104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #51960 héé, huntelaar az enyém, most igazoltam le az Arsenal-ba. :P -
Nomivel rég jelentkeztem, meg minden, itt egy kép
FM06, HSV
Ezzel a kerettel vágok neki a 2010/11-es szezonnak:
-
Kiestünk, ollé. 1-0-ra vezettünk, de a hajrában megforditották a meccset a portugálok, 2-1 nekik.
Nopara, jó volt ez.
Aquinot viszont megveszem a Villarrealhoz. -
Hollandia pá. 4-0. Nem kérdeztünk.
Azt hiszem, legnagyobb húzásom Dani Aquino behivása volt. EB-n debütált, 4 meccsen 3 gólos már :D Sirtak az újságirók, hogy miért hivtam őt is be...
Portugália jön, viszont immáron VIlla nélkül, és valszeg Mata sem játszhat. -
mi van Hunikám, éjszakai műszak? :D
[háhá, itt még csak fél 12 van XD] -
Hoppá. Skótok nagy verést kaptak. 56. perctől emberhátrányba voltunk, mert Ramos megsérült, és nem volt több cserém. Oda se neki! 4-0-ra nyertünk, mind a 4 gólt 10 emberrel lőttük :D
Ramosnak viszont befejeződött az EB.
2. helyen mentünk tovább, Hollandiát kaptuk. -
Svédek 2-1-re elintézve, de simán lehetett volna 5-1 is. -
Én most az olaszokkal vertem törököket és albánokat eb selejtezőn :) -
Első EB meccsünkön Flamoney Holdról lőtt góljával nyertek a franciák 1-0-ra. Mi még az öltözőben voltunk, ők 40 másodperc után vezettek. Utána hiába nyomtunk, Lloris elemében volt.
Skótokat és svédeket kötelező lesz megverni. -
foglalkozik vlki játékos képkeret készítéssel? ezeket kellene átszerkeszteni
1.
2.
3.
ilyenre:
http://www.sortitoutsi.net/uploads/2009/graphics/screenshots/907.png
-
De la Red 2 góljával nyert a Madrid 2-1-re az utolsó fordulóban, ennek ellenére bajnok a csapat. Ha minden rendben megy, lehet, hogy megveszem a nyáron őt, hogy Senna örökébe léphessen.
Rossi nagyon sir, hogy új kihivást akar, 1 évig van még szerződése, szóval lehet, hogy megválok tőle, bár remélem aláirja az új kontraktust.
Tabella
Játékos statisztikák
Mati Fernández az év játékosa lett, Diegó Lópezt a 3. legjobb kapusnak választották, engem az év menedzserének.
López, Marcano, Mata, Rossi, Mati, Cazorla az év csapatába is bekerült.
Átnézés
Csapat -
köszi köszi mindenkinek -.- -
geo91 #51948 tudom már! kezdek egyet a hoffenheimmel. :) meglátjuk fel tudok e jutni és ha igen, mire megyek utána. :) (2008-am van) -
És igen! Megvan! Megcsináltuk!
Az első félidő teljesen kiegyenlitett játékot hozott, a két csapat inkább csak tapogatózott. Félidőben kettőt cseréltem, az 1. perctől sárgalappal játszó Jarque helyett RIvas, mig a gyengén teljesitő Capdevila helyett José Enrique érkezett. Második félidőben megélénkült a játék, és egy szép akció után Cazorla hihetetlenül okos meglátásának köszönhetően Rossi ajtó-ablak helyzetben 10 méterről nem hibázott.
Ezután a Real erőteljes rohamokat inditott, melyek vagy elhaltak amint Gago odalépett a támadónak, vagy az utolsó pillanatban valaki belenyúlt. Azpilicueta, Marcano, Rivas, Enrique fantasztikus ütemben remek érzékkel tette bele a lábát az utolsó passzba vagy a lövésbe. Azért Diego Lopeznek is akadt dolga bőséggel, de hibátlanul végezte a feladatát. 70. perctől jóformán 8 emberrel támadott a Madrid, majd mindenki feljött a támadásokkal, mégis kibirtuk, és elhóditottuk a trófeát.
Taroltunk az egyéni dijaknál, Legjobb játékos versenyben Mati Fernández, Rossi, Mata dobogó született.
Álomcsapatba Marcano, Jarque, Messi, Mati, Rossi került be.
Még két bajnoki, egyik a Recre ellen, remélhetőleg bajnokavatással egybekötve, majd a Madrid ellen fejezzük be a szezont.
