104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Biztos a több lőtt szöglet számít :)
Igaz Termi, azt hiszem ha képet mutatok, akkor majd másik skinnel. -
Nagyon szivesen :D
Egyébként lementek az elődöntők, 3-1-es összesitéssel nyertünk a Benevento ellen.
Ami a furcsa, az a másik ág. Ternana - Avellino 1-0, Avellino - Ternana 1-0. Se hosszabbitás, se tizik, semmi. Avellino a döntős. -
Hehe, a piros értékek telejsen el vannak nálam mosódva, de gondolom akkor azok a 15 fölöttiek. Végülis, amíg így termel...:) -
95'-ben volt válogatott, de még tud valamit :)
-
A Fradival ez sajnos minden mentésben lejátszódik, ezzel együtt kell élni :( -
Hogy nekem milyen rohadtul elegem van már ebből a klubátvételi mizériából... Az idei idényünk könnyen lehet hogy megy a levesbe, az átigazolási szezon alatt nem igazolhattam. Most persze kiderült hogy felesleges volt az egész, a szurkolók sem tudták átvenni a klubot, mivel a jelenlegi vezetőség valótlan adatokat adott meg a pénzügyi helyzetünkről... Remélem a következő kérő végre átveszi majd az irányítást, már egy éve szenvedünk itt -
Estét Urak!
Bő 2 hónap után újra FM, ha az időm engedi. Vissza kéne emelni őket Európába
Köszi Huni a múltkorit, részedről a feljutás kötelező, mondanom sem kell.
Eddig:
-
gyepesjoint #52553 nah,magyar kupa+ligakupa elődöntő megvan,bajnokságot vezetjük 7 ponttal,faszán állunk jelenleg -
Amit délután feltettem játékosokat hogy őket igazoltam nagyon beváltak! Most annyit elértem hogy magyarországon verhetetlen a csapat!:D Európai porondon meg nem tom mi lesz, majd meglátjuk!:D -
gyepesjoint #52551 akkor jáccál vazeg :D am töltöm a lákit -
Grat mindenkinek, jóak vagytok
[csak jáccani kéne már....] -
\o/
87 percig bajnoknak érezhettük magunkat. De nyert a Foggia, igy 1 ponttal ugyan, de lemaradtunk a bajnoki cimről.
Rájátszás következik. -
Carlos Tordoyát én is leigazoltam! -
Mindegyik finom, kicsit gyorsabbak lennének, akkor mégjobb lenne :)
Nálam is volt egy év, mikor jött 2-3 bolíviai meg ugyanennyi spanyol. -
újabb fogás
magyar bajnokikra tökéletes, nemzetközi kupameccsekre nem -
imádom Bolíviát!
-
sztetek 20e-ért megérte? :)
-
Avellino ellen 2-2 lett, ami önmagában nem rossz, de igy a Foggia visszavette a vezetést. Mondjuk lesz még 2 húzósabb meccsük, szóval reménykedek. 3 forduló még, kicsit izgalmas az egész :D -
köszi -
dokumentumok/si/fm09/graphics/backgrounds.
FM-ben a beállitásoknál engedélyezd a háttérképek mutatását. -
Hoppá o_O
Ha valamire, akkor erre nem számitottam. Tavaly is az utolsó fordulókban ugrottunk a tabella élére...deja vu :D -
tudom,hogy off de kérlek titeket írjatok: letöltöttem háttérképeket,és azokat hova kell berakni??és hogy tudom beállítani h láthatóak legyenek??előre is köszi -
FM2006-hoz honnan lehetne még letölteni grafikai kiegészítőket?
Esetleg egy hatalmas nagy packet, amiben minden van :D
Mez, facepack, logók a lehető legtöbb csapathoz. Topligák, magyar bajnokság, környező országok...
Sajnos a sortin és az fmhungary-n lévő linkek 99%-a már nem működik. -
Persze ha megfelelő játékoskeresőid vannak, akkor néha ilyen emberkét is találnak:
Az már más kérdés, hogy a megfigyelőm szerint semmi pénzért sem adnák el, mert kulcsjátékos. Kitapogatóztam, 11milkáért már adnák is :DD
Gondolkozom erősen, de valszeg elhozom. -
Ojaj..megsérült a cserekapusom. Eltörte a combcsontját. Szal most reménykedek, hogy ne legyen semmi baja az elsőszámúnak :D
Főleg, hogy 2 forduló múlva a listavezető, 3 ponttal előttünk álló Foggia ellen játszunk. -
2018-ban 20 éves, akkor valszeg nálad 2010-ben még sehol sincs :DDD
Jahh hogy a példát úgy gondoltad, hogy aki neked jó lenne...
Hát, ez egyéni ízlés kérdése :D
De ez a srác pl nem rossz játékos, ami szélső védőnek kell ,azt tudja, kivéve, hogy lassú. De erre még lehet gyúrni egy kicsit, szerintem játék elején az nb1-be simán jó lenne.
De nála jobbakat is lehet találni, általában. Max fizetsz értük vmennyit. A kissebb válogatottakat is illik megnézni, ott is lehetnek nagy tehetségek. -
Nah erről már tudok példát venni!
Monjuk nekem ilyen nevű játékos nincs!:D -
3. csapatban találtam, gondolom neked 2010-ben megfelelne :)
-
Tudnál nekem mutatni egy u19-es játékost csak példának? -
Jah!:D -
Nem azért nem tudod leigazolni, mert 15 éves, hanem mert gyakorlatilag nincs is benne a játékban. (Olyan generált játékos ugye, aki gondolom nálad is van az ifiben, ilyen full szürke)
-
De a leg idegesítőbb hogy 15 éves, és nem tudom leigazolni!!!! 
-
Hogyne létezne...
Én annó egyik haver hatására elkezdtem játszani a Liverpool-lal, 3. évben olyan 16-éves mc jött fel, aki azonnal kezdő lett nálam. Megesik :)
Csak keresni kell...:P
Azt elfelejtettem mondani, hogy argentín és brazil csapatokat is illik átnézni egytől-egyig. -
Nane!!! Ez létezik??
-
Azt mondja meg nekem vki pls, hogy egy teljesen új stadiont mennyiből lehetne felhúzni a játéban? Sajos az Albertet nem engedik bővíteni helyhiány miatt, pedig már vagy 5 éve nagyon szűkös :( -
Neeeeeeeee.....ez fájt xDD -
Nem csak te, azért mindenki annyit kap :)
Hát ez nagyon sokban függ a játékostól magától is. Első pár (mondjuk 5...) szezonban nekem is csak úgy ment, hogy bepróbálkoztam 30-40 játékosnál, eljött 2-3 jó esetben. Azóta változott a helyzet, most pl már 10-ből 4-5 is eljönne. És persze a színvonal is javult.
Tessék szorgosan keresni és próbálkozni mindennel. Nyaljatok segget, hogy mlyen jó játékos meg ilyenek :D
Illetve nagyon megéri próbálkozni azokkal, akik átadólistán vannak és/vagy összevesztek a mangerükkel.
zsolti: Hajrá. Én elsősörban olyanokat igazoltam már az első szezonokban is, akik zonnal kezdők tudtak lenni. Bár egyszer-kétszer előfordul, hogy valakit kölcsönadtam 1 évre vmelyik nb2-es csapatnak, aztán verekedte be magát hozzám.
Zaki: Hajráááááá! -
én a bl csoportkör után 4,4millió ojrót kapta...de így sem akarnak jönni a "nagyobb" játékosok..pl:slavi praha B csapatából nem akar játékos jönni...:S -
Akkor majd igazolok olyanokat és megmutatom őket! ha leigazoltam őket adjam kölcsön vagy tegyem a B csapatba őket? -
talán az fm 2006-ban volt, mikor a lokival toltam, ilyen 1 milliárd euró volt a számlámon, vmi 3 bajnokságot nyertem meg zsinórban veretlenül, Priskin aranycipős volt, meg:
:D
Komoly game volt :D
Lehet kezdek egy új játékot a Fradival, vagy vmelyik magyar csapattal, csak most nincs rá erőm nekivágni :D