104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92

Nagyvagy!

Milevskyi se kicsi :D Aranycipős lett Torres és Hoarau előtt :)
  • geo91
  • Matthew Prosac
  • Matthew Prosac
    wáááááááááá beszarok. Leverkusen - Tatabánya 1-1
    és akárcsak a Barca ellen, ismét Georgy Koryagin volt a gólszerző. ez a fehérorosz srác nagyon megéri az árát, kár hogy már vagy 15 csapat sorban áll érte és el akar menni. de a lényeg: most először végeztem 2. helyen a BL csoportomban! Várom a sorsolást, van egy olyan érzésem hogy az Inter-be fogok botlani...
  • zyndar
    Ügyik vagytok!
  • Huni92
    Stadionbővités, 12500 hellyel lesz nagyobb a befogadóképesség, igy majd 55k ember jöhet a meccsre :)
  • Matthew Prosac
    mondjuk a Fradi keményebb csoportba került xDD (ja merthogy a magyar bajnokság első két helyezettje egyből főtáblás! a bajnok a 3. kalapba kerül a második helyezett meg a 4.-be).. Fradi csoportellenfelei: Inter, Real Madrid, Anderlecht. Utolsó kör előtt 1 pontjuk van.
  • Matthew Prosac
    eddig ez a legdurvább csoport, ahova valaha sorsoltak, és mégis innen van most a legtöbb esélyem továbbjutni (eddig legfeljebb a harmadik helyet sikerül elérni)... uccsó meccs idegenben a Leverkusen ellen, nem lesz könnyű, de ha a Barcát sikerült megverni, tavaly a Poolt itthon és a Sportingot idegenben (Velosostul), akkor...
    drukkoljatok, még egy két ligakupameccs és összecsapunk
  • Huni92

Abidal, meg Milito xDDD

Mostmár tényleg vége a szezonnak. Kicsit makkolva ugyan, de a 4. helyre értünk oda. Utolsó fordulóban vertük a Wigant, Everton meg cumizott a City ellen. Fortuna ezúttal velem volt...

Átnézés
    igazolások
    Tabella
    Statisztikák
    Év játékosa
    Artem Milevskyi
    Csapat
  • Water
    Nagyon szép!
  • szabocsaba1983
    Veloso első meccse, a félidőben jött be. Newcastle olyan, mint irl.
    MP: nagygrat

• karajjj
    nekem eddig még csak egy 2:2-re futotta a nuo campban :D
  • sanyiute
    OMG grat!:D
  • geo91
    azigen!
  • Matthew Prosac
    hopplá... nem volt olyan gyenge ez a Barca, 5 perce gondolkodok azon, hogy sikerült elverni...

• szabocsaba1983
  • geo91
  • zyndar
  • szabocsaba1983
    Csak egy barátságos meccs.

• Water
    Valaki magyarázza már el nekem pls, hogy hogyan tükrözi az a valóságot az, h MINDEN EGYES MECCSEN lesérül min. 2 játékosom és hogy jelenleg 9 sérültem van??? Így egyszerűen nem lehet játszani... Még jó hogy gólt kapunk a 86. percben ha zenoni játszik középső hátvédet, regonesi bal középpályást, nincs csatárunk aki megtartsa a labdát stb... a kezdő 11-nek még közelében sem volt a csapat októberben!!
  • Water
    Hi & grat all!
    Nekifutok a 2. szezonnak Parmaval:

Alig van pár sérült...
    Igazolások
  • szabocsaba1983
    Igazolások: Belletti, Ferreira ki -- Migel Veloso be. Ennyi.
  • karajjj
    NB1-be inkább szerb, ukrán és horvát játékosokat ajánlok, ők általában jönnek ingyen is és lehet jókat találni
  • szabocsaba1983
    Halihó All !

Újra itt, fél év után...
    Új játékot kezd, a kékebb kedvenc csapattal.
  • Robika
    ha holnap nem leszek faradt, akkor irok az alatalam szerzett tapasztalatokbol 1 osszegzest :)

.Robi.
  • Huni92
    Crash dumps. Örülök neki, mint majom a farkának. Nagyon sok kedvem van most 3 hetet, azaz 4 meccset újrajátszani.
    Mindegy, ezvan.
  • geo91
    köszi szépen!
  • Robika
    Szia.
    bar nem ismertek, de eleg regen jatszom mar az fm/cm sorozattal.
    nekem ami tapasztalatok vannak (mindig kis csapatokat iranyitok), vagy york vagy stockport - ezekkel szereztem.

franciabol eleg jo jatekosokat lehet hozni ocson, olyan 19-20 eves korosztalyban.
    hollandiabol penzert tudsz igazolni szinten jo jatekosokat, de nekik kell 1 ev mire beepulnek a csapatba.
    szlovakiabol szinten lehet teszkosan jo jatekosokat hozni, bar szerencse is kell hozza.

nagyjabol ennyi.
    ill meg1.
    a figyelod| figyeloidet allandoan dolgoztast, kuld ki ahol meg nem volt.

.Robi.
  • geo91
    kéne egy kis segítség a fiatalokkal kapcsolatban. melyik országban keresgéljek ahol olcsón jó tehetségek vannak?
  • geo91
    legalább nem sérült le senkid
  • DONGUBA
    HEHEHEHEHEHE jo ez a CM10.......inditok bajnoksag igazolok beallitok minden faszsagot lemegy egy honap kb mondom megnezem az europai szuperkupa historiajat erre szo nelkul kidob....mentes nooooo
  • Matthew Prosac
    ezek is inkább boxolni jöttek, ha már focizni nem tudnak:
  • geo91
    na jó, asszem felhozok pár játékost a tartalékoktól...

• geo91
  • Matthew Prosac
    Tbánya Honvéd eddigi összecsapások mérlege, csak neked Geo :) ajánlom figyelmedbe a 2013-as májusi eredményt xDDD
  • geo91
    faszom ebbe a sok sérülésbe/eltiltásba... mind alapember...

• Huni92
    Végül a 6. helyen végeztünk, összefoglaló holnap.
  • zyndar
    Üdv Urak! Gratu Huni és Matthew.Pinnacle én szurkoltam pedig :)
  • geo91
    nem sikerült a bravúr... :C azért a tisztes helytállás talán megvolt...

• sanyiute
    jee Manchesterrel BL elődöntő interrel bajnokságot viszem 5pontal:) bajnokságba talán még 3-4forduló és mindegyik laza csapat:)