104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    szép teljesitmény
  • zsolt515
    Basszus 2-dik gólnál hülye Oláh oda passzolta az egyedül elől álló Mario Gomeznek ő meg bevágta a léc alá.
    De aztán javított. Monjuk lőhetett volna 3-at.
  • gyepesjoint
  • Itsuki
    szerinted? ajka:D
  • gyepesjoint
    kivel tolod?
  • Itsuki
    hát ált ezekkel nagyokat lehet nyerni. Most én nagyon átvariáltam a csapatomat és nagy sérüléshullám miatt 3-1re kikaptunk az ETO parkban...
  • gyepesjoint
    lool most látom ajaki vagy XDD
    amúgy végülis jönni fog Samuelson,kicsit sokat kért fizuként,de legalább ingyen jött,és ki tudja,lehet 1 év múlva meg 5 millát fog érni....
  • Itsuki
    :(
  • Fabio Capello
    nem szép dolog elverni a kedvenc csapatomat :D
  • zsolt515
    Ja bocs meccs végére 5 gólt lőtt.
  • gyepesjoint
    ehh,ligakupa meccs jön,csak nem tom kikkel menjek ki,mert 11 játékosom válogatott meccsen van,9 meg útvonalban durván 20 játékosom érdekelt vmilyen válogatottban :OOO
  • zsolt515
    Hy!
    Lehoztam Rudolfot DUDU-t visszatettem most 2 gólt vágott eddig!:D
  • gyepesjoint
    én 1. szezon felénél hoztam Vujo-t asszem 250k-ért,most a piaci értéke 2m€,és érdeklődik utána a duisburg,a salzburg stb....23 éves még csak :PP
  • zsolt515
    Nem tom mivan a csapatommal! Pakson 0:0 uraltuk a mecset gólt nem lőttünk Reacal meg 0:0. Vujovic meg nam akar Debrecenbe igazolni!!

Nem nézki rosszul ez a játékos.
  • gyepesjoint
    10 gólt vert eddig 16 meccsen a norvég 1. osztályban,szal tehetség a srác!!
  • gyepesjoint
    uhh,kemény meccs lehetett,még van is esélyed a visszavágón :))
    -----------------------
    őt néztem ki Oláh pótlására,mivel már 30 éves,ezért gondolkozok egy helyettes leigazolásán,vélemény? természetesen ingyen jönne
  • zsolt515
    Nagy meccs volt!
    Kár hogy a két középső védőm 5.8 és 5.5-el teljesített. 2gólt Komlósi hibájából kaptunk.
  • gyepesjoint
    Milan-Debrecen 5-2 félidőben 4-1
    18-14 a lövési kisérletek,46-54 a labdabirtoklás,ha nem nézzük a meccs végeredményét,játék alapján akár 1 pontot is elhozhattunk volna!!!
  • zsolt515
    Jó Reggelt!! Na én is vagyok majd jönnek a képek!!
  • gyepesjoint
    Debrecen-Valencia 1-3 félidőben 1-1
    Jól vágtunk neki a meccsnek,nagy meglepetésre Oláh góljával megszereztük a vezetést,a félidő végén pedig egyenlített Villa.Jött a második felvonás,egészen a 70. percig kibekkeltük a meccset,de akkor jött megint Villa,és már a Valencia vezetett,a meccs végére teljesen szétestünk,és vmi Sunny nevű gyerek szabadból bevágott egy gólt...
  • gyepesjoint
    óóó mekkora meccs volt,a legjobb élmény elpáholni a fradit,4-et lőve ráadásul 0-1-ről fordítvaa friss balhátvédem szép gólt vert
  • gyepesjoint
    reggelt emberek!!! a BL-be sikerült kifognom egy laza csoportot,Milan-Valencia-Rangers....asszem idén is 4. hely lesz csak....képek is jönnek majd
  • Huni92
    Szidja a rák :D Csak létszámfölötti a keretben. Viszont senki nem akarja vinni, még ingyen sem. Diarraért meg örülök majd ha 4 milliót kapok.
    Körvonalazódik a jövendőbeli kezdő tizenegy. Kp-n rotálás fog menni, ez már tuti, hiszen Granero és Wesley is faszául csapják, és valszeg Xabi is alakitani fog, ha felépül.
    Csatársor pedig nagyon érdekes lesz. Valószinűleg Raúl nem fog sok lehetőséget kapni, viszont igy is maradnak 4-en a 2 helyre. Benzema-Negredo párost szerettem volna, de Ruud valami eszméletlen jól adja neki, szóval érdekes lesz. Ja, van még egy csodagyerek Higuainom is. Fincsi. Holnap játszok.
    Jóéjt!
  • soma22
    dudeket nem szidni baszki, most igazoltam 2. évben córdobába ingyen:)minőségi váltás történt vele a kapuban
  • Huni92
    Dehogyis :D Ez életem kihivása.
    Pölö rögtön az első gond: ki a makkomat adjak el? Dudek és M. Diarra kézenfekvő megoldásnak tűnik, viszont igy is túl sok játékos van a keretben :D
  • Fabio Capello
    ahh, nem érzed túl egyszerűnek ennyi nehéz csapat után? :D::D:D
  • hamary
    Fehérvár....

Én amúgy a Colchesterrel nyomom, jó rég voltam itt, üdv mindenkinek... Milyen más itt minden.
  • Huni92
    FM-ezhetnék vagyok, de nincs kedvem tökölni vmi kiscsapattal, hanem alázni akarok egy naggyal.

Let's get ready to rumble! :D
  • zsolt515
    Bocs tesóm volt bejelentkezve. Én írtam amugy Zsolti! Avagy zsolt515.
  • atti59
    Honnét szedted ezt a Vujovicot?
    Majd hnap 12-13 óra felett leszek aztán tolom 10000 a képeket. A Stuttgard elleni mérkőzésről is felrakom a képeket.
  • hamary
    Fehérvári felfedezett a gyerek... :cool:
  • gyepesjoint
    a vissazvágó hazai pályán 2-2 lett,úgy hogy még vezettünk is 2-0-ra a félidőben,Oláh és Kadlec góljával,de aztán kiengedtünk,de végig biztos volt a továbbjutás :)) idén célom a 3. hely a BL csoportban
  • gyepesjoint
    VUUJOOOVIIIIIIIC !!!!!!!!!444négyfour idén is meglehet a BL főtáblaaaaa :PP
  • gyepesjoint
    UTE ellen alap a győzelem,én arra mindig kettős erővel készülök :) am szép eredmények,mondjuk ilyen sorsolással alap továbbmenni az uefában :) d.után nem tudtam letolni a Crvena elleni 3. BL sel. meccset,mingyá letolom,és jönnek a képek is
  • zsolt515
    Majd holnap ismét jövök de addig is adok egy ilyen képet erről minden kiderül.
    Uefába a Stuttgardot kaptam
  • zsolt515
    Nekem most kezdődött a szezon majd félévnél adok beszámolót! Előszőr még csak uefába vagyok ott már a 3.-dik forduló jön.
  • gyepesjoint
    kicsit rezgett a léc,az első félidőben nagyon megnyomták a meccset,gólt is rúgtak,de a másodikban mi vettük át a kezdeményezést,és továbbmentünk!!!!!!

jöhet a Crvena Cvezda....:))
  • gyepesjoint
    wááá nagyon nagy meccs volt,végig partiban voltunk,és hála Vujo-nak nagyon közel vagyunk a továbbjutáshoz!!!!
  • gyepesjoint
    tovább mentünk a BL-ben,5-0-val búcsúztattuk a Rigat,jöhet a Basel :)) Zsolt te hogy állsz??
  • gyepesjoint
    fasza,2. sel.körben a Basel-t kaptuk....pedig minimum az UEFA csoportkörig akarok menni,amihez az kell,hogy bejussunk a 3. BL sel. körbe...:SS