104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nagyvagy!
Milevskyi se kicsi :D Aranycipős lett Torres és Hoarau előtt :)
-
geo91 #53678 -
-
wáááááááááá beszarok. Leverkusen - Tatabánya 1-1
és akárcsak a Barca ellen, ismét Georgy Koryagin volt a gólszerző. ez a fehérorosz srác nagyon megéri az árát, kár hogy már vagy 15 csapat sorban áll érte és el akar menni. de a lényeg: most először végeztem 2. helyen a BL csoportomban! Várom a sorsolást, van egy olyan érzésem hogy az Inter-be fogok botlani... -
Ügyik vagytok!
-
Stadionbővités, 12500 hellyel lesz nagyobb a befogadóképesség, igy majd 55k ember jöhet a meccsre :) -
mondjuk a Fradi keményebb csoportba került xDD (ja merthogy a magyar bajnokság első két helyezettje egyből főtáblás! a bajnok a 3. kalapba kerül a második helyezett meg a 4.-be).. Fradi csoportellenfelei: Inter, Real Madrid, Anderlecht. Utolsó kör előtt 1 pontjuk van. -
eddig ez a legdurvább csoport, ahova valaha sorsoltak, és mégis innen van most a legtöbb esélyem továbbjutni (eddig legfeljebb a harmadik helyet sikerül elérni)... uccsó meccs idegenben a Leverkusen ellen, nem lesz könnyű, de ha a Barcát sikerült megverni, tavaly a Poolt itthon és a Sportingot idegenben (Velosostul), akkor...
drukkoljatok, még egy két ligakupameccs és összecsapunk -
Abidal, meg Milito xDDD
Mostmár tényleg vége a szezonnak. Kicsit makkolva ugyan, de a 4. helyre értünk oda. Utolsó fordulóban vertük a Wigant, Everton meg cumizott a City ellen. Fortuna ezúttal velem volt...
Átnézés
igazolások
Tabella
Statisztikák
Év játékosa
Artem Milevskyi
Csapat -
Nagyon szép!
-
Veloso első meccse, a félidőben jött be. Newcastle olyan, mint irl.
MP: nagygrat
-
karajjj #53668 nekem eddig még csak egy 2:2-re futotta a nuo campban :D -
sanyiute #53667 OMG grat!:D -
geo91 #53666 azigen! -
hopplá... nem volt olyan gyenge ez a Barca, 5 perce gondolkodok azon, hogy sikerült elverni...
-
-
geo91 #53663 
-
-
Csak egy barátságos meccs.
-
Valaki magyarázza már el nekem pls, hogy hogyan tükrözi az a valóságot az, h MINDEN EGYES MECCSEN lesérül min. 2 játékosom és hogy jelenleg 9 sérültem van??? Így egyszerűen nem lehet játszani... Még jó hogy gólt kapunk a 86. percben ha zenoni játszik középső hátvédet, regonesi bal középpályást, nincs csatárunk aki megtartsa a labdát stb... a kezdő 11-nek még közelében sem volt a csapat októberben!!
-
Hi & grat all!
Nekifutok a 2. szezonnak Parmaval:
Alig van pár sérült...
Igazolások -
Igazolások: Belletti, Ferreira ki -- Migel Veloso be. Ennyi. -
karajjj #53657 NB1-be inkább szerb, ukrán és horvát játékosokat ajánlok, ők általában jönnek ingyen is és lehet jókat találni -
Halihó All 

!
Újra itt, fél év után...
Új játékot kezd, a kékebb kedvenc csapattal. -
ha holnap nem leszek faradt, akkor irok az alatalam szerzett tapasztalatokbol 1 osszegzest :)
.Robi. -
Crash dumps. Örülök neki, mint majom a farkának. Nagyon sok kedvem van most 3 hetet, azaz 4 meccset újrajátszani.
Mindegy, ezvan. -
geo91 #53653 köszi szépen! -
Szia.
bar nem ismertek, de eleg regen jatszom mar az fm/cm sorozattal.
nekem ami tapasztalatok vannak (mindig kis csapatokat iranyitok), vagy york vagy stockport - ezekkel szereztem.
franciabol eleg jo jatekosokat lehet hozni ocson, olyan 19-20 eves korosztalyban.
hollandiabol penzert tudsz igazolni szinten jo jatekosokat, de nekik kell 1 ev mire beepulnek a csapatba.
szlovakiabol szinten lehet teszkosan jo jatekosokat hozni, bar szerencse is kell hozza.
nagyjabol ennyi.
ill meg1.
a figyelod| figyeloidet allandoan dolgoztast, kuld ki ahol meg nem volt.
.Robi. -
geo91 #53651 kéne egy kis segítség a fiatalokkal kapcsolatban. melyik országban keresgéljek ahol olcsón jó tehetségek vannak? -
geo91 #53650 legalább nem sérült le senkid -
HEHEHEHEHEHE jo ez a CM10.......inditok bajnoksag igazolok beallitok minden faszsagot lemegy egy honap kb mondom megnezem az europai szuperkupa historiajat erre szo nelkul kidob....mentes nooooo -
ezek is inkább boxolni jöttek, ha már focizni nem tudnak:
-
geo91 #53647 na jó, asszem felhozok pár játékost a tartalékoktól...
-
geo91 #53646 
-
Tbánya Honvéd eddigi összecsapások mérlege, csak neked Geo :) ajánlom figyelmedbe a 2013-as májusi eredményt xDDD
-
geo91 #53644 faszom ebbe a sok sérülésbe/eltiltásba... mind alapember...
-
Végül a 6. helyen végeztünk, összefoglaló holnap. -
Üdv Urak! Gratu Huni és Matthew.Pinnacle én szurkoltam pedig :) -
geo91 #53641 nem sikerült a bravúr... :C azért a tisztes helytállás talán megvolt...
-
sanyiute #53640 jee Manchesterrel BL elődöntő interrel bajnokságot viszem 5pontal:) bajnokságba talán még 3-4forduló és mindegyik laza csapat:)