104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #52040 

-
karajjj #52039 itt -
KoniZTE #52038 Capello ! FM 06 hoz magyarosítást hol tudok letölteni ? mert fmhungaryn rossz a link -
az lol -
-
stadionbővítés még nem , csak az edzést hoztam szóba, azt most csinálják. -
Fabianski 3,3 milla volt
Bounanotte , Krivets és Feghouli ( mind3 nagytehetségek, főleg az utóbbi)
elégedetlenek voltak és nem akarnak hosszabbítani így elengedtem őket kölibe, hogy játszanak nagy csapatokban és felverik a saját árukat legalább. most jöttek vissza, Krivets-et már 10 milláért viszi is a Túlúúz.
-
Megvan a Community Shield
-
az szép, grat. fabianski hogyé volt?
stadionbővítés vótmá? -
-
Ezt a ranglistát az utóbbi 5 évben európai porondon történő szereplés ill. teljesitmény alapján számolják ki. Neked kiesett egy olyan év, amelyben volt pontszerzés, és bejött egy olyan, amelyben nem volt, igy értelmeszerűen kevesebb egysége lett a klubnak.
/képméretre figyelhetnél/ -
realgyula #52029 dobok róluk, de ők csak peremeberek és a tartalékban játszanak minden 3. nap barátságos meccset az olasz csapatok tartalékaival! azért kötök le meccseket, hogy folyamatosan játszanak a tartalékosok...! Rafael De Silvestri mögött csak elvétve kap lehetőséget a felnőttcsapatban, és általában ha olyan meccs jön ahol inkább a cserék játszanak akkor is Brown a jobb védő, Rafael csak akkor játszik ha mind a 2 kezdő belső védőmet pihentetem (Vidic, Fazio). Welbeck pedig a 4. számú csatár Tevez, Rooney és Agüero mögött...szóval ő sem tölt be kulcsszerepet...!
kiegészítőembereknek jók, meg szokott villanni elöl Welbeck is ha úgy van, Rafael pedig a felfutásaival, de nem hiszem, hogy kihoztam belőlük a maxumimot...sőőőt...
Rafael
látszik, hogy a "kicsi" védekezésre gyakorlatilag alkalmatlan, támadásban pedig a gyorsaságát tudja kamatoztatni a jobb szélen...
Welbeck
Danny sem nagy szám, de általában beveri ha odakerül... -
Ez miért van???? 
5,8 pont a feljutás első helyen, 7 pont a bajnokság megnyerése?
-
welbeckről meg rafaelről dobnál képet? -
A döntetlenek mind a nagycsapatokkal születtek úgy, hogy 4-5 ziccert nem rúgtak be, mert Franco remekelt
-
Na ezt csinálja utánam valaki! 

Feljutottunk, és nem tudom hogy hogy, de ez lett a végeredmény:
Egész taktikám arra épült, hogy a széleken támadunk, és középen Owen és Adriano (0 és 0 Euró
mint még jópáran) 1 gólt begyötör meccsenként, de ez látszik is a rúgott gólokon!
-
karajjj #52024 hát, te tudod :D -
Gondolkodtam rajta, de fene se tudja. 4. szezon után úúúúgy belassulna egy Serie C2+C1+B+A pakktól, hogycsakna. -
karajjj #52022 olasz, vagy francia legalsó osztályban kezdj szvsz :D -
A helyzet az, hogy kissé meguntam a Villarrealos mentésemet, hiszen a Klub VB kivételével mindent megnyertünk már. Aztán most a kulcsjátékosok kidőlése okán sincs kedvem játszani.
Lehet, hogy inditok egy játékot valamelyik olasz vagy francia másodosztályú csapattal. -
realgyula #52020 üdv!
rég jelentkeztem már! :D még mindig tolom a MU-t, 2013/2014-es szezonban tartok!
eddig 2 szezon volt "csak" amikor mindent megnyertem ahol elindultam...valami hiba "mindig" becsúszik, akárcsak ebben a szezonban...ez elég gáz, kaptak is a játékosok:
KATT
egy ilyen csapattal is simán ki kellett volna őket ütni: Kirkland - Rafael, Brown, Vidic, M.Torres - D. Martin, Hargreaves, Diego, Silva - Tevez, Welbeck!
