104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    2008-am van. hol lehet megnézni kiknek járt le a szerződése, azaz ingyen tudom leigazolni?
  • Fisicofan
    Üdv
    Megvolt a felkészülés, az átigazolások a tervek szerint haladtak:

Leandro és Hrepka leigazolása külön öröm hiszen tök ingyen sikerült elhoznom őket.
    A felkészülési meccsekkel elégedett vagyok, a Karnten ellen is szoros meccsen kaptunk ki, nem sokon múlott

És megkezdtük a bajnokságot a Vasas ellen:

A bíró azért elemében volt, Ashmorenak 23 másodperc után mutatta fel a piros lapot egy nevetséges 'szabálytalanság' miatt, a másik két piroslap két-két sárga miatt villant. Még így is egész jól tartottuk az ellenfelet, de gólig senki nem jutott a meccs végéig. Azért az a két perc amíg kettős emberhátrányban voltunk vicces volt :). A végén már úgy voltam hogy rendesen védekezni úgyse tudunk, úgyhogy négy csatárral támadtam, és Kadlec szerencsésen befejelt egy beívelést. Azt azért remélem hogy a többi meccsünk kevesebb izgalmat hoz, első meccsnek sok volt :D
  • BBeno2
    egy picit lefociztuk a bayernt

• BBeno2
    off topicban biztosan választ kapsz kérdésedre.
  • Hosszas
    aham ... nem eredeti s nem csinalatam telefonos reg-et sem.. de nem lehet valamilyen cselel megoldani? :P
  • BBeno2
    mert nem eredeti az FMed és valszeg telefonos reget sem csináltál.
  • Hosszas
    az lenne a kerdesem h miert nem tudok elmenni szabadsagra?? katintok ahol kell szabdsagra menni s nem csinal semmit :( ! FM09-em van... aki tudna segiteni annak meg koszonem!!
  • zorrobomber
    sztem a gif jobban lassítja a fórumot mint egy embedded dzsutubi vid, utóbbit ráadásul nyomon is tudod követni, ratingelik, stb. tudod, web2 :)
  • karajjj
    offtopikban huni linkelte is a programokat
  • tobias88
    fraps + animation shop például
  • Fabio Capello

Valaki anno tett be egy leírást arról, hogyan lehet felvenni gólokat a játékból, ha leírná mégegyszer/valaki megtalálja azt a bejegyzést, nem lennék hálátlan :D
  • BBeno2

igazából elégdurva hogy a csoport elsők jutottak csak tovább, kivéve persze a nagyratörő salzburgot :D
  • Huni92
    Sehogy.
  • tobias88
    Egyszer már kérdeztem, de nem találom a kérdésre a választ:

Saját nevelésű játékosra hogy lehet rákeresni?
  • Huni92

Ezzel lett 2-2, egyben végeredmény is.
    Ja, Roma elleni béel csopmeccs.
  • karajjj
    öjjjjha :D barcika milyen jó volt :O
  • Fisicofan
    Az szép, gratula, nem sokan jönnek ki győztesen az Emiratesből :)
  • Forza Italia
    Hát ez nem is akartam elhinni. Továbbmentünk:D
  • Fisicofan
    Na erre nem számítottam, az előző Fradis mentésemben ősszel kicsit döcögtünk,a tavaszi idényben végiggázoltunk mindenkin. Erre most idény végére szétesett a csapat. Kötelező meccseket nem voltunk képesek hozni.
    Íme a bajnokság utolsó 6 meccse, amint látható győzelem nélkül:

A bajnoki cím azért meglett, de nagyon apró előnnyel:

Egy kis összefoglalás:

A nyári átigazolási szezonban igen aktívak leszünk, stabil, jó játékosok kellenek, az NB1-ben nem csinálhatunk ilyen rossz sorozatot ha bajnokok akarunk lenni. A DVSC ugyanis 17 ponttal előzte meg a 2. Győrt, szóval kiemelkednek a mezőnyből. A kiesők a Kecskemét és a DVTK lettek, Nyugatról pedig a Dunaújváros jutott fel
  • Huni92
    Az mennyire shit dolog már, hogy Aquino és Mata is a Xerez ellen sérül meg, és mindketten vádliszakadást szenvednek, és ezáltal mindkettőjüknek 4 hónap pihenés lett kiutalva?
    Aquino 5/6-tal állt, végülis logikus, hogy lekellett rúgni.
  • geo91
    szoros meccs volt:

• Huni92
    Európai Szuperkupa

A fiatal csatáromat 2 perccel a gólja előtt hoztam be :D

Roma, Partizan, Lokomotiv Moszkva a BL csoportunkban.

