104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Igazolások:
És az állás:
Épp az előbb futottunk bele az első pofonba, a Vác kitömött szépen, 3-1 lett és ez megviselte a csapatot.
A Kupából kiejtettük az MTK-t, most a Nyíregyháza jön. A Ligakupában szarul állunk, 3 meccs 1 pont, de nem is foglalkozunk. -
keményen harcoltak a fiúk.
revansot tudok venni a REALon mert BLben egy csoportba kerültem velük, akárcsak a lyonnal és a cszka-val. ugyhogy cél a 3.hely. majd uefa újra. -
A hazai 3-2-es győzelem után idegenben hatalmas szerencsével 1-1-et játszottunk a Chelsea ellen, igy bejutrottunk a negyeddöntőbe. Intert kaptuk. -
Üdv és gratula mindenkinek.
Végre megint találtam motivációt, sokáig hanyagoltam a Fradit, most újra kezdtem egyet velük. Felfrissítettem kicsit a szakmai stábot és igazoltam pár játékost, tobbek között két szerb u19-es válogatottat és egy ukrán u19-est, utóbbit ráadásul ingyen. Hoztam egy kapust, valamint a Karesz által ajánlott két játékost is. Toleski nálam is bevált, Dragóval nagyszerűen tartják a védelem közepét. Lenicheck viszont nem vált be, ugyan jók a képességei, de eddig csak rombolt, nem nyújtott hasznos játékot, télen valószínűleg elbúcsúzunk. A fizetési keretet kissé túlléptem (enyhe 15000 euróval :D) de egész jó kis csapat lett. Mindjárt hozok képeket az igazolásokról, meg a bajnokság jelenlegi állásáról. -
:D hát igen -
istenem... undorító mákker csíter csapat ez az arsenal...
-
Nem fog kiesni :D -
Először nyertünk idegenben a MU ellen...
Szoros a tabella egy kicsit, kövi fordulóban az Arsenallal játszom itthon :P
Chelsea jól áll xD
-
nigériából VB után eljöttem, és átvetem a kengurukat, ott még úgysem voltam soha szöv kapitány :D
spanyolokhoz is mehettem volna, most nem volt kedvem :D
-
Reggelt, grat mindenkinek. folytatom a Huddersfielddel:
Baze, 9 meccs 7 gól Teixeira idén, erre az utolsó utáni percben lesérül 3-4 hónapra, annyira fasza :)
-
hasonló csak felkészülési meccsen hát biza a mamóját Raúlnak :D
-
karajjj #51909 az szép :D -
-
karajjj #51907 Real topikba linkeltem jóminőségű streamet -
Valszeg én is meglesem a meccset :)
Na, akkor FM. A 19. fordulóban a Real ellen játszottunk, elég brutál sorozat közepette (Valencia-Racing-Valencia-Recre-Barca-Madrid-Barca), és sikerült nyernünk, némi szerencsével. Messit a racingosok rúgták le az utolsó percben, szóval 1 hónap out. Közben a Barca kivert a kupából, 1-3, 1-0, kettős vereség.
Jött a Chelsea elleni BL meccs, Messi az előző bajnokin nem játszott (ahogy a szokásos kezdőből senki), de itt a kezdőbe neveztem. Annak rendje és módja szerint az angolok kicsinálták, 2 hét out.
Sebaj, félidei lebaszást követően felébredt Mati, és megnyerte a meccset nekünk.
-
karajjj #51905 1:30-ig figyelek (akkor kezdik a Real meccset), de FM sajnos csak a másik gépen van... szóval max elkezdem írni a saját manager progimat -
Nah én leszek egy ideig -
Valaki aktivizálná magát ma estére/éjjelre? :) FM-ezni fogok, viszont a blogoláshoz nincs kedvem, szóval ha lesz társam, irogatok :D
Gratu H2O! :)) -
Bizony, nálam Bradford magasan kiemelkedett az L2 mezőnyből. Ettől függetlenül persze nagygrat és hajrá! :) -
bandy85 #51901 Üdv!!
Az lenne a bajom,hogy a steamen megvettem a játékot kb. féléve,de tegnapelőtt újratettem a windows és azt nem tudom hogy a steamról hogyan tudom újra feltelepíteni!?Nem tudja vki?? -
Szóval a kép:
Remélem ez már jó lesz... -
Sziasztok! Mostanában csak olvasgatom a fórumot köszönhetően annak h 09ben nem volt 1 normális karrierem sem :S De most kezdtem egyet a Bradforddal mint a régi szép időkben :P Az első szezonról röviden annyit: első lettem de 3. helyre vártak szal ez nem volt egy nagy bravúr... Viszont komoly erősítésekkel nekivágtam a harmadosztálynak, dobok is majd róla képet viszont most erről kérném ki a véleményeteket:
Erre nemtok mit mondani PLes csapat, nem sok hiányzott... -
Féltávnál -

-
-
carbo -
http://imagerz.com/QEQUXEtvAwIAX15MEwVR -
jo kis teljesitmeny nem?
http://imagerz.com/QEQUXEtvAwIAX15MEwVR -
karajjj #51892 800*600
-
750*563 a merete -
vortob #51890 méreteztem, ezért is esett össze, na mind1. -
léccives a képeidet méretezd ezentúl
(maximális képméret: 750x563 pixel) -
vortob #51888 Ilyet ki látott már?
Remélem nem esik nagyon össze a kép. -
hát igen..kösz szépen a tanácsot...eddig beváltak
-
karajjj #51886 látom megfogadtad a tanácsom :D -
bocsi.itt a kép -
tudom, hogy csak barátságos meccs, de nagy fegyvertény szerintem!
-
karajjj #51883 itt mindenki eredetivel játszik
a warez témát az offtopikban szokás kitárgyalni
-
norbinhOOO #51882 Helló.Ti milyen patchel játszotok?Nekem 9.0.1 van fennt mert a 0.2 meg a 0.3 már nem jó nekem valamiért nincs hozzá crack, így ezeket nem tudom használni és a játékom se indul, nem tudtok valami átigazolási kiegészítést jó a téli is de az se lenne rossz ha mostani lenne.Előre is köszi.JÓ GÉMET!!!! -
grat all.