104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz

izgalmas a vége, nekünk nem szabad hibázni, Arsenalnak meg végre illene bukni valamit :D
  • kraawz
    Köv meccs idegenben bombaerős Everton ellen ( Stancu, Quaresma, Xabi Alonso, Fellaini ), reménykedtem egy szoros győzelemben, ehhez képest 3:0ra lemostuk őket!
  • Huni92
    Carbonaro
  • kraawz

az úgynevezett 6 pontos meccset mi nyertük :D
  • Huni92
    Najó, tovább nem birom :D StuttgarT. Portugálul van úgy, hogy EstugarDa :DD

Gratu Hákettőó és giorgio!

Mindjár jön a kép Paoloról.
  • zsolt515
    Pár igazolás a szezon kezdete előtt!

• zsolt515
    Kösz! Remélem megtudod nyerni a Bl-t! Amugy én az Ueféban tavaly Stuttgard ellen estemki! Óriási 2 meccs volt. Első meccs 6:4-re kikaptam utána meg 2:1-re. De az első meccsen óriási védelmi hibákat csináltunk! XD
  • giorgio81
    Előző szezonban már voltam elődöntőben is, de 5-4-el kiestem az Arsenal ellen
    (azt kb 2. hónapja tettem fel)
    Cél 2020-ra megnyerni a BL-t
    Tiéd se rossz, grat
  • zsolt515
    Negyeddöntő??? Az szép
    Most én is Bl-ben fogok menetelni a Lokival! Lejjeb vannak képek ha érdekel az első szezonról!
  • giorgio81
    A visszavágón kiszenvedtük a továbbjutást
    A negyeddöntőben jöhet a Rangers

• zsolt515
  • CsubakkaSandor
    MC-MU
  • CsubakkaSandor

A MU 0:3 Ra vezettet mikor én magam sem tudom mi lötte a csapatomat
  • Water
    Sziasztok! Grat all! Lement az első Championshipes idény, így végeztünk:

Voltunk 3.-ak is de sajnos a végén gödörbe kerültünk így lecsúsztunk a rájátszást érő helyekről...
    Most épp gőzerővel dolgozok a csapat megerősítésén, erre:

Hmmmm
    De maradok természetesen. :)
  • DONGUBA
    carbonarorol dobj mar kepet
  • Huni92
    Jóvan. Felbaszóscucc. Csak erős idegzetűeknek!
  • kraawz
    ez is elintézve, nagyon beindult a szekér. 4.-et is welliton lőtte, csak agger még beleért.. Előtte egész szezonban lőtt 5 gólt :D

Szóval Chelsea-MU-Liverpool kipipálva, csítzenál ellen kiv vagyok, mi lesz.

• kraawz
    tudom, 700 px sry

• kraawz
    tegnap este visszaraktam FMet, régi mentésem megvolt, most azt folytatom
    4 impotens csatárral nem tudtam mit kezdeni, a gólkirály fél év alatt lőtt 6 gólt, szóval leigazoltam Lauritot 7M fontért, ennyi zs-m volt rá, Gignacot nem engedték ennyiért.

Chelsea ellen nagyon fontos meccs volt, első 5 hely nagyon szoros. Bár Arsenalt nem lehet meglőzni, eddig 5ből 5x bajnokok voltak, de ilyen 91 meg 96 pontokkal. Most így állunk, Chesea kicsit leszakadt. Bár jön 3 idegenbeli meccs, abból van 1 Arsenal és 1 MU is.

• daver88
    én is nyomtam két szezont monopolival, fejlutottunk, 0 vereség, 7 döntetlen többi győzelem volt...Carbonarot gólkirály lett év végén, de nem lehet megtartani...visszamegy kölcsönből, és nem adják újra oda, hanem inkább eladták...:(

C2B viszont már neccesebb lesz, sokkal erősebb csapatok vannak...

személy szerint ajánlom, hogy kérj anyaegyesületet, nekem a Napoli jelentkezett, és küldtek is játékosokat, akik segítettek feljutni...
  • DONGUBA
    ocsem carbonaro egy isten majd meglatod
  • Huni92
    Na, mivel kiélvezkedtem magam a Reallal (bajnokság és BL megvolt), betöltöttem az összes olasz ligát, és hagytam a gépet, hogy random válasszon nekem csapatot.

Monopolit kaptam, és rögtön CapelloBácsi jutott eszembe :D
    Barátságos meccsek lementek, egy vereség volt, és vertünk magasabb osztálybeli csapatokat is.
    Vmi kupa megy most, első meccset 3-0-ra hozta Carbonaro, másodikat viszont 0-1-re buktuk.

3-1-4-2 a felállás, amit játszok, cél pedig a feljutás.
  • zsolt515
    Am nem szoktam kitakarítani a nevem mert multkor sem tettem! De ezután nem is fogom!
  • zsolt515
    XD tényleg! De most nem a nevem a lényeg!!
  • Gunnersboy
    feleselges volt kitakarni a nevet, főleg hogy a debrecen logo alatt minden képen látszik :)
  • zsolt515
    Nah akkor mutatok pár képet a szerintem nagyon jól sikerült bajnokságról! Csak az a baj hogy az uefában a Stuttgardot kaptam és kiestem a csoportba jutás előtt!

• daver88
    kösz, akkor megpróbálom állítgatni, hátha nálam is ez a baj :)
  • zsolt515
    HELYES!!
  • gyepesjoint
    nah,visszatérek szeretett magyar klubomhoz,azaz betöltöm a Lokis játékomat,3. szezon novemberénél járok
  • zsolt515
    Emberhátrányból nyertünk!!!! Erre gondolni sem mertem volna:[IMG][/IMG]
  • zsolt515
  • giorgio81
    Galatasarayt is sikerült idegenben 1-0ra megverni, így csoportelső lettem
  • lemieux66
    Üdv és grat Mindenkinek!
    Ezzel a problémával én is sokat küzdöttem (Benzema, Vagner Love, Marquinhos csatársorral). Lejjebb vettem a tempót (normál alá eggyel), illetve a csatárok mentalitását támadóbbá tettem (max alatt 2-3 értékkel). Így már fossák a gólokat. Egyébként szerintem is a tempó a kulcs. Remélem segítettem.
  • zsolt515
    Kösz hát remélem! Majd mindjárt vége a szezonnak és megmutatom az eredményeket!
  • giorgio81
    2018-ra te is eljuthatsz idáig a Lokival
  • zsolt515
    Xd bocs rossz helyre kattintottam.
  • zsolt515
  • giorgio81
    mármint megvan a továbbjutás
    Egyedül a Portotól kaptam ki idegenben 1-0ra, a többit nyertem, de még hátravan a Galatasaray elleni idegenbeli meccs
  • giorgio81
    Nah meg a továbbjutás

• daver88
    üdv!!

a legalacsonyabb gyorsra van állítottam a csúszkát...vegyem vissza normálra??