104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    ez a f*****ó b****** játéknak miért mániája állandóan 4-5 perceket hosszabbítani? de most jön a legjobb. Nyíregyháza - Tatabánya meccs, 0-1, 8 (!!) perc hosszabbítás (nemtom mire), 95' 1-1. csókolom
  • zyndar
    Boavistával vigyázz, iszonyat erősek :)
  • Matthew Prosac
    ez a csoport sem tűnik halálosnak:
  • farferi
    Mennyire fontos az u19 csapat meccseire odafigyelni? Egyeltalán hogyan kell velük foglalkozni?
  • Terminátor14
    És ők különben is arról híresek, hogy esztelenül igazolnak :DDD

Sőt, akár azt is mondhatnánk, hogy egy német helyett hoznának két spanyol játékost, az olasz meg csak ráadás :D
  • pinnacle
    végülis a Realnal IRL is van most 3 v. 4 vkp:D

szerintem meg rohadt realis:D
  • zsolt515
    Mindenkinek
  • Terminátor14
    Hát igen, ezen a részen még lehetne mit javítani :)

• Huni92
    Azért sok ész van ismét az FM-ben. Eladna egy kp/vkp-t a Real, és venne a helyére kettőt -.-

Irország - Hollandia 2-3. 0-3-ról álltunk fel, de már késő volt. X-re jók voltunk pedig...
  • Terminátor14
    Realnál van egy 44 szeres német válogatott vkp, átadólistás, 32,5 milkát ér.

Gondoltam nekem megér egy 20-ast, többet semmiképp, mert így is jó játékosaim vannak oda, hát tettem egy ajánlatot.
    Erre jönnek alkudozni:

LOL, hát nem le akarnak rabolni? :DD
  • Huni92
    Csak neked...
    ...csak most :D

Vannak elég kompakt csomagok is. Nem kell sok időt rászánni :)
  • zyndar
    5. számú TKP a srác, mondjuk ettől még nem fog többet játszani, ha felépül mindenki.
  • Matthew Prosac
    nah idén nem volt túl nehéz bejutni az EL csoportkörbe:

3. selejtezőkör, AIK (Stockholm) - Tatabánya 0-0, Tatabánya - AIK 4-0
    4. selejtezőkör, Kayserispor - Tatabánya 0-1, Tatabánya - Kayserispor 3-0

még gólt sem kaptunk :)
  • zyndar
    Hmm tehetségös!
    Tobias: egyel több volt, csak azon nyertem, azért nem tettem a képre Egyébként meg nem jön ki 8-9 ezer embernél több barimeccsre, azzal a 3 találkozóval komoly 165 ezer eurót kerestem.
  • Huni92
    Kriva.
  • tobias88
    én ennél sokkal több meccset szoktam lekötni a Zaragozával, mert 1 meccsel keresek 700ezer Eurót, úgy hogy 100at kap az ellenfél, pl az idei termés: Juve,Barca,Madrid,Valencia,Inter,Chelsea,Liverpool,Atletico M.
  • Huni92
    Egyértelműen. A kérdés már csak az: mire? :DD
    Egyébként meg, van az a mondás, miszerint ha nem sikerül a főpróba, jó lesz majd az előadás ;D

Mindjárt jön a kép.
  • zyndar
    Felkészültünk !?
  • Nightwish006
    Jajjde hülye vok, a franciákat elis vertük 1x:D
  • Nightwish006
    Europa kupa csoportom

Tottenham
    Stuttgart
    Valenciennes
    Debrecen

1 x a stuttgartal, mégegy a franciákkal, és az utolsó fordulóban egy bravúros 3-0val a Tottenham ellen 7pontal, gk-el továbbmentünk a 2.helyen. Király:D
  • daver88
    nem igazán értem a reakciód karajjj...én nem bántottalak meg. és semmi olyat nem írtam, hogy le szánalmasozz...(szép magyar szó)

soroltam a lehetőségeket, amit én leírtam azt is meg lehet csinálni, photoshoppal is meg lehet csinálni, de a játék hibája is lehet..ennyi

ettől vagyok szánalmas?? éljen, ezt is megértem

többieknek grat..zyndar, kivel játszol, lehet írtad már, de nem emlékszem??
  • daver88
  • zyndar
    Ennek a szezonnak az eleje a pénzügyi stabilizációról szólt. Igaz, nem teljesen önszántamból, hiszen az elnök keze is bőven benne volt az eladásokban. Viszont a játék folyamán először pozitív a klub egyenlege, mintegy 2,8 millió euró. Jövőre talán már komolyabb összegért is fogok tudni igazolni.

Tomato33: igen, meg fog jelenni.
  • tomato33
    Sziasztok! csak egy kérdésem lenne és bocs ha rossz helyre irom, többet nem irok:)
    A kérdésem annyi hogyha játszom és lementek egy játékot, majd ezután rakok bele új logót vagy kit-et, az a savegame betöltése után megfog jelenni? mert a régebbiekben a mentéseknél nem jelentek meg az új cuccok....
  • zyndar
    Megünnepeltem a szezonodat Hunito!
    Nagygrat

(Ivoról egy pikcsört tolhatnál)
  • sanyiute
    egyszerűen msot sikerült jól be lőni a csapatot:) az óta 0-3 BKV ellen és Fehérvár 0-0
  • Nightwish006
    Nemtom nem néztem végig:D Kíváncsi lennék mivolt ez amugy, semmi okát nem látom a dolognak :o
  • BBeno2
    hatalmas grat.
  • Huni92
    Hopp, rosszul linkeltem.
    Játékos statisztikák
  • Huni92
    Monopoli, 2011-2012, Serie A

Monopoli Reggeli Hirek - Különkiadás

Befejeződött a Monopoli történelmének első Serie A szezonja. Miután a csapat a Serie C2-ből indulva minden évben osztáyt lépett, a 2011-2012-es szezont már a legmagasabb szinten kezdhette meg.

Az idény kezdete előtt a középmezőnybeli helyezést tűzte ki célul a menedzser, úgy érezvén, ez a csapat képes arra, hogy magabiztosan kerülje el a kiesést. Információink szerint a vezetőség e cél elérése érdekében 7 millió euró eurót bocsájtott a vezetőedző rendelkezésére, melyet igazolásokra költhetett.

Megérkezett a csapathoz a balbekk Regonesi, akitől, bár nem mai gyerek, sokat vártak a szurkolók, és a vezetők is. Igéretes fogásnak tűnt.
    Az Internazionaletól elküldött Kerlon, valamint a Napolinál lejárt szerződése okán ingyen érkező Martina Rini leigazolása ismételten megcsiklandozta az emberek fantáziáját.
    Hosszas tárgyalássorozatot követően az FC Midtjylland irányitója, Albaek, a Wolves csatára, Vokes is csatlakozott a kerethez.
    Július utolsó napjaira is maradt izgalom, hiszen sikerült nyélbeütni 4 további üzletet. A fiatal, alig 18 éves Ivo Kriva, a tapasztalt Ferdinando Coppola, valamint a védelem megerősitése céljából érkező Sissoko és Juhász Roland nevei bizonyára ismerősen csengenek minden futballbarátnak.
    Ezzel gyakorlatilag lezárult az érkezők listája.

Távozókból sem volt hiány, hiszen a csapatból nem kevesebb, mint 8 ember távozott.

Az együttes a szezon első felében még nem igazán játszott jól, nem mutatta azt a formát, amelyet némely szakértő várt az erősitéseket látva. Ennek ellenére a kiesés veszélye nem fenyegette a gárdát, hiszen a biztonságosnak tekinthető 13-15. helyek között tanyáztak.
    A legnagyobb csalódást egyértelműen Sam Vokes okozta, aki nem találta helyét a csapatban, és igazándiból nem tudta meghálálni az érte kiadott pénzt. Várható volt, hogy fél év után távozik az együttestől. Végül a táli átigazolási időszak végéhez közeledve a Barihoz igazolt. Helyére az Empolitól Éder érkezett, ugyanakkor a játékos tulajdonjogának az 50%-a továbbra is a Serie B-ben játszó csapaté maradt.
    Úgy tűnt tehát, megoldódni látszik a csatárprobléma, hiszen bemutatkozó meccsén rögtön két gólt vágott a Catanianak a friss szerzemény.
    5 mérkőzést játszott, ami alatt 3 alkalommal zörgette meg az ellenfél hálóját, ám ekkor az AC Milan elleni 2-2-re végződött bajnokin elszenvedett sérülése a szezonjának a végét jelentette. A csapat elvesztette a jó formában levő támadóját, ezzel pedig az esélyét is a jó szereplésre - gondolta néhány szakértő.
    Nem igy gondolta viszont az ifjú titán, Ivo Kriva. 18 éves kora ellenére ő vitte előre a csapatot, góljaival örömet szerezve a szurkolóknak és vezetőknek egyaránt. A menedzser változtatott az addig használt taktikáján, és szemmel láthatólag a csapat elindult a fejlődés útján.
    Lassan világossá vált, hogy az előzetesen az utolsó helyre várt Monopoli alaposan rácáfol az őket leirókra, és megragad a középmezőnyben.
    Olyan sikereket értek el, mint az Inter elleni győzelem, vagy a szintén sokkal erősebbnek tartott Roma elleni diadal.

A játék egyre jobban ment, melynek köszönhetően első Serie A-ban eltöltött idénye végére a Monopoli a szenzációsnak mondható 12. helyen végzett.

Nagy szerepe volt ebben természetesen az érkezőknek is, viszont azoknak is, akik már a harmadosztály óta oszlopos tagjai a csapatnak. Itt főként Ekani az, akit ki kell emelni, folyamatosan fejlődik, letisztultabb a játéka, és nagyszerűen irányitja a csapatot a jobbszélről.

A cseh fiatalember, Kriva pedig nagyszerűen játszott a szezon második felében, hiszen február közepén mindössze 10 gólos volt, 3 hónap alatt termelt újabb 11-et, és igy alig maradt le a gólkirályi cimről. Talán ha az utolsó két fordulóban nem jön közbe egy kisebb sérülés, valamint egy eltiltás, meg is lehetett volna a gólkirályi cim.
    Egy kis áttekintés, melyhez hozzá kell fűzni, hogy a csapat immáron jónak mondható anyagi helyzetben van, hiszen 8 millió eurós egyenleggel rendelkezik.

Rögtön a bajnokság vége után a menedzser arra kérte a vezetőket, hogy épitsenek új edzőközpontot úgy az ifjúsági, mint a felnőtt csapat tagjai számára, valamint kérvényezett egy stadionbővitést is. Nem is kétséges, szükség van rá, hiszen amellett, hogy minden bérletet elkapkodtak a szezon előtt, a 6880 személy befogadására képes stadionban majdnem minden hazai meccsét teltház előtt játszhatta a Monopoli.

LAPZÁRTA
    A kérések nem találtak süket fülekre, és meg is lett az eredménye.

Írország

Miután a csapat kijutott a 2012-es lengyel-ukrán koprodukcióban megrendezendő EB-re, kisorsolták a csoportokat. Halálcsoport. A Hollandia, Németország, Spanyolország kvartettből lehetetlen küldetésnek tűnik a továbbjutás, főleg annak tükrében, hogy a csapat ásza, és egyik legnagyobb sztárja, Robbie Keane biztosan nem lehet ott a kontinensviadalon sérülés miatt.

• sanyiute
    lol Les nem volt ?:D
  • karajjj
    szánalmas vagy...
  • Nightwish006
    wow van 1 láthatatlan kapusa az ajaxnak, aki kirugja néha a labdát. D:
  • Nightwish006
    Khmmm sem az ajaxhoz sem az mtk hoz semmiféle közöm nincs, debrecennel játszom. Megnéztem a felállást, az ajaxhoz nem ír senkit:D:D:D:D Ezek ember nélkül fociztak lol :D:D Nagyon kemény, még ígyis kihagytak 1 csomó helyzetet:D:D: kép
  • daver88
    akár :D
  • karajjj
    és attól már egyszerűbb a photoshop, nem?
  • sanyiute
    Újpesti szezonom így áll

• daver88
    és?? akkor csinálsz egy MTK-s menedzsert, meg egy Ajaxost, aztán ugyan ott vagyunk...:)
  • DONGUBA
    tudnek esszeru magyarazatot adni de nem fogok:DD
    A kapusra meg annyit hogy allits be egyszer akarkit a kapuson kivul es ilyen 4-6 golnal nem kapsz tobbet.
  • Huni92
    Az mtk játszotta ezt a meccset, szal nem hinném, hogy ez a feltételezés megállja a helyét :)