104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hoodlum
    Sándor Tamás Park ASD:DSA_:D Asszem Somának volt egy Zsolnai Róbert Stadionja, azon röhögtem még :D
  • Huni92
    Először kétszázezres stadiont olvastam :D:D
    Fél év múlva nálunk is stadionavató, 26k fős lesz majdnem.
  • Nightwish006
    :D Volt eddig is lovénk, kb. első 2-3 szezonban szortam a pénzt fiatalokra, az utóbbi 4nyáron max 1-2kölyök jött, élünk az első pár igazolásból :D Megint eljutottam az EL 2.egyenes kiesési körbe, bordeaux ellen toltuk, 1-0 itthon, majd 80.percben kaptunk gólt idegenben, hosszabítás :\ 116.perc, kb. 40méteres bomba, pakoltunk :D De végre megkaptam a stadionom, Sándor (tamás:D:D) Park, 20000hely, 2év és kész!
  • Huni92
    Milan elleni kupa elődöntő. Faszmakk befigyel.
    És igy állunk féltávnál.
  • karajjj
    jajj, akkor én kérek elnézést :D
  • Darthmushroom
    kicsit pihentetem a notts c-t és kezdek egyet a MUval így ronaldo nélkül, cél bajnoki cím és legalább a bl legjobb 4. hát majd kiderül. komoly igazolást nem tervezek
  • bexinho
    Nem nem.
    http://en.wikipedia.org/wiki/York_City_F.C.
    http://www.ycfc.net/
    2016/2017-es szezonnak állok ma este neki. (júli közepén tartok). Nemrég írtam egy beszámolót. :)
  • tomato33
    Sziasztok, vkinek nincs meg véletlenül a teljes FMG 09 mezek? a neten sehol nem található az fmgliveon meg néhány tömöritett fájl hibás (pl. néme
  • DONGUBA
    Sracok ha a stadion nem a sajatunk hogy kehet sajatot epiteni?Egyszer csak gondolnak egyet azt epitenek vagy mi?
  • DONGUBA
    Szaros 9-10 millio euro:D csoro ugy sajnalom:)
  • karajjj
    az euróban mennyi?
  • Nightwish006
    Mocskos szemét Szima eladta a gólgyáram, rohadjon meg:((( 22meccs/26gól télig, és eladja szaros 2.5milliárd forintért, egy szaros stadiont meg lusta építeni :[
  • karajjj
    lassan már jóéjt :D
    a játékot már takarékra tettem az új idény kezdete előtt
    off: Horti feat. Ganxta van a Sportklubbon, érdemes nézni!!! :D
  • DONGUBA
    estet uraim.
  • karajjj
    43 tartalékból 23-at küldtem kölcsönbe a fiókcsapataimhoz :D
    nem kis meló
  • daver88
    kis összegzés 3. szezonról:

Bajnokságban 1. hely, sikerült megvédeni a címet, igaz kevesebb gólt lőttünk, de kevesebbet is kaptunk...(új taktikával kezdek neki a köv. szezonnak, ill. a másik mellett izmosabb ellenfelek mellett akarom alkalmazni...)
    Tabella

Az öt vereségből 3 még a BL-es időszakban született, sok volt a szerda-szombat ritmusú meccs...(szerdán még chelsea, szombaton már újpest stb stb...)
    Aztán váratlanul a szezon utolsó 4 meccséből kettő elbuktunk, de szerencsére az utolsó kettőt sikerült hozni, így meglett a bajnokság...

Ligakupát továbbra is B csapattal játszom, értelme nemsok van...Magyar kupában sajna negyeddöntőt buktam Fradi ellen idegenbe lőtt góllal mentek tovább..

Sikerült néhány bíztató játékost igazolnom, köztük fiatalabbat ill. "idősebbeket" is...:
    Lippai
    MickovskiYoussef

Többek között velük kezdem a szezont, még egy csatárt kéne szereznem, mert Waltner Róbi visszavonult...Újpest meg kiárosította Dudu-t, megvettem, Vujoviccal jókis párost alkotnak majd, de azért kell melléjük csere.

• Fabio Capello
    Aki kérte, annak frissült a fejléce.
  • Itsuki
    Hát a KSC-s karrierembe az ellenfeleknek volt sok pechjük. 0 kapuralövéssel nyertem meccset,87,92percbe lött góllal idegenbe x-eltem a Bayern ellen stb...:)

Övreböröl,érdekes hogy vezet meccset majd a csoportkörbe... a blben.
  • Matthew Prosac
    szerintem az a pech, amikor egy csapatnak majdnem sikerül kivédekezni ellenem a meccset, végül mégis betalálok, rá egy percre találnak egy gólt, s mikor már kezdenének örülni hogy megmentették a meccset...
  • soma22
    amindenit, megújult a fórum
  • BBeno2
    az övrebö.
  • karajjj
    áh, az a pech, amikor 4 perces hosszabbításnál a 97. percben kapod a gólt :D
  • tobias88
    Azt hiszem ezt hívják pechnek!
  • karajjj
    el tudtam hozni ingyen a 30 éves Giovincot és a 31 éves Silvát :D
    van már végre rendes irányítóm, bár már nincs élete formájában
  • tobias88
    Úgy érzem nekem nem lesz ilyen szerencsém!

A játékra nem lehet panasz, hogy milyen ifistákat generál
    Cserecsatár
    Cserehátvéd
  • karajjj
    5 év után 2016 nyarán a gyenge EB szereplés után kirúgták Quiqui Florest aztán jelentkeztem és engem választottak, akkor Kolumbia meg Uruguay is engem akart, de nem mentem hozzájuk, inkább kivártam a spanyolokat
  • tobias88
    Soldádót nagyon eltúlozták a játékban, mert nálam megvette a Madrid, és 50 meccsen a szezonban 57 gólt rúgott! Marquinhos meg nálam koptatja a padot !

Hogy lettél spanyol kapitány amúgy? Mert nekem először volt egy ajánlatom Szlovákoktól, amit egy enyhe sértésnek vettem, majd jöttek a görögök, akikkel jól leégtem! Nézegetem a munkákat, de sehol sincs bizonytalan kapitányi poszt
  • Itsuki
    én is ugy gonddoltam a töltést...:) meg persze a patch nekem is fentvan. mind1 nem annyira élethü nekem ez a 3d de nem szapulom,mert hát evvel játszok:D
  • karajjj
    2014-ben ők nyerték nálam

a döntőt hosszabbításban elbuktuk, de ne is mi volt az esélyesek...

• tobias88
    Spanyolok még nem is nyertek (Vagy a te játékodban csak)
  • karajjj
    hát mivel a spanyolok a regnáló világbajnokok, ezért gondolom alapból meg vagyunk hívva :D
  • tobias88
    konföderációs kupára hogyan? meghívtak?
  • karajjj
    Red Bulls?
  • bexinho
    My team is York City :P
  • karajjj
    a franciák ellen büntetőkkel jutottunk a döntőbe
  • karajjj
    konföderációs kupán:

Salamon szigetek 0:5 Spanyolország
    Spanyolország 4:0 Svájc
    Spanyolország 0:1 USA
  • Huni92
    Egy kis info: Opare worldclass védő lesz :)
  • PetruZ
    Nálam nincs töltés meccs előtt, sem meccs után, az FM09-hez képest teljesen jól megy, semmit nem veszek észre. Meccsnapokon reggel 8-kor szokott megállni pár percre, de ennyi. Ilyen 3D hibákat meg még nem láttam. :) (Bár én már a szeptemberi patch-et is feltettem, és azzal már pl. a bal alsó box-ot is ki lehetett kapcsolni végre.) Ma pl. egy meccsen a szélső felugorva, mellel levette az átívelt labdát, rávitte a védőre, jobbra ijesztett, utána balra megkerülte. Na, ilyet mutasson nekem valaki FM-ben. :)

Ettől függetlenül borzasztóan "buta" és infóhiányos a CM, nekem a játékos infólapján megmaradó coach/scout report hiányzik belőle a legjobban, minden mással tkp. ki tudnék békülni...
  • Liszi
    Közben sikerült egy Barca és egy Madrid utánpótlás játékost igazolni, utóbbi még januárig Ronaldo tanítványa. Ha az első csapatba nem is kerülnének soha, remélem azért az u20sokat segítik majd. Nem könnyű nekik a Balotelli, Santon ect. felállású csapatok ellen játszani :D

Daneil Opare
    Ruben Rochina

mindketten annyiért jöttek, mint amennyi a tényleges áruk, mivel az volt beállítva kivásárlási árnak.

• Liszi
    Elküldtem Vivianit menedzser-asszisztens posztról, helyére érkezett a Bayern II -től Gerd Müller, valamint az u21-es portugál válogatott menedzsere Rui Cacador érkezett edzőnek, és érkezésével át is vette az U20-s csapatot mivel elég gyatra teljesítményt nyújtanak, hátha az új edző gatyába rázza őket, ha ez nem sikerül akkor jövőre teljes átalakítás lesz az utánpótlásnál.