104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Értem papa :D Bajnoksággal mi a helyzet? -
A szezon második meglepetése is megérkezett (első ugyebár az Everton elleni zakó volt): Srna nem játszhat az Uefa Kupában. -.- -
Ez tudás Tati, tudás
-
Azigen :D:D Büdösmáker ^_^
Igazolási ápdét: Gardner távozott 4 millióért, ugyanis Friedel bácsi kidőlt vagy 2 hónapra a sorból, igy kapus után kellett néznem. Ár/tudás alapján a legmegfelelőbb Kameni volt, akinek csupán 6 millió euró az elengedési záradéka, igy őt leigazoltam 30-án. Ehhez kellett a Gardnerért kapott summa.
3 bajnoki már lement, Everton ellen 0-3, Mu ellen 0-0, majd a Birmingham ellen 2-1.
Most egy viszonylag lazább sorozat jön, ilyen Hull, Barsnley, meg Rapid Wien elleni meccsekkel. Az osztrákokat kaptuk az Uefa kupában ugyebár. -
Hátőőőő izgalmas végjáték volt 
-
christijano ronaldo? Szalcburgba? azthogy? :O -
-
Ők a tartalékoknál játszanak, első csapatban nagyon ritkán kapnak szerepet! Ő rájuk majd később számítok!=)
#53498 - Akkor rosszul tudtam! Bocsi! -
ausztria- év játékosa jelölt :D
vajon kik jutnak az első 3-ba ?:D :D -
Jóvanhuniülje,egyes.
-
Csit off plsthx ^^
http://www.everyjoe.com/thefootie/files/2008/08/aston-villa-logo-nc.jpg -
Na baszod 
Csak mondani kellett:
-
Hát ez hihetetlen... Ha 2-t rúgok 2-t v 3-at kapok, ha nem kapok, nem rúgok... De már vagy 6 meccse! Ha nem verem meg a Bilbaot elmegyek innen is! Pedig szeretném szépen befejezni 09-el csak valahogy a csapataim nem szeretnék. xD
Vagy csak egyszerűen béna vagyok!
-
Ha július 1-ig nem kapok szerződésajánlatot valamelyik csapattól, nem nyúzom tovább. Elképesztő, hogy még egy Cagliari is kiröhög :D:D -
thx, természetesen én is beteg :) -
Én meg most értem haza egyetemről! 
Egyébként jobbulást a betegeknek!
(Getafe loading) -
lol
"Insua és Zirkov nem ezt a szinten képviseli!" - de Szakály és Szalai igen
-
liverpool19 #53502 stat órán voltam,ez volt az első 442 diamond kép,amit találtam
-
Detto. Ez a retkes influenza idén is letepert. Szvsz az igazolások bennevannak.
Lemondtam a Palmeirasnál, május 20. napja van. Talán a bajnokságok befejezése után találok munkát Európában. Legszivesebben a 13. helyen végző AV-hoz mennék. -
realgyula #53500 mi az a 2 "lónyíl"? 

-
karajjj #53499 itthon rohadok mert megfáztam, később kezdek egyet szerintem a Houston Dynamoval, a hármas pecsben bennevannak az MLS igazolások is? -
Ez a gyémántalakzat -.-
-
liverpool19 #53497
ez itt gyémántalakzat -
realgyula #53496 nem éppen gyémántalakzat...! ez egy ultratámadó 4-4-2... -
Cech most kötött új szerződést, több mint dupla fizetéssel és ez most nagyon motiválja őt! Terry remek középső véő, hát az viszont igaz, hogy Carvalhonak becsúszik egy két hib!:S Azért szeretnék egy ütős kis középhátvédet igazolni! Hát ha meg Anelkához eljut a labda, akkor ott már baj van , mint látod termeli a gólokat szépen!!!=) Ha jól tudom ez a gyémántalakzat?!:)
-
online, ofkorsz -
offline v online? -
Én ilyen támadó csapattal nem mernék kiállni, bár a Zaragoza nem annyira erős, de ütős, viszont szélen hiába van Maggio, simán elmennek, ha ennyire feltolom a szélső védőt! -
sanyiute #53491 Fulham 4-5 forduló lement de asszem már 10pontja van xD 1 győzelme nem volt eddig xD -
karajjj #53490 google a haverod :D -
Hello! Grat all!
Kicsit megkésve, de itt vannak a képek!
Év elején nem sokat igazoltam (Szakály, Szalai/k, Insua), de következő nyárra tervezek nagy frissítést! Joe Cole nem teljesít valami fényesen, helyére Sneijdert gondoltam meg még a hátvédsoraba Ramost, hogy csak a nagyobb neveket emlétsem! Deco már távozik a csapattól, s Mikel is közel a megállapodáshoz! Jeleneleg ez a keret áll rendelkezésemre! Sajnos Ashley 2 hónapra kidőlt, Insua és Zirkov nem ezt a szinten képviseli!
A bajnokságba elég jól állok! A 3 naggyal (Pool, United, Arsenal) idegenben játszottam, mindegyik döntetlenre sikeredett! A City-t sikerült 2-1 leverni! Ligakupa elődöntőben a Pool vár rám! BL-ben az első egyenes kiesési körben a Bordeaux ellen játszok! Idén még hála Istennek ki sem kaptam! Jelenleg egy 29 mérkőzéses veretlen sorozat van!=)
Anelka termeli a gólokat, nagy esélyese az Év játékosa díjnak!
Ötletek, tippeket, tanácsokat szívesen várok, hogy kit igazoljak jobb támadóközéppályásnak, jobb szélső hátvédnek és középhátvédnek!
Na ennyi volt!=)
Az FM legyen veletek! -
mentalitás, tempó, passz stílus mire van állítva??? -
miért van az hogy a játékosaim támadás közben általában az ellenfél 16osánál ahelyett hogy kapura lőne vagy valami,inkább visszapasszolják a kapusomnak?plz help me -
Ekkora büdöskótzka hogy a rákba lehetsz? :D:_SA:F?AS_F
Majdnem eltatláltad a hsz számát :D:D -
valahol a 6700-as hozzászólás környékén érdemes keresgélni -
tomato33 #53484 A szabályokról hol lehetne tájékozódni? -
Nos.... mivel elég sok pozitív visszajelzés érkezett, ezért beindulna a II. sg.hu FM kupa. A szabályok kb. 99%-ban hasonlatosak lesznek a másfél évvel ezelőtti szériához, max felfrissítem őket, illetve kiegészítem, ezt pár napon belül láthatjátok, utána indulhatna a nevezés.
Mindezek után a rajt október 3-án lenne, és így október hónapban le is tudnánk a kupát. -
Pont hogy a hentes szimulátor mivolta végett nem lehet eladni mert lesérülnek ezren aztán egyből más taktika kell mivel ember híján nem lehet megvalósítani az elképzelt taktikát! -
realgyula #53481 ha nem fér be mert olyan a felállás, magyarul nem számolsz vele, nem illik az elképzeléseidbe akkor el kell adni..! -
Jó kis hentes szimulátor ez a game!
Állandóan lesérül valaki van hogy egyszerre 7-8 sérültem van.
Meg mindenki sír hogy játszani akar :D
De ha egyszer nem fér be mert olyan a felállás :D

, mint látod termeli a gólokat szépen!!!=) Ha jól tudom ez a gyémántalakzat?!:)