104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    kemény meccs volt de összejött

• zorrobomber
    Srna olyan fasza, hogy úgy látszik még nem döntöttem el magamban hogy jobbhátvéd vagy jobbszélső lesz . Valószínűleg inkább jobbszélső, jobbhátvéd pedig Silvestri(Richards).
  • zorrobomber
    Változó hogyan igazolnak. Mostani Man City-s mentésemben Vágner Love-ot vették meg 18M-ért, senki sem mondhatja hogy ez rossz igazolás. Hozzám végül Zapata nem jött, helyette Diakhate, Pogrebnyak, Zhirkov, Srna meg még egy izlandi khv(asszem Sigurdsson) jött. Kb így fog kinézni a kezdő:

Given - Bridge, Dunne(Van Damme), Diakhate, Srna(De Silvestri) - Zhirkov, D'Agostino (De Jong), Moutinho , Srna - Robinho, Pogrebnyak(Quagliarella)

Kicsit nekem meglepetés volt Robinho, hogy még egy ilyen elég táp kezdőből is simán kitűnik, egy állat, felkészülési meccseken(még ha gyenge csapatokkal is játszottunk) tizenvalahány gólt lőtt. Első bajnokin Newcastle természetesen azzal kezdte hogy lerúgta, majd a cseréjét is. 1-1
  • 5w0rdf15h
    én is gondolkodom rajta hogy megvegyem :D új szerződést kötött a barcaval és elbaszták az elengedési záradékot, mert csak 35 misi lett :D
  • karajjj
    3 perces hosszabbításnál a 95. percben nyertem :D
    visszanyalt a fagyi...
  • bexinho
    Nagyon szép gól :)
    Messit meg nagyon furcsa nem a Barca oldalon látni. Szvsz a valóságban nem igen fog ilyen megtörténni.
  • Huni92
    Messi 8)
  • Huni92
    Atyaég. Több hozzáfűznivalóm nincs, beszéljenek a képek.

Durva meccs volt
    Ez meg...makkos
  • karajjj
    nb2-be két alapembered lehet Stefan Toleski és Nick Lenicheck, rögtön az elején igazold le őkat, bajnokságoknak meg érdemes a spanyol, olasz, francia, angol, német, hogy legyen majd hova menned ha jó vagy :D de függ attól is, hogy milyen géped van, elbírja-e a sok ligát, játékosokat meg talán a szerbeket, hovátokat, brazilokat, meg afrikaiakat
  • xmogyix
    bocsi a dupla hsz-ért de ez melyik skin?? fm2008hoz van csak a nevét nem tudom.
  • xmogyix
    szeretnék kezdeni egy karriert egy nb2es csapattal az fm2008ban! csak az a nagy dilemmám h nem tudom mely bajnokságokat töltsem be mellé és mely ország játékosait még pluszba!ezért kérném a segítségeteket. és azt is megköszönném ha írnátok néhány playát akik nb2-be eljönnek és beválnak. előre is köszönöm szépen!
  • BBeno2
    kajak nem tudom ti mivel játszotok :D :D :D

pont azon szoktam röhögni hogy a REAL faszán igazol mindig. akárkivel vagyok a barca meg kurvaszarul.

pl elengedik bojant megveszik a középosztály drágajátékosait és perzse nem jéátszanak , de guardiolat viszont sose menesztik.
  • Huni92
    Real egyébként ismét alakitott. Tavaly megvették Lars Bendert 46 millió euróért. Össz-vissz 17 meccsen lépett pályára. November eleje van, és 2 meccsen játszott eddig. 42 misi az értéke, tulajdonságai sem rosszak...:D
  • zaki
    általában mindig ez van vele az én játékomban is
  • zorrobomber
    Nálam is egy kalap szar volt, ingyen jött a Lazio-mba, de még az is sok volt érte
  • Huni92
    VdV sem állt 2x sorba, mikor az észt osztogatták..
  • realgyula
    úgy, hogy válogatottal kezdesz, vagy ha valahonnan elküldik a szöv. kapitányt akkor tudsz jelentkezni...! de ha jól szerepelsz a klubcsapatoddal akkor fel fognak kérni szöv. kapitánynak...
  • karajjj
    191/192 a scout szerint 35 évesen :D
  • karajjj
    166
  • zaki
    Casillas hányszoros válogatott? 160? :D
  • CsubakkaSandor
    Helo!Válogatott szövetségi kapiny nem lehetek a játékban vagy ha igen akkor hogy?
  • pinnacle
    az igen:O

nálam Azpilicueta meg Goni is klasszis.

A többi okés:)
  • karajjj
    Azpilicueta egy jó középszeszerű játékos, de lehet, hogy még behívom
    Raul Goni 100/152 ez olyan NB1 színvonal 27 évesen
    Matát meg Torrest lerúgták a japók az edzőmeccsen, azért nincsenek ott
  • pinnacle
    Azplicuizé:D Osasuna jobbhátvéd
    Raul Goni?
    Mata?
    Merre járnak:?:):D
  • zorrobomber
    Az elég lol volt mikor otthon ültem betegszabin, rápillantottam és nekem is ezt írta már ki :D
  • Matthew Prosac
    9 nap, 21 óra, 55 perc:
    nálam is ez van kiírva xDDD
  • karajjj
    hopp, a kép lemaradt :D

• karajjj
    na itt a spanyol válogatottam, és ez már az általam megfiatalított keret, nincs sajna normális utánpótlás
  • karajjj
    9 nap 8 óra 15 perc játékidő: jusson eszedbe felhívni a munkahelyed és kérni még betegszabadságot
  • Forza Italia
    Helyzet jelentés
  • zorrobomber
  • Huni92
    Megtört a jég, Messi betalált :)
  • zorrobomber
    btw tegnap kezdtem egy funCity-t, nem nagyon van most erőm/idegem Exeterhez, de tuti visszatérek még, Man City-nél egy szezont tervezek csak lenyomni, hogy lássam mire is elég az a sok money :) Nincs jelenleg otthon netem, úgyhogy emlékezetből leirom kb ki jött eddig: Moutinho, Olivier Deschacht, Jelle Van Damme, D'Agostino, Kikín Fonseca, Kvajarella, Alexis Sánchez, De Silvestri. Még valószínűleg jön Zhirkov, Zapata és Pogrebnyak, aztán kalap kabát sapka sál. :)
  • Forza Italia
    Igazolásaim a Birminghammel
  • zorrobomber
    Hozzám eljött Karim Lazioba simán 60milkáért
  • Huni92
    Konkrétan csontig. Nyaltam volna tovább is, de a Don intett, hogy elég lesz

Villarreal loading...na, nem mintha érdekesebb lenne, mint a 'basztassukhunit10perc' c. műsor, de azér próbálkozom böcsülettel :D:D
  • 5w0rdf15h
    hát mi a múltkor próbáltuk kibaszni innen de olyan mélyen benyalt a hágénak hogy megsajnálta :D
  • Huni92
    Csúnya bácsi :( pedig én szerettelek
  • zyndar
    Kápelló ezt a Huni gyereket jó lenne, ha kitiltanád innen, elveszi az ember kedvét az egésztől
    (nem mintha játszana)
  • Matthew Prosac
    javul elöl a hatékonyság, a kapusom helyére pedig még mindig nem találtam jobbat :C lényeg a 3 pont a championship egyik legerősebb csapata ellen ^^