104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Birmingham, egyértelmű. -
karajjj #51719 volt már nekem is ilyen... -
A picsába:D -
Hali all! Hazatértem Balatonról, innen folytatom:
-
melyiket választottad? -
alsó képen jobb felső sarokban ott van a fül, arra nyomj rá, és ott ki tudod választani a többit is -
megvan kinyitottam a szemem...
-
Lenne egy kérdésem. Kértem feeder clubot, be is jöttek a javaslatok, 3at ajánlott fel az elnök->
Ha rákattintok a make recommendation-ra, miért csak a Bristol City-t látom?->
-
pmbe elküldöm -
ki lehet próbálni ezt a taktikát??
mer jelenleg olyan gondba vagyok, hogy kevés gólt kapok 24 meccs/14 kapott, de viszont elég keveset is rúgok 24/24 rúgott...ez pedig elég sz*r
eddig 4-1-3-2-őt probálgattam, de sajna nagyon kevés volt a kapuralövés is, nemhogy a gól...
szóval kipróbálnám, ha elküldenéd, vagy valahol megtalálható már?? -
valtozo asszem -
HAli. Belenéztem kicsit a Data Editorba, és láttam néhány tehetséges játékosnál, pl. Balotellinél, hogy mínuszos a potential ability-je. Ez miért van? Ez azt jelenti, hogy ő már nem fejlődhet, csak vissza? -
En a szélsőkre, mert azt hittem, hogy elfutásnál segít! Belső középpályásokra szoros emberfogást, hogy ne tudjanak kibontakozni! -
realgyula #51707 szerintem nem létfontosságú ez, de ha megnézed az asszisztens elemzését, akkor ő segít, hogy mely játékosokra kell figyelni...!
én csak a lezárást szoktam alkalmazni, azt is az ellenfél belső középpályásaira, illetve támadó középpályásaira. -
Hello, 1 kérdésem lenne:
Ellenfél utasításoknál van ugye, hogy lezárás, szoros emberfogás, láb figyelése és kemény szerelés! Nagyjából próbálgattam már, de tökéletesen még mindig nem tudom, melyiket mikor érdemes alkalmazni! Ebben tudnátok segíteni?
(Játékos-Játékos viszonylatban, pl jobbközéppályás - balhátvéd viszonylatban értékekkel) -
Guba, taktikádat kipróbáltam:
Newcastle-Hudd 0-0
Hudd-Valencia 4-1
Hudd-Sunderland 3-3
Stoke-Hudd 0-0
Panathinaikos-Hudd 1-1
Blacburn-Hudd 2-1
Nekem nem jött be. Visszaváltottam a sajátomra kis változtatással, Hudd-Tottenham 4-0 :P
-
következő meccs meg... inkább semmit nem írok
-
Hi, grat mindnekinek.
Folytatom a Huddersfielddel:
-
-
egész jól sikerül a csopotkör. utolsó meccsem a samp ellen volt. 1-0 lett de már a meccs előtt biztos továbbjutó voltam mert a feye már enm játszott. -
Na erre mondom fasza eladja a legjobb jatekosom a madridnak az engedelyem nelkul-kocsog pellegrininek nem penz.
A penz jol jon de nem letszukseg most.
-
-
első nagyobb meccsem ahol őszintén szólva vereségre számítottam.
első meccs otthon 3-3
idegenben 1-2
Kép -
-
Hello mindenki! Látom elég lapos manapság a forum. Kár, mert szeretem átfutni, átolvasni az írásokat.
York City csapatommal vitézkedek az elsőosztályban. Első évem a legjobbak között. A vezetőség elvárása a bentmaradás. A média viszont a 20. helyre vár minket. Az én elvárásom ezzel az alakuló csapattal a felsőház elérése. Sajnos igazolni nem tudtunk nagyon, így maradtak a tavalyi játékosok. Pár kép a szezon közepéből:
Tabella:
Az eddig lejátszott meccseim (pár meccs kiemelve, amik igen jól végződtek :)):
Legutóbbi összecsapásom! Visszavágtunk a Kékeknek (nem kis meglepetésre!)
A szerény kis keretem:
-
realgyula #51695 nem rossz...használni nem fogom ezt a taktikát, de pár dolgot átvittem a sajátomba, és eddig bevált...! :) -
noh. picit félreteszem a readinget addigis kezdtem egyet a Salzburg csapatával.
remélem szép kis kariert futok be velük. -
Azt hittem,ahogy végig olvastam a tabellát..:) -
nem, még "csak" L1 -
Bocs lehet,hogy én nem figyeltem,de ez már a Championship ? -
Nos végetért a 4. szezonz is az eastbourne noro csapatánál. friss feljutóként megintcsak nem sokminden jóra számithattam, és be is bizonyosodott hogy a védelem erősítésre szorulna, de pénz nem volt, igy maradt a rúgjunk több gólt elve. Lecserélésre került a gyenge man. assziszt, illetve történt egy klubbcsucsot jelentő eladásunk 110ezer euroért Mikael Anderssen személyében a kapubol.
Úgy gondolom nincs okunk panaszra, jövőre meglehet a feljutás, ha sikerül az erősítés
Kieg:
a csapat 2 éve profi, nincs saját stadion, tehát az anyagiak elég elenyészőek a többiekhez képest, vegyétek figyelembe mielőtt lenéztek:D
-
gratulálok, vszeg immáron boldog tulajdonosa vagy pár trójainak... Soha nem volt ilyen csít FM-hez, max editorral... -
Jó nem kell sírni de ki lehet próbálni egyszer nem?
Soha nem csiteltem de most mondom megpróbálom!!! -
Látom csítszagra gyűlik a nép
-
te inkább az esc-et nyomkodd ha FM-ezel :DDD -
nem biztos hogy jo szemmel nézzük aki csal, és még büszke is rá -
Letöltöttem egy trailert hogy adjak a csapatomnak egy kis pénzt mondom igazolok egy két jó játékost akit találtam de aztán a pénz csinálás nem járt sikerrel mert nyomkodtam a NUMPAD1-et és nem csinált semmit! LOL
-
Nézd meg a személyiségüket, nem árt ha hasonló. -
Erről te tehetsz, igenis működik a dolog, csak figyelni kell, hogy hasoló személyiségű játékosok kerüljenek össze. -
milyen aa taktika?:)
swenki se jelzett vissza meg