104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    OMFG. Ez tuti, h vmiféle bug. Sztem nem volt kapusa az Ajaxnak :D

Első meccs abszolválva
    Roli felment egy szögletnél, de a labdát kifejelték, a kp-m visszaosztotta a szélre a zsugát, Roli pedig bevarrta a rövidbe
  • daver88
    kezdtél egyet Ajax-al is, két szélre kitoltad a játékosokat, valami agyrémet beraktál a kapuba, aztán rúgtál 26-ot, visszavonultál Ajaxossal, Debrecennel vagy akárkivel vagy, folytattad...:) ha ezt bugnak nevezzük, akkor az...

• karajjj
    Ő a Debrecennel játszik szerintem
  • DONGUBA
    En csak egyet kerek csapatfelallast a meccsrol mindket oldalit.
  • farferi
    Hát ha nem bug kiváncsi vagyok a csapatodra mert én is az mtk-val nyomom.
  • Nightwish006
    WTF URISTEN MIT TOLT AZ MTK???? Miez??? Vmi bug??

Látott már vki ilyet??
  • Huni92
    Még 4 forduló van hátra, és eldőlt, hogy egész biztosan bentmaradunk. Elég húzós lesz a 4-ből 3 meccs, szóval olyan 14-15. helyre várom magunkat. Roma, Samp, Inter, Bologna van még hátra. Ebből 3 barátok közt is cumi, a Bologna elleni pedig meglehet. Igazából már nem érdekel különösképp, hogy mi lesz a vége. Lényeg, hogy nem esünk ki :D
    Folytatás holnap. Jóéjt.
  • sanyiute
    Útólag leesett xD ettől független grat Újpestel tolom meg MU-val egyenlőre barátságos meccseket
  • Huni92
    Ollé. Juhé. Imádom. Fuck.

2-2 lett a meccs egyébként.
  • DONGUBA
    es meg egy szar kep au isteni carbonarorol....
  • DONGUBA
    ez jol jon majd
  • Huni92
    Értem én azt, hogy bal kp-ként tökéletes. De ha én egyszer tkpb-t tanitottam, akkor azt tanulja meg :_DSA_F
    Lazio, Genoa, Juve, Milan, Udinese....
  • Terminátor14
    Ez akkor szokott lenni, ha alapból tkp k a pléja és betanítod neki az ml-t. Szóval valszeg balkp-ként tökéletes :)
  • Water
    Bradforddal vok... :) De nem a kapusuk lőtte. Egyébként kiestem West Brom ellen 2-0 val. Talán ha otthon kezdtünk vna... Mindenesetre szép volt a fiúktól...
  • Huni92
    Mondok jobbat. Andrea Censori. TkpBK. Beteszem baloldali tkp posztra és piros a pötty mellette :D
    Bemutatkozott Éder, kettőt vert a Catanianak. 3-3 a vége.
  • Terminátor14
    Nézd meg a baloldaliakat, hogy vmelyik esetleg jobb lábas-e, és ha igen, akkor állítsd be neki, hogy tanulja meg a jobb szélső posztot :D 2-3 hónap és tökéletes lesz, de akkor is lehet használni, ha még "piros" azon a poszton.

Egyébként üdv mindenkibe, hazaértem osztálykirándulásról :D
  • sanyiute
    kapusod berámolta:D ha ez az a Robinson!:D
  • Nightwish006
    Fasz kivan, a bal oldalon aztse tudom ki legyen a kezdő, védő és támadó oldalon is nagyon nagy a verseny a kezdőbe kerülésért, viszont a jobb oldalon nagyon nagy a hiány, aki van azis elég gyenge :S És nem találok rendes játékosokat oda, aki elfogadható azis rohadt drága:S
  • Water
    Azért van igazság... Sima 2-0 a visszavágón és a sorsolás sem volt kifejezetten szerencsétlen :P Bár nem mi vagyunk az esélyesek...
  • Water
    Hú, bocsánat! Képméretezés...
  • Water
    Hi all! Boavista, Monopoli, Tatabánya, Debrecen
    De már megszoktam...
    Nálunk az FA kupában a 8 közé jutás a cél... Hát hogy is fogalmazzak:

Stat alapján am jobbak voltak de így is kétségeim vannak h a 4 perces hosszabbítás 5. percében kell lőni a gólt...
  • Nightwish006
    Mondjuk nem hiszem, hogy képes lennék új gámét kezdeni, lassan úgyis jön az új rész
  • Huni92
    Nem tudom. Nem töltöttem le és nem próbáltam ki. Csak mivel kétnaponta valaki kér, ezért ha találok, belinkelem :)

