104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    vágólapra.
    elindítod az irfanviewet, vagy valami képszerkesztőt, és szerkesztés --> beillesztéssel már benn is van.
  • farferi
    Print screen után hová kerül a kép? Bocsi de még sose csináltam.
  • zyndar
    Print screen a játékban, beilleszted mondjuk Irfanview-be (tökegyszerű a használata) és méretezed max. 750x563-ra majd feltöltöd valahova (pl. ide) és a szövegdobozba bemásolod az IMG kódot.
  • farferi
    Hogyan tudok képet kiszedni a játékból és hogy tudom feltenni ide? Kezdő vagyok és megmutatnám a taktikát véleményezés céljából.
  • karajjj
    az általában úgy szokott lenni, de nézd meg a csapatok összeállítását
  • geo91
    ezt nem értem... feltettem, új játékot akartam kezdeni, de még mindig 2007-ben kezdődik...
  • zorrobomber
    gratz
  • Huni92
    Ésigen. Sikerült! 2-1 otthon, és 2-0 idegenben a Pescara ellen. Feljutottunk :D
    Ekani az év 2. legjobb játékosa lett :)
  • xmogyix
    meg lesz az Huni,nincs megállás.Kezdtem egyet a Bari-val (fm2008)ha lement az átigaolási időszak + néhány forduló jelentkezem.Csak suli,gyakszi mellett elég lassan fog menni! Grat mindenkinek
  • Huni92
    Hazai pályán 0-2 arányú félidő után 3-2-re vertük a Pisat, majd a vv-n 0-0-s eredmény született, igy a döntőbe jutotttunk! A Pescara összesitésben 5-2-re verte az Ascolit, igy velük játszunk.
  • Huni92
    Bemásolod a dokumentumok/si/fm08/db mappába amit a kicsomagolás után kaptál.
  • geo91
    köszi!

most rakom újra az fm-et. magyarítás után tegyem fel ezt az adatbázisfrissítést, ugye?
  • Huni92
    Ez a legfrissebb

Termi: nem tudom. Remélem :D
  • Terminátor14
    Így lesz a középmezőnyből feljutás? Hajrá ;)
  • geo91
    létezik idei adatbázisfrissítés 2008-hoz?
  • Huni92
    Igenigenigenigen :D
    Ascoli ellen 3-3, és az eredmények szerencsés alakulása következtében elcsiptük a 6. helyet.
    Tabella
    1 hét múlva lesz a sorsolás a rájátszást illetően.

Durva egy hajrát nyomtunk le, annyi szent. Amikor 10-12 fordulóval a vége előtt 13 pont hátrányban voltunk, fene se gondolta, hogy meglehet.
    Mostmár jó lenne feljutni.
  • zyndar
    Azt még megértem, hogy valakinek taktika kell. De egy poszthoz igazított edzést tényleg könnyű összerakni.
  • gilgames00
    Hello srácok,tudnátok linkelni egy jóféle training packet?Nagyon fontos lenne!!Elöre is köcce!(kapus,mezőnyjátékos,ifi,előszezon,főszezon stb..)
  • zyndar
    Gyerünk Huni! Ebben a ligában nem divat a védekezés, úgy látom :)
  • Huni92
    1 forduló még, Ascoli ellen.
    Foggiat vertük 2-1-re. Kinkeservesen. Akaraterővel. Szivvel.
    6. helyen állunk. Az a tuti, ha nyerünk.
    Legfájóbb, hogy Sembroni eltiltás miatt nem játszhat. Legjobb középsővédőm, már a Rangers is vinné. Nameg ő a szögiésszabi utáni befejező is általában. Nem lesz egyszerű.
  • karajjj
    öjj öjjj öjj
  • Huni92
    2 fordulóval a vége előtt egyetlen pontra van a 6., rájátszást érő hely....
  • punkers
    0-4-ről hoztam fel az evertonnal
  • daver88
    nem mondom, hogy sokkal jobbak voltunk, dehát mi rúgtuk a gólokat...:) Baseltől egy pontot el kéne csípni, és meglehet a továbbjutás...Liverpool ellen nem lesz esélyem

• farferi
    Megérte felbontani a fiókcsapat szerződést a Siófokkal, a visszatérő játékosok megnyertek egy újabb felkészülési mecset.A kondícióval valamit kezdenem kell, mert az alapemberek nagyon gyatrán állnak,50-70 százalék között.
  • Huni92
    Mondtam, add el. Mást nemigen tehetsz. Ha megkapja majd az xy állampolgárságot, pár misivel drágábban visszaveszed.
  • bexinho
    Valakinek van valami tanácsa?
  • zaki
    omg. ilyenkor hagyom abba a játékot hetekig :D
  • Huni92
    Nocomment.
  • farferi
    Azt hiszem megpróbálom felbontani az összes szerződést így lesz elég játékos mindenhova a felesleget meg eladom ha tudom.
  • karajjj
    amúgy elméletileg úgy volt, hogy már az is fog fejlődni, akit olyan bajnokságba adsz kölcsön, ami nincs betöltve, de nemtudom, hogy ez meg lett-e valósítva
  • farferi
    Ja, csak pl a siófok fiókcsapatom és most kellet az évi 30ezret odaadni nekik ezért.A fél ifi meg tartalék náluk van én meg nemtudom kivel álok fel mondjuk a tartalékbajnokságba.
  • karajjj
    akkor van értelme, ha be van töltve a liga, amiben szerepel a csapat
  • farferi
    Köszi, megtaláltam.A fiókcsapatokról mi a véleményed? Nekem van 3 játékkezdéskor, de sok értelmét nemlátom.Illetve 2 nyugati klubnak vagyok a fiókcsapata és 2 nagyon jó játékosom ott játszik.Van ennek értelme? Ha felbontom a fiókszerződéseket az sokkiadással jár?
  • karajjj
    c:/document and settings/felhasználóneved/sports interactive/
  • farferi
    A mentéseket hová rakja a gép a fm08-ban? Átraknám egy másik gépre de nem találom.
  • DONGUBA
    taraj:)
  • Huni92
  • Huni92
    Üdv és gratz -annak aki megérdemli-! :D

Kölcsön ne add. Nem fogja megkapni az engedélyt, mer vmiféle bug van a témában. Add el, visszavásárlási opcióval.
  • Terminátor14
    Ahogy karajjj is írja, ezek a játékosok mind generáltak már, hiszen 2020-ban járok :)

Talán Antal Ottó van benne, nálam 08-09-ban a karriernél Felcsútot ír. De ennyi, a többiek fiatalabbak :)

Ha kell kép vkiről, akkor szólj. Az új igazolásokról teszek fel mindjárt.