104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
izgalmas a vége, nekünk nem szabad hibázni, Arsenalnak meg végre illene bukni valamit :D -
Köv meccs idegenben bombaerős Everton ellen ( Stancu, Quaresma, Xabi Alonso, Fellaini ), reménykedtem egy szoros győzelemben, ehhez képest 3:0ra lemostuk őket! -
Carbonaro -
az úgynevezett 6 pontos meccset mi nyertük :D -
Najó, tovább nem birom :D StuttgarT. Portugálul van úgy, hogy EstugarDa :DD
Gratu Hákettőó és giorgio!
Mindjár jön a kép Paoloról. -
Pár igazolás a szezon kezdete előtt!
-
Kösz! Remélem megtudod nyerni a Bl-t! Amugy én az Ueféban tavaly Stuttgard ellen estemki! Óriási 2 meccs volt. Első meccs 6:4-re kikaptam utána meg 2:1-re. De az első meccsen óriási védelmi hibákat csináltunk! XD -
Előző szezonban már voltam elődöntőben is, de 5-4-el kiestem az Arsenal ellen
(azt kb 2. hónapja tettem fel)
Cél 2020-ra megnyerni a BL-t
Tiéd se rossz, grat -
Negyeddöntő??? Az szép
Most én is Bl-ben fogok menetelni a Lokival! Lejjeb vannak képek ha érdekel az első szezonról! -
A visszavágón kiszenvedtük a továbbjutást
A negyeddöntőben jöhet a Rangers
-
-
CsubakkaSandor #52309 MC-MU -
CsubakkaSandor #52308
A MU 0:3 Ra vezettet mikor én magam sem tudom mi lötte a csapatomat -
Sziasztok! Grat all! Lement az első Championshipes idény, így végeztünk:
Voltunk 3.-ak is de sajnos a végén gödörbe kerültünk így lecsúsztunk a rájátszást érő helyekről...
Most épp gőzerővel dolgozok a csapat megerősítésén, erre:
Hmmmm
De maradok természetesen. :) -
carbonarorol dobj mar kepet -
Jóvan. Felbaszóscucc. Csak erős idegzetűeknek! -
ez is elintézve, nagyon beindult a szekér. 4.-et is welliton lőtte, csak agger még beleért.. Előtte egész szezonban lőtt 5 gólt :D
Szóval Chelsea-MU-Liverpool kipipálva, csítzenál ellen kiv vagyok, mi lesz.
-
tudom, 700 px sry
-
tegnap este visszaraktam FMet, régi mentésem megvolt, most azt folytatom
4 impotens csatárral nem tudtam mit kezdeni, a gólkirály fél év alatt lőtt 6 gólt, szóval leigazoltam Lauritot 7M fontért, ennyi zs-m volt rá, Gignacot nem engedték ennyiért.
Chelsea ellen nagyon fontos meccs volt, első 5 hely nagyon szoros. Bár Arsenalt nem lehet meglőzni, eddig 5ből 5x bajnokok voltak, de ilyen 91 meg 96 pontokkal. Most így állunk, Chesea kicsit leszakadt. Bár jön 3 idegenbeli meccs, abból van 1 Arsenal és 1 MU is.
-
én is nyomtam két szezont monopolival, fejlutottunk, 0 vereség, 7 döntetlen többi győzelem volt...Carbonarot gólkirály lett év végén, de nem lehet megtartani...visszamegy kölcsönből, és nem adják újra oda, hanem inkább eladták...:(
C2B viszont már neccesebb lesz, sokkal erősebb csapatok vannak...
személy szerint ajánlom, hogy kérj anyaegyesületet, nekem a Napoli jelentkezett, és küldtek is játékosokat, akik segítettek feljutni...
-
ocsem carbonaro egy isten majd meglatod -
Na, mivel kiélvezkedtem magam a Reallal (bajnokság és BL megvolt), betöltöttem az összes olasz ligát, és hagytam a gépet, hogy random válasszon nekem csapatot.
Monopolit kaptam, és rögtön CapelloBácsi jutott eszembe :D
Barátságos meccsek lementek, egy vereség volt, és vertünk magasabb osztálybeli csapatokat is.
Vmi kupa megy most, első meccset 3-0-ra hozta Carbonaro, másodikat viszont 0-1-re buktuk.
3-1-4-2 a felállás, amit játszok, cél pedig a feljutás. -
Am nem szoktam kitakarítani a nevem mert multkor sem tettem! De ezután nem is fogom! 

-
XD tényleg! De most nem a nevem a lényeg!! 
-
feleselges volt kitakarni a nevet, főleg hogy a debrecen logo alatt minden képen látszik :) -
Nah akkor mutatok pár képet a szerintem nagyon jól sikerült bajnokságról! Csak az a baj hogy az uefában a Stuttgardot kaptam és kiestem a csoportba jutás előtt!
-
kösz, akkor megpróbálom állítgatni, hátha nálam is ez a baj :) -
HELYES!! 
-
gyepesjoint #52292 nah,visszatérek szeretett magyar klubomhoz,azaz betöltöm a Lokis játékomat,3. szezon novemberénél járok -
Emberhátrányból nyertünk!!!! Erre gondolni sem mertem volna:[IMG] [/IMG]
-
-
Galatasarayt is sikerült idegenben 1-0ra megverni, így csoportelső lettem -
lemieux66 #52288 Üdv és grat Mindenkinek!
Ezzel a problémával én is sokat küzdöttem (Benzema, Vagner Love, Marquinhos csatársorral). Lejjebb vettem a tempót (normál alá eggyel), illetve a csatárok mentalitását támadóbbá tettem (max alatt 2-3 értékkel). Így már fossák a gólokat. Egyébként szerintem is a tempó a kulcs. Remélem segítettem. -
Kösz hát remélem! Majd mindjárt vége a szezonnak és megmutatom az eredményeket! -
2018-ra te is eljuthatsz idáig a Lokival -
Xd bocs rossz helyre kattintottam. -
-
mármint megvan a továbbjutás
Egyedül a Portotól kaptam ki idegenben 1-0ra, a többit nyertem, de még hátravan a Galatasaray elleni idegenbeli meccs -
Nah meg a továbbjutás
-
üdv!!
a legalacsonyabb gyorsra van állítottam a csúszkát...vegyem vissza normálra??

[/IMG]