104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
vágólapra.
elindítod az irfanviewet, vagy valami képszerkesztőt, és szerkesztés --> beillesztéssel már benn is van. -
farferi #52839 Print screen után hová kerül a kép? Bocsi de még sose csináltam. -
Print screen a játékban, beilleszted mondjuk Irfanview-be (tökegyszerű a használata) és méretezed max. 750x563-ra majd feltöltöd valahova (pl. ide) és a szövegdobozba bemásolod az IMG kódot. -
farferi #52837 Hogyan tudok képet kiszedni a játékból és hogy tudom feltenni ide? Kezdő vagyok és megmutatnám a taktikát véleményezés céljából. -
karajjj #52836 az általában úgy szokott lenni, de nézd meg a csapatok összeállítását -
geo91 #52835 ezt nem értem... feltettem, új játékot akartam kezdeni, de még mindig 2007-ben kezdődik... -
gratz -
Ésigen. Sikerült! 2-1 otthon, és 2-0 idegenben a Pescara ellen. Feljutottunk :D
Ekani az év 2. legjobb játékosa lett :)
-
meg lesz az Huni,nincs megállás.Kezdtem egyet a Bari-val (fm2008)ha lement az átigaolási időszak + néhány forduló jelentkezem.Csak suli,gyakszi mellett elég lassan fog menni! Grat mindenkinek -
Hazai pályán 0-2 arányú félidő után 3-2-re vertük a Pisat, majd a vv-n 0-0-s eredmény született, igy a döntőbe jutotttunk! A Pescara összesitésben 5-2-re verte az Ascolit, igy velük játszunk. -
Bemásolod a dokumentumok/si/fm08/db mappába amit a kicsomagolás után kaptál. -
geo91 #52829 köszi! 
most rakom újra az fm-et. magyarítás után tegyem fel ezt az adatbázisfrissítést, ugye? -
Ez a legfrissebb
Termi: nem tudom. Remélem :D -
Így lesz a középmezőnyből feljutás? Hajrá ;) -
geo91 #52826 létezik idei adatbázisfrissítés 2008-hoz? -
Igenigenigenigen :D
Ascoli ellen 3-3, és az eredmények szerencsés alakulása következtében elcsiptük a 6. helyet.
Tabella
1 hét múlva lesz a sorsolás a rájátszást illetően.
Durva egy hajrát nyomtunk le, annyi szent. Amikor 10-12 fordulóval a vége előtt 13 pont hátrányban voltunk, fene se gondolta, hogy meglehet.
Mostmár jó lenne feljutni. -
Azt még megértem, hogy valakinek taktika kell. De egy poszthoz igazított edzést tényleg könnyű összerakni.
-
Hello srácok,tudnátok linkelni egy jóféle training packet?Nagyon fontos lenne!!Elöre is köcce!(kapus,mezőnyjátékos,ifi,előszezon,főszezon stb..) -
Gyerünk Huni! Ebben a ligában nem divat a védekezés, úgy látom :) -
1 forduló még, Ascoli ellen.
Foggiat vertük 2-1-re. Kinkeservesen. Akaraterővel. Szivvel.
6. helyen állunk. Az a tuti, ha nyerünk.
Legfájóbb, hogy Sembroni eltiltás miatt nem játszhat. Legjobb középsővédőm, már a Rangers is vinné. Nameg ő a szögiésszabi utáni befejező is általában. Nem lesz egyszerű.
-
karajjj #52820 öjj öjjj öjj -
2 fordulóval a vége előtt egyetlen pontra van a 6., rájátszást érő hely.... -
punkers #52818 0-4-ről hoztam fel az evertonnal
-
nem mondom, hogy sokkal jobbak voltunk, dehát mi rúgtuk a gólokat...:) Baseltől egy pontot el kéne csípni, és meglehet a továbbjutás...Liverpool ellen nem lesz esélyem
-
farferi #52816 Megérte felbontani a fiókcsapat szerződést a Siófokkal, a visszatérő játékosok megnyertek egy újabb felkészülési mecset.A kondícióval valamit kezdenem kell, mert az alapemberek nagyon gyatrán állnak,50-70 százalék között. -
Mondtam, add el. Mást nemigen tehetsz. Ha megkapja majd az xy állampolgárságot, pár misivel drágábban visszaveszed. -
Valakinek van valami tanácsa? -
omg. ilyenkor hagyom abba a játékot hetekig :D -
Nocomment. -
farferi #52811 Azt hiszem megpróbálom felbontani az összes szerződést így lesz elég játékos mindenhova a felesleget meg eladom ha tudom. -
karajjj #52810 amúgy elméletileg úgy volt, hogy már az is fog fejlődni, akit olyan bajnokságba adsz kölcsön, ami nincs betöltve, de nemtudom, hogy ez meg lett-e valósítva -
farferi #52809 Ja, csak pl a siófok fiókcsapatom és most kellet az évi 30ezret odaadni nekik ezért.A fél ifi meg tartalék náluk van én meg nemtudom kivel álok fel mondjuk a tartalékbajnokságba. -
karajjj #52808 akkor van értelme, ha be van töltve a liga, amiben szerepel a csapat -
farferi #52807 Köszi, megtaláltam.A fiókcsapatokról mi a véleményed? Nekem van 3 játékkezdéskor, de sok értelmét nemlátom.Illetve 2 nyugati klubnak vagyok a fiókcsapata és 2 nagyon jó játékosom ott játszik.Van ennek értelme? Ha felbontom a fiókszerződéseket az sokkiadással jár? -
karajjj #52806 c:/document and settings/felhasználóneved/sports interactive/ -
farferi #52805 A mentéseket hová rakja a gép a fm08-ban? Átraknám egy másik gépre de nem találom. -
taraj:) -
-
Üdv és gratz -annak aki megérdemli-! :D
Kölcsön ne add. Nem fogja megkapni az engedélyt, mer vmiféle bug van a témában. Add el, visszavásárlási opcióval. -
Ahogy karajjj is írja, ezek a játékosok mind generáltak már, hiszen 2020-ban járok :)
Talán Antal Ottó van benne, nálam 08-09-ban a karriernél Felcsútot ír. De ennyi, a többiek fiatalabbak :)
Ha kell kép vkiről, akkor szólj. Az új igazolásokról teszek fel mindjárt.