104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Birmingham, egyértelmű.
  • karajjj
    volt már nekem is ilyen...
  • Nightwish006

A picsába:D
  • Matthew Prosac
    Hali all! Hazatértem Balatonról, innen folytatom:
  • Gunnersboy
    melyiket választottad?
  • zaki
    alsó képen jobb felső sarokban ott van a fül, arra nyomj rá, és ott ki tudod választani a többit is
  • zorrobomber
    megvan kinyitottam a szemem...
  • zorrobomber
    Lenne egy kérdésem. Kértem feeder clubot, be is jöttek a javaslatok, 3at ajánlott fel az elnök->

Ha rákattintok a make recommendation-ra, miért csak a Bristol City-t látom?->
  • zaki
    pmbe elküldöm
  • daver88
    ki lehet próbálni ezt a taktikát??

mer jelenleg olyan gondba vagyok, hogy kevés gólt kapok 24 meccs/14 kapott, de viszont elég keveset is rúgok 24/24 rúgott...ez pedig elég sz*r

eddig 4-1-3-2-őt probálgattam, de sajna nagyon kevés volt a kapuralövés is, nemhogy a gól...

szóval kipróbálnám, ha elküldenéd, vagy valahol megtalálható már??
  • DONGUBA
    valtozo asszem
  • Donar
    HAli. Belenéztem kicsit a Data Editorba, és láttam néhány tehetséges játékosnál, pl. Balotellinél, hogy mínuszos a potential ability-je. Ez miért van? Ez azt jelenti, hogy ő már nem fejlődhet, csak vissza?
  • tobias88
    En a szélsőkre, mert azt hittem, hogy elfutásnál segít! Belső középpályásokra szoros emberfogást, hogy ne tudjanak kibontakozni!
  • realgyula
    szerintem nem létfontosságú ez, de ha megnézed az asszisztens elemzését, akkor ő segít, hogy mely játékosokra kell figyelni...!
    én csak a lezárást szoktam alkalmazni, azt is az ellenfél belső középpályásaira, illetve támadó középpályásaira.
  • tobias88
    Hello, 1 kérdésem lenne:
    Ellenfél utasításoknál van ugye, hogy lezárás, szoros emberfogás, láb figyelése és kemény szerelés! Nagyjából próbálgattam már, de tökéletesen még mindig nem tudom, melyiket mikor érdemes alkalmazni! Ebben tudnátok segíteni?

(Játékos-Játékos viszonylatban, pl jobbközéppályás - balhátvéd viszonylatban értékekkel)
  • zaki
    Guba, taktikádat kipróbáltam:

Newcastle-Hudd 0-0
    Hudd-Valencia 4-1
    Hudd-Sunderland 3-3
    Stoke-Hudd 0-0
    Panathinaikos-Hudd 1-1
    Blacburn-Hudd 2-1

Nekem nem jött be. Visszaváltottam a sajátomra kis változtatással, Hudd-Tottenham 4-0 :P
  • zaki
    következő meccs meg... inkább semmit nem írok

• zaki
    Hi, grat mindnekinek.
    Folytatom a Huddersfielddel:

• BBeno2
  • BBeno2
    egész jól sikerül a csopotkör. utolsó meccsem a samp ellen volt. 1-0 lett de már a meccs előtt biztos továbbjutó voltam mert a feye már enm játszott.
  • DONGUBA
    Na erre mondom fasza eladja a legjobb jatekosom a madridnak az engedelyem nelkul-kocsog pellegrininek nem penz.
    A penz jol jon de nem letszukseg most.

• BBeno2
  • BBeno2
    első nagyobb meccsem ahol őszintén szólva vereségre számítottam.

első meccs otthon 3-3

idegenben 1-2

Kép
  • zorrobomber

• bexinho
    Hello mindenki! Látom elég lapos manapság a forum. Kár, mert szeretem átfutni, átolvasni az írásokat.
    York City csapatommal vitézkedek az elsőosztályban. Első évem a legjobbak között. A vezetőség elvárása a bentmaradás. A média viszont a 20. helyre vár minket. Az én elvárásom ezzel az alakuló csapattal a felsőház elérése. Sajnos igazolni nem tudtunk nagyon, így maradtak a tavalyi játékosok. Pár kép a szezon közepéből:
    Tabella:

Az eddig lejátszott meccseim (pár meccs kiemelve, amik igen jól végződtek :)):

Legutóbbi összecsapásom! Visszavágtunk a Kékeknek (nem kis meglepetésre!)

A szerény kis keretem:
  • realgyula
    nem rossz...használni nem fogom ezt a taktikát, de pár dolgot átvittem a sajátomba, és eddig bevált...! :)
  • BBeno2
    noh. picit félreteszem a readinget addigis kezdtem egyet a Salzburg csapatával.

remélem szép kis kariert futok be velük.
  • gilgames00
    Azt hittem,ahogy végig olvastam a tabellát..:)
  • soma22
    nem, még "csak" L1
  • gilgames00
    Bocs lehet,hogy én nem figyeltem,de ez már a Championship ?
  • soma22
    Nos végetért a 4. szezonz is az eastbourne noro csapatánál. friss feljutóként megintcsak nem sokminden jóra számithattam, és be is bizonyosodott hogy a védelem erősítésre szorulna, de pénz nem volt, igy maradt a rúgjunk több gólt elve. Lecserélésre került a gyenge man. assziszt, illetve történt egy klubbcsucsot jelentő eladásunk 110ezer euroért Mikael Anderssen személyében a kapubol.

Úgy gondolom nincs okunk panaszra, jövőre meglehet a feljutás, ha sikerül az erősítés

Kieg:
    a csapat 2 éve profi, nincs saját stadion, tehát az anyagiak elég elenyészőek a többiekhez képest, vegyétek figyelembe mielőtt lenéztek:D

• Fabio Capello
    gratulálok, vszeg immáron boldog tulajdonosa vagy pár trójainak... Soha nem volt ilyen csít FM-hez, max editorral...
  • zsolt515
    Jó nem kell sírni de ki lehet próbálni egyszer nem?
    Soha nem csiteltem de most mondom megpróbálom!!!
  • zorrobomber
    Látom csítszagra gyűlik a nép
  • Gunnersboy
    te inkább az esc-et nyomkodd ha FM-ezel :DDD
  • soma22
    nem biztos hogy jo szemmel nézzük aki csal, és még büszke is rá
  • zsolt515
    Letöltöttem egy trailert hogy adjak a csapatomnak egy kis pénzt mondom igazolok egy két jó játékost akit találtam de aztán a pénz csinálás nem járt sikerrel mert nyomkodtam a NUMPAD1-et és nem csinált semmit! LOL
  • zorrobomber
    Nézd meg a személyiségüket, nem árt ha hasonló.
  • Terminátor14
    Erről te tehetsz, igenis működik a dolog, csak figyelni kell, hogy hasoló személyiségű játékosok kerüljenek össze.
  • DONGUBA
    milyen aa taktika?:)
    swenki se jelzett vissza meg