104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Vigyázz a kezed belóg a bilibe
    Jéé egy HG! Üdv.
  • Fabio Capello
    helyes, vidd is tovább a Monopolit, hamár nekem nincs időm :)
  • Nightwish006
    Jah és Komazec 22 éves, Irimia pedig 35M Ft-ért jött el
  • tobias88
    Ezt hova kell tenni, a ctm-et amit lementek?
  • Nightwish006
    Köszi!
    Mai fogásaim, vélemény? Az asszisztensem meg a figyelőm nagyon lefikázta Irimia-t, szerintük Bernáthal van egyszinten. Elvileg 15feletti a képességek megitélése mind2nek :D

• Huni92
    Jó lesz az :)

Ezzel az új Benficaval még lehet, hogy kezdek egyet idén :D
    Viszont előbb BL-t nyerek a Monopolival ^^
  • zyndar
    Nyah féltáv. Nem lövünk (olyan sokat, mint én szeretném) sokat, de nem is kapunk. A nagy hármasból nem idén kell még négyest csinálni
  • tobias88
    Bepróbálkozunk nála is, de nincs szívem ennyi pénzt bárkire is áldozni, max Messire, de ő meg...
  • Huni92
    Ezzel lehet belemászni a történetbe.

Egyébként mi baj az Agüero - 70 millióval? Szerintem olcsóbban is kijön. Ha nem, akkor sincs vész.
  • tobias88
    70ből?
  • tobias88
    Nekem is kellene ilyen szám szerinti színezés, honnan tudok ilyet leszedni?
  • Huni92
    Agüero.

Napoli elvert 3-0 arányban a kupa 4. selejtező körében.
  • tobias88
    Van 70 millió átigazolásra(, a keretből 1 csatár hiányzik! 2011-2012es szezon jön, és a Robinho-Marquinhos kettős mellé kellene valaki! Ötlet?
  • Huni92
    Áh, nem térdel le :D Ettől függetlenül te meggyónhatsz x))

Kápellót szerintem bevágták vmi sötét angol tömlöcbe illegális játékkereskedelem miatt :D
  • zyndar
    Hmm nálam bérelt helye van, az tuti :)
    Ha a Serie A is letérdel előtted, akkor én is Vagy inkább Kápelló. Tényleg vele mi van, lecsukták?
  • Huni92
    Grönié

• sanyiute
    hehe :D köszönöm a taktikát :D csináltam benne 2-3 változtatást man city ellen 3-0 msot 80 perc 0-2 middlesbro és Chelseat 11-esekkel 3-1 :D
  • zyndar
    Őt kifelejtettem, böcsületes neve Renato Eduardo de Oliveira Ribeiro, igaz, nálam Brazília be van jelölve.
  • zyndar
    Kösz.
    Ezt a Clément Grenier srácot ajánlom mindenki figyelmébe. 2. szezonban 18 éves, nagyon jól mozog a pályán és forintos labdákat osztogat. Tudna valaki képet mutatni róla 2011 vagy későbbi időpontból?
  • Water
    Hát ez most qrvára felbaszott agyilag...
  • sanyiute
    köszi:D bár ennyire részletesen nem érdekelt különösebben de köszönöm:D
  • realgyula

remélem tudtam segíteni...sok sikert...!
  • sanyiute
    ahaa mindent kösz mert valamikor beadásnál játékosaim összevissza Védekezőközép pályásom meccs végére 65%-ra "lefárad meg ilyenek" de köszi atippeket!
  • realgyula
    én is a MU-val megyek (igaz a 2009-el, de annyira nem lényeges) fél óra múlva teszek képet a taktikáról, és az utasításokról...
  • realgyula
    minden játékosnak állítsd be a mentalitást, kreatív szabadságot és esetleg a passz stílust, illetve a letámadást (álltalában ez posztonként különbözik, azért érdemes)...mert mondjuk 1 csatárnak vagy támadó játékosnak érdemes egész pályás letámadást adni (én úgy szoktam), de egy belső védőnek nyilván csak a saját 16-osa előterében kell letámadni, hogy ne csússzon szét teljesen a védekezés...
    mivel nem kis csapattal vagy, ezért a tempót nyugodtan feljebb teheted, ahogyan a szélességet is, és a védősort is told feljebb...
  • sanyiute
    értem akkor egyesével be jelölöm éppen mi fekszik legjobban a játékosnak?
  • tobias88
    Minden játékosnak a hozzá illő taktikát, a csapattaktika csak arra van, legalábbis nálam, hogy pl a jó munkabírású játékosoknál a letámadást, ha nem úgy áll a csapat szénája, feljebb teszem, de mivel a többi gyengébbnek nem a csapattaktika van betéve, nem fáradnak el
  • sanyiute
    srácok elkezdtem egy FM szezont MU-val

ezen a taktikán mit változtassak hoyg eredméynesebb legyek
    mert barátságos meccseimen nem remekelnek a srácok (fm08 tolom)
  • Huni92
    Első Serie A bajnoki a klub történelme során.

