104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
900.000-ért adták, és azért ennyi az értéke mert a Slovacko kiesett a cseh elsőosztályból.. -
kíváncsi lennék mit írt a függőségi ráta a mentésednél
-
Voicu nincs kicsit alul értékelve? -
bocsi de ezt muszááááj: :D
nemrég a villa megnyeri a béke kupát utána meg kiszopatja őket a háry potter hát ez vicc
-
karajjj #51836 én szeretek igazolgatni, csak már fosok, hogy mitkezdek a sok tehetséggel... :D van kb 50-55 játékos a klubnál -
imádom az átig időszakot. igazából csak azt csinálnám mindig. -
én imádom, miután elkezdődik a bajnokság, már 1 hónap után a januárt várom :DD -
én is pont ma szántam rá magam kb 2 hónap óta :D csak megint jön a nyári átigazolási időszak amit rühellek :S -
karajjj #51832 jólvanmár, vagy 1 hónapja nem játszottam :D -
az bazmeg a büdös kocka :D -
karajjj #51830 de megfiatalítottam egy főként 34 év fölöttiekből álló Bayernt és Bundesligát nyertem a félkész csapattal :D BL-ben elődöntőig jutottam velük, 35 milliót szereztem egy noname generált gyerekből :D spanyol szövetségi kapitány vagyok, ingyen elhoztam a Bundesliga gólkirályt, akinek az a mániája, hogy 20-ról rugdossa a gólokat, az új szezonban 4 meccs után 14:1-es gólaránnyal veretlen vagyok :D
most viszont a spanyolokba bele fog törni a bicskám :S -
beteg aberrált állat:D -
karajjj #51828 12 és fél órát fm-eztem zsinórban kb kétszer 10 perc megszakítással :D -
Jaja, a 910-es patchben még benne volt. Toulalant rendszerint megvette a Real vagy a Sevilla, aztán Benzin hőbörgött :D
Amúgy eddig még sosem láttam Messit átadólistán, de durván összebalhézott Guardiolaval. Köszönöm szépen :D -
Nekem annó eladták Messit 50 millió euró körül, és semmi ilyen nem kellett hozzá :) -
nem tudom mit tegyek.
dillemma.
newcastleval 1-2évenbelül bajnok tudnék lenni, max 3 év.
de a salzburggal a jövő csapatát alkotom
-
hát én sem . sőt azt sem hogy nyafogna valami miatt. de minimum hogy ennyi pénzért betettem volna a castillába nyomorogni.
(tudom hogy korhatáros a castilla) csak poén.
azt a "trükköt"hallottam eddig hogy benzemát csak őgy lehet elhozni ha előbb megveszed tulalant , akkor elkezd nyafogni és akkor megtudod őt is venni.
azt nem vágtam hogy messi és milito között is van ilyen. -
hat nem ma kzdtem de en meg sose tudtam megvenni. -
Baszott nagy mázlim volt. 1000 mentésből 1-szer HA átadóra kerül Messi :D Másik dolog meg, hogy totál véletlenül vettem észre. A hireknél megakadt a szemem egy cimen: Messi dilemmája. És mellette volt a CFC cimere.
Ha azt ne vegyem észre, akkor kb Londonban lenne Messi :DD
BL Csoport: MU, Szpartak Moszkva, CSZKA Szófia, Villarreal.
5 millió euró van a klub számláján, és az is csak úgy, hogy Canit eladtam, hiszen Messi érkezésével 26 fő volt az első csapatnál. -
na menj má a picsába :D -
karajjj #51820 úúú bazz :DDDD
én 2016-ban nem tudok egyetlen nagyobb nevet sem igazolni, mert mind ilyen 80-90 milliónál kezdődik... :S 28-30 évesen -
A nyár szenzációja! Gabriel Militot eladta a Barca a Milannak, Messi pedig minőségi pótlást kért a helyére, melyet Pep megtagadott. Az argentin bedurcizott, és 39 millió euró ellenében máris vihetővé vált...
Vevő akadt is azért... -
Megvolt a felkészülés. -
zorrobomber:
erről a gyerekről is azt hittem hogy szórni fogja, aztán 7 bajnokin kezdett és 6 teljes félidőt kapott csereként és ezidáig nem sikerült neki betalálnia, 6,26, két gólpassz és más semmi...
Lassan elfogy a türelem, az a nagy szerencséje, hogy a többi csatárom is szinte gólképtelen vagy sérült. Voicu érkezésével esélyes hogy ő pedig távozni fog.
-
Ez meg tyűű -
Ez a Voicu gyerek szórni fogja a gólokat, szép találat! -
Fölény? :DD -
Majdnem féltáv, a csatárszekcióm egy botrány, a kapusom is néha alámtesz, muszáj erősíteni télen, bár feljutóként eddig nem is olyan rossz teljesítmény:
A télen ők már biztos érkeznek (sokat várok tőlük):
-
grat, teccik a keret -
Olyan kérdésem lenne, hogy saját nevelésekre hogy tudok rákeresni? Mert ha jól tudom nemzetközi kupában van valamilyen szabály, hogy 4 játékosnak bent kell lennie, nekem pedig csak 3 van, abból is 2 gyenge és csak ezért tartottam meg őket! -
Rivas és Gago, a tipikus igazolások nálam is
-
Megtörtént :D:D -
Hát, én tolom tovább Exeter-t rendületlenül, de most én is inkább fárasztónak/időrablónak érzem mint élvezetesnek
-
Ezen el kell gondolkodnom... -
Nincs kedvem beszámolót irni, igy csak pár képet hoztam. Cimvédés nem jött össze, pedig meglehetett volna. 10 fordulóval a vége előtt 12 pont hátrányban voltunk.
Azpilicueta friss igazolás, kellett egy jó jobb bunkó. -
karajjj #51805 a Real most igazolta le a Hoffenheimtől a 196 CA-s 22 éves védőt 71 millióért...
én meg 2016-ban Bundesligát nyertem, a német kupát a döntőben buktam el a Dortmund ellen, a BL-ben pedig az elődőntőben vert a Barca összesítésben 1 góllal...
A legértékesebb játékosom pedig az, akit még anno barcikám én fedeztem fel :D -
srácok az mért van h letöltöttem az új adatbázist elindítom a játékot az igazolások jók de a feljutott csapatok nincsenek benn. Pl. Burnley nincs a PL-be hanem a championshipbe van még mindig. Ez mért van? -
Utley #51803 Új adatbázis 09/10-es szezonba Premieres a Burnley :) Told azt én féltávnál járok,de élvezem :D -
Itsuki #51802 ne játsz szerintem... :) -
Üdv és grat mindenkinek!
A napokban valahogy egyik csapattal sem tudok sokat menni, pedig 3-4 mentésemmel is próbálkoztam, de szinte percek alatt megunom mindet. Tippeket kérek, kivel kezdjek, hátha sikerül lekötnöm magam. Teljesen mindegy hol és milyen csapatot, de lehetőleg ne élcsapatot, azt végképp nem tudnám élvezni.