ez van, a többi sorozatot meg kell nyerni, akkor elégedett leszek!
itt pedig a keret...
az angol válogatottat is én irányítom! még a 2014-es világbajnokságra való kvalifikáció elött kértek fel, én pedig elvállaltam, és simán kijuttattam a csapatot...majd a vb-kerettel jelentkezek! :) Lampard egy állat, asszem 35 éves, de nagyon jól nyomja még mindig, ő volt a legeredményesebb játékosom a selejtezőkön, nem 1 hatalmas gólt ragasztott! :) majd jelentkezek, sok sikert mindenkinek! ;) -
Aha. Partizan ellen 2. percben megsérül Messi, 4 hét kihagyás. Nem is lenne különösebben érdekes az eset, ha nem épp a Barca elleni rangadó előtt történt volna, ahogy az 1 évvel ezelőtt is. Deja vu. -
A Valladolid megszerezte első góljait az idén... -
De igen :D
Silva 4 hónap out, mondjuk amennyit játszik a válogatottban...:D -
az a nem semmi. ilyen szoros championshipet sem láttam még... :D
nagy grat. jó kis kerete van a csapatnak már az első évben is -
faszás
de nem vagy te spanyol szövetségi kapitány is? :D -
Megvan a Kupagyőzelem
-
Rangadó. Volt itt minden.
-
-
És döntő:DDDDDDDDDD
-
Nah, másfél hónap harc után eljött Király Gabi is, az előző klubjánál nem hosszabbítottak vele, így klub nélkül maradt. Ajánlottam szerződést neki, de persze nem fogadta el először, mondván aprópénz amit ajánlok neki. Vártam pár hetet és mivel az ég világon senki nem érdeklődött iránta, így másodszor már elffogadta az ajánlatomat, igaz egyelőre csak egy éves szerződése van, de szerintem marad majd tovább is. Vagy nem...:D -
karajjj #52009 a barcikát szívesen összeállítanám, mert nem akarom, hogy megint csak féligmeddig legyen megcsinálva -
Jó kérdés, mert Marco nem biztos, hogy vállalja főleg nem ennyire egyedül, mint eddig.
Ha segítenénk neki többen (én többször megtettem már) akkor szerintem vállalná. -
nagy grat!!! 
nem semmi ilyen tökfőzelék csapattal veretlenül bajnokságot nyerni
-
karajjj #52006 tényleg, nem tudja valaki, hogy ki készíti a magyar adatbázis frissítését az új játéknak? -
Lancelot1983 #52005 Sziasztok nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de ha nem FM10 elvileg oktober harmincadikán jelenik meg, ha jól tudom.
Pár kép:
http://www.fm-base.co.uk/forum/album.php?albumid=271
-
grat all. szép munka -
kezdtem egy bajnokságot a Seria C2C-ben a Monopoli csapatával...nem is sikerült rosszul:
Tabella
Ezenkívül megnyertem a Serie C2 Super Cupot is...(aki nem tudná, ott a Seria C2C, Seria C2B és a Seria C2A bajnokai játszanak körmérközést egymással)
Más kérdés, hogy feljutóként egyértelműen kiesőjelölt vagyok a következő szinten, dehát megpróbálok majd valami csodát végrehajtani, aztán legalább a playoff legyen meg, hogy játszhassak a feljutásért...nehéz lesz 1 év alatt, ha nem, akkor majd jövőre...:)
Igazolások viszonylag jól sikerültek, például jött egy szenegáli VKP reménység:
Katt
De legalább a gazdaság fellendült...4x annyi bérletet adtunk el (2008: 400 db., 2009: 1670 db.)
2009/2010-es szezonban már volt két kupameccsem, elsőt nyertük egy Serie C2A-s ellenféllel szemben, másodikat sajna már buktuk Triestina ellen (Serie B-s csapat) 4:2-re idegenben...(pedig 88. percben 2:2 volt, és kapufát rúgtunk...aztán jött két távoli lövés...:(
Majd meglátom, mit lehet kihozni belőlük idén...:) -
geo91 #52002 köszi!
-
karajjj #52001 csapat oldalán rámész baloldalt a keresésre, ott pedig beállítod, hogy olyat mutasson, akir lejáró, vagy lejárt a szerződése