/látom nagy az aktivitás. Töltöm a Monopolit/
  • Nightwish006
    Ebben a magyar bajnokság is frissítve lett ugye?
  • zyndar
    Azt hiszem komoly fejtörést fog okozni, hogy kiket is nevezzek az Euro-Ligába :)
  • zyndar
    Hunito: nagy vagy fater, mint mindig!
  • Huni92
    Hosszú tárgyalássorozatok után sikerült megszerezni 3,5 millióért Éder tulajdonjogának a felét. Vokes elment a Bariba -épp ellenük lesz meccsünk-, és távozott még pár emberke. Nem lényeg.
    Ja, ollé. Éder eltiltva 1 bajnokiról. Fasza.
    Tine és Ekani ANK-n vannak. Durca, hogy Ekani első válogatottságát itt szerezte meg :D
    Inter elleni győzelem óta tart a vesszőfutásunk, csupán a Siena ellen szereztünk 1 pontot. Lassan vége januárnak.
  • Huni92
    Féltávnál a 11. helyen állunk, 21 megszerzett ponttal. Megvertük az Intert, erre jön a Bologna, és sima 1-3-as zakó.

Éppen Édert akarom megvenni a csatárposztra, kb 6,5 misibe fájna. A gond csak az, hogy Vokes iránt érdeklődnek ugyan, de ajánlatot nem tesz senki.
    Olléé...alighogy leirom, a Bari nyomja is :D 4,5ért fogják elvinni, remélem.
    Egyszerűen értékelhetetlen.
    Megjött a 16 éves kölök 300k euróért, meg a jobbszélre Kaebi, 92-szeres iráni válogatott playa 400-ért.
    Közben felkértem a Messinat fiókcsapatnak, és el is fogadták. A 4. osztályban szerénykednek jelenleg.
    Kriva valószinűleg társtulajdonosi szerződés keretében hoz pénzt a házhoz, és ő is marad :D
    Ha sikerül megszereznem Édert, azt hiszem, minden rendben lesz.
  • Nightwish006
    Nagyon nagy örömömre hosszabított személyes (és a nép) kedvence, az egyszemélyes gólgyár, a legstabilabb játékosom Komazec. Nem hittem volna, hogy aláírja, nagyon környékezték a nagyobb csapatok, nameg őse nagyon akart tárgyalni, de hálistennek mégis sikerült! :D KÉP
  • Huni92
    Oké. Azt hiszem, most vonom vissza a Sissoko ---> Bari cimű üzleti storyt. Nem mész te sehova :D
    Regonesi volt amúgy a hős. Első gólnál ő csavarta be oldalról a szabadrúgást, aztán a másodiknál ő adta be oldalról a labdát egy bedobás után. Arról halvány lila gőzöm sincs, hogy miként került Sissoko a csatársorba egy bedobásnál. Nem is lényeg.
    Nyertünk.
  • Huni92
    Détbész ápdét, 04/09/09
  • Huni92
    Megvolt az EB csoportsorsolás. Igy startból -azért, hogy érezzem a törődést- megkaptuk a halálcsoportot. Spanyolország. Hollandia. Németország. Meglesz. Nemkérdés. :|||
  • Huni92
    Nem mondanám, hogy sok időt kellett a "beszámolóddal" eltöltenem
    Ettől függetlenül jár a gratulációm, teeee citerkeci :D

daver: ez a pléjör eljönne hozzám. és 3 hét múlva jön is, ha minden jól megy :D
  • daver88
    augusztus 26. állapotot tükröz, 9.3-as patch kell hozzá:

KATT
  • zyndar
    Véget ért a 2009/2010-es szezon. Beszámoló vége

• karajjj
    birkózószaron :D
  • daver88
    az a baj az ilyenekkel (legalábbis nálam), hogy az istenért nem akarnak eljönni fiatalon hozzám...hiába ajánlok magas fizetést, állandóan lekoptatnak azzal, hogy még fejlődni szeretnének aktuális csapatukban...

Közben elkezdtem 2. szezont ETO-val...UEFA kupában 3 sikeresen megvívott párharc után jött a csoportkörbe jutásért a meccs, sikeresen elbundázott sorsolás után megkaptam a Fiorentinát, ki is estem 3:1-el...:(

Bajnokságot 10 forduló után vezetem, bár mögöttem az UTE 1-el kevesebbett játszott és 2 ponttal van lemaradva..de még sok van hátra.
  • Nightwish006
    KOMAZEC a 95. percben megszerzi a továbbjutást érő góóóólt!!!!!! Ezaz
  • zyndar
    16 éves, mi? Sárkánytejen nőtt fel, vagy jamaikai házilekváron.
  • Nightwish006
    3év UEFA (Europa) kupázás után 1 kis halvány esély, hogy a debrecen az én játékomban is ünnepelheti első BL csoport szereplését. Az utolsó selejtezőben DVSC - Basel, 4et gurítottak a svájciak, a végeredmény 2-2 :DD::D:D