104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    a legjobb lesz, ha az alap taktikák közül beállítod a 4-4-2 támadó taktikát! ez benne van a játékban alapba...!
    az lehet egy kiindulópont neked, és azt lehet kicsit finomítani...
  • BBeno2
    majd jövőre...

• karajjj
    mert 2020/21-ben azok már nagyrészt generált játékosok
  • zsolt515
    Új taktikát kell csinálnom mert ami most van azzal semmit nem érünk! A kis csapatoktól simán kikapunk!
  • kuzco007
    ez oké de ebből egy játékost nem találtam meg az FMben:D
  • bexinho
    York Cityvel viszem 2014/2015-ös szezonom, nem a Uniteddel :)
    Amúgy ott van egy lengyel fiókcsapat, pont e célból. De oda nem akar menni. :S Na talán majd félévkor... :( Ha nem, akkor nagyot buktam az üzleten... Csak kérdem én, hogy adhattak neki munkavállalásit h aláírhasson, hogyha nem is játszhat utána ?! WTF ?! :/
  • Terminátor14
    Elmentem szabira, Reac ellen gondoltam laza lesz a bajnoki. 27 lövésünk volt, nekik 2, az eredmény 1-1, 3 játékosom pedig lesérült, köztük 1 középső védő (vagyis Moises, aki ott játszott...), a másik kettő meg csatár. Mert persze az eddigi 2 sérült csatár nem volt elég :)

• Terminátor14
    Velem se szórakozik a játék, végülis csak 6 belső védőm sérült

Még jó, hogy keretszűkítés volt.

Előző szezon bl-meneteléséről még majd megemlékezem viszont..:P
  • hoodlum
    talán ha nem tud játszani emiatt, elmegy félévkor kölcsönbe. vagy ha van belga fiókcsapatod (elvileg van, a Royal Antwerp) , oda elmegy szerintem most is.
  • bexinho
    Olyan tehetséget vettem, akit a Barcelona, Inter, Chelsea akart leigazolni. Sajnos tisztában van vele, mekkora érték, így nem megy el fiókcsapathoz... :(
  • hoodlum
    Add kölcsön fiókcsapatba, legjobb ötlet argentinokat, brazilokat Spanyolországba küldeni kölcsönbe, csak két év kell nekik a honosításhoz.
  • bexinho
    Játékoslistánál ikonként az szerepel piros kockában h Nincs munkavállalási engedélye. Nem tudom mi tévő legyek :S Csak van rá valami mód, h ne porosodjon a játékos évekig. Valami "trükk"/ötlet?
  • realgyula
    elvileg ha megkapta akkor a játékos adatlapján írja h mikortól lép életbe...legalábbis én ilyesmire emlékszek...
  • bexinho
    Grat mindenkinek!

1 kérdésem lenne. Leigazoltam a Rivertől egy játékost, aki fellebezés után megkapta a munkavállalásit. Alá is írt, most pedig nem tudom játszani, mert nincs munkavállalási engedélye. Ilyenkor mit tudok tenni? Nagyon értékes játékos, de nem viszik kölcsönbe sehova se :S
  • Terminátor14
    2020-21-es idény alapozása közben bejelentkezett értem a Juve...az igazolási pénz csekély 182 milka euro lenne :DDDD

Mind1, maradok :)
    Az viszont kemény, hogy a fizetési keret "csak" 2milka, nálunk is már 1,2 a max, persze mindössze 600k körül van a tényleges.
  • daver88
    hibátlan taktika nincs...:)
  • zsolt515
    Nem is mondtam h nincs igaza! Én minden kritikát szívesen fogadok hisz senki sem tökéletes!
  • Terminátor14
    De azért abban igaza van, hogy elég logikus :)
  • zsolt515
    Jó! Biztos belejövök majd én is csak ki kell még tapasztalnom! Gondolom nem mindenkinek sikerül 1-re hibátlan taktikát csinálni!
  • realgyula
    igen, úgy világos...ha VKPK-t játszik, akkor valóban érdemes lehet neki is emberfogást adni, de szerintem egy védekező felfogású KPK-nak nem érdemes...

zsolt515!
    ha logikusan gondolkodsz akkor rájössz, hogy mennyi kreatív szabadságot adhatsz a játékosoknak...józan paraszti ésszel ki lehet következtetni, hogy mondjuk egy középső védőnek jóval kevesebb kreatívot adhatsz, mint egy belső középpályásnak, esetleg az irányítónak...
  • zsolt515
    Köszönök mindent mindenkinek!
  • Terminátor14
    A lényeg tényleg annyi, hogy hátul ne nagyon kreatívkodjanak a emberek, menjenek inkább biztosra...
    Csatároknál lehet variálni, ez a játékos képességeitől is függ. Irányítót érdemes felhúzni maxra.
  • daver88
    hát én így szoktam állítani, de ez is ahány ember annyi féle sztem:

Középsővédők: legalacsonyabbnál 3 szinttel magasabb (lehúzod a végére és jobb nyillal a billentyűzeten nyomsz 3-at)
    Szélsővédők: legalacsonyabbnál 6-al magasabb
    Középpályások: normál
    Támadó középpályások: normálnál 3-4-el magasabb
    Csatárok: maximum előtt 2-3-ommal

de ezzel is lehet variálni...lényeg, hogy a védők kicsit kötöttebbek legyenek taktikailag.
  • zsolt515
    Hát még nem nagyon tudod nem vagyok otthol annyira taktika csinállásban! Ha esetleg leírnád hogy kinek mennyi kreatív szabadságot kell adni akkor azt megköszönném!
  • daver88
    így van...olyan emberre gondoltam, akinek a posztja inkább VKPK, tehát a védekező tulajdonságai magasabbak, mint a támadásai...
    letámadást még mindig visszább kéne venni sztem..

Kreatív szabadságot állítottál posztonként??? mert a védőknek sok lenne sztem az a normálnál magasabb szint
  • zsolt515
    Köszönöm!
  • realgyula
    nem azt mondta h a védőidet állítsd védekezőbbre, hanem azt, hogy a védőknek és a védekező középpályás(ok)nak állíts be emberfogást, a többi játékosnak pedig zónavédekezést...
    én ezt azzal cáfolnám meg h szerintem a védekező középpályásnak nem érdemes emberfogást, inkább neki is zónát, de ez az én véleményem...
    mivel alapjáraton egy támadó taktikád van, ezért szerintem nem érdemes "visszafogni" a szélső védőidet! szerintem tedd nyugodtan gyakorira a felfutást, de legalább kevertre...!
    nálam normál mentalitású a 2 szélső védő, és gyakran futnak fel...de ezt is az eredmény illetve az ellenfél erősségéhez kellene igazítani...nyilván egy Valencia kispadján a barca ellen nem érdemes támadó mentalitású szélső védőkkel játszani, de ha otthon játszol mondjuk a Numanciával akkor simán...
  • zsolt515
    Nah most ilyen!
    A felállás az amit előszőr linkeltem! Abban segítsetek még hogy a szélső védőimet hogy állítsam be? Mert most ritkán futnak előre és védekező a felfogásuk. De az aszisztens meg azt mondja több embet kéne előreküldeni támadni!

[IMG][/IMG]
  • zsolt515
    Azt hogy érted hogy a védőket védekezőbbra állítsam?
  • zsolt515
    Kösz mindenkinek!
    Joaquin-t meg azért raktam oda mert van 1000 sérültem és ha mindenki felépül akkor megy Pablo Hernandes helyére!
    Gyorsan beéllítom amit mondtatok! Még most búcsuzok mindenkitől mert hnap 12:00-kor meek koleszba! Sikerekben gazdag játékot kívánok mindenkinek!
  • lippet
    Hali! all!
    Nem sikerült jól összeraknom a csapatot, ez meg is látszik az eredményen! Tavaly bajnokságba 5. hely (november egy csomó alapjátékos sérült vol), BL elődöntőben (odavágón, a hazai meccsen Cech sérült volt) 11-9-es összesítéssel jutott tovább a Roma!

Íme a mostani keret, ha tudnátok tanácsokat adni a felállásra, a taktikára, azt megköszönném!
    Plussz van még egy Agüero-m, aki 8 hónapra dőlt ki!

Itt pedig a nem túl sikeres szezonkezdet, bajnokság 7. hely, Europa-liga csoportkör!
  • tobias88
    + minden játékosnál a hozzá legillőbb beállítás az ellenfélhez mérten
  • daver88
    egyéni utasításoknál meg hátvédeket - "védekezőbb" középpályásokat emberfogásra, többieket zónára kellene állítani...tempót inkább normál alá, támadást kicsit visszább és már jó is..:D
  • karajjj
    a sárga meg piros lapok száma a különbség
  • CsubakkaSandor
    Ja és elfelejtettem , hogy mi a különbség a könnyú vagy a kemény szerelés között???Mire jobb álitani? segitsetek PLS
  • CsubakkaSandor
    Sziasztok lehet valahogy javitani a csatárok helyzetkihasználásánn?
  • tobias88
    Meghalnak az embereid a letámadásban és a tempó is túl gyors, nameg a védelemet én jobban feltolnám és benyomnák még hozzá egy lestaktikát! (Joaquin meg no comment)
  • zyndar
    A képek 753 pixel szélesek :)
  • zyndar
    Lezongoráztam az előszezont, eltapsoltam 190 ezer eurót :) Ifjú tehetségeket kerestem, akik remélem az idősebb generációval jól tudnak együtt dolgozni. Még 3 portugált is sikerült idecsábítani, így a 26 fős első keretben már 6 szerepel. Pedro Emanuel tavaly még a Porto CSK-ja volt.

• zyndar
    Villát a kapuba, ha rám hallgatsz :)