104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #53719 na ezt magyarázza meg vki... épp kilábaltam egy kisebb hullámvölgyből amit a sérüléshullám okozott, elkezdtem nyerni újra a meccseket, nem voltak sérültjeim. siófokot simán kiütöttem 4-0ra meg ilyenek. erre itthon 0-8-ra kikaptam a fehérvártól és kirúgtak... nem értem... hogy kaphattam ki ennyire? ugyan az volt a felállás és a taktika mint a siófok ellen... most munka nélkül állok... hogyan tovább? -
csak nyugodtan, jöhetnek a képek. sok sikert, a Dresden nagy múltú csapat, kerüljön vissza a helyére :) -
Jó reggelt minden olvtársnak!
Már napok óta olvasóm a sok hozzászólást a fórumhoz. Először is gratulálok mindenkinek a sikereihez a játékban.
Most elmesélném én is, hogy állok a kis csapatommal. Már régota játszom a játékkal és sok verzión átmentem. Sajna a gépem miatt a 07 az utolsó verzió ami még aránylag gyorsan megy bár a töltések sok más tevékenységre is időt adtak. Mivel már a kedven csapataimmal mindent elértem és valami új kihívásra vágytam beállítottam a játékba a legkisebb osztályt és a gépre hagytam a döntést kivel is legyek.
Szóval egy német területi ligás csapatott kapnam minek neve: Dynamo Dresden!
Első dolog amit meg kell említenem bár lehet sokan tudjátok területi ligában szabályok vannak a kiállítandó 11-es keretről (6 fő 24 évnél fiatalabb német, 2 fő 21 évnél fiatalabb német). Nekem ez egy kicsi probléma volt, mert nem volt meg ilyen feltételek mellet a kiállítandó keret. Hát igazolni 3 osztályba nem is egyszerű, főleg pénz nélkül. De csak sikerült össze hozni a keretet. Sőt nem is lett olyan rossz mint gondoltam. Most fejeztem be sz őszi szezont ami tökéletes volt 0 vereséggel az első helyen állok. Azért sok volt a döntetlen. A német kupából a télen estem ki, egy első osztályú csapatól kaptam ki hosszabbításban egy aprócska gólocskával. Na sebbej ez most nem is volt cél.
A főnöki elvárásokat egyenlőre úgy tűnik tudom majd teljesíteni. Hisz csak fel kell jutnom a 2. osztályba .
Meglepetésemre sikerült a téli barátságos meccsek közé összehozni egy igen jót is hisz az Udinese látogat el hozzám. Na ezt se gondoltam volna, hogy az élvonalból bár ki is elfogadja meghívásomat.
Ha érdekel titeket akkor továbbra s beszámolok a kis csapatról hogyan is haladunk a célunk felé és képet is rakok fel.
További szép napot -
vagy 3 olyan góljuk volt, amit visszafújtak les miatt x) -
karajjj #53715 ez tényleg nagy mák volt :D -
újabb "trófea" a vitrinbe. bl, csoportkör, második mérkőzés, első hazai találkozó. óriási mázli xDD
-
Feljebbteszem kicsit, és ilyen. Nem nyúlok hozzá, oszt' kész :)
Két új igazolás:
-
látom nem megy ez a kontraszt dolog :D -
Kárrier :)
-
Dehogyis :) -
ez egy pöppet sötét lett xDD -
Kezdődik az átigazolási szezon... jee.
-
Ha már ilyen nagy csönd van, dobok be egy képet. Parma, 3. szezon:
-
realgyula #53706 mivel a Loki-Lyon már lefutott, ezért FM-ezek...
ez egy nagyon durva meccs volt...
drámai körülmények között fordítottuk meg a meccset, és bent vagyunk az FA-kupa döntőjében...
