104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Biztos a több lőtt szöglet számít :)
    Igaz Termi, azt hiszem ha képet mutatok, akkor majd másik skinnel.
  • Huni92
    Nagyon szivesen :D
    Egyébként lementek az elődöntők, 3-1-es összesitéssel nyertünk a Benevento ellen.
    Ami a furcsa, az a másik ág. Ternana - Avellino 1-0, Avellino - Ternana 1-0. Se hosszabbitás, se tizik, semmi. Avellino a döntős.
  • Terminátor14
    Hehe, a piros értékek telejsen el vannak nálam mosódva, de gondolom akkor azok a 15 fölöttiek. Végülis, amíg így termel...:)
  • zyndar
    95'-ben volt válogatott, de még tud valamit :)

• Terminátor14
    A Fradival ez sajnos minden mentésben lejátszódik, ezzel együtt kell élni :(
  • Fisicofan
    Hogy nekem milyen rohadtul elegem van már ebből a klubátvételi mizériából... Az idei idényünk könnyen lehet hogy megy a levesbe, az átigazolási szezon alatt nem igazolhattam. Most persze kiderült hogy felesleges volt az egész, a szurkolók sem tudták átvenni a klubot, mivel a jelenlegi vezetőség valótlan adatokat adott meg a pénzügyi helyzetünkről... Remélem a következő kérő végre átveszi majd az irányítást, már egy éve szenvedünk itt
  • zyndar
    Estét Urak!
    Bő 2 hónap után újra FM, ha az időm engedi. Vissza kéne emelni őket Európába
    Köszi Huni a múltkorit, részedről a feljutás kötelező, mondanom sem kell.
    Eddig:
  • gyepesjoint
    nah,magyar kupa+ligakupa elődöntő megvan,bajnokságot vezetjük 7 ponttal,faszán állunk jelenleg
  • zsolt515
    Amit délután feltettem játékosokat hogy őket igazoltam nagyon beváltak! Most annyit elértem hogy magyarországon verhetetlen a csapat!:D Európai porondon meg nem tom mi lesz, majd meglátjuk!:D
  • gyepesjoint
    akkor jáccál vazeg :D am töltöm a lákit
  • Fabio Capello
    Grat mindenkinek, jóak vagytok

[csak jáccani kéne már....]
  • Huni92
    \o/
    87 percig bajnoknak érezhettük magunkat. De nyert a Foggia, igy 1 ponttal ugyan, de lemaradtunk a bajnoki cimről.
    Rájátszás következik.
  • zsolt515
    Carlos Tordoyát én is leigazoltam!
  • Terminátor14
    Mindegyik finom, kicsit gyorsabbak lennének, akkor mégjobb lenne :)

Nálam is volt egy év, mikor jött 2-3 bolíviai meg ugyanennyi spanyol.
  • Matthew Prosac
    újabb fogás

magyar bajnokikra tökéletes, nemzetközi kupameccsekre nem
  • Matthew Prosac
    imádom Bolíviát!
  • Matthew Prosac
    sztetek 20e-ért megérte? :)
  • Huni92
    Avellino ellen 2-2 lett, ami önmagában nem rossz, de igy a Foggia visszavette a vezetést. Mondjuk lesz még 2 húzósabb meccsük, szóval reménykedek. 3 forduló még, kicsit izgalmas az egész :D
  • xmogyix
    köszi
  • Huni92
    dokumentumok/si/fm09/graphics/backgrounds.
    FM-ben a beállitásoknál engedélyezd a háttérképek mutatását.
  • Huni92
    Hoppá o_O
    Ha valamire, akkor erre nem számitottam. Tavaly is az utolsó fordulókban ugrottunk a tabella élére...deja vu :D
  • xmogyix
    tudom,hogy off de kérlek titeket írjatok: letöltöttem háttérképeket,és azokat hova kell berakni??és hogy tudom beállítani h láthatóak legyenek??előre is köszi
  • Zsolti9014
    FM2006-hoz honnan lehetne még letölteni grafikai kiegészítőket?
    Esetleg egy hatalmas nagy packet, amiben minden van :D
    Mez, facepack, logók a lehető legtöbb csapathoz. Topligák, magyar bajnokság, környező országok...
    Sajnos a sortin és az fmhungary-n lévő linkek 99%-a már nem működik.
  • Terminátor14
    Persze ha megfelelő játékoskeresőid vannak, akkor néha ilyen emberkét is találnak:

