104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én Caseres-t veszem meg mindig a Barcától, és egy év múlva dupla annyiért el tudom mindig adni!
Amúgy feljutottam a Zaragozával és az új igazolásokkal igencsak megtaláltam a taktikát!
Owennek köszönhetem, mert ingyen jött és vezeti a góllövőlistát!
-
jaja de brutál fiatal a gyerek és igazából tényleg nem ér annyit. ki is kell nevelni hogy 10 felett adjanak érte,... különben ha a santosba rohad akkor 3.5-5 az értéke. -
51 millát nem ér, de azért nem túl rossz -
karajjj #51797 9.0.2 és Neymar, számomra nonanem, most ha jóllátom a Santosban focizik -
neve?? csak nem lehet akkora noname.
vagy te miveltolod?
930? vagy halálszar legujabb adatbázissal?? -
Mégsem a Newcastlével kezdek
-
karajjj #51794 nekem a Real most egy full noname brazil gyereket 51 milláért... -
Kezdek egy újat az új átigazolásokkal. Asszem a Newcastle lesz a nyerő. -
ezeket én sem értem.
az én játékaimban egyszersem voltak ilyen eszeveszett összegek... főleg nem ilyen középplayákért..
pedig a city eddig minden játékomban megvette santa cruzt de max 18 milláért. -
Ilyet miért csinál a játék? 
Barca is 51 millióért megvette a BL győzelem után Ben Arfat! -
-
Szarok voltak idén is az ifik :D:D -
Sziasztok -
pinnacle #51787 kreativ szabadság 0
mentalitás 0
passz hosszú
letámadás (ha van kapusnál) 0
és nézd meg a kedvenc mozdulataid, ha ott van akkor próbáld megkérni a ráhatásban
-
karajjj #51786 esetleg megkéred, hogy ne csinálja? :D
vagy kapusnál olyat nem lehet? -
csövi, nem tud valaki véletlenül segíteni nekem abban hogy hogyan tudnám valamelyik játékosommal lelövetni a kapusomat? az a mániája hogy kifut, és gyak. odaadja az ellenfél csatárának a labdát. -
Júliusban nincs FM ;)) Nme is volt amúgy :D Most van egy kis szabadidőm, úgyhogy játszogatok. -
Hát téged látni errefele? :D Nem arról volt szó hogy nyáron nincs fm? :) -
Izgalmas volt a 2. félidő :D:D
-
nah, itt a keret, az osztályzatok a 3 bajnoki meccsre vonatkoznak egyenlőre még csak:
KATT -
bocs, nem német bajnokság, hanem Német Kupa a Bayern ellen...:) -
nah, fél év hanyagolás után befejeztem a Wolfsburggal az első szezont...
Eredmények:
Bajnokság 3. hely (Bayern, Schalke előttem)
Uefa Kupa 2. hely (Fiorentina ellen....előtte: Shaktar Donyetszk, Valencia, Benfica, PSG volt az ellenfél, ebből 3x-szor 11-essekkel mentünk tovább :D :D mázli is volt benne
Német bajnokság 2. hely... (Bayern ellen)
Sajna én még az ütőképes taktikát nem találtam meg, mert még mindig nagyon kevés gólt rúgok, de továbbra is keveset kapok...:)
Mivel BL selejtezős helyen végeztem, már le is játszottam az első meccsemet, persze szinte a legnehezebb ellenfelet kaptam (Sahktar D.), első meccsen itthon nyertem 2:0-ra...Új szerzemények betaláltak :)
szóval van még mit tanulni, fejlődni...gólszerzésben mindenképp...viszont leigazoltam Güisát, plusz egy fiatal dél-afrikait (Erasmus), remélem hozz tudnak tenni valamit a játékhoz...ezenkívül találtam még fiatalabb ígéretes emberkéket, majd rakok be képet a csapatról... -
Wimbledon - Charlton 1-0
ez már tényleg megaLOL! -
erre mondják hogy megtaláltam a helyes taktikát?
-
karajjj #51776 lol, most nézem, hogy ki vezette a meccset A_S:Fd_AS:fdassf -
karajjj #51775 na ezen most becsokiztam....
Ajax ellen játszottam a BL csoportmeccs visszavágóját, 11 emberrel akarták kivédekezni a 90 percet, akárhogy cseréltem, nem jött be, mert minden helyzetem elhalt a kapujuk előtt, na a 86. percben mondom magamban, hogy ezeket ki kéne csalogatni onnan valahogy, beállítottam a védekezőre a felfogást, rövidpasszos gyors játékot kértem és a második kontrából meg is született a gól :D
-
első forduló: Blackburn - Wimbledon 1-1
második forduló: Wigan - Wimbledon 1-1 (gólszerző: Buzsáky)
mindkétszer vezetett az ellenfél, két igen kemény meccsen két pont, nem panaszkodom én 0-val számoltam :) -
Ma délután játszottam egy kicsit :)
Első meccs a Juve ellen
Második meccs a Juve ellen
-
Én is meg vagyok "áldva" L1-ben Bradford-al, Leicester-el, Southampton-al. :/ Utóbbiban ott van pl 1 Schneiderlin, aki a Bl-győztes Laziomban kezdő volt... -
OMG! ez marhakemény lesz!
-
Én sem látom. -
Mascio a 9.3-ban már nincs is benne? -
-
-
én pont Janko-t adtam el :D -
Tényleg nem akartam már megválni senkitől, Akonnor-tól meg főleg, ő volt a csk, de aztán mégiscsak 35 éves. 2 edzőm van, wage budget meg 0-án, meg kellett lépni...
-
Úgy éreztem hogy mind az átigazolási szezonom, mind a felkészülési meccseim jól sikerültek, ehhez képest tétmeccseken egyelőre nem brillírozok...
Átigazolások:
Meccsek:
-
janko jobban baszta a gólokat ráadásul ő osztrák és jött amúgyis Marco Pérez és Marquinhos. -
Vonlanthent eladni :O
én Salzburgos karrierembe minden évben vadállatkodott :D -
Kb 6 év után végre megkaptam első állásajánlatomat, a Crystal Palace akar a padjára, de hülye lennék otthagyni az én jó kis Wimbledonomat (L) xDDD