104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Balázs 17 #53479 új részről nincsenek hírek? vagy csak fmhungary lett sz*r? -
Nagyon fontos lesz a végelszámolásnál, Hugo Viana gól-gólpassz.
-
CarterScott #53477 Aha, értem. Következő meccsen kipróbálom szélső támadóként, és akkor Higuaín és v. Nistelrooy lesznek a csatárok. Viszont kipróbálom még Saviolát is, hátha mutat vmi újat... Jovetic viszont egyelőre képtelen gólt lőni, pedig már kapott lehetőséget.
Itt egy példa: Real Madrid - Athletic Bilbao: 1-0
Nem volt vmi fényes, Sneider szerzett vezetést a 70. percben. Az alapfelállás Jovetic - Arshavin támadósor volt, később Higuaín - Arshavin lett, szélen Sneijder és Robben segítették őket.
Mindenesetre köszönöm! -
azért arshavint csatárként játszatni szvsz elég húzós, ő inkább kiszolgál, mint gólt lő, tkp poszton lenne a legjobb... -
CarterScott #53475 Sziasztok!
Miért van az, hogy egy meccsen csak 2-3 gólt tudunk lőni, de néha még annyit sem? Így még az Almería ellen is szenvedés volt játszani, pedig sima győzelemnek jósolták, erre 3-2 lett a végeredmény javunkra... Az utolsó gólt a 90+5. percben szerezte meg De la Red.
A Real Madrid 4-2-2-2 taktikát használom, és általában a 2 csatár R. van Nistelrooy és Arshavin, vagy Higuaín és Arshavin, bár Arshavin az utóbbi időben nem mutat semmit, csak azért játszatom leginkább, mert reménykedem benne. Viszont Higuaín a Dinamo Kijev elleni BL meccsek 2 gólt is lőtt!
Ha vki tud vmi megoldást a problémára, előre is köszönöm! -
nagy hős #53474 brutál végjáték :)
-
sanyiute #53473
Manchesteres majdnem féltáv:/ Roma-at kaptuk BL be Könnyed FA kupa meccs Port Vale ellen és ligakupa Liverpool ellen -
Jahm. Ha kiemelkedő képességű csatárom van, mindig célember. Ha gyors, akkor labdához, ha magas és erős, akkor fejre beállitással.
Love meg irányitó is. Sportingnál is az volt. -
Hali!
Kezdtem egy gamet 08-ban a Chelsea-vel! Délután tolok képeket, mert most suliban vagyok!=)
Légyszíves a házigazda írja, a nevem mellé, hogy Csapat: Chelsea !
Köszi szépen!
Az FM legyen veletek! -
aztaa.ti egyre jobbak vagytok :D Capello bácsitól kaphatnék egy AEK Athen-t a nevem mellé?köszi -
Tatabányai középpályám, amivel nekivágok a 2015-2016-os szezonnak. Vélemény ? :)
a csapat többi része ugyanilyen szinten van, szóval nem csak a középpálya ilyen. ilyen kerettel csak zúzni fogunk már, na! -
Eddig tetszik az taktika 
-
Célembert használsz-e? Ha igen, hova teszik neki a labdát? Az a 34 gól még akkor is emberes, ha egy Vagner Love termeli. Grat. -
sry guys. megint elfelejtettem örömömben. -
Lol :D:D
A játék sosem fog 2009-ben kezdődni, efelől nyugodt lehetsz. Ha viszont a keret a régi, akkor szar a db. Tőccsémást. -
bár nem nagyon figyeltem az eseményeket de sztem most először jutnak ki Koemannal.

-
Dugo1985 #53463 Akkor leírom még egyszer, hogy értsétek mi a problémám!
Mindent feltettem, jó helyre csomagoltam, játék indításánál rá is kérdez hogy melyik frissítést akarom alkalmazni, amikor rákattintok, új játékot indítok, akkoris 2008 juliusra rak vissza...kurva idegesítő, mert nagyon bejön a játék... -
6-4 összben. 8) -
valakinek sikerült már Izraelből igazolnia? egyszerűen lehetetlen... -
Összben 6-3. Ezzel megnyertük a bajnokságot.
Néhány kép akkor még :)
Love a legjobb jtáékos, Marquinhos a 2. legjobb lett. Emellett utóbbi az év ifijátékosa, Diego Souza a 2., Love lőtte az év gólját, Marcos, love, Marquinhos és Souza az év csapatában van, és a csapat megkapta a Fair Play dijat is.
Még továbbjutunk az Internacional ellen, aztán beadom a felmondásomat. -
sanyiute #53459 köszönöm! -
Apu apu én Boavistát kééérek!
-
nekem is be lehetne irni hogy Bayern M. ? :D -
meglehetősen előkelő társaságban: (2015.június)
-
CarterScott #53455 Valóban, most jut eszembe, hogy ha lehet, én is kérnél egy "Real Madrid C.F."-et a nevem mellé. Előre is köszi! :) -
Done -
sanyiute #53453 nevem mellé házi gazda be írja hogy manchester United holnap küldök képeket:) -
Alap dolog, de biztos vagy benne, hogy:
-kicsomagoltad az adatbázist?
-jó helyre másoltad? Dokumentumok/FM09/db -
úgygondoltam, hogy "megveszem" a játékot interneten keresztül. tetszik, hogy aktívak vagytok :D
eddig fifa manager 08aztam sokat. ahhoz képest jobb, vagy rosszabb? bár jóhelyen teszem fel, ha rosszabb lenne,nem játszanátok vele, hanem azzal... talán:D -
Dugo1985 #53450 SEGGÍTSETEK MÁR, HIÁBA RAKOM FEL AZ UPDATE 3-AT, HIÁBA AZ ÚJ ADATBÁZIS, 2008 JULIUSÁBAN KEZDI, A RÉGI KERETTEL A BARCÁT :s KURVA IDEGESÍTŐ -
Csúnya nagy mák de azért örülünk neki
:
Granerot azért lerúgták 6 hétre a biztonság kedvéért... -
Szezonnyitó: Getafe-Barca 1-2. Good effort...
Igazolások
Jött megfelelő erősítés, de a kispad rövid lett. Félek, hogy ez visszaüt... -
Nyomjad, papa :D
Ebben a Barca - Lajosmizse meccsben meg teljesen egyetértek, csúnya égés lenne számodra, ha elverném a katalán gárdádat ^^
-
Az jó vétel :)
5 gól, melyből 4-et mi lőttünk, 5 sérülés, melyből 4-et mi szenvedtünk el. Gyakorlatilag igy tudnám jellemezni a Libertadores Kupa 5. csoportmeccsét.
Megnyerjük még ezt a rájátszást -ha minden jól megy-, aztán tiplizek valahová. -
No, sablonosan ezt tudom mondani a kupáról jelenleg:
Október elején indulnánk, 8, 12, 16 vagy 20 fő részvételével, egy kupac előre kiszortírozott csapatból válogatva (ez azért kell, hogy nemár egy Barca-Lajosmizse meccs legyen, mindannyian tudjuk mi lenne a vége...) - szóval kb. azonos szintű csapatok. Az első körben négyfős csoportokban csoportmérkőzések lennének (kivétel a 12 fős indulás, ott négy háromfős csoport), mindenki két meccset játszik mindenkivel (elméletileg 6 forduló, gyakorlatilag három lesz, hisz az oda-visszavágókat egy forduló alatt le lehet tudni). Ezután mindenhonnan a két legjobb jutna tovább a kieséses szakaszba, ahol szintén oda-visszavágós rendszerben a vesztes kiesik, a másik továbbjut.
Szabályok a szokásosak, a csoportkörben 3 pont a győzelemért, 1 a döntetlenért és 0 a vereségért, pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít. Kieséses körben döntetlen esetén az idegenben lőtt több gól szabálya játszik.
Lenne góllövőlista, legjobb manager szavazás, és csili-vili színes beszámoló és galéria.
Elfogadható e? :) Ha igen, akkor a részletek kidolgozása után indulhat meg a nevezés. -
A védő kérdés ezennel megoldódott... ^^ Épp hogy leírtam az opciókat jött egy ajánlás a Realtól:
Jójó mondd meg h minggyá megyek csak még fel is kell raknom az IRC-t...
-
Takaroggyá IRC-re, mert keresnek :D
Santos verve 2-0-ra idegenben, és másfél meccsel a csoportkör vége előtt bejutottunk a következő körbe a Libertadores Kupában. -
da Costa nálam jó ember volt, ennyit tudok mondani :) -
Másik lehetőség Song 3-ért. Szerintetek? -
Manuel da Costáról van esetleg vkinek véleménye/tapasztalata? Ő tűnik most az egyetlen elérhető és jó megoldásnak a védelem közepébe. 4M font lenne.
Közben Zuculini is megérkezett.

=)