Utána EB, melyet megkéne nyerni a spanyolokkal. -
pinnacle #51946 Galaxy-.- -
geo91 #51945 ne legyen túl nehéz, de egy kis kihívás is legyen benne. :) -
geo91 #51944 eddig csak próbálgattam, beletanultam a játékba, most kezdenék egy új játékot, csak nem tudok kikkel... ajánljatok egy csapatot!
-
Bár a Racing elleni meccs alkalmával megtarthattuk volna a bajnokavatót, egy héttel mégis halasztásra került a dolog. 2-0-ra nyertek a santanderiek a B csapatunk ellen. Jön a BL döntő... -
Az ilyet jó ám látni :D
huninak jár a grat szintén :) -
Kész. Beszabehu meccs volt ez :D:D -
Itsuki #51940 na de felpezsdült itt az élet. gratula all -
Mi pedig kiütöttük a Tottenhamet, és a Milant 1-0 1-0-val búcsúztató Madrid lesz a döntőbeli ellenfelünk. -
:)
-
Merthogy? Ez nem warez...
Egyébként nincs ötletem, hogy mi lehet a megoldás.
Villarreal - Tottenham 1-1. -
realgyula #51936 offtopic! -
bandy85 #51935 http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=162376 -
bandy85 #51934 Üdv!!
Eredeti steames FM2009-em van most telepíteném másodszor,de nem engedi,mert vmi gondot ír ki az internetkapcsolatra!!Próbáltam már tűzfallal és anélkül és vírusirtóval,majd anélkül is,de semmi!! Vki nem tudna tanácsot adni??
-
Nagyon hosszú veretlenségi szériánk szakadt meg, már ami a bajnokságot illeti. 1 éve és 2 hónapja nem kaptunk ki, ez 47 meccset jelent :)
Valencia nyert most 2-0-ra. -
Megvan a továbbjutás, durva egy meccs volt
Iraola szezonjának vége, vádliszakadás, 4 hónap out.
Mata szerencsére megúszta egy 5 napos pihenővel.
Érdekes eredmények születtek. Odavágón nyert a Koppenhága 4-1-re a Milan ellen, vv-n sima 0-4-es zakó.
MU verte a Tottenhamet 3-0-ra, vv-n 6-0-s vereség.
Barca 2-1 után 0-3-ra kapott ki a Madridtól.
Közben megvolt a sorsolás, az FM kábé meghülyült. Tottenhamet kaptuk
Másik ágon meg Madrid - Milan.
Mondjuk van egy 30 éves Palacio a Tottenhamnél, aki 10 BL meccsen 11 gólos, szóval azért nem lesz egyszerű. -
hmm a 2. gól:( RIP Daniel... bocsi az offért...Gondoltam a 2008ban kezdek egyet a Zaragozával majd írok,hogy miújság... -
jaja, valami olyasmi :D -
...aki megteheti, ugyebár...:D
üdv Főnök! :D:D Amúgy melózol Londonban?
Imádom a válogatott meccsek előtti edzéseket. Rendszerint akkor rúgják le Messit. Immáron a második alkalom, hogy bordatöréssel jön haza, és 1 hónapig nem számithatok rá.
Mindez egy Sevilla, Inter, Barca, Inter, Sociedad, Valencia csúcs-sorozat + továbbjutás esetén még 2 BL meccs kihagyását jelenti. Laza, na.
Mondjuk Intert és Barcat is vertük 2-0-ra, de Iraola mégsem Messi. -
karajjj #51928 azanyád
-
Inter elleni odavágó.. -
Londonban fogok élni fél évig (egyelőre), szóval eredeti tartózkodási helyemtől sacc 2000 km-re :D -
szeva
hova költözködtél? :) -
Attól függ. Ha lement négy-öt szezonod sikerrel, nagy eredményekkel, akkor valószínűleg lesz kérőd, kisebb csapatoktól. Ha még az első szezon felénél kirúgnak, inkább jelentkezni érdemes, hiszen nincs meg a kellő reputációd ahhoz, hogy szóba kerülj bármelyik csapatnál is. -
Laca1985 #51923 Sziasztok!
Ha kirugnak egy klubtol, akkor mennyi ido meg egy klub felker esetleg hogy legyek az edzojuk? Vagy netalantan jelentkezzek a kluboknal, hatha egy alkalmaz? Mitol fugg ez?
Koszi! -
No, végetért a költözés, így ismét elérhető vagyok, ha bárkinek kellenék... De látom jól megvoltatok :D
[lejárt a vip... :(] -
kezdődik a második Championship-es évem. egy-két emberkét eladtam, de sajnos így is csak 2M-t adtak átigazolásra. ebből elég sokat költöttem 1 emberre, remélem megszolgálja majd a pénzét: