104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsolt515
    Köszönöm!
  • Terminátor14
    Nézz olyanokat, akiknek nincs profi szerződésük, u19-ben nem ritka az ilyen. Másrészt meg a Bl szereplés után szerintem kapsz 1-2 milka igazolási pénzt, nem?
  • zsolt515
    Megnéztem amit mondtál anglia u19-es keretét, és 500.000€-tól kezdődik egy játékos!
  • Uborkasalata
    OFF topik nem működik nálam... ide meg akkor nem írhatok ezek szerint ...
  • Terminátor14
    Egyáltalán nem ugyanaz volt a csapat! :)

A recept nagyon egyszerű, jó játékosokat igazoltam kis pénzből. Azóta ők már máshol játszanak, egyikük pl az Inter irányítója és 19 milliór euró az értéke.
  • zsolt515
    Jó neked! De mondjuk 2015-ben hogy-hogy megtudjátok már nyerni a Bl-t? majdnem ugyan azzal a csapattal ami 2010-ben van pl?
  • Terminátor14
    Igen, mert első 5 évben a folyamatos bl-szereplés miatt kaptuk a nagy pénzeket, de elkölteni nem tudtam igazából, mivel a nagyobb játékosok (akik drágábbak lennének) nem jöttek még el a csapathoz. Így felhalmoztam 120millió eurónyi átigazoláspénzt :DDD

Mondjuk durva, mert a számlánkon meg "Csak" 30 milka van, de nem baj. :) Azért az utóbbi 2-3 évben megengedhettem magamnak egy-egy nagyobb igazolást is ilyen 5-10 milka körül.
  • Terminátor14
    Sajnos csak egy bl-győzelem volt, még a 2015-16-os szezonban, a Barca ellen győztünk 2-0-ra a döntőben.
    A következő két évben kiestünk a legjobb 16 között, második évben pont a Barca vert ki, előtte pedig a későbbi győztes Arsenal.

Az előző képen látható igazolás nagyságát fokozza, hogy a Palermo nyerte előző évben a Bl-t :)

Sajnos a Bl-győzelem után voltak gondok, rengeteg játékost el akartak vinni, padlón volt a morál és a csapat legalább fele távozni is akart.
    Az a baj ezzel a játékkal, hogy még így 10 évvel a kezdés után sem lehet azt mondani, hogy a Fradi nagycsapat lenne. Pedig 17.-ek vagyunk a bl-együttható táblázatán, és talán első 2-3 évet kivéve mindig továbbjutottunk még a csoportból is.

Ennek ellenére az összes játékos el akar menni 2-3 év után, ami elég abszurd azért, ha azt nézzük, hogy ott a nemzetközi szereplés minden évben, ami elég sikeres is, ráadásul 17500 fanatikus előtt játszhatnak átlagban. :( És a fizetések sem rosszak, most max 67000 eurót tudok adni hetente.
  • zsolt515
    Látom nálad a pénz kiment a divatból!
  • gyepesjoint
    ennyire tetszik,mondom mi a fasz,azt látom 2019-ben jársz :) gondolom pár BL győzelem után :)
  • Terminátor14
    Kérdésed van, vagy ennyire tetszik? :)
  • gyepesjoint
  • Terminátor14
    Legújabb igazolásom, sajnos csak télen jön majd:

• Terminátor14
    Igen, láttam a képeidről.
  • zsolt515
    Nálam 2009-2010-es szezon folyik!:D
  • Terminátor14
    Hát, jobb lenne, ha te néznél rájuk :) 10-20 csapatot kell max végignézni.

Ha jók az értékeik és fiatalak, akkor mehetnek is :D

Hát az igazolásaidhoz nem tudok kommentárt fűzni, nálam így 2018-ra "kicsit" más kaliberű játkosok játszanak, de ettől még nálad beválhatnak :)

• zsolt515
    Jó majd akkor mondom a figyelőknek menjenek és nézesgessék őket! De am ezekhez mit szólsz?
  • Terminátor14
    Ha már kijutottál a bl-be, akkor érdemes az angol, spanyol, francia, brazil stb... ifiválogatottakat is nézegetni, U19-ből sokszor eljönnek a jobb játékosok is, néha ingyen.

