104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #53559 nálam mindig a Chelsea vitte Pandevet, de tényleg mindig :D -
Figyelj. Nekem nem azzal van bajom, hogy leigazoltad Ronaldot. Ez egy játék, és ellehet érni a szintet. Csupán példát hoztam fel a REAL LIFE szösszeneteddel kapcsoaltosan.
Hivatalos update és az alapjáték is ugyanúgy tartalmaz hibákat, mint a nemhivatalos. Erről ennyit. -
jaja pandev nálam is arsenalban kötött ki... viszont volt hogyha pandev nem akkor mutu ment oda... mutut nálam csak az arsenal hívta. -
hasonlo minthogy a 08ban Pandevet mindig megvette az Arsenal, Mutut pedig vagy a Chelsea vagy a MU -
igazából tényleg ennyi lenne...
ezért jó a játék . és ezért nem szeretem a maszekban gyártott update-ket csak a hivatalosat mert azok szerint múúúkodik jól( elfogadhatóan, érdekesen ) a játék.
-
nálam pl Love folyamatosan a Citybe megy. komolyan. 15 játékból 13 szor a Citybe megy.
Toulalan nálam is a REALba szokott menni és örülök is neki.
az meg hogy Ronaldo 30 évesen a salzburgba jön az már csak annak köszönhető hogy elértem azt a szintet ami felett a játék szerint Ronaldo szeretne idejönni...
-
pinnacle #53553 az egész játék messze van a REAL LIFE-tól, mert akkor nem lenne játék.
A Salzburg csak olyan 2100-2120 között nyerhetne BL-t, méghozzá úgy, hogy a III. VH eltüntette Nyugat Európát és Ausztriának hívják a kontinenst:P
:D
No offense, csak hülyeségre-hülyeség:D -
És ha már szóbakerült a REAL LIFE, hadd kérdezzek valamit. Szerinted mennyi annak az esélye, hogy CéRoni 30 évesen a Salzburgba igazol? -
Az aztán tényleg nagyon jó, hogy az alapjátékban is bennevannak a standard igazolások. Gondolok itt Toulalan Madridba költözésére, vagy Vagner Love szintén a Realba való igazolására...és mindez az esetek 99%-ában. -
ebből is látszik hogy ezek az update-k nagyon messze vannak az alap 930-tól és mégmesszebb a REAL LIFE-tól. -
Itsuki #53549 és Mata jó játékos a játékba? -
Adebayor általában visszamegy :D
kaká meg azért megy el, mert Pellegrini padoztatja.
Kiütöttük a Poolt a LigaKupából. 2-1-re nyertünk. Negyeddöntőben Arsenal jön majd. -
pinnacle #53547 Amúgy votl egy pár érdekes igazolás a játékban.
Adebayor télen visszament az Arsenalba.
Kaká télen elment az Arsenalba.
Aztán énis egy kicsit kereskedtem:)
Pandev ( 6 millióért jött - ment 20 millióért Romaba:) )
Affelay ( 6 millióért jött - metn 18 millióért Arsenalba)
Toni ( 1000 (ezer) euróért ment Marseillebe)
Metzelder jött 3 ért - ment 8 ért:)
-
pinnacle #53546 Igen tudom, hogy jól tolja, dehogy 50 millió EURO-ért adják el, az kicsit seggrevágott.
Igaz, tőlem Ribéry-t 38 millióért vitték, meg most vitték volna Robben-t is ha ment volna:D
-
Interben van, 2. év elején vették 16,25M euróért :) -
Inler brutálnagy pléjör. Volt játékosom az Udineseben, és nagyon adta. 20-as távoli befigyel :D:D -
Hi all! Matthew
Az ilyen meccsekért érdemes leülni managerezni...
Riquelme LOW...
Én a változatosság kedvéért tegnap megint csapatot váltottam
Új adatbázis: Parma.
Így vitézkedünk eddig:
Tabella
Nagyjából ezt szeretném tartani.
-
pinnacle #53542 Inler (alapból Udinese) nálatok hol játszik?
Nálam most a 2. év elején megvette a Real(kereken, egyben 50 millió euróért).
Kiváncsi vagyok, hogy kinél-hogyan. -
karajjj #53541 _AS:F_SAF:SAfdsafd -
30 évesen vetttem meg 49 millióért. miután nyertem 3 BL-t. -
Áh, itt szerényebb. Nem is lő jól távolról.
Carew viszont faszláma :D Még gólt sem lőtt idén, ha jól rémlik.
Tatabánya...lol :D:D -
évtized meccse volt, helyzetkihasználás rulez x)
-
óóó igen, Artem... amikor anno kievvel toltam 07-ben, rendszeresen 4-5 gólokkal köszönt be az ellenfélnek, holott a befejezése az 13 volt, viszont cselezés és távoli lövés 20-20 :D -
Azt hiszem, felbontom Milevskyi szerződését. Annyira szarul csapja, hogy arra szavak sincsenek. 14 meccsen 13 gólos, 10 bajnokin 9-et lőtt eddig, és ezzel vezeti a góllövőlistát. Ratyi, az az igazság.
-
-
Kurvaélet. Ez a rektes Pool olyan, mint IRL. 2-0-ra is vezettünk, Milevskyi és Riquelme góljával, de Torres, majd Kuyt is gólt lőtt. A slusszpoén pedig ofkorsz a 90. percben jött, Gerrard 40 méteres löketével. Felbaszott.
Btw Riquelme gólja:
-
karajjj #53533 skin miatt lehet -
owen20 #53532 sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy beállitottam hogy a játékosoknál látszódjon ki mennyire fejlődik a kis nyil a tulajdonság mellett de sajna azt vettem észre hogy ha ezt beállitom nem látszik egyik játékosnál sem!
mit ronthattam el?09-el tolom 3-as patch fennvan flex jobb kees skin an fent amúgy a skintől függ hogy mutatja e vagy sem?
jó lenne látni ki mennyire fejlődik
pool-al toltam le egy szezont
ötletek? -
A piros azért jól jött :D -
karajjj #53530 hát ezt bizony megfordítottuk :D
-
Igazából ez is régi-új, a Villarrealnál használtam. Annyi a különbség, hogy most nincs célember.
Megmutatom a csapat instrukcióit, de mivel minden játékosnak külön beállitok mindenféle utasitást, igy ennek nincs akkora jelentősége.
Arsenal megvert, 0-1. Uefa Kupában a Hoffenheim, PSV, Rapid Bukarest, Udinese csoportba kerültünk. -
realgyula #53528 muti az új taktikát! :D -
-
Stoke ellen kinkeserves 1-1-et játszottunk, igy taktikaváltásra szántam el magam.
A Rapid Wien ellen meg is látszott az eredmény, hiszen 30 lövésünk volt. Más kérdés, hogy igy is csak 2-1-re győztünk idegenben. -
karajjj #53525 megvettem Varga Józsikát a lokitól, meg Juninho Paulista jött ingyen -
Skill kapusa lehet az ellenfélnek, az szent :D:D
Karesz. többek között ezért nem játszottam még az MLS-ben. Fújdeutálom a draftolást :D -
Ami kapura ment...
-
Az NHL sorozatokban szerettem a draftolást, csak mindig utolsó voltam :) -
karajjj #53521 elkezdtem a dynamoval, nem is tudtam, hogy itt is van draftolás -
Eddig így. UEFA kupában 32 között Rangers és ha a Benfica túllép a Schalkén (miért ne tenné) akkor velünk játszik :)
Te meg szedd össze magad