Asszem, hogy durva lesz ez a Rossi-Aquino-Mata-Garcia négyesfogat :D

Antunes érkezett a balbunkó posztra. Migui Torrest akartam, de 13 millióért sem adta a Real, szóval felejtős. 6 millióba fájt, a padra érkező Raúl Goni ára pedig 2,8 millió volt. Aquino 11-be került.
    Rivas 8,25, Cani 4,4, Altidore 11,5 millióért váltott csapatot.

• Water
    Hát persze... nem is tudom mit vártam... Kezdő csatáraim sérültek, 16. perctől emberhátrány a listavezető otthonában! Maradt a tisztes helytállás:
  • Water
    Hi & grat all! Salzburg Nagygrat!
    Mi 20 forduló után 5.-ek vunk a League1-ban. Kicsit elszúrtuk az elejét de most...

...most jön a tök első Millwall :S
  • Huni92

1-1 a Nou Campban, és 4-2 az El Madrigalban. Aquino 3x villant a 2 meccsen, Puyol pedig 34 éves kora ellenére 2 gólt szerzett. Igaz, egyik öngól volt :D
    Az utolsó percben betalált a fiatal tehetségem is, aki ingyen érkezett.
  • BBeno2
  • BBeno2
    nah bazz errre nem szar képet rakok be... mog.
  • BBeno2

megharcoltak a fiúk, mégsem lett gyümölcs. vagy mégis?

mivel BLben egycsoportba kerültem a REAL-lal. + lyon + cszka.

dobom a képeket a csoportkörről.
  • Fabio Capello
    pedig három van :D (Lucassen, Hitzlsperger, Fröhlich)

Most mit lehet tenni, ha egyszer nem jó a német anyag
  • zorrobomber
    üdv és grat all!
    'zegy állat ->

igazolások ->
  • zyndar
    Számolom a németeket, de 2-nél tovább nem jutok :)
  • Huni92
    Rossi hosszabbitott, Altidore távozófélben, Cani, Senna, Capdevila pedig idegesitő módon nem fogadják el az eléjük tett szerződéseket, igy nem igazolnak el.
    Raúl Goni viszont érkezett, Rivas pedig távozott.
  • Huni92
    Jujdeviccesezazefem. Felajánlom Rossit, nem kell senkinek. Csökkentem a kivánalmaimat, továbbra sem kérik. Edzésen pedig megsérül, 2 hónap out, esélytelen az eladása.
    Capdevila nem képes megegyezni senkivel, ajánlanám újra, megsérül, nem viszik.
  • Huni92
    El kell adnom Rossit. Sajnos nem akar hosszabbitani, és inkább nem kockáztatok.
    Közben jött Aquino, 11 millióért.

Kápelló! Meddig csiterkedsz még? :D
  • Fabio Capello
    Bajnokságban eddig 5 meccsből öt győzelem, és a BL-ben is hozzuk a kötelezőt... :)

• Huni92
    Ez bebugzott
    Kajakra nem értem. Bolognaban van VIera, elég régen már :D:D
    Másik dolog: Legjobb tizenegy kihirdetésénél betette Gagot tkpk posztba. x))
  • Huni92
    Lehet, h nem akarják, hogy a kispadon haljon meg
  • Fabio Capello
    engem ugyan senki nem basz ki sehonnan :D

Amúgy előfordul, hogy a nagy siker ellenére mégis kibasszák a válogatott kapitányát, nem tudom mér lehet
  • Huni92

Capellot kibaszták. Nekem most esett le, hogy ez nonszensz. Megnyerte az EB-t, aztán heló. Érdekes.
  • Huni92
    Anglia az Európa bajnok, 1-0-ra nyertek a portugálok ellen. Ronaldo a 92. percben tizit hibázott xDD
    Capellot kirúgták, ahogy Mancinit is, és a török valamint a skót kispad is üres.