104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #52080 az szép -
Erre nem mertem volna gondolni
-
karajjj #52078 lehet, hogy csak régebbi reggel lehet nézni... :D
-
hát most gyorsba bwin cseten is rákérdeztem és tényleg nem kell legyen pénz hogy nézhesd csak elfogadod a szabályokat és nézed :) -
karajjj #52076 nekem azt írta ki, hogy egyenlege pozitív kell, hogy legyen, hogy tudja nézni...
-
hát én most léptem be arra a regre amit még anno a VB alatt csináltam és nincs pénz a számlámon mégis nézem az 1860 münchen meccset :D -
karajjj #52074 régen úgy volt, de idén már kell hozzá pénz sajnos :S -
nem feltétlen kell pénz legyen rajta, 0-ás számlával is tudod nézni -
karajjj #52072 valakinek nincs bwin regje, amin van még pár forint? csak ott adják a hoffenheim meccset és fontos lenne :S -
Na, Istennek hála, véget ért az idény, már nagyon kell a szünet. A bajnokságot egy őrült hajrával sikerült megnyerni, az utolsó meccs a Loki ellen volt, előtte mindketten 63 ponttal álltunk. Nagyon izgalmas, borzasztó szoros meccsen tudtuk legyőzni őket 2-1-re, ami így a bajnoki címet jelentette:
Jelic 3. lett a gólkirályi címért folyó harcban, én pedig az év edzője lettem
A MK-t is sikerült behúznunk a borzasztóan szereplő MTK ellen, épp hogy nem estek ki az NBII-be. Hazai pályán 0-0-t játszottunk:
És egy kis összefoglaló:
Jah, és grat a Birminghamnek, és sok sikert a Bilbaonak -
-
Nah kezdjünk Bilbaoval egy bajnokságot...:D :D
hamár ennyien szóbahoztátok...:) -
Egyszer már voltam velük pár szezont, elég erős csapat, van benne fantázia.
Viszont genie nélkül esélytelen és 3-4 éven belül nem indul be a gépi generálás, akkor halott ügy. -
ugyanígy vagyok a Birminghammal. Nem tudok 2 meccsre ugyanazzal a kezdő 11 el páylára lépni mert valakit mindig lerúgnak. -
Hurrá, a következő meccsen újabb 2 eltiltott és egy sérült, és hogy teljes legyen a boldogságom, el is tiltottak. A szerencse az hogy a Siófok ellen játszunk. -
karajjj #52065 mivel minden új játéknál máshogy generál minden játékost ezért csak így általánosságban lehet róla beszélni, de nálam az egyik legjobb védője a juventusnak -
Azért a játék néha igazán pofátlan, a bajnoki hajrára kicsit sok játékosom sérült le... jah és Miljatovic meg eltiltott
Mindent összevetve a bajnoki kezdőcsapatomból 7 játékos hiányzik, a Honvéd ellen ki is kaptunk... -
Domenico Criscito 24 évesen megér 20 millát? Mert az értékei nagyon durvák, de a megfigyelő szerint csak 4 csillag, de szerintem a 6ot súrolja a csapatomhoz képest -
balakal #52062 2 BL győzelem, 4-5 bajnoki cím
Egyébként a generált ifiknek elég spanyolnak lenniük, hogy el lehessen hozni őket, nem kell baszknak lenniük. -
és milyen eredménnyel? -
Amúgy jobb oldalt most Sisi van, és egész jól teljesített a szezonban, de gondoltam így Blre kell az erősítés! Meg valami spanyol középpályás kellene, de az istennek se adnak nekem el senkit
-
karajjj #52059 krawz volt már velük egyszer asszem -
balakal #52058 Én már voltam a Bilbaoval, letoltam velük legalább 10 szezont. -
jah már látom hogy hány angol van a keretbe xD -
Athletic Bilbaoval játszott már vki? Lehet kezdek velük egyet, legalább nem kell az igazolások miatt idegesítenem magam :D -
nincs xd -
nincs saját nevelés vagy mi a gond? :D -
4-1-re ki is szoptam itthon, kint kapok egy 6-ost legalább :D -
vicces ez a nevezési szabály a blre, most jön a Milan elleni nyolcaddöntő, és:
tavaly dettó ugyanez volt, ki is tömött a Lyon 1-10-es összesítéssel :D
jövőre lehet inkább 3. leszek a csoportban, hogy az UEFAban legalább tudjak játszani :D
Amúgy a csoportmeccsekre normálisan tudok játszani, csak a kieséses rendszerben nem... :( Mikor nevezni kell, elmegyek szabira, mást nem tudok tenni.
Huddersfielddel vagyok, ha vki nem tudná. -
:D
-
lul, nekem bent sincs a gammában :p -
-
Hamsik 15 milkáért? höhö :D -
Hamsik, D'alessandro -
Tudtok valami nagyon jó védekező középpályást és jobb szélsőt? (fejenként 15-15 milláért, mert eladtam Owent 1 év után 18 milkóért, és ingyen jött, plus Rivast is 1 milióért vettem és 12ért eladtam
)
-
karajjj #52045 igazolj nevesebb játékosokat, mert különben mindig el fogják utasítani, vagy olyat igazolj, aki eus állampolgár, neki asszem nem kell munkaválalási -
Laca1985 #52044 Sziasztok!
Kezdtem egy új karriert a Championship 2- ben a Notts County csapatával. Az a kérdésem, hogy mit lehet tenni azellen, hogy ne utasítsák el a külföldi játékosok munkavállalását? Hiába fellebezem meg, akkor is elutasítják sajna....Valaki ötlet? -
capello te új adatbázissal tolod az fm 2006ot??ha igen akkor küldenél egy linket privátba hogy honnan tudnám megszerezni az új adatbázist?előre is köszi -
ki az a benitez?Muti -
Megkezdem a Birminghammal a PremierLague-et. A Real brutális ajánlatokkal bombáz Benitezért. Az első ajánlata 35M+Negredo volt. Elfogadtam de negredo nem akart jönni így nem jött létre a transfer. Most várom majd a következőt. De hoznom kéne majd helyére egy csatárt de nem tom kit. Tippek?