104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szép eredmény! Eléggé megszórtad az ellenfél kapuját! Én az idei taktikámmal tudtam nagyokat alkotni. Végre volt olyan meccsünk (nm is kevés), ahol hasonló kapuralövési statunk volt! Pl. Chelseat a 35-36. fordulóban vertük 5-0-ra IDEGENBEN :)
Ekkora még elsők voltunk 3 pont előnnyel (bár még 1 meccse hiányzott az Arsenálnak). Ezután kikaptunk az ágyusoktól (akik minden évben brillíroznak, nm úgy mint a MU :S), s ezután hozta a kötelező meccseket a Gunners. :( -
Tudom (adatlapodról), Tatabánya mellettet a csapatra írtam :) -
nagyon jok vagytok hajjak meg:) -
Kupából kiestünk az első fordulóban a Fiorentina ellen. 2-1 lett, de simán kaphattunk volna 5 gólt is. Mostmár muszáj lesz elcsipni a 6. helyet, és ezzel együtt az EL indulás jogát. -

-
én tatai vagyok ) -
Sem Juhász Roli, sem Ekani nem akar hosszabbitani. Fél év múlva lejár a szerződésük, szóval elég gáz a szitu. Van 2 hetem, hogy meggyőzzem őket. Ha nem, akkor átadóra fogom tenni mindkettőt. Ekaniért nagyon fáj a szivem, Juhászért annyira nem, mert már amúgyis utolsó éve kezdőként. -
Leccet megvertük 3-2-re, de félidőben 3-0-ra vezettünk már. Aztán kiengedtünk. Monzón 2 góllal tért vissza :D -
Fenébe, tudtam h nem lesz tökéletes...
Lemaradt a lényeg, az idei eredményem:
-
Sok szerencsét=D Nekem picit könnyebb a helyzetem, a dinamo moszkvát kéne elverni az első kiesési körben, ami azért nem tünik lehetetlen vállalkoznásnak. Ha sikerülne jönne a besiktas/sahtar, ami már kicsit problémásabb... A besiktas még meglehetne az ukránok viszont úgy bevásároltak, hogy nem sok esélyt látok ellenük... De bárcsak ellenük eshetnék ki! :D:D -
Hello mindenkinek és nagy !
Főleg Tatabányának, mert itt lakom mellette :)
York City -vel viszem még mindig, immáron 8 éve. Régóta nem írtam-linkeltem, inkább olvasgattam a hozzászólásokat, meg vittem a csapatot frissen feljutottként.
Pár képet linkelnék, 1-1 mondat kíséretével.
Ez itt az első évem a legjobbak között. Cél, egyértelműen a kiesés elkerülése.
Azévi tranzakció. Itt kiemelném Djite(cs) és Győr(vk) személyét. Ők sokat tettek a végső eredmény eléréséhez :
2. szezonom a Premier Ligában. Ennek az évnek úgy álltam neki, h szeretnék egy sokkal jobb eredményt elérni. Például egy Európa kupa indulást érő helyet. Sajnos sok pontot hullajtottunk az év elején, s mire belelendült a csapat, sajnos már nem volt elég semmihez, csak egy ismételt 10. helyhez. Megjegyzem, h januárban kiesés zóna felett állt a csapatom, így nem kis érdem a csapatnak, h így felhozták magukat:
És az igazolások:
Itt áll az idei eredmény, ami eléggé nagy meglepetés, mivel a média 12. helyre várt, viszont én nem lepődtem meg, mivel úgy éreztem, h 1-2 remek igazolással végre összeforrt a tavaly összevásárolt csapat. 3 fordulóval a vége előtt még 1. helyen álltam, azonban jött egy Arsenal, aki 2-0 elvert minket, egy kiegyenlített mérkőzésen. Aztán jött egy döntetlen összecsapásom, így elúszott a bajnoki trófea. De így sem vagyok csalódott! Nagyon sokáig a Liverpool-lal és a Man. City-vel küzdöttem a 2-3. helyért.
Igazolások. Kiemelném Okaka-t, aki ha nem lett volna 2 meccsenként 5-6 hétig sérült, akkor akár gólkirály is lehetett volna. Ha jólemlékszem 14meccs/11gól volt a statja. Sokszor döntött el mérkőzéseket. A másik játékosom Pettinato, aki szintén fiatal, és wonderkid. Hamar beilleszkedett, pont úgy, mint az ukrán tehetség; Ignatov. Naylor és Staffolani szintén wonderkid-ek. Előbbi remekül, utóbbi még nem igen épült be a csapatba. Olasz és fiatal, így szoknia kell még a légkört. De Felippe hatalmas tehetség és fiatal is. Jobb oldalra vettem, de Munkavállalási mizéria miatt nagyon befürödtem vele :S Sorsa kilátástalan jelenleg. Nem viszi senkisem. Lovell és Assaulin egyértelműen az év eladása! Elég megnézni csak a tavalyi transzfert, h mennyiért lettek igazolva :):
Nos, itt a teljes keret:
Itt pedig a taktika, amit még szeptember elején alakítottam ki, mivel nem igen ment a csapatnak:
Kis információ a team-ről:
Na és a még mindig fennálló probléma: a stadion férőhelye:
Jah, és Magyarországot irányítom! :) -
2 éve folyamat szerencsém volt a sorsolásokkal az Európakupában, sőt még most is a Bajnokok Ligája selejtezőjében (1st Bohemians - 2nd Göteborg - 3rd HJK Helsinki) hát most visszanyalt a fagyi
-
A Palermo immáron 3. alkalommal venne fel menedzsernek, és ezúttal el is fogadom az ajánlatot. Természetesen egy külön mentés formájában. Majd egyszer talán játszok vele. -
-
Ezt nem értem... Folyamatosan telt ház előtt játszunk, pénz van, de hiába rinyálok basznak bővíteni a stadiont :( -
Höhö. Cool.
Roma amúgy elvert 3-1 arányban, de úgy, hogy simán lehetett volna forditva is. Milan is győzött, 1-0-ra, egy amatőr mozdulatsornak köszönhetően. Védőm röviden adta haza, kapus nem ért ki, Kaká köszönte szépen, belőtte. Játékban nem vagyunk rosszak, csak nagyon rapszodikusan teljesitünk, ami az eredményeket illeti. -
3-1 oda :( Nembaj, a 3.hely megvan, megyünk europa kupázni :) A célt teljesítettük, először éltük túl az őszt:D -
szintén -
én minden nap reggelig tolom, csak ritkán forumozom :) inkább csak nézelődök, hozzászólni ritkán szólok :D -
én baglyozok -
Boavista: nemtéma :D
Loki: alakul, alakul :D
Töltöm a Monopolit. Rég FM-eztem 'nemtiszta' fejjel :D:D
Lesz még valaki? -
debrecen 5 - 1 sporting
0-1 ről fordítottunk, fantasztikusan játszottak a fiuk, nagyon büszke vagyok most! :)
Így az 5. meccs után a csoport állása
Real Madrid 10p
Manchester City 8p
Debrecen 6p
Sporting 4p
Utolsó meccsünket a Cityvel játszuk idegenben, bízom a sikerben! -
Hmmm, nem rossz 
Jó8 mindenki.
-
ja bővítik a 20e stadiont 10e hellyel pedig átlag nézőszám éppen 4000felett volt, de legalább fejlesztik a utánpótlást és az edzéslehetőségeket is -
1év:
-
Debrecen 1 - 0 Real Madrid 
-
a picsába vmi nem jó :D namég1x
Vk
TKPJ
VJ
ST
VKP
TKPB - ST
ST - TKPB -
Az idén újra a BL csoportban vagyok, cél a 3.hely megszerzése. A keret egész jó, kezdenek beérni a fiatalok is, remélem sikerül. A tavalyi évben sikerült elég faszán elszórnom a nehezen összeszenvedett milliókat, de az egyetlen wonderkidem, és a bl pénz helyrerázta a bankszámlát. Íme pár kép a jobb játékosokról
-
Sztem igenis jó, hogy kezdéskor nem lehet egy Robinho-t elvinni oda. Nem sok realitás lenne a játékban, ha lehetne :) -
jah elég nagy gond az osztrák bundesligával hogy eléggé megtizedelődik azon jó játékosok aránya akik alá is írnak...
nálam a 08ban pl Robinho is esélytelen lett volna -
Nem vártam el papa, leírtam a véleményem :) -
azért ne várd el hogy Tbányára Robinhokat igazoljak, én így is hanyattestem ettől az igazolástól -
Kicsit gyorsabb lenne, akkor ő lenne a tökéletes katona :D
Így csak simán király -
a csatárpótlás megoldottnak látszik
-
Srácok, két fős sorfal elég, onnan nem meri...
-
A bajnokság "szinvonala" nem nő együtt a nemzet (bl + ek) együtthatójával? -
Persze én is túloztam, nem arra gondoltam, hogy bárki, de ha kinézek egy jó játékost, akár nagy csapatból, akkor általában eljön, vagy legalábbis bőven van rá esély. De pl a legnagyobb sztároknál esélyem sincs, akik 100-15000-et keresnek hetente, mert én még mindig max 97000-es fizut tudtam adni. -
én a salzburggal a világlegjobb csapata vagyok. és mégsem jön akárki. pedig bárkire lenne pénzem.
sztem csak a bajnokság miatt nem jönnek, ami kicsit felba..a az agyam. viszont büszke vagyok hogy csak fiatal tehetségekkel építettem fel a jövő csapatát. ami BL győzelemhez vezetett. majd ha a Salzburg lesz a világ leggazdagabb csapata , akkor lemondok és megyek egy angol kiscsapathoz. abból is kihozom idővel a BL győzelmet. -
Hát igen, az eleje elég nehéz magyar csapattal.
Úgy vettem észre, hogy 3-4 év folyamatos bejutás a bl-be elég ahhoz, hogy a közepes európai csapatokból eljöjjön egy-két ember, jobbára tartalékok, cserék, vagy szerződés nélküli fiatalok. További 3-4 év a csoportkörön túljutva, és a közepes csapatokból már eljönnek a jobb játékosok is. Nálam a 2. bl-győzelem után pedig már bárki eljön szinte. Bl-győztes Palermo középpályása, Real 30 milkát érő vkp-ja stb...:) Persze ehhez kell legalább 15 kőkemény év. Végre már (assze, 2019 óta) a csapat ismertsége is kontinentálisra nőtt. Ez is a 2. Bl-győzelem után. Asszem vmikor ekkor kerültünk be a világ 10 legjobb csapata közé is. -
Komazecet próbáld meg, hozzám első évben eljött a lokiba! Nagyon nagy állat! Jó csatárnak meg bal tkp-nak! Talán eljön hozzád is!