104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kadlec ott van? -
Mekkora gólt kentünk :) -
Itsuki #53837 Gratu all
OFF: Nézzétek a u20as meccset,cseheknél játszik Lukas Vacha,anno öt leigazoltam az első karrierembe,a KSC-be én kivi vagyok hogy tolja igazából:D -
Jah és továbbra is szeretnék egy Mansfieldet a nevem mellé, ha nem gond :) -
Üdv!
Végre haladok kicsit a Mansfield-el, meglepően jól állunk, az első fordulóban elszenvedett vereség óta 9 meccsen nem találtak rajtunk fogást. A jó sorozatban nagy szerepe van az ingyen érkező Cunliffe-nak, 5 meccsen lépett pályára, és a góllövőlista élére lőtte magát. A védekezésünk nem túl jó, de a lényeg hogy mi lőjük a több gólt.
Ha továbbra is elkerülik a sérülések a csapatot és a góllövő cipőt sem rejtik el, akkor meglehet a feljutás, de nem kiabálom el, messze van a 46. forduló. Ja és lassan elkezdődnek a kupák is, ott is jó lenne minél tovább menni. -
hatalmas montpellier drukker a srác. érdemes megnézni a nimportequi.com ot. nagy movie-kat csinál :D pár éve figyelemmel követem a videóit:D -
zsoma79 #53833 nem semmi a gyerek
FOOT 2009 (REMI GAILLARD)
http://www.youtube.com/watch?v=Y3LRf2DqwZA -
Közben sorsoltak, és megkaptuk a Bordeauxt :D
Barca-Arsenal, Chelsea-Roma, Pool-Real meccsek lesznek még.
De mostmár tényleg lépek. Puszi all. -
2-2 a vv-n, 0-2-ről felállva. Srna lemásolta az első meccsen szerzett gólját. Szabadrúgás a 16-os sarkától 3 méterre, rálövi, átmegy a hosszúba, és a bal kapufáról bevágódik a labda. A 2 gól ugyanolyan volt. Negyeddöntőben a Bordeaux a legkönnyebbnek igérkező lehetséges ellenfél.
Na de mára elég ennyi. Jó8 mindenkinek! -
A LigaKupát elvesztettük, miután a Tottenham elleni döntőben 0-0 után, 11-espárbajban elvéreztünk. Ha Reo-Cocker belövi az 5. tizinket, akkor megnyertük volna. Nem lőtte, és 2-vel később Agbonlahor is hibázott, igy 6-5 arányban a Tottenham nyert.
Elődöntő még emlitésre méltó egyébként, Arsenal az odavágón 4-2-re nyert az Emiratesben, ám a vv-n 4-1 arányban diadalmaskodtunk.
FA kupából meg már kivert a Pool.
Még lejátszom a Boro elleni bajnokit és a Bayern elleni vv-t, aztán lépek ki. -
Erre azért nem számitottam O_o -
Hali srácok. Loading Ciudad de Santiago :) -
-
Jó reggelt!
Na erről van itt szó! Ez már jó kis kihívás lesz. Sok sikert a csapathoz.
Ja és ezúton szeretném mindenkinek javasolni. Ha már kezdi unni a játékot és nem tudja mivel pörgesse fel magát, akkor hajrá egy kedvenc bajnokságban vagy bár hol keressen egy kicsike csapatot és mutassa meg azokkal mire képes.
-
jéhéj, Fülöp lenyomta Robinsont! -
Sziasztok!
Kicsit el voltam tünve a vizsgák miatt.
Folytattam a Troyes mentésemet 2 meccsel, mind a 2 bari.
Troyes:Westerlo 3:0
Troyes:Karlsruhe 4:0
Ezzel be is fejeztem a bari meccseket, jöhet a bajnokság!
Sok sikert mindenkinek!!
Ja és Grat! -
Pettersson #53823 Nem baj.
Akkor ez már így marad. Köszi azért. ;) Szóval folytatódott a Bayernes karrierem. Ahogyan a vezetőség is kifejezte, lehetett volna jobb teljesítményt is nyújtanom, ugyanis a BL-ben a csoportban annak köszönhetően, hogy a Marseille-t képtelen voltam megverni két meccsen, csak a harmadik hely lett meg. :(
A bajnokságban a szezon felénél vezetek.
Most jöjjön egy kis összefoglaló képekben. Eredményeink:
A Bundesliga tabellája:
... és a BL tabella...: :(
Ami miatt viszont kicsit elvagyok keseredve, az-az, hogy a klub anyagi helyzete bizonytalan lett.
Lehet, hogy a legnagyobb sztárjainktól meg kell majd válnunk, de remélhetőleg sikerül pozitívba tenni a számlát másképp is.
Na további sok sikert mindenkinek és jó játékot! Majd jelentkezem még. -
sehogy, új játékot kell kezdened -
geo91 #53821 4 west brom játékos az év csapatában -
geo91 #53820 éééés, megvan a feljutás és egyben az első teljes szezonom fm-ben! :) (eddig vhogy sosem volt türelmem végigvinni egy szezont is.)
-
geo91 #53819 na az első körön túl vagyok
-
geo91 #53818 jó kérdés... szerintem neten nézz utána. a játékban is úgy lesz valószínűleg. -
Pettersson #53817 Na most végre használhatom már, az újonnan regisztrált nevemet.
Szóval én vagyok a TFC, Bayernes userke.
Egy kérdés, ugye van az a dolog, hogy a német válogatott fekete (nem aktív), illetve Kahn, Mustermann néven jelenik meg. Kicsit későn olvastam utána és ott az volt leírva, hogy törölni kell a fake.lnc fájlokat. Ez megtörtént, de sajnos a mentésemben nem történt változás.
Esetleg tudtok valami kis tippet, amivel aktívvá tudom tenni a német csapatot illetve Kahn neve