104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    végre bajnok lettem a Tatabányámmal, harmadik nekifutásra sikerült, (első NB1es év 7. helyezés, második év 2. helyezés) Az igazság az hogy 27 bajnoki meccsig veretlen voltam, és miután matematikailag is sokkal a vége előtt biztossá vált, csak azután kaptunk ki.
    A csapat viszont szétesik mert a fele társaság rikácsol hogy tovább akar állni. kapusom távozott (atletico madrid 1,6M), jobbszélső középpályás távozott (fehérvárra! 2,5M-ért!!!), Patrascu (ST) is eladva (slavia praha, 3M+850e+20%), balszélső védő is (fradiba, 1M). Most lett 4M igazolni, de jobb spílerek még mindig nemigen akarnak hozzám igazolni
  • Terminátor14
    Fradival nekem is ez volt asszem a 3. idényben, a jobb nemzetközi szereplés miatt az nb1 is jóval nehezebb lett. De ez is max 1 év :)
  • Fisicofan
    Hmm... Ilyet még nem mondtam de most szívesen agyonverném a játékosaimat, tavaly a bajnokságban 1-szer katunk ki, az újpest ellen, idén 3 meccs után sikerült túlszárnyalni, a Kaposvár is túl nagy falatnak bizonyult, pedig eddig csak kikapni tudtak. A vicc az hogy olyan játékosok alkotják a B csapatomat is akiknek dalolva kéne hazavágni az NB1-et, erre 3 meccsen 1 pont.
  • Fisicofan
    Hi és grat mindenkinek!(a BL-győztes Salzburgnak, a nagycsapattá lett Monopolinak és Tatabányának külön grat)
    Szép lassan haladok a Fradival, előző idényben itthon mindent megnyertünk, BL csoportkörben pedig sajna 4. hely. Különösebb erősítés nem érkezett, fiatalok jöttek csak. Januárban érkezik egy állítólag hatalmas kapustehetség Ukrajnából. A bajnokságot ritka szarul kezdtük, Haladás ellen kikaptunk, az ETO ellen meg x. Még szerencse hogy azért nemzetközi porondon úgy ahogy mutat valamit a csapat, a Modrica Maxima és Djurgarden csapata kipipálva, a BL csoportba kerülésért a Tamperét kaptuk, na ellenük az első meccs kínos 1-1 lett, Finnországban kell kiharcolni a továbbjutást.

Jah, és az Exeter nem kiesett hanem feljutott, az egyik kedvenc angol csapatom :)
  • Darthmushroom
    adatbázist a legfrissebb, gondolom kiestek, igen egy milliomosé már a klub szóval van pénz szarásig:D
  • zorrobomber
    Ezek elég durva igazolások, ráadásul ilyen sok pénzt adtak?? Hol az Exeter?
  • dudusrac
    Azt megkérdezhetem, hogy ez melyik logopack?
  • Darthmushroom
    na a beígért képek:
    itt az igazolások:

kicsit csodálkozok h 10e körüli fizetésért eljönnek ilyen emberek az angol 4osztályba is
    csatlakozik jan-ban még
    -Nick Barmby 95e Hull City
    -Tamir Cohen 70e Bolton
    -Simone Ingzaghi 250e Lazio
    -Emilio Nsue 2e Mallorca
    és eddig így állunk:
  • Nightwish006
    azigen jó a statisztikájuk is. Igazi támadó focit játszottak a fiuk:D Csak nem a kapura, hanema játékosokra támadtak :D
  • Matthew Prosac
    ezek a srácok nem is focizni jöttek hozzánk hanem boxolni
  • Darthmushroom
    hoffi mentésbe első évbe kölcsön adtam a 2.osztályba gólkirály lett köv évbe meg a bundesliga 1be nállam is az lett:D elég jól megcsinálták őt!!!:D

ja amugy kezdtem egy mentést 1000év után az adatb frissítés után az újgazdag 4osztályú csapattal a Nott C.-vel képek hamarosan:D
  • zyndar
    Az első meccs, amikor nem csináltak meg

Persze a 4. helyről feljebblépni picit nehéznek tűnik, tekintve, hogy MI szoktunk pontokat hullajtani a kisebb csapatok ellen.
  • Huni92
    Már amikor tud játszani :D Mostanában keményen rugdossák a játékosaimat.
  • zyndar
    Jó ez a Monzón egy vadállat.
  • Huni92
    Yep, négynégykettő.
  • zyndar
    Néémmá! Am 4-4-2?
  • Huni92
  • Matthew Prosac
    szép fogás!!! (m.m. Krisz)
  • Huni92
    Nos, végetért a nyári uborkaszezon, megvolt az erősités is.
    Németh Krisztián
  • zyndar
    ööööööööö
  • BBeno2
    hopp a pali. :D

• zyndar
    OMG most nézem csak. Végülis -26os gólkülönbséggel irány Európa...
  • zyndar
    A hazai szotyiárus nem keres sokat októberben. Az más kérdés, hogy mélyponton a csapat :)
  • Huni92
    Egyik havern mondta a tegnap, hogy nála Milánóban december 13. napján erős szél, eső, és 28 fok volt :D :D

Első bajnoki
  • sanyiute
    heh ez vicces:D
  • BBeno2
    tulajdonképpen nem nehéz egy nemzetközi kupaszereplési helyet elérni. kb elég ha feljutsz 1.osztályba :D

• BBeno2
    most meg május 24-et írunk. helyszín madrid. és 2 az az kettő °C :D :D kész ez az időjárás.

• BBeno2
    öhöm... kicsit alárendelten játszott a lyon.

• BBeno2
    kicsit favágóra vettük. de meghozta gyümölcsét ez is.
    érdemes kitekinteni, hogy salzburgban este 19:45kor 35 fok van. kicsit itéletidő május elején :D

• Matthew Prosac
    több ez mint feltámadás!! elején vezettem, a szünet 3-1 volt nekik...
  • Huni92
  • tobias88
    Másik hiba:

1-1rendes játékidő után vezetést szerzünk! Ellenfél a 117. percben kiegyenlít, erre a végeredmény 3-1 nekünk és beírja egyik csatáromhoz a gólt!
  • tobias88
    Az miért van, hogy Robinhonak 2 hónapon keresztül nem intézték el, hogy Spanyol állampolgár legyen? 4 úniós játékosom van ez miatt, pedig úgy gondoltam hogy simán megjön!
  • Matthew Prosac
    fiúk állatkodtak egyet, ez a Patrascu meg ha így folytatja..
  • zaki
    todorov jó pléya, huddersfieldbe nálam is játszik
  • Nightwish006
    vááá kurva életbe elszállt a mentésem, kezdhetem oktobertől
    Most nem volt szerencsém, nem x-elt a stuttgart és a valenciennes, hiába vertük megint 3-0-ra a Tottenhamet... kiestem 3.ként. Viszont az MTK nem viccelt amikor 32őt rugott a bugos ajaxnak, bejutottak ők is, és egy halál gyenge csoportból (zenith, rapid bucarest, crvena zezda) kijutott 2.ként
  • Matthew Prosac
    ujjgyakorlat volt :)
  • Matthew Prosac
    hát így könnyű xDDD :
  • Huni92
    Zajlik az uborkaszezon, egyelőre elég csendesen. Elképesztő, hogy mennyire silány a felhozatal. Aki jobb, mint a jelenlegi kerettagok, azokért egetrengető összegeket kérnek, akik pedig olyanok, mint a jelenlegiek, nem is jönnek számitásba. Nem sokat érek el, ha eladom azt, aki már megszokta a csapatot, és hozok egy ugyanolyan szintű játékost a helyére.
    Eddig jött egy iráni középsővédő, Németh Krisztián, és Vilar. Mind ingyen. Valamint bizonyos Lung Jr is, aki elsőszámú kapus lesz, ha minden rendben megy.
    Monzónért harcolok még jelenleg.
    Ja, megvettem Éder tulajdonjogának másik felét is 3 millióért. Igy összben 6,5 milliót fizettem érte. Ha egyben kellett volna, 8 misi lett volna az ár :D
    Kerlon, Coppola és Viola pedig átadón van. Azaz Viola már távozott is, Coppola most tárgyal. kerlont az istenért se viszik.
    20 milliót adtak egyébiránt igazolni, mert megcéloztam egy nemzetközi kupát érő helyet.
    Az EB-n 1 ponto szereztünk, a németek ellen játszottunk 1-1-et. Hollandok ellen 2-3, spanyolok ellen 1-3.
    Todorov még lehet, hogy érkezik, aztán valszeg lezárul a keret.
  • Nightwish006
    ehehehe :D