104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    vagyok még valameddig, csendes szemlélődő :D
  • Terminátor14
    Van még valaki esetleg? :)

Megkezdem a BL 16 közötti párharcokat rövidesen a Fradival.
  • karajjj
    a logopack ittvolt belinkelve a topikban, pár napja
  • Matthew Prosac
    hali. érdekelne h ez a skin és logopack honnan van :) köszi
  • daver88
    nah, továbbmentem kicsit ETO-val, sajna a bajnokságban nem nagyon megy, ettől függetlenül MTK elleni meccsen a srácok megitták a célzóvizet...:D:

Dehát ez valymi kevés ahhoz képest, hogy itthon kikaptam a Kecskeméttől, de még a Siófoktól is...nem igazán értem, hogy miért...

Ezzel szemben az UEFA kupában simán vertük a Levszkit, ezzel bejutva a csoportkörbe:

Csoportra nem azt mondom, hogy lehetetlen a 3. hely elérése, de nem mi vagyunk rá az esélyesek...finoman fogalmazva..:D

Azt, hogy a Pool hogy kerül ide??? jókérdés...:D
  • gyepesjoint
    RB Salzburg-Loki 2-3 Alvin Cergic,Brito,Kadlec
    összesítésben 7-3 ide :)) osztrák bajnok ellen szép:)
    amúgy Kadlecnek úgy érzem az idei szezonja lesz amikor végre vezetni fogja a csapatot,már tavaly is láttam a jeleket,de eléggé sok hibával játszott,idén jó lesz érzem :) már csak Vujo.-nak kell belerázódni!! hnap folytatom,jók legyetek!!!
  • Ars3nal
    második meccsen 1-1es félidő után 4-1 lett a vége, Vaskó kretén öngólja után bedaráltak:c
  • gyepesjoint
    jah,közbe megvolt a sorsolás,ha továbbmeek a Salzburg ellen,akkor vagy a Maccabi Tel Aviv jön,vagy az NK domzale(szlovén),szal szentem meglesz a 3. főtábla sorozatban,a 4. szezonomban :)))
  • Ars3nal
    grat 4-1 az szép
  • gyepesjoint
    BL 1. sel.kör Loki-Bohemians(ír) összesítés 6-1
    -----2. sel.kör 1. meccs Loki-RB Salzburg 4-1 Kadlec(2),Brito,Vujovic
  • gyepesjoint
    gradz,jó eredmény ez :)
  • Ars3nal
    ez kevés lesz, ennek ellenére jó eredmény...

• gyepesjoint
    pár igazolás :) ilyen játékosokkal idei célom a 3. hely lesz a BL csoportban

----

----

----
  • Ars3nal
    sikerült a döntetlen:) kontrákra álltunk be teljesen, a vége felé már majd leestem a székről:D
    első kiesési kör Ajax:c

• Ars3nal
    Metalist-Debrecen 0-2 g.Kanta,Oláh(p)

megyünk a francikhoz idegenbe...

• daver88
    megnéztem...:D tényleg nem Xamar...:D hanem Xaraz Azerbajdzsánból :)

Odavágó:
    Levszki Szófia - ETO 0:1

• Ars3nal
    sajnos a Metalistot nem tudtuk itthon megverni, 0-0 lett, így a harmadik meccset hozni kellett mindenképp, a végén a szerencse is mellénk állt ha már Kanta kapufájánál még nem, 3-2nél még gyors cseréltem egyet, meg időhúzás maxra biztos ami biztos, ezzel 3 meccs után továbbjutásra állunk, de a Metalistot ütni kell mindenképpen...

• Matthew Prosac
    akkor passz :)
  • daver88
    nemnem....Xamar volt...Xamaxot ismerem
  • Huni92
    Kettőt egycsapásra :D Gyengitem az ellenfelet, miközben erősitem a saját csapatom.