• zsolt515
    Ők jöttek a télen!

• Terminátor14
    Én azt mondtam a szezon előtt, hogy meglesz, és ezt tartom most is :) Csaj figyelj és majd jussak eszedbe :P

gyepesjoint: Hmm, igazad van, ez jobban bejönne:

Tavalyi szezon a Fradis mentésemben :) Az első ilyen.
  • Fisicofan
    Hát jah, szép lenne, de sok esély nincs rá, hacsak nem szedjük magunkat össze nagyon hamar
  • gyepesjoint
    nana
  • Terminátor14
    Ügyes, nagyon tetszik :)

Most év végén kiegyeznék vele IRL is.
  • Zsolti9014
    Szép, gratula hozzá!

Nekem most legutóbb a 07-ben volt olyanom MTK-val, hogy végig vezettünk magabiztosan, végére meg vmi 2-3. hely lett. Második szezonra hiába erősítettem (Edin Dzeko pl. :D), rosszul kezdtünk, és nem is játszottam utána. Lassan újrakezdést tervezek, de sztem 09-ben.
  • zsolt515
  • zsolt515
    Én ott régebben nézegettem de a játékban soha nem olyan volt mint genieben.
  • gyepesjoint
    genie scout (igen,tudom,csalás,de szeretem kinevelni a játékosokat,aztán meg eladni :D:)
  • Fisicofan
    Na, végre vége a bajnokságnak, pokoli szorosra sikerült, az idény végére elfáradtunk rendesen.

Az MTK és a Honvéd elég vicces volt az idény során, nem sokmindent mutattak. Feljutott a Tatabánya és a Nyíregy. A Kecskemét épphogy túlélte az NBII-t, 1 ponttal gyűjtöttek többet a kiesőnél.
    A Liga Kupa döntőben 2-1-re nyertünk, a Magyar Kupában 2-0-ra nyertünk Debrecenben, de hazai pályán elbízták magukat a srácok és 0-2 volt a rendes játékidő. Hosszabításban sikerült egyenlítenünk, így ez is meglett.
    Magyar szinten csak a tartalékos bajnoki cím nem lett meg, ott ezüstérmet szereztek a srácok.
    Gosztonyi lett az év ifije, én pedig az év menedzsere.
    Jövőre a bajnoki címvédés mellett végre a BL-csoportkör a cél.
  • zsolt515
    De hol nézel ingyen játékost?
  • gyepesjoint
    pedig szentem nem nagy szám...ingyen sokkal jobbakat lehet hozni
  • zsolt515
    Koltai odajött hozzám! Czivtkovicsot 20m€-ért sem adnám el!:D
  • gyepesjoint
    rádobtak még egy keveset,850k-t ajánlanak 5 bajnokin játszott,végülis szentem eladom,ingyen jött a győrtől,Czvitkovics-ért cserébe
  • zsolt515
    aaaaaaa ez sem rossz, megveszem!:D
  • gyepesjoint
    jah,és 225k az értéke
  • gyepesjoint
    loool Koltai Tomit játékos cserével hoztam 1,5 éve,most a Szuvon Samsung(dél korea) ajánlana érte 700k-t....igazából nem játszott sokat,de asszistensem szerint kiemelkedően nagy tudású....hááááát nemtooooom
  • zsolt515
    Vermes? Most nézem nem is rossz 400k! Lehet elkéne hoznom!:D
  • gyepesjoint
    jó,de nálam a legelső szezonban játszott 2 bajnokin,utána még ligakupa meccsre se tettem be XD ha meg magára talál,visszavásárolom!!
    épp Vermesen gondolkozom,beajánlottak érte 500k-t + 525k visszavásárlási opció...160k az értéke,de viszont alapemberem :S 75k-ért hoztam
  • zsolt515
    Nálam Dudu-ért 2m€-ót adnának!:D
  • gyepesjoint
    Dudu-t elpasszoltam a zetének,26k-ért,ha jól tolja van rá 90k-s opcióm :DD
  • gyepesjoint
    olyan magyaros neve van XD megy tarcsiba amíg fejlődik,ha jól nyomja beépítem,ha nem,akkor meg eladom jóáron :D 50k-ba lesz