104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-

Sok szerencsét! Lássunk magyar BL győztest!
(Élőben úgyis fogunk idén
)
-
Azanemmindegy o_O
-
paly90 #52358 köszi:) -
Hoppáááááá
BL döntőben az ETO!!!!
Az elején találtunk egy fontos gólt, utána favágó stílusban folytattuk Walcott, Huntelaar lerúgva, de a félidő végén egyenlítettek. A 2. félidőben aztán egy szép egyéni akció végén ismét megszereztük a vezetést, de Fabregas egyenlített. Utána beálltunk tartani az eredményt, egy csatárt lehoztam és egy Vkp-t behoztam és kontrára játszottunk. A végén már az Ardenal kapusa is előrejött, na ez lett a vesztük, egy előrevágott ladba után a 94. percben 2-3 lett.
Döntőben meg Barcelona XD
-
-
Arsenal ellen az első meccsen 1-1 lett otthon, de a 23. perctől tíz emberrel játszottunk
Kemény lesz a visszavágó, bár szerintem ismét az elődöntő illetve az Arsenal lesz a végállomás a BL-ben -
Martins15 #52354 Valaki?
-
Közben pedig 2. ajánlatomat kapom. Juve után az Empolinál is felmerült a nevem. -
Féltávnál
Elég hullámzó a teljesitmény, főleg a védekezés miatt.
Támadás viszont megy. -
karaj......jo srac ez barhol isten higyjetek el. -
Ez szoros párharc volt, a Rangers elég nehéz ellenfél volt
Az elődöntőben már megint az Arsenalt kaptuk, eddig nem sok szerencsém volt velük
-
Itsuki #52349 csapatom ellen még az örmény Pjunik Jereván is esélyesebbnek kiáltották ki (sok gólt kaptak a 2 meccs alatt) és 1 sparta praha-t el tudnak verni azok a játékosok,de 1 Bayern München vagy akár 1 Ajax ellen nem tudnak sokat tenni. -
Hogy bejussak a csoportba a Hajduk Splitet kaptam!
-
Ki gondolta volna hogy nyögve-nyelős első meccs után ilyen sima továbbjutás! Egyébként mindenki biztos volt a kiesésünkben! Figyeld ki lőtte a gólt Giorgio! 
-
akkor cseréld le a scoutodat -
A tehetség kutatóm talált aztán áradozott milyen jó igazolás lenne! Mondom nem is olyan drága megveszem! -
Nem tudom honnan veszed ezeket a játékosokat, de ezekkel nem jutsz előre.
Max minden évben megnyered az nb1-et, de a Bl-ben semmit nem fogsz homorítani
Ez a véleményem -
Itsuki #52343 Én kérek elnézést az összes VfB Stuttgart fantól...
Lehetséges h lekéne szednem az uj database updatet és a Championship Manager 2010 ig valameik top csapattal nagyobb címet elérni mint az nb1... -
Akkor ha bejutok a Bl csoportba megdícsérsz? 
Amugy az a srác lesz Dombi utódja! Vélemény?
-
Nincs kedvem vitázni, meg nem is tartom életcélomnak, hogy osszam az észt bárkinek is, viszo: egy dolog az elirás. Egy másik a tudatlanság. Ha először irtad volna, hogy Stuttgard, azt mondom, ok, megtörténik. De miután 10. alkalommal is leirtad hibásan, úgy éreztem, ideje szólnom.
Másik dolog: szó sincs arról, hogy nem veszem észre a szezonodról készült képeket. Az igazság az, hogy egy Debrecennel megnyert magyar bajnoki cimet nem tartok olyan nagyra, mint egy feljutást az angol 3. osztályból. Summa summarum, ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem minden eredmény érdemel ki tőlem egy dicséretet. Persze, szép dolog, amit csinálsz. Majd ha elérsz valami faszásat a béelben, megkapod ami jár. -
Akkor meg ott vannak az igazolások. -
karajjj #52339 ha nincs benne semmi különös, meg nagy eredmény akkor mit vársz? ez nem az ets topik :\ -
karajjj #52338 viszont ha gyenge a csapat, akkor meg érdemes a lassú tempó, mert stabilabban járatják a labdát -
Én ezt értem ebben igazad van! De hiába rakom fel hogy hogy sikerült a szezonom azt nem veszi észre, de ezt az egy betűt ezt egyből kiszúrja! -
Nagyon jó csapatnál sem érdemes túl gyorsra tenni, mert pontatlanságokat eredményet. (Rossz passzok és befejezések) -
karajjj #52335 ott a pont!
az ok, hogy ez egy fórum és nem kell tökéletesen írni és fogalmazni, de az alapvető dolgokra azért illik figyelni, mert ez csak téged minősít... -
karajjj #52334 az a csapatodtól függ, mármint, hogy mennyire jók a játékosaid -
Igen, mert van, ami már nagyon gáz. De még nem vagy teljesen elkésve, jobb, ha ilyenkor szól meg valaki, mintha mondjuk 30 éves korodban tenné a munkahelyeden, nem?
Az, hogy odaírsz egy xD-t a mondta végére, még nem mentesít az alapvető helyesírási szabályok alól.
(Sorry all, ez kijött belőlem, kicsit sok volt mostanában az egyenlőre meg a muszály :S) -
Martins15 #52332 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Leszedtem az új adatbázisokat(2-t is,a régebbit ami július végi volt ,meg ezt az újabbat amit Huni linkelt),de mind a 2-nél kiadja a crash hibát szeptember elején.Valami ötlet?(Nem csak nálam volt ez hanem haveromnál is) -
CsubakkaSandor #52331 A premier league -ben milyen tempot érdemes eröltetni? -
Jó! Gondlotam megint én kezdtem! Vmit elír az ember, és már nem lehet kibírni hogy ne szóljon be! Ti tökéletesek vagytok gondoltam! -
karajjj #52329 muszáJ -
Igen, és muszály mindenbe belekötni? -
F5-Szűrő-és feltételnek megadod, hogy szerződés státusz: lejárt/szabad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zsolt: tényleg
-
Jah ténleg StuttgarT!!:D -
paly90 #52325 Üdv!!Az lenne a kérdésem h a szabadon igazolhato játékosokat hol tudom megnézni??elöre is köszi -
karajjj #52324 kb ezt -
icemankimi #52323 FM2010 mit lehet tudni??? -
mi mindent megtettünk, Arsenal egyszerűen verhetetlen, 6évből 6x bajnok, idén Bl-t is megvédték.. A mesébennincs ilyen.. -
azt hiszem, elúúszott a bajnokság, a west ham 0:2ről állt fel a 88. meg 91. percben és 2:2.. Arsenal 6 idényből 6x bajnok.. Ha jövőre nem én nyerek, akk abbahagytam ^^