Egyébként, csak a te kedvedért harcolok még Vitale leigazolásáért is. Ha lett volna még 200k euróm, ak a nyáron jöhetett volna már, de nem volt. Na majd télen.
  • zyndar
    Persze, vásárold fel az egész Pescarát :)
  • Matthew Prosac
    amúgy svájci középcsapat (mm a Xamax)
  • daver88
    bocs, Xamar ellen még csak az UEFA selejtező volt...de lényegtelen
  • daver88
    nah, átgondoltam a dolgot, és nem volt szívem mással kezdeni az ETO-val győri létemre...:D :D

nah, elég hullámzóan megy a dolog így két hónap után...bajnokságba még nem nyertünk, 3 meccsből 2 döntetlen és 1 vereség...

UEFA kupában pedig első körben Xamar csapatát kaptam (ne kérdezzétek hova valósiak :D)...sima 7:0-val mentünk tovább...
    2. körbe azt hittem nagyon simán kiesek, Crvena Zvezdát kaptam...első meccsen hatalmas meglepetés ért:

Második meccsen meg már viszonylag tartalékosan felállva 3:1-re kikaptunk, dehát az már kit érdekel :D

Na és kit kaptam a sorsoláson??? Levszki Szófiát...:D :D itt tartok jelenleg...bajnokságba kicsit fejlődni kéne, annál is inkább, mert Újpest következik
  • Ars3nal
    akkor már nem tudsz a kereten változtatni...

Porto-Debrecen 3-2 g. Oláh(2)
  • Huni92
    Erősitések az új idényre.
    Sampdoriatól 1-2-re kikaptunk az Olasz Kupa 3. sel. körében, majd első bajnokit annak rendje és módja szerint ugyanilyen arányban veszitettük el az Empoli ellen.
  • tobias88
    Van egy olyan, hogy összes játékos elküldése, de arra rámenve, kiírja, hogy a meccs túl közel van már!
  • tobias88
    Bocsánat újfent és utoljára, viszont egy olyan problémám lenne, hogy elfogadtam a Görög kapitányi posztot, de egyáltalán nem találom azt, hogy hol lehet a keretet beállítani, játékosokat behívni! Lehet az a probléma, hogy pont meccs elött 7 nappal vettem át, és a nevezés addigra már le lett adva?
  • Huni92
    Gratula! Viszont továbbra is 750x563.
  • zsolt515
  • tobias88
    Hát ezt sem gondoltam volna a BL ELŐDÖNTŐjében, hogy egy 3ast adunk a Madridnak, de azért egy "kis" szerencse is közrejátszott!

A döntő már egyenesen sétagalopp volt a Leverkusen ellen, akik 11 ziccert kihagyó Inter ellen jutottak be

Bajnokságot meg veretlenül nyertük!

• Matthew Prosac
    sztem cseh,szlovén,legyel,román,horvát ezenkívül tölts be játékosokat a többi környező országból tetszés szerint (ausztria, ukrajna etc), de javaslom bolívia játékosainak loanolását is ;P
  • zsolt515
    Érdekes nekem jó.
  • Uborkasalata
    Megint nem jó az off topik, szóval ide írom. Hol tudok belenyúlni a játékosok adataiba? Hol van az adatbázis?
  • karajjj
    leírtuk ketten-hárman valamelyik nap, olvass vissza
  • norbinhOOO
    helló.
    Ha magyar bajnoksággal akarok játszani, akkor szerintetek milyen bajnokságokat illetve játékosokat töltsek még be mellé és hányadik osztályig?
    köszi!!!
  • Huni92

A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
  • Ars3nal
    hi

már régóta nem játszottam, pár napja kezdtem el újra játszani, Debrecennel kezdtem egyet, első évben 3.ak lettünk csak UEFA 1. forduló Valencia ellen kiesés
    a keretet sikerült megerősíteni, igaz lehetett volna jobban is de alapelvem hogy külföldit nem veszek ha magyar csapattal vagyok, UEFA csoportkör megvan, 4. selejtezőkörbe a Rangerst vertük ki 6-4el, csoportba Metalist,Saint Etienne, Porto

a keret

Rangers ellen első meccs, a két kapott gól miatt nem gondoltam hogy meglehet

második meccs, két gól kontrából meg a végén 25ről egy bombagól, megtörtént a csoda:)

• Matthew Prosac
    első év, itt az elég vegyes kis keretem ami nekifeszül a küzdelmeknek. még egy kapus és jobboldali támadó érkezik
  • zsolt515
    Az biztos, hogy magyar szinten nagyon jó lehet(ne)!