104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    az szép
  • Forza Italia
    Erre nem mertem volna gondolni
  • karajjj
    lehet, hogy csak régebbi reggel lehet nézni... :D

• 5w0rdf15h
    hát most gyorsba bwin cseten is rákérdeztem és tényleg nem kell legyen pénz hogy nézhesd csak elfogadod a szabályokat és nézed :)
  • karajjj
    nekem azt írta ki, hogy egyenlege pozitív kell, hogy legyen, hogy tudja nézni...
  • 5w0rdf15h
    hát én most léptem be arra a regre amit még anno a VB alatt csináltam és nincs pénz a számlámon mégis nézem az 1860 münchen meccset :D
  • karajjj
    régen úgy volt, de idén már kell hozzá pénz sajnos :S
  • 5w0rdf15h
    nem feltétlen kell pénz legyen rajta, 0-ás számlával is tudod nézni
  • karajjj
    valakinek nincs bwin regje, amin van még pár forint? csak ott adják a hoffenheim meccset és fontos lenne :S
  • Fisicofan
    Na, Istennek hála, véget ért az idény, már nagyon kell a szünet. A bajnokságot egy őrült hajrával sikerült megnyerni, az utolsó meccs a Loki ellen volt, előtte mindketten 63 ponttal álltunk. Nagyon izgalmas, borzasztó szoros meccsen tudtuk legyőzni őket 2-1-re, ami így a bajnoki címet jelentette:

Jelic 3. lett a gólkirályi címért folyó harcban, én pedig az év edzője lettem
    A MK-t is sikerült behúznunk a borzasztóan szereplő MTK ellen, épp hogy nem estek ki az NBII-be. Hazai pályán 0-0-t játszottunk:

És egy kis összefoglaló:

Jah, és grat a Birminghamnek, és sok sikert a Bilbaonak
  • Forza Italia
  • daver88
    Nah kezdjünk Bilbaoval egy bajnokságot...:D :D

hamár ennyien szóbahoztátok...:)
  • McFrost
    Egyszer már voltam velük pár szezont, elég erős csapat, van benne fantázia.
    Viszont genie nélkül esélytelen és 3-4 éven belül nem indul be a gépi generálás, akkor halott ügy.
  • Forza Italia
    ugyanígy vagyok a Birminghammal. Nem tudok 2 meccsre ugyanazzal a kezdő 11 el páylára lépni mert valakit mindig lerúgnak.
  • Fisicofan
    Hurrá, a következő meccsen újabb 2 eltiltott és egy sérült, és hogy teljes legyen a boldogságom, el is tiltottak. A szerencse az hogy a Siófok ellen játszunk.
  • karajjj
    mivel minden új játéknál máshogy generál minden játékost ezért csak így általánosságban lehet róla beszélni, de nálam az egyik legjobb védője a juventusnak
  • Fisicofan
    Azért a játék néha igazán pofátlan, a bajnoki hajrára kicsit sok játékosom sérült le... jah és Miljatovic meg eltiltott

Mindent összevetve a bajnoki kezdőcsapatomból 7 játékos hiányzik, a Honvéd ellen ki is kaptunk...
  • tobias88
    Domenico Criscito 24 évesen megér 20 millát? Mert az értékei nagyon durvák, de a megfigyelő szerint csak 4 csillag, de szerintem a 6ot súrolja a csapatomhoz képest
  • balakal
    2 BL győzelem, 4-5 bajnoki cím
    Egyébként a generált ifiknek elég spanyolnak lenniük, hogy el lehessen hozni őket, nem kell baszknak lenniük.
  • zaki
    és milyen eredménnyel?
  • tobias88
    Amúgy jobb oldalt most Sisi van, és egész jól teljesített a szezonban, de gondoltam így Blre kell az erősítés! Meg valami spanyol középpályás kellene, de az istennek se adnak nekem el senkit
  • karajjj
    krawz volt már velük egyszer asszem
  • balakal
    Én már voltam a Bilbaoval, letoltam velük legalább 10 szezont.
  • 5w0rdf15h
    jah már látom hogy hány angol van a keretbe xD
  • zaki
    Athletic Bilbaoval játszott már vki? Lehet kezdek velük egyet, legalább nem kell az igazolások miatt idegesítenem magam :D
  • zaki
    nincs xd
  • 5w0rdf15h
    nincs saját nevelés vagy mi a gond? :D
  • zaki
    4-1-re ki is szoptam itthon, kint kapok egy 6-ost legalább :D
  • zaki
    vicces ez a nevezési szabály a blre, most jön a Milan elleni nyolcaddöntő, és:

tavaly dettó ugyanez volt, ki is tömött a Lyon 1-10-es összesítéssel :D
    jövőre lehet inkább 3. leszek a csoportban, hogy az UEFAban legalább tudjak játszani :D
    Amúgy a csoportmeccsekre normálisan tudok játszani, csak a kieséses rendszerben nem... :( Mikor nevezni kell, elmegyek szabira, mást nem tudok tenni.
    Huddersfielddel vagyok, ha vki nem tudná.
  • Forza Italia
    :D
  • zaki
    lul, nekem bent sincs a gammában :p
  • Forza Italia
  • zaki
    Hamsik 15 milkáért? höhö :D
  • Gunnersboy
    Hamsik, D'alessandro
  • tobias88
    Tudtok valami nagyon jó védekező középpályást és jobb szélsőt? (fejenként 15-15 milláért, mert eladtam Owent 1 év után 18 milkóért, és ingyen jött, plus Rivast is 1 milióért vettem és 12ért eladtam)
  • karajjj
    igazolj nevesebb játékosokat, mert különben mindig el fogják utasítani, vagy olyat igazolj, aki eus állampolgár, neki asszem nem kell munkaválalási
  • Laca1985
    Sziasztok!

Kezdtem egy új karriert a Championship 2- ben a Notts County csapatával. Az a kérdésem, hogy mit lehet tenni azellen, hogy ne utasítsák el a külföldi játékosok munkavállalását? Hiába fellebezem meg, akkor is elutasítják sajna....Valaki ötlet?
  • xmogyix
    capello te új adatbázissal tolod az fm 2006ot??ha igen akkor küldenél egy linket privátba hogy honnan tudnám megszerezni az új adatbázist?előre is köszi
  • DONGUBA
    ki az a benitez?Muti
  • Forza Italia
    Megkezdem a Birminghammal a PremierLague-et. A Real brutális ajánlatokkal bombáz Benitezért. Az első ajánlata 35M+Negredo volt. Elfogadtam de negredo nem akart jönni így nem jött létre a transfer. Most várom majd a következőt. De hoznom kéne majd helyére egy csatárt de nem tom kit. Tippek?