104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gyepesjoint #52760 Joaquin mi a faszt keres ott már nem azért???? -
Csesza #52759 Joaquin-t komolyan ott akarod játszatni? :O -
Új taktikám!
Vélemény?
-
-
Nah, 2 nap szünet után kicsit továbbmentem, jött az első ellenfél UEFA kupában...
Volt benne azér egy kis mázli is, mert csak 3 perc hosszabítás volt :D...Itthon megvertük volna őket :D
Következik AEK Athén itthon...
Bajnokság még mindig nem úgy megy, ahogy kéne, hétvégére leeresztenek a srácok...de még visszahozható szerencsére -
Most áttálítottam normálra 3rublikával van felette megnézem így mit produkálnak a srácok! Amugy kösz!
Új taktikát és kellett fabrikálnom mert a Lokis taktikával nem lehet egy Valenciat irányitani!:D -
karajjj #52754 hát akkor ne legyen valami gyors -
Mindenkienek
Egy Valanciai csapatnál a tempot hova állítsam mert minden meccsen van 15 lövés abból jó ha 5 kapura megy! -
Tovább mentünk
-
Köszönjük, sok infót osztottál meg velünk :DD
Amúgy akkor egy szezonban járunk...
Nálam az elnök most közölte, hogy átadná a helyét vki másnak...Pedig annó asszem a 2. idényben már volt egy elnökváltás. No mind1, hátha befolyik egy kis péééz meg mondjuk egy 30000-es aréna :D -
balkobalko #52750 Én már 2019-2020 nyomatom és szinte mindent megnyertem amit lehet -
karajjj #52749 az szép -
Senki más? :D
No mind1, kaptok tőlem egy kis éjjeli beszámolót reggelire :)
Nos a taktika eddig úgy látszik, hogy meghozza a kívánt változásokat. A Monacot nagyon magabiztos játékkal vertük 2-0-ra, de lehetett volna 4-5 is közte.
Ami még nagyon tetszik, az a 85%-os passzpontosság.
A taktikát 3 meccse gyakoroljuk, ez volt a 4, ha úgy tetszik, az éles próba a bajnokik és a ligakupa után. :)
Így néz ki:
Lényege, hogy a 3 belső védő nyílván jobban boldogul középen, mintha csak 2 lenne ott, ráadásul a szélek is le vannak zárva a felfutó szélsők által. Róluk azt kell tudni, hogy elég gyorsak ahhoz, hogy bejátsszák az egész szélső részét a pályának. Ezzel együtt elsődleges feladatuk a védekezés, éppen azért a játék nagy része inkább középen zajlik, ami a 3 támadó szellemű középpályásnak köszönhetően szintén jól működik. Róluk azt kell tudni, hogy mindannyian 15 fölött távoli lövéssel rendelkeznek és remekül passzolnak, bármelyikük lehetne irányító. :) A két csatár közül Cavallo kicsit hátrébb helyezkedik, ő a "célember", általában remekül tartja meg a lasztit és vagy továbbteszi Schenkel-nek, vagy ő maga fejezi be az akciót. (Ez utóbbi a jóval ritkább.)
Róla végülis annyit érdemes tudni, hogy vérbeli erőcsatár, 189cm 16-os befejezéssel, 17-es fejeléssel és 18-as erővel :) És persze nem lassú. (15-14 a gyorsulás ill a gyorsaság)
A Monacót lefociztuk a pályáról, bár alapból mi voltunk a esélyesebbek, remélem a többi csapat ellen is így lesz. A két hiperszuper belsővédőm mellé (Silvestri, Dardouri) érkezik majd egy hiperszuper brazil tehettség is, mert a többi középső vagy nem elég magas, vagy nem elég jó. -
Az új szezonra új taktikával megyek neki (ez meglepi lesz :P) plussz az eddig erősen favorizált csatárok helyett egy holland utánpótlásválogatott kap lehetőséget, eddig elég jól termel :)
4. éve van nálunk, de ebben az évben meglesz az áttörés, amire régóta vártam:
-
Hi!Tudnátok nekem linkelni lécci olyan edzés csomagot,amiben van szezon elötti edzés is?kapus és mezőnyjátékos is jó volna.köcce szépen!