Az már más kérdés, hogy a megfigyelőm szerint semmi pénzért sem adnák el, mert kulcsjátékos. Kitapogatóztam, 11milkáért már adnák is :DD

Gondolkozom erősen, de valszeg elhozom.
  • Huni92
    Ojaj..megsérült a cserekapusom. Eltörte a combcsontját. Szal most reménykedek, hogy ne legyen semmi baja az elsőszámúnak :D
    Főleg, hogy 2 forduló múlva a listavezető, 3 ponttal előttünk álló Foggia ellen játszunk.
  • Terminátor14
    2018-ban 20 éves, akkor valszeg nálad 2010-ben még sehol sincs :DDD

Jahh hogy a példát úgy gondoltad, hogy aki neked jó lenne...

Hát, ez egyéni ízlés kérdése :D
    De ez a srác pl nem rossz játékos, ami szélső védőnek kell ,azt tudja, kivéve, hogy lassú. De erre még lehet gyúrni egy kicsit, szerintem játék elején az nb1-be simán jó lenne.
    De nála jobbakat is lehet találni, általában. Max fizetsz értük vmennyit. A kissebb válogatottakat is illik megnézni, ott is lehetnek nagy tehetségek.
  • zsolt515
    Nah erről már tudok példát venni!
    Monjuk nekem ilyen nevű játékos nincs!:D
  • Terminátor14
    3. csapatban találtam, gondolom neked 2010-ben megfelelne :)

• zsolt515
    Tudnál nekem mutatni egy u19-es játékost csak példának?
  • zsolt515
    Jah!:D
  • Terminátor14
    Nem azért nem tudod leigazolni, mert 15 éves, hanem mert gyakorlatilag nincs is benne a játékban. (Olyan generált játékos ugye, aki gondolom nálad is van az ifiben, ilyen full szürke)

• zsolt515
    De a leg idegesítőbb hogy 15 éves, és nem tudom leigazolni!!!!
  • Terminátor14
    Hogyne létezne...

Én annó egyik haver hatására elkezdtem játszani a Liverpool-lal, 3. évben olyan 16-éves mc jött fel, aki azonnal kezdő lett nálam. Megesik :)

Csak keresni kell...:P

Azt elfelejtettem mondani, hogy argentín és brazil csapatokat is illik átnézni egytől-egyig.
  • zsolt515
    Nane!!! Ez létezik??
  • Terminátor14
    Azt mondja meg nekem vki pls, hogy egy teljesen új stadiont mennyiből lehetne felhúzni a játéban? Sajos az Albertet nem engedik bővíteni helyhiány miatt, pedig már vagy 5 éve nagyon szűkös :(
  • Huni92
    Neeeeeeeee.....ez fájt xDD
  • Terminátor14
    Nem csak te, azért mindenki annyit kap :)

Hát ez nagyon sokban függ a játékostól magától is. Első pár (mondjuk 5...) szezonban nekem is csak úgy ment, hogy bepróbálkoztam 30-40 játékosnál, eljött 2-3 jó esetben. Azóta változott a helyzet, most pl már 10-ből 4-5 is eljönne. És persze a színvonal is javult.

Tessék szorgosan keresni és próbálkozni mindennel. Nyaljatok segget, hogy mlyen jó játékos meg ilyenek :D
    Illetve nagyon megéri próbálkozni azokkal, akik átadólistán vannak és/vagy összevesztek a mangerükkel.

zsolti: Hajrá. Én elsősörban olyanokat igazoltam már az első szezonokban is, akik zonnal kezdők tudtak lenni. Bár egyszer-kétszer előfordul, hogy valakit kölcsönadtam 1 évre vmelyik nb2-es csapatnak, aztán verekedte be magát hozzám.

Zaki: Hajráááááá!
  • xmogyix
    én a bl csoportkör után 4,4millió ojrót kapta...de így sem akarnak jönni a "nagyobb" játékosok..pl:slavi praha B csapatából nem akar játékos jönni...:S
  • zsolt515
    Akkor majd igazolok olyanokat és megmutatom őket! ha leigazoltam őket adjam kölcsön vagy tegyem a B csapatba őket?
  • zaki
    talán az fm 2006-ban volt, mikor a lokival toltam, ilyen 1 milliárd euró volt a számlámon, vmi 3 bajnokságot nyertem meg zsinórban veretlenül, Priskin aranycipős volt, meg:

:D

Komoly game volt :D
    Lehet kezdek egy új játékot a Fradival, vagy vmelyik magyar csapattal, csak most nincs rá erőm nekivágni :D