A vicc viszont az, hogy nem tudok haladni. Vége a meccsnek ugyan, de nem reagál a spacere az eligazitást követően.
  • Huni92
    Kérlekszépen, ez az egyik legelső skin, amit csináltak a 09-hez, nevezetesen a Rinakkain
  • zyndar
    4 év múlva talám már én is elverem őket :)
    Te Hunito, ez melyik skin?
  • Huni92
    Válassz innen.

Water:

Bemutatkozómeccsemen 3-1-re vertük a magyarokat.
    Szerencsés győzelem. Belefér :)
    Regonesi ---> vádliszakadás ---> 4 hónap off.
  • Water
    Sziasztok, grat mindenkinek! Huni: hajrá, forgassátok fel a Serie A-t!
    Rég játszottam, most folytatom: második évünk a Championship-ben, 3.-ak vunk, ez itt pedig egy FA kupa meccs a PL 10. helyezettje ellen :
  • Nightwish006
    Csá! Láttam sok embernél ilyen stadionos hátteret, ha jól figyeltem meg a dolgot, akkor minden csapatnál berakja a stadionjukat! Ezt hol találom meg a 2009-hez, mert nem igazán találom :S Előre is kösz
  • Huni92
    Estét!
    Gladbach, Boavista:

Elkezdődött az új szezon, tökutolsónak várnak, én azért egy középmezőnybeli helyezést igértem a feletteseimnek. Új szerződés, pár misi igazolási pénz, ahogy kell.
    Érkezett Regonesi, akivel már fél éve megegyeztem, Martina Rini, Kerlon és Juhász. Ők ingyen.
    Albaek, Vokes, Kriva (gen.), Coppola négyesfogatért 8,6 milliót fizettem ki. Csatlakozott még Sissoko is a védelem megerősitése céljából, 2,6 millióért, ha jól emlékszem.
    Di Cosmo, Babú, Uche, Taddei, Cellini, Olorunleke, Diarra játékjogának elengedéséért cserébe közel 6 millió eurót kaptam. Rapino fog még távozni, 1 millió körüli összegért cserébe.
    Egyébként jónéhány nagy fogásról lemaradtam, igy például Legrotaglie, Mellberg, és Ekici sem irt alá hozzánk. Pedig ingyen lettek volna.
    Csordogálnak a barátságos meccsek, eddig a Benfica elleni idegenbeli 1-1 érdemel emlitést.

Közben Irország szövetségi kapitánya is lettem. Az EB sel. csoport összetétele: Franciao., Dánia, Magyaro., Bulgria, Észtország, Kazahsztán, Irország.
    Mellesleg bemutatkozó meccsemet éppen a magyarok ellen fogom játszani.
    Érdekesség, hogy ugyanazon a napon lesz a Leixoes elleni barátságos meccs is.

Na, ennyit mára. Jóéjt!
  • Ars3nal
    még a 2005be vagy 2006ba nagy kedvencem volt, de itt se olyan rossz induláskor

Gladbach-Stuttgart 4-0
    csereként Neuville 2-t vágott, rajta kivül González és Bodnár lőtt gólt

télen elment Bradley a kulcsjátékosok közül, rajta kívül Dante és Friend ment, jöttek Gaál Miklós és Marco Streller
  • zyndar
    Igen, most 34. Itt kezdi a 2008-as szezont.
  • Ars3nal
    az szép grat
    Rui Lima az a 30akárhány éves?
  • zyndar
    5 szögiből 3 gól...
  • Ars3nal
    Frankfurtról hamar letettem, nem tetszett pedig középmezőnybe voltam velük 10 meccs után ami nem rossz

Mönchengladbachal kezdtem egyet inkább, jöttek: Bodnár, Kily González, Niko Kovac, Denis Kovba, Pascal Borel

ami probléma az az hogy a csatárjaim szarul teljesítenek pénzem meg nincs már idénre hogy vegyek, kölcsön is kilőve mert nem tudok fizetést adni, azt hittem Neuville jobb lesz de tévedtem, ezenkívül azonban jó a csapat, megvertük a Werdert,Stuttgartot,Schalkét(kupában) döntetlen a HSV és a Bayern ellen többek közt, kiesési gondok nem lesznek már remélem...

keret