-
Nem állítom. hogy ennél jobban nem lehet a csapat pénzügyét szervezni, de nagyon nehéz lehet:
Be csak fiatal nagyon jó tehetségek jöttek és egy szerintem megfelelő kapus a BL győztesnek (Zaragoza
)
Vagner Love 8 milka volt, a többi játékos mind ingyen érkezett
Ki viszont:
-
lelkiismeret #52744 Nálam használt (XP). Újratettem a játékot, majd 920, 930, magyarítás ahogyan az előbb, és jó lett. Szóval, ha valakinek ilyen problémája lesz, akkor ez is egy lehetőség:) Köszönöm a segítségeket. -
karajjj #52743 pedig tökmindegy, hogy felteszed-e a másik kettőt, vagy nem -
lelkiismeret #52742 Thx. Közben rákerestem és valszeg reinstall lesz a dologból:( A friss installra pedig először nem a 930at húzom rá. -
karajjj #52741 ott keress valamit, mert oda is be kell másolni, nem hiszem hogy az events.cfg-t, de majd valamelyik okosabb társunk megmondja -
lelkiismeret #52740 Na oda nem, de nekem nincs is ott update mappa..hozzak létre egyet és csak simán tegyem bele az events.cfg-t? -
karajjj #52739 c:/documents and settings/sports interactive/update mappába is betetted? -
lelkiismeret #52738 aham, a data/match events és az updates/update-930/data/match events mappában is benne van. Lehet, hogy az a baj, hogy egyből a 930at tettem fel az alapra? -
tomzoo #52737 Azt azért adja ki mert nem mindenhova másoltad be a fájlokat, nekem is csinálta. Az update mappába is betetted? -
karajjj #52736 biztos, hogy bemásoltad mindenhova? -
gyepesjoint #52735 hmm,sajna nekem sincsenek meg az eredetiek,egy kicsit lelkiismeret furdalásom lesz.... 

bocsi ezt nem hagyhattam ki
-
lelkiismeret #52734 Sziasztok!
Hosszú idő után újra feltettem a játékot, rányomtam az 9.3-as peccset, majd a fordítást. És azt hiszem itt követtem el a hibát:) Balga módon nem csináltam mentéseket az eredeti fáljokról és ha jól látom a magyarítás nem kompatibilis a 9.3-al, legalábbis nálam hiányzik egy csomó meccs esemény szöveg, és ezért hiba ablakok tömkelege jön elő. Annyi lenne a kérésem, hogy valamelyikőtök fel tudná tenni az eredeti events.cfg fáljt valahová? Kösz előre is! -
gyepesjoint #52733 craaashhh dumps......igazából nem izgat,mert ez a levski akkora egy szopadék csapat,hogy az fáj.... -
ÚúúúúrIsteeeeeen Ki van halva a topic!!!Majdnem 5órája és 30 perce nem írt senki...nah mind1!!
Izé fm!!
Kezdek egyet a Barival megpróbálom őket feljuttatni,majd sikereket elérni!Szúrkoljatok! -
gyepesjoint #52731 nah,végülis a Levski Sofia-t (
) választottam,ugye mint ismert,a játékban a CSKA Sofia a bolgár címvédő,de ők nem indulhatnak 1. évben BL-ben(vmi csalás miatt),ezért a Levski indul a 3. sel körben!! szal 1. évben cél bajnoki cím,kupagyőzelem,és BL csoportkör
-
CsubakkaSandor #52730 Sziasztok! A csatársorom igy néz ki: Stefan Kießling,Vágner Love,Pavel Pogrebnyak.
Nah most az a gond, hogy 1 meccsen lagalább van 6-7 szögletem és semmit nem tudok velük kezdeni .......,hogy kellene beállitani hogy hatékonyabban kihasználják a szögletrugás adta lehetőséget? -
Üdv mindenkinek!
Meguntam ezt a hülye magyarországot már voltam ETO-val Fradival, Lokival! Elhatároztam hogy olaszországban vagy spanyolországban próbálok szerencsét! De nem tudom kivel legyek ilyen Fiorentinában, és Valencia szintű csapatokon gondolkodom de nem tudok választani!:D -
gyepesjoint #52728 hmm....asszem megint félrerakom pár napra a Lokis mentést,egyszerűen elszomorít,hogy ilyen kerettel semmit se nyújtunk a BL-ben...itthon 7 meccs 6 győzelem 19 gól,3 kapott.....még gondolkodom kivel kezdjek -
gyepesjoint #52727 BL 2. csoportmeccs Marseille-Loki 2-0 majd jövőre hátha meglesz a 3. hely..... -
gyepesjoint #52726 nb1 UTE-Loki 0-3 Kadlec,Földi,Vujovic jöhet a Marseille elleni meccs -
gyepesjoint #52725 BL 1.csoportmeccs Loki-Arsenal 2-3 félidőben 1-0
nagyon nagy gratze a teamnek,faszányosan játszottunk,többet is volt nálunk a gömb,szal elégedett vagyok!! -
gyepesjoint #52724 jó reggelt,és gratze mindenkinek!!! töltöm a lákit -
Nem-nem. Szóseróla. -
mai mérkőzésünk helyszine Grönland. -
Komoly 120e juró az átigazolási keretem és a legminimálisabb választható ígéretem a táblázat első fele volt. Úgy legyen. Jó8

Ki van halva a topic!!!Majdnem 5órája és 30 perce nem írt senki...nah mind1!!