104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
loál :D:D:D
Amúgy nem feledkeztem meg senkiről, csak elfelejtettem a tárhely jelszavát
-
geo91 #53598 3-0 a B'burn otthonában... :C -
nálam a probléma ott kezdődőtt hogy kölcsön adtam a genoa-nak.
majd onnan egy bugnak köszönhetően nem jött vissza 3 évig...
majd kiteljesedett. fél európának ő kelltt és ezt kihasználva megvette a getafe 0 euróért + 50% a kövi eladásért + 0 euró visszavásárlási opcióért...
tehát amint a getaféhoz átment elivleg én tehettem volna egy 0 eurós ajánlatot és azt nekik el kellett volna fogadni... csakhogy nem volt semmiféle visszavásárlási opció.
viszont a srácnak tudok mezszámot adni és játszatni bari meccseken úgy, hogy ő hivatalosan a getafe játékosa és ott húzott most le éppen egy egész szezont kb 20 játszott meccsel.
ez az érthetetlen. -
geo91 #53596 nem volt vmi szerencsés a sorsolás az uefa kupa 2. selejtezőkörében... :S
kíváncsi leszek mire lesz képes a csapat a blackburn ellen. :) perceken belül kiderül. :) -
karajjj #53595 volt már hasonlóm, egy generált magyar gecitehetséges védőnek lejárt a szerződése pécsen, ajánlottam neki szerződést, rögtön hozzámigazolt, ott volt a keretben meg az ificsapat keretében de játszatni nemtudtam, miatta fagyott a gyorslistám is, fogtam magam, csináltam egy managert a leedshez, ajánlottam neki szerződést, átigazolt és lemondtam -
jelenleg úgy állok ezzel a gyerekkel, hogy még mindig a getafe-nél játszik. ők adják a fizut. viszont barátságos meccsen pályára lépett salzburg színekben és gólt lőtt... látott már valaki ilyet? -
Retek egy csapat ez a SztókSziti...1-0-ra nyerte, egy Kameni által bevédett 40 méterről leadott góllal. Konkrétan 5 kulcsmomuntum volt a meccsen. Kibekkelték.
Aláirásról jut eszembe:
-
geo91 #53592 kiesett a honvéd? :SS mikor? -
geo91 #53591 LOOOL aláírás :DDDDDDDDDDD -
te kész vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az az aláirás _:DSA:?F_AS?FA_S:DaGM_AS:FAS OMFG :D:SA:A -
Geccc
-
estadio vén piás :DDDD -
végre sikerüüüüüült. rólam nevezik el az új stadiont. erre vártam mióta...
-
Ezzel a Palacioval az évtized üzletét csináltam meg (kopp-kopp-kopp). 4 meccs, 8 gól :D Neki köszönhetően sikerült bejutni a LK döntőbe, az idegenbeli 2-1-es vereség után hazai pályán 2-0-ra nyertünk. palacio dupla.
Milevskyi 25 gólnál jár, de kezdhet félni, nehogy utolérjék :D -
*2015/2016os szezon amúgy -
grat mindenkinek az eredményeihez! közben a 2014-2015-ös évad félidejéhez értem, a BL-ben csak a csoportharmadik hely jött össze végül a Liverpool és a Sporting mögött (pedig előbbit itthon megvertem,utóbbival 1-1 itthon, 2-3-ra győztem idegenben!) a bajnokságban pedig:
A Fradi egyetlen veresége természetesen miattam van x)
-
geo91 #53583 négyzet alakú pálya? wtf? :DDD
-
Most érkezett, Carew helyett. 6 millióval többet fizettem érte, mint amennyit a norvégért kaptam, viszont Palacio 5 perc alatt több gólt lőtt, mint Carew 15 meccs alatt :D -
+Klose lett az év európai csatára is :) -
-
geo91 #53579 na elővettem a játékot ismét
(fm2008)
kezdek egyet a honvéddal
odaírnád nekem is a logófejlécemre, capello? pirossal ha lehet
-
még BL-be is nevezhetem a sárcot. sőt a 22-es mezt is megkapta. játszani még nem tudom hogy fog mert getafében játszik de majd kiderül mi ez a bug. -
sanyiute #53577 ha M.Richards-ra gondolc M city-ből azt elég nehéz lenne megszerezni:S -
kezd nagyon gyanús lenni hogy még mezszámot is adhatok a getafe-ben 8-as ban játszó embernek ....
-
-
hűt én beszarok . itt látom a nevét a saját játékoskeretemben piros betűvel írva...
ez most mi??? -
teljesen megbolondult a játék emiatt az ember miatt...
eladtam a getafe-nek ingyen viszont 0 eurós visszavásárási opcióval...
szerencsém volt hogy érdeklődtek iránta mert max elengedni tudtam volna csak... viszont fél európa utána csorgatta a nyálát..
szal elment a getafe-ba 0 euróért és 50%os átig díj valamint 0 eurós visszavásárlási opcióval...
erre venném meg egyből amit eligazolt és sehol semmi jele annak a visszavásárlási opciónak , sőőőt még vagy egy olyan mezőm hogy Keret: felnőtt , u19, amatőr , de ez semmit sem tesz vele csak úgy ott van :D :D -
Napot!
-
realgyula #53571 2008-ba Agüero állat, de Rafael Sóbis sem panaszkodhat (kérdezd Hunit :D)
középpályán Hamsik durva, hátul meg Richards...más most nem ugrik be! -
martin palermo 2 :D -
sanyiute #53569 srácok én még 2008-al játszok tudtok olcsón játékosokat akit érdemes megvennem(MU val vagyok szóval pénzhiány nincs) -
reggelt
-
En egyszer leigazoltam C.Velat es ahogy leigazoltam lejart a szerzodese es ahogy jott ugy ment is....utana leigazoltam megint es akkor mar jo volt.
Probald meg elengedni ingyen aztan hivd vissza. -
grat
-
Sziasztok! Befejeztem a szezonomat a Parmaval. Új adatbázissal kezdtem, (de most az olasz összefoglalóban láttam h nem elég újjal, mert Bojinov, Zaccardo, Mirante, Amoroso nem igazán voltak a keretben
) augustusi update volt. A szezonnak egy tisztességes középmezőny beli szereplés reményében vágtam neki, bár természetesen a 19. helyre voltunk hivatottak. A célomat viszont sikerült elérni, sőt egy kicsit többet is mint amit vártam. Legyen elég annyi, hogy az EL győztes Genoa is mögöttem végzett a jobb egymás elleni mérlegünk miatt.
A jó szereplés, főleg a szezon második felében nyújtott teljesítményünknek köszönhető, bár az elsőben sem voltunk rosszak. Sikerünk titka általában abban rejlett, hogy az egy gólos vezetéseinket, az esetek 90%-ában sikerült megőriznünk!
A csapat
Egy egyéni díjat azért nyertünk, Piatti a szezon igazolása lett.
A következő szezonra nagy erősítéseket tervezek, és szeretnék egy EL helyezést elcsípni, de minimum ezt a pozíciót megtartani...
Forza Juve! Forza Parma!
-
ő lenne az :
-
az bug hogy én kölcsön adtam egy játékosomat a Genoa-nak , de már vagy 3 éve nem akar visszajönni... és mégcsak azt sem írják , hogy megszeretnék hosszabbítani a kölcsön idejét. egyszerűen a srácnak már ára sincs. van egy 5 éves szerződése velem marha tehetséges amúgy azért nem szeretném elengedni sem. viszont nem tudom hogyan hazahozni ... mi lehet a gond? :D :D :D -
asszem innentől nem ő fogja lőni a tiziket.
-
ha hol tudom pont leakar lépni a lazioból. lehet lekéne csapni rá :D -
majd ha ott tartunk hogy a honvéd viszi mindig pandevet akkor lesz bebasz :D

wtf? :DDD