104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kisa1994
    sziaasztok vki tud inket a crackhez mert nem találok olyat amivel megtudom erősitenia craket(fekete kis kört)bocs h ide irok:Dde este nem elsz nemtem és szeretnék játsszani
  • Water
    Hello! Grat all! És persze nagy grat a Debrecennek!
    Szoros:

Előző fordulóban a Fulhamet vertük 3-2re.
  • balakal
    Az egyik játékomban a Vasasnak új tulajdonosa lett, és megvették tőlem Dudást 6m ojróért.
  • zsolt515
    Látom jó taktikád van! Vagy sz@r volt az ellenfél?
  • zorrobomber
    LOOOOKIIII!!!

Bazeg, valaki beírt a telefonomba "Loki" néven egy telefonszámot, sőőőt, kaptam is egy "Hajrá Loki!" szövegű sms-t az illetőtől Asszem pöttyet bebasztam :D
  • Itsuki
    szép volt LOKI!

Elsö körbe 1 albán csapatot kaptunk. Utána jönnek a bolgárok majd ha átlépünk az albánokon. A csapat magját megtartottam,söt visszatért az uruguayi Berger (közbe válogatott lett) ugyh érdekes verseny lesz a kinaival h ki lesz a kezdö. Japánból hazahoztam 1 magyar csatárt (chievo,thun ba is volt 27 éves és legjobb csatárom) ,most 3 védöt akarok és kész is.
    És átadták a stadiont!
  • hamary
    Sziasztok. Jöttem éjjelre.... :P

Grat mindenkinek!
  • giorgio81
    Jöhet a Legia Varsó ....
    Őket is hazavágjuk

• 5w0rdf15h
    helyzetkihasználás rulez

Hunito kolléga lesz e éjjel?
  • Itsuki
    Haladás ellen bucsuztattuk az ajkai sportteleptöl...
  • Itsuki

hát a 4-1es debreceni zakónk után bukhattuk volna. 14 pont elönyünk van...
  • lippet
    de az editorban benne van a funkció, csak inaktívXD
  • zsolt515
    Nálam nagyon jól teljesít bal csatár poszton hisz bal lábas. Vezeti az NB1-es gól lövő listát. Vinicius,Faggyas, nálam nem jött be. Lucas az elmegy!
  • gyepesjoint
    én még ligakupa meccsekre se teszem be,többet ér egy Lucas,Vinicius,Faggyas dudu-nál,jó lesz a tartalékok közt
  • zsolt515
    Hy!
    Dudu aki 20000€-ért azt hiszem mikor a Lokihoz mentem most 1.400.000-et ér!:D Nagy gólvágó a gyerek!:D
  • Itsuki
    valaki tudna segiteni? elkevertem a cd-t ahol rajtvoltak a logok,valaki tudja hova tettem?:D

Loki meccsig a Bl sorsolást leakarom nyomni. remélem sikerál.
  • zorrobomber
  • karajjj
    szerintem a készítők nem gondoltak arra, hogy egyszer a barátnőd is bekerül a játékba...
  • lippet
    Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy editorban a "Female" utáni kis pipát nem tudom bejelölni! Mi lehet a probléma? Köszi szépen előre is!

ui.: Barátnőmet akarom a személyzetbe megcsinálni! =)
  • zsolt515
    Már jó lett!
  • zsolt515
    Nekem nem jók a címerek! Bemásolom ide: D:\Játékok\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\graphic\pictures\logos, és mikor belépek a játékba nincs egy csapatnak sem címere.
  • zsolt515
    Mai eredményeim:
    Majd még leszek.
  • zsolt515
    Imádom ezt a DUDU-t 3gólt lőtt a Vasasnak 1:0-ról fordítottunk 1:4-re 50m€-ért se adnám el!
  • zsolt515
    Leandrot 1m€-ért ajánlottam fel és vinné egy másik csapat. Még várok hátha vki töbet ajánl.
  • Itsuki
    Na amontenegrói 5,5 millaért cserébe a Slovan Liberechez szerzödik. 1 jó meccse se volt,és igy is a 3. legnagyobb eladásom volt.
  • Itsuki
    szerintem adjátok el öket... Bontják majd a hangulatot is,és egyszer elfognak menni. Ha nem jön be a kinti számitásaik,akkor visszahozzátok 1-2 év múlva.
    Na megyünk Nyíregyházára,5 gólt akarok látni a kapujukba.
  • zsolt515
    Poleksicet is vinni akarja a Malmö 1m€ az azért nem adomel! Igaz az előbb ütött be egy szögletet amivel ki is kaptunk!XD
  • gyepesjoint
    hát,most kéne felajánlanod nekik,mert dec.31 után szerződést ajánlhatnak neki,és akkor év végén ingyen megy :) vagy hosszabíts vele(ami lehetetlen)
  • Itsuki
    2015ig nb2es voltam...
  • zsolt515
    Hy!
    Már a Sheffield edzője jelen volt egy mecsünkön és azt mondták komolyan érdeklődik Leandro íránt!
    remélem félévkor vagy év végén elviszik! Én meg megpróbálok megnyerni mindent amit magyarországon meglehet és akkor remélem 2.5-3 millám lesz.
  • gyepesjoint
    2021??????
  • Itsuki

Grúz válogatott kapusom utoljára játszott ,most már az u21es válogatottunk 3.számú kapusa fog védeni. A többszörös montenegrói válogatottam is eligazolhat nyugodtan ezek után,és a legnagyobb sztárunk ,az angol u-21es válogatottól is bucsut veszek. És az összes új játékosom ennyi meccs alatt nem mutatta meg hogy számithatnák rájuk. Remélem felépül az 1-2 alapember és talán megtudjuk nyerni ezta bajnokságot még.
  • Itsuki
    BL-ben is túllehet élni. elözö idényben az ajaxot meg tudtam elözni,és tavasszal is a Roma csak vért izzadva ment tovább ellenünk. nekem 33 millám van,igaz 28 millánk van. + épül a stadionunk,talán nem marad el a fél idényünk a pálya minösége miatt.
  • zsolt515
    AAaaa 5m€ igazolni? Adj 1-2 millát!!!
    Én jelenleg első vagyok 8 meccs 5győzelem 3döntetlen 14 lőtt 3 kapott gól és 18 pont!
  • gyepesjoint
    na meg nem akarok évről-évre pofozógép lenni....az UEFA-ban nagyobb sanszunk lenne a mostani kerettel továbbmenni,és megélni a tavaszt
  • Itsuki
    hát van nekem 30millióm pénz egyeltalán nem motivál. Nagyon ritkán adok én ki pénzt játékosért... bár ebbe az évbe 1-2 embert elég drágán visszahoztam az I.aranygenerácionkból.
  • gyepesjoint
    persze,de én most vagyok a 3. szezonomban,és tavaly,meg idén is bejutottunk a főtáblára,kb 12m€ van a számlán,5m€ igazolni
  • zsolt515
    Hát azért sztem 4milla nem jönne rosszul egy Debrecennek.
  • gyepesjoint
    áááhhhh,Debrecen-Rangers 1-4 basszameg.....esküszöm kezd elegem lenni abból,hogy tavaly is minden BL csoportmeccsen lőttünk legalább 1 gólt,idén is 3 meccs alatt 5(!!!) gólt lőttünk....ez a keret a bl-hez gyenge,mégha idén is meglett a főtábla,a bajnoksághoz meg bivaly erős....10 bajnokiból 9 győzelem,1 döntetlen,21 lőtt,5 kapott gól...esküszöm jövőre direkt arra megyek rá,hogy kiessek a playoff körben,és bejussak az uefa főtáblára!! hálistennek anyagilag nagyon jól állunk,szal nincs szükségünk arra a 4 millára,amit a BL főtábla ad
  • zsolt515
    Kösz! Én is büszke vagyok a srácokra. Ha az első meccsen nem lettvna két Komlósi hiba akk 4:4 lett volna! De ilyen a sport.