104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• tobias88
    Most már csak Nemzetközi csapattal kellene valamit elérnem, mert a Zaragózával minden megvolt!

• PetruZ
    A WineHQ AppDB szerint a 09-es is, bár nem tökéletesen.
  • karajjj
    mac-en tuti, hogy mennek, de linuxon nemtudom, talán valamilyen win emulátorral
  • Straniero
    Részvétem Huni!
    Pedig egész szépen felépítetted a csapatot.

Hasonló sikereket a következő mentéshez.
    Forest Green? :)
  • grebber
    Valamelyik Manager Foci megy linuxon?? Ha igen melyik?
  • karajjj
    meg tudlak érteni...
  • Huni92
    Sajnos szomorú véget ért eme karrier. Az embernek nemigazán van kedve játszani, ha az ellenfél 2/0-s stattal 2-0-ra megy. Főleg, hogy uraljuk a játékot. Szóval most letöltöm a legfrissebb adatbázisfrissitést, és belekezdek egy vándorlásba.
  • Huni92
    ott tartunk, hogy 6 meccsel a bajnokság vége előtt ismételten elúszni látszik az EL helyezés. Ha a kupát nem nyerjük meg -előbb döntőbe kéne jutni-, akkor heló. Kicsit belefásultam ebbe a karrierbe. Ha nem lesz meg az EL indulás, egész biztosan újatkezdek majd. Vándorkarriert. De ez még a jövő zenéje.
  • Huni92
    Üdv!
    A napokban nem játszottam az FM-mel, ám ma betöltöttem a mentést. Nagyon valószinű, hogy bejutunk a kupadöntőbe, ugyanis a negyeddöntőbei 2-0 után -melyet a Milan ellen toltunk-, az elődöntő első meccsén 3-0-ra vertük az Udineset hazai pályán.
    Másik ágon Roma - Inter 1-1.
    Bajnokságban ismét nem megy a szekér, 27 forduló után 11. hely, 8 pontra a 7. pozició. Szóval inkább a kupát kellene behúzni, és ezzel kivivni az EL szereplés jogát.
  • Matthew Prosac
    pontosan ettől a szezontól (2013-2014) megyünk 2en BL-re selejtezni. de ehhez kellett az én folyamatos jó szereplésem, illetve tavaly a Fradi BL-csoportkörbe jutása is, tehát más is tett hozzá hogy így legyen..
  • Straniero
    Sziasztok!

Na lementek a barátságos meccsek.
    Igazából 1 erőpróba volt a ManCity ellen.1-0ra kikaptam a 6. percben Robinho figyelt be egy kapu előtti kavarodásból.Nekem volt 4 kapufám de ugye azzal törölhetem a ...
    A másik 5 meccs alacsonyabb osztályú csapatok ellen volt, gólt nem kaptam viszont elég szépen termeltem.

Fontosabb igazolások: Cruz (ingyen),Denilson,Gusev,Lastuvka meg pár kiegészítő emberke.

Ma este elkezdem a bajnokságot is.

Mindenkinek nagy Grat!
  • daver88
    grat hozzá...nálad mióta kap Magyarország 2 BL helyet??? mert nálam (2011-12) még mindig csak az 1. jut ki
  • Matthew Prosac
    Sword, grat hozzá
    Tavaly a Fradi 77 ponttal lett bajnok, és megnyerte kettőnk versenyfutását, most én diktáltam a tempót, de közük nem volt az egészhez, sőt a végén még rá is fáztak.. 2013-2014-es szezon végeredmény:

Személyes rekordbeállítás is történt ezzel, mert mióta én FM-ezek, elsőosztályú bajnoki címet soha nem ünnepelhettem veretlen teljesítménnyel. Most megtörtént.
  • 5w0rdf15h
    I Campioni d'Europa:

ITALIA

• realgyula
    megvan ez is...! :)
  • daver88
    noh, win reinstall után folytattam kicsit ETO-s karriert...

BL-ben Xazar csapatát kaptam ismét...már másodszor...sima 7:0-val továbbmentünk...Ezután következett a Hajduk Split 5:1-el továbbmentünk

Csoportkörtbe jutásért pedig a Rosenborgot kaptam...idegenben kikaptunk 3:2-re, itthon viszont aláztunk...:

Csoportkörben ismét nem sok esélyt látok továbbjutásra...dehát majd meglátjuk:

Bajnokságba 3-ból 3 győzelem, bár most szokatlanul sok a sérült, nem igazán értem miért, pedig már edzést is visszábbvettem kicsit...de most úgyis válogatott meccsek jönnek, lehet pihenni...
  • Straniero
    bocs mester :)
  • Mor3llo
    Nem Te vagy, ez az sg:D
    És egyelőre;)
  • Straniero
    Egyenlőre csak verbálisan tudok nyilatkozni mert 30 napig nem enged képet berakni.
    Vagy én vagyok balf..sz. :)
  • Mor3llo
    Üdv:)
  • realgyula
    Üdv. és sok sikert! a képeket nyomjad majd! :)
  • realgyula
    ddm:
    eltökéltség+fegyelem+motiváció

erőnlét,aerobic:
    erőnlét X 9 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) X 2 = 270

védés:
    védés X 2 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) = 90

taktika:
    taktika X 2 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) = 90

labdavezetés:
    technika X 6 + mentális edzés X 3 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) X 2 = 270

védekezés:
    védekezés X 8 + [taktika + (eltökéltség+fegyelem+motiváció)] X 3 = 360

támadás:
    támadás X 6 + taktika X 3 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) X 2 = 270

lövés:
    technika X 6 + támadás X 3 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) X 2 = 270

rögzített helyzetek:
    (támadás + mentalitás + technika) X 3 + (eltökéltség+fegyelem+motiváció) X 2 = 270
  • Straniero
    Sziasztok!

Itt új, a pálya szélén viszont már a cm00/01 óta megtalálható vagyok.Iszonyat jól kenitek.
    Folyamatosan követem az itteni eseményeket, sokat tanultam tőletek.

Don Capello: a csapatom az Atalanta.

További sok sikert mindenkinek, igyekszek szerves része lenni a fórumnak.

Na megyek is izzítom az FM-et. :)
  • BBeno2
    akkor ezekre várhatok. hogy mocskosuljanak meg... és még azt sem mondhatják, hogy nincs pénz, mert 200 milla körül vagyok ...
  • Huni92
    Teljesen random dolog, hogy épitenek-e, vagy sem. A neve meg úgyszintén. Egyszercsak kaphatsz egy üzenetet, hogy xy millió euróba fog kerülni, és xy millió euróért eladták a régi stadiont, meg xy lesz a neve, és xy dátumra lesz kész. Ennyi :D:D
  • owen20
    sziasztok!
    olyan kérdésem lenne hogy edzésnél mi alapján vannak az edzőnek csillagjai?
    pl. támadás edzés védekezés edzés stb mi alapján kapják a csillagot, mert az érthető hogy pl egy edzőnek a támadás edzése 20-as de mégse full csillagos mi kell még hozzá hogy az legyen?milyen edzőket érdemes szerződtetni?
    olvasgattam de ilyen választ még sehol se találtam visszább
    ötletek?
    sziasztok!
  • BBeno2
    nekem a salzbugos karrieremben még mindig nincs saját stadionunk. mikor lehet ezt összehozni? bekövetkezik egyátalán hogy építenek, és ha igen akkor ők ajánlják fel, hogy rólad nevezik el vagy én dönthetek???

mert ha rólam nevezik el akkor Sir Vén Piás Stadion lesz a név :D

és igazából ki másról ha nem arról az emberről aki 3x BL győztest csinált belőlük???
  • Itsuki
    bezzeg nekem simán ajka stadion lett,nem lett semmien Mihalecz aréna...:(
  • tobias88
    Én még 2011ben megúsztam 25ért
  • Matthew Prosac
    közben vettem egy Lysytskyi-t :)
  • Matthew Prosac
    hali és grat all! félidőhöz érkezett a bajnokság, eddig "egész" magabiztosak vagyunk, a tavalyi második hely után nagyon kinéz újra egy bajnoki cím:

Zukanovictól kénytelen voltam megválni, mert számomra visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam érte, érdemes megnézni h védő létére mennyi volt gólerős:
  • zyndar
    Véget ért a 3. szezonom. A "nagy" áttörés nem sikerült, igaz a Sportingot lenyomtuk és 15 ponttal többet szereztünk, mint tavaly.

A ligakupában a döntőbe jutásért játszhattunk, az UEFA-ban ugyan sikerült továbblépni a csoportból, de a CSKA Moszkva 3-3-mal, idegen lőtt több góllal búcsúztatott. Jövöre nyilván szeretnék még feljebb lépni, ahhoz viszont kb. fele ennyi gólt kéne benyelni.
    Jó8
  • karajjj
    pffffffffffffffff
    abból 100 tehetséges ifit veszek :D
  • realgyula
    asszem 100 millió eurót :D
  • tobias88
    Mennyit csengettél ki érte?
  • realgyula
    Sakho bemutatkozott...ez volt az első tétmeccse...! :D
    jobb volt az Arsenal, de Sakho döntött egy szöglet után :)
  • bexinho
    Semmi gond! Nem nagy csapat IRL, de FM-be már naggyá tettem őket :) Bár még lehet nagyobbá is, hisz most csöppentem bele az európai futballba ezzel a kis remek csapattal (BL). 2016-ra csak összehoztam :)
  • karajjj
    na igen, de az Angliában volt :DDD
  • Nightwish006
    Najó
  • Water
    Üdv managerek!
    Mini rangadó behúzva: