Ligás évem a Huddersfielddel:

BL-ben aValencia, Panathinaikos, FC Kobenhawnt kaptam, 2. hely kötelező. Most 8 meccs után 2. vagyok 17 ponttal, de az Arsenalt nem lehet lenyomni, az tuti. Tavaly 1-0-ra vertem őket a szezon végén idegenben, pedig több mint 100 gólt rúgtak, és ők kapták a legkevesebbet... +100as gólarányuk volt... LOL?

Ez a 4-3-2-1-es taktika bejövős, egyetlen gondom van: a csatáraim alig lőnek gólt... Vmi tipp, hogy miért? Vmi tuti beállítást tudtok rá? Most célemberre állítottam, Alex Teixeirát leigazoltam 16m £-ért, erre lőtt 1 gólt 11 meccsen? Morimoto is jött 12 misiért, de semmi.... :( Beállítás gondok vannak az tuti.
  • zorrobomber

League 1-re gyúrás folyamatban :)

• zorrobomber
    na az ilyenek miatt alig várom hogy minél előbb feljussak :) forma, esélyek szinte semmit nem számítanak, megy a pofozkodás összevissza.
  • zorrobomber
    Én akartam rakni, aztán mégsem. :)
  • karajjj
    nemsemmi :D
  • zaki
    ilyenre sem emléxem, hogy ne jött volna 1 új üzenet se egy teljes napig :D
    válság van na... :P