104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #52000 2008-am van. hol lehet megnézni kiknek járt le a szerződése, azaz ingyen tudom leigazolni? -
Üdv
Megvolt a felkészülés, az átigazolások a tervek szerint haladtak:
Leandro és Hrepka leigazolása külön öröm hiszen tök ingyen sikerült elhoznom őket.
A felkészülési meccsekkel elégedett vagyok, a Karnten ellen is szoros meccsen kaptunk ki, nem sokon múlott
És megkezdtük a bajnokságot a Vasas ellen:
A bíró azért elemében volt, Ashmorenak 23 másodperc után mutatta fel a piros lapot egy nevetséges 'szabálytalanság' miatt, a másik két piroslap két-két sárga miatt villant. Még így is egész jól tartottuk az ellenfelet, de gólig senki nem jutott a meccs végéig. Azért az a két perc amíg kettős emberhátrányban voltunk vicces volt :). A végén már úgy voltam hogy rendesen védekezni úgyse tudunk, úgyhogy négy csatárral támadtam, és Kadlec szerencsésen befejelt egy beívelést. Azt azért remélem hogy a többi meccsünk kevesebb izgalmat hoz, első meccsnek sok volt :D -
egy picit lefociztuk a bayernt
-
off topicban biztosan választ kapsz kérdésedre. -
Hosszas #51996 aham ... nem eredeti s nem csinalatam telefonos reg-et sem.. de nem lehet valamilyen cselel megoldani? :P -
mert nem eredeti az FMed és valszeg telefonos reget sem csináltál. -
Hosszas #51994 az lenne a kerdesem h miert nem tudok elmenni szabadsagra?? katintok ahol kell szabdsagra menni s nem csinal semmit :( ! FM09-em van... aki tudna segiteni annak meg koszonem!! -
sztem a gif jobban lassítja a fórumot mint egy embedded dzsutubi vid, utóbbit ráadásul nyomon is tudod követni, ratingelik, stb. tudod, web2 :) -
karajjj #51992 offtopikban huni linkelte is a programokat -
fraps + animation shop például -
Valaki anno tett be egy leírást arról, hogyan lehet felvenni gólokat a játékból, ha leírná mégegyszer/valaki megtalálja azt a bejegyzést, nem lennék hálátlan :D -
igazából elégdurva hogy a csoport elsők jutottak csak tovább, kivéve persze a nagyratörő salzburgot :D -
Sehogy. -
Egyszer már kérdeztem, de nem találom a kérdésre a választ:
Saját nevelésű játékosra hogy lehet rákeresni? -
Ezzel lett 2-2, egyben végeredmény is.
Ja, Roma elleni béel csopmeccs. -
karajjj #51985 öjjjjha :D barcika milyen jó volt :O -
Az szép, gratula, nem sokan jönnek ki győztesen az Emiratesből :) -
Hát ez nem is akartam elhinni. Továbbmentünk:D
-
Na erre nem számítottam, az előző Fradis mentésemben ősszel kicsit döcögtünk,a tavaszi idényben végiggázoltunk mindenkin. Erre most idény végére szétesett a csapat. Kötelező meccseket nem voltunk képesek hozni.
Íme a bajnokság utolsó 6 meccse, amint látható győzelem nélkül:
A bajnoki cím azért meglett, de nagyon apró előnnyel:
Egy kis összefoglalás:
A nyári átigazolási szezonban igen aktívak leszünk, stabil, jó játékosok kellenek, az NB1-ben nem csinálhatunk ilyen rossz sorozatot ha bajnokok akarunk lenni. A DVSC ugyanis 17 ponttal előzte meg a 2. Győrt, szóval kiemelkednek a mezőnyből. A kiesők a Kecskemét és a DVTK lettek, Nyugatról pedig a Dunaújváros jutott fel -
Az mennyire shit dolog már, hogy Aquino és Mata is a Xerez ellen sérül meg, és mindketten vádliszakadást szenvednek, és ezáltal mindkettőjüknek 4 hónap pihenés lett kiutalva?
Aquino 5/6-tal állt, végülis logikus, hogy lekellett rúgni. -
geo91 #51980 szoros meccs volt:
-
Európai Szuperkupa
A fiatal csatáromat 2 perccel a gólja előtt hoztam be :D
Roma, Partizan, Lokomotiv Moszkva a BL csoportunkban.
Asszem, hogy durva lesz ez a Rossi-Aquino-Mata-Garcia négyesfogat :D
Antunes érkezett a balbunkó posztra. Migui Torrest akartam, de 13 millióért sem adta a Real, szóval felejtős. 6 millióba fájt, a padra érkező Raúl Goni ára pedig 2,8 millió volt. Aquino 11-be került.
Rivas 8,25, Cani 4,4, Altidore 11,5 millióért váltott csapatot.
-
Hát persze... nem is tudom mit vártam... Kezdő csatáraim sérültek, 16. perctől emberhátrány a listavezető otthonában! Maradt a tisztes helytállás:
-
Hi & grat all! Salzburg
Nagygrat!
Mi 20 forduló után 5.-ek vunk a League1-ban. Kicsit elszúrtuk az elejét de most...
...most jön a tök első Millwall :S -
1-1 a Nou Campban, és 4-2 az El Madrigalban. Aquino 3x villant a 2 meccsen, Puyol pedig 34 éves kora ellenére 2 gólt szerzett. Igaz, egyik öngól volt :D
Az utolsó percben betalált a fiatal tehetségem is, aki ingyen érkezett. -
-
nah bazz errre nem szar képet rakok be... mog. -
megharcoltak a fiúk, mégsem lett gyümölcs. vagy mégis?
mivel BLben egycsoportba kerültem a REAL-lal. + lyon + cszka.
dobom a képeket a csoportkörről. -
pedig három van :D (Lucassen, Hitzlsperger, Fröhlich)
Most mit lehet tenni, ha egyszer nem jó a német anyag
-
üdv és grat all!
'zegy állat ->
igazolások ->
-
Számolom a németeket, de 2-nél tovább nem jutok :) -
Rossi hosszabbitott, Altidore távozófélben, Cani, Senna, Capdevila pedig idegesitő módon nem fogadják el az eléjük tett szerződéseket, igy nem igazolnak el.
Raúl Goni viszont érkezett, Rivas pedig távozott. -
Jujdeviccesezazefem. Felajánlom Rossit, nem kell senkinek. Csökkentem a kivánalmaimat, továbbra sem kérik. Edzésen pedig megsérül, 2 hónap out, esélytelen az eladása.
Capdevila nem képes megegyezni senkivel, ajánlanám újra, megsérül, nem viszik. -
El kell adnom Rossit. Sajnos nem akar hosszabbitani, és inkább nem kockáztatok.
Közben jött Aquino, 11 millióért.
Kápelló! Meddig csiterkedsz még? :D -
Bajnokságban eddig 5 meccsből öt győzelem, és a BL-ben is hozzuk a kötelezőt... :)
-
Ez bebugzott
Kajakra nem értem. Bolognaban van VIera, elég régen már :D:D
Másik dolog: Legjobb tizenegy kihirdetésénél betette Gagot tkpk posztba. x)) -
Lehet, h nem akarják, hogy a kispadon haljon meg
-
engem ugyan senki nem basz ki sehonnan :D
Amúgy előfordul, hogy a nagy siker ellenére mégis kibasszák a válogatott kapitányát, nem tudom mér lehet -
Capellot kibaszták. Nekem most esett le, hogy ez nonszensz. Megnyerte az EB-t, aztán heló. Érdekes. -
Anglia az Európa bajnok, 1-0-ra nyertek a portugálok ellen. Ronaldo a 92. percben tizit hibázott xDD
Capellot kirúgták, ahogy Mancinit is, és a török valamint a skót kispad is üres.