a köcsögöknek azért sikerült lerúgniuk 4 játékosomat, az a szerencséjük, hogy egyik sem súlyos! :) -
geo91 #53705 ez jó ötlet, köszi. nemsokára úgy is kezdődik az átigazolási időszak -
karajjj #53704 ingyen igazolsz játékosokat, akit nagyobb klubboknak jópénzért eladsz -
geo91 #53703 most nézem, hogy nem vmi jól áll a klub anyagilag... :S hogy lehet sok pénzt megtakarítani? -
geo91 #53702 honvéddal mi a helyzet azon kívül, hogy kiesett és feljutott? :) -
a fradi egész jó fiatalokat nevel, de ők meg nemakarnak hozzám jönni. hát igen, a fradiszív:) -
hiába fejlesztettem a klub utánpótlását, nemigen jönnek ki ügyes fiatalok... -
karajjj #53699 én csak addig használom a külföldieket, amíg ki nem nevelem a saját magyar játékosaimat, akiket még ifikorukban szedek össze -
ilyen ez a popszakma :) nagy eredményeket csak jó külföldiekkel lehet ... -
gyepesjoint #53697 látom eléggé "előnyben részesíted" a magyar ifjakat :DD -
geo91 #53696 az igen! :O -
[URL=http://i38.tinypic.com/vwswt3.jpg]Így kell kapuralövés nélkül "majdnem továbbjutni"![/URL]
Csak a kapusuk hagyta ki... 0/0 stattal. -
sanyiute #53694 sok a magyar !:D am hajrá :D -
Grat all!
Hasonló nekem is volt a Chelsea-vel, csak akkor még az Afrika kupa küzdelmei is folytak!=)
Hajrá, sok sikert! -
és most én erre mit szóljak? Fradi elleni ligakupa elődöntő... össze kéne állítanom a csapatot:
-
Tatabánya - Atletico Madrid 2-2
42' Agüero [0-1]
45' Agüero [0-2]
45+2' Koryagin [1-2]
90+3' Patrascu [2-2]
Mindamellett a kapusuk nagyon jól védett, megköszönhetik neki... -
teljesen kiegyenlített játék után:
Atletico Madrid - Tatabánya 1-0 (80' Guilherme)
itthon el kéne kapni őket.. -
BL csoport. Nem panaszkodom.
-
geo91 #53688 na még a két kiállítással együtt is sikerült lenullázni a tetűhintásokat! (úgy látszik a bíró lefizetése is kevés volt...
)
-
amúgy köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Zyndar, ez a Todorov gyerek elég szakálgyepál nekem is van két igenfasza bolgár fiatalom.. Nade, lényeg hogy féltávhoz érkeztünk a nemzeti bohózatban (nb1), hát kicsit (...) szoros lesz megint. A Felcsút meg valami rekordot akar beállítani...
-
omg. hirtelen megcsappatna klub egyenlege. nézem, wtf. a stadionbővités 17 (!) millió eurót emészt fel. beszarok. -
Véget ért a 4. szezon is.Megvolt az átütő erő a csapatban, ki is jött a lépés, aztán a döntő pillanatokban mégsem. Kicsit unalmas, hogy 30 meccsből 24-et nyerve bronzérem jut... Igaz, nálam nem supermanek játszanak, mint a Portóban és hibázunk néha.Jó, én választottam ezt a ligát.Az UEFA kupában pont annyit értünk, mint tavaly, akkor a CSKA Moszkva bizonyult túl nagy falatnak, most a Rangers. A Portugál Kupadöntőt pedig nem kommentálnám
Todorov végig megbízható volt, ha Alex Teixeira felnő hozzá jövöre, akkor talán +90-es gólkülönbséggel talán még az ezüst is meglehet
. Bosszús vagyok na.
-
geo91 #53684 oda-vissza megvered! -
Atletico Madridot kaptam.. az esélytelenek nyugalmával továbbra is :) -
geo91 #53682 ha ilyen nem is, de hasonló történt... invancsics ma lesérült az első percben! mint utólag kiderült, min. három hónapra... :SS -
karajjj #53681 naggyonszép :D -
Nah, újabb rekorddöntés. A mérkőzés 11. másodpercében találtam be most a Debrecen ellen. Kinek mi a rekordja ezügyben ? :)