104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    héé, huntelaar az enyém, most igazoltam le az Arsenal-ba. :P
  • Fabio Capello
    Nomivel rég jelentkeztem, meg minden, itt egy kép

FM06, HSV

Ezzel a kerettel vágok neki a 2010/11-es szezonnak:

• Huni92
    Kiestünk, ollé. 1-0-ra vezettünk, de a hajrában megforditották a meccset a portugálok, 2-1 nekik.
    Nopara, jó volt ez.
    Aquinot viszont megveszem a Villarrealhoz.
  • Huni92
    Hollandia pá. 4-0. Nem kérdeztünk.
    Azt hiszem, legnagyobb húzásom Dani Aquino behivása volt. EB-n debütált, 4 meccsen 3 gólos már :D Sirtak az újságirók, hogy miért hivtam őt is be...
    Portugália jön, viszont immáron VIlla nélkül, és valszeg Mata sem játszhat.
  • Fabio Capello
    mi van Hunikám, éjszakai műszak? :D

[háhá, itt még csak fél 12 van XD]
  • Huni92
    Hoppá. Skótok nagy verést kaptak. 56. perctől emberhátrányba voltunk, mert Ramos megsérült, és nem volt több cserém. Oda se neki! 4-0-ra nyertünk, mind a 4 gólt 10 emberrel lőttük :D
    Ramosnak viszont befejeződött az EB.
    2. helyen mentünk tovább, Hollandiát kaptuk.
  • Huni92
    Svédek 2-1-re elintézve, de simán lehetett volna 5-1 is.
  • 5w0rdf15h
    Én most az olaszokkal vertem törököket és albánokat eb selejtezőn :)
  • Huni92
    Első EB meccsünkön Flamoney Holdról lőtt góljával nyertek a franciák 1-0-ra. Mi még az öltözőben voltunk, ők 40 másodperc után vezettek. Utána hiába nyomtunk, Lloris elemében volt.
    Skótokat és svédeket kötelező lesz megverni.
  • Szega87
    foglalkozik vlki játékos képkeret készítéssel? ezeket kellene átszerkeszteni

1.

2.

3.

ilyenre:

http://www.sortitoutsi.net/uploads/2009/graphics/screenshots/907.png
  • Huni92
    De la Red 2 góljával nyert a Madrid 2-1-re az utolsó fordulóban, ennek ellenére bajnok a csapat. Ha minden rendben megy, lehet, hogy megveszem a nyáron őt, hogy Senna örökébe léphessen.
    Rossi nagyon sir, hogy új kihivást akar, 1 évig van még szerződése, szóval lehet, hogy megválok tőle, bár remélem aláirja az új kontraktust.

Tabella
    Játékos statisztikák

Mati Fernández az év játékosa lett, Diegó Lópezt a 3. legjobb kapusnak választották, engem az év menedzserének.
    López, Marcano, Mata, Rossi, Mati, Cazorla az év csapatába is bekerült.
    Átnézés
    Csapat
  • 5w0rdf15h
    köszi köszi mindenkinek -.-
  • geo91
    tudom már! kezdek egyet a hoffenheimmel. :) meglátjuk fel tudok e jutni és ha igen, mire megyek utána. :) (2008-am van)
  • Huni92

És igen! Megvan! Megcsináltuk!
    Az első félidő teljesen kiegyenlitett játékot hozott, a két csapat inkább csak tapogatózott. Félidőben kettőt cseréltem, az 1. perctől sárgalappal játszó Jarque helyett RIvas, mig a gyengén teljesitő Capdevila helyett José Enrique érkezett. Második félidőben megélénkült a játék, és egy szép akció után Cazorla hihetetlenül okos meglátásának köszönhetően Rossi ajtó-ablak helyzetben 10 méterről nem hibázott.
    Ezután a Real erőteljes rohamokat inditott, melyek vagy elhaltak amint Gago odalépett a támadónak, vagy az utolsó pillanatban valaki belenyúlt. Azpilicueta, Marcano, Rivas, Enrique fantasztikus ütemben remek érzékkel tette bele a lábát az utolsó passzba vagy a lövésbe. Azért Diego Lopeznek is akadt dolga bőséggel, de hibátlanul végezte a feladatát. 70. perctől jóformán 8 emberrel támadott a Madrid, majd mindenki feljött a támadásokkal, mégis kibirtuk, és elhóditottuk a trófeát.

Taroltunk az egyéni dijaknál, Legjobb játékos versenyben Mati Fernández, Rossi, Mata dobogó született.
    Álomcsapatba Marcano, Jarque, Messi, Mati, Rossi került be.

Még két bajnoki, egyik a Recre ellen, remélhetőleg bajnokavatással egybekötve, majd a Madrid ellen fejezzük be a szezont.
    Utána EB, melyet megkéne nyerni a spanyolokkal.
  • pinnacle
    Galaxy-.-
  • geo91
    ne legyen túl nehéz, de egy kis kihívás is legyen benne. :)
  • geo91
    eddig csak próbálgattam, beletanultam a játékba, most kezdenék egy új játékot, csak nem tudok kikkel... ajánljatok egy csapatot!
  • Huni92
    Bár a Racing elleni meccs alkalmával megtarthattuk volna a bajnokavatót, egy héttel mégis halasztásra került a dolog. 2-0-ra nyertek a santanderiek a B csapatunk ellen. Jön a BL döntő...
  • Fabio Capello
    Az ilyet jó ám látni :D

huninak jár a grat szintén :)
  • Huni92
    Kész. Beszabehu meccs volt ez :D:D
  • Itsuki
    na de felpezsdült itt az élet. gratula all
  • Huni92

Mi pedig kiütöttük a Tottenhamet, és a Milant 1-0 1-0-val búcsúztató Madrid lesz a döntőbeli ellenfelünk.
  • 5w0rdf15h
    :)
  • Huni92
    Merthogy? Ez nem warez...

Egyébként nincs ötletem, hogy mi lehet a megoldás.

Villarreal - Tottenham 1-1.
  • realgyula
    offtopic!
  • bandy85
    http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=162376
  • bandy85
    Üdv!!

Eredeti steames FM2009-em van most telepíteném másodszor,de nem engedi,mert vmi gondot ír ki az internetkapcsolatra!!Próbáltam már tűzfallal és anélkül és vírusirtóval,majd anélkül is,de semmi!! Vki nem tudna tanácsot adni??

• Huni92
    Nagyon hosszú veretlenségi szériánk szakadt meg, már ami a bajnokságot illeti. 1 éve és 2 hónapja nem kaptunk ki, ez 47 meccset jelent :)
    Valencia nyert most 2-0-ra.
  • Huni92
    Megvan a továbbjutás, durva egy meccs volt
    Iraola szezonjának vége, vádliszakadás, 4 hónap out.
    Mata szerencsére megúszta egy 5 napos pihenővel.

Érdekes eredmények születtek. Odavágón nyert a Koppenhága 4-1-re a Milan ellen, vv-n sima 0-4-es zakó.
    MU verte a Tottenhamet 3-0-ra, vv-n 6-0-s vereség.
    Barca 2-1 után 0-3-ra kapott ki a Madridtól.

Közben megvolt a sorsolás, az FM kábé meghülyült. Tottenhamet kaptuk
    Másik ágon meg Madrid - Milan.
    Mondjuk van egy 30 éves Palacio a Tottenhamnél, aki 10 BL meccsen 11 gólos, szóval azért nem lesz egyszerű.
  • xmogyix
    hmm a 2. gól:( RIP Daniel... bocsi az offért...Gondoltam a 2008ban kezdek egyet a Zaragozával majd írok,hogy miújság...
  • Fabio Capello
    jaja, valami olyasmi :D
  • Huni92
    ...aki megteheti, ugyebár...:D
    üdv Főnök! :D:D Amúgy melózol Londonban?

Imádom a válogatott meccsek előtti edzéseket. Rendszerint akkor rúgják le Messit. Immáron a második alkalom, hogy bordatöréssel jön haza, és 1 hónapig nem számithatok rá.
    Mindez egy Sevilla, Inter, Barca, Inter, Sociedad, Valencia csúcs-sorozat + továbbjutás esetén még 2 BL meccs kihagyását jelenti. Laza, na.

Mondjuk Intert és Barcat is vertük 2-0-ra, de Iraola mégsem Messi.
  • karajjj
    azanyád

• Huni92
    Inter elleni odavágó..
  • Fabio Capello
    Londonban fogok élni fél évig (egyelőre), szóval eredeti tartózkodási helyemtől sacc 2000 km-re :D
  • 5w0rdf15h
    szeva

hova költözködtél? :)
  • Fabio Capello
    Attól függ. Ha lement négy-öt szezonod sikerrel, nagy eredményekkel, akkor valószínűleg lesz kérőd, kisebb csapatoktól. Ha még az első szezon felénél kirúgnak, inkább jelentkezni érdemes, hiszen nincs meg a kellő reputációd ahhoz, hogy szóba kerülj bármelyik csapatnál is.
  • Laca1985
    Sziasztok!

Ha kirugnak egy klubtol, akkor mennyi ido meg egy klub felker esetleg hogy legyek az edzojuk? Vagy netalantan jelentkezzek a kluboknal, hatha egy alkalmaz? Mitol fugg ez?

Koszi!
  • Fabio Capello
    No, végetért a költözés, így ismét elérhető vagyok, ha bárkinek kellenék... De látom jól megvoltatok :D

[lejárt a vip... :(]
  • Matthew Prosac
    kezdődik a második Championship-es évem. egy-két emberkét eladtam, de sajnos így is csak 2M-t adtak átigazolásra. ebből elég sokat költöttem 1 emberre, remélem megszolgálja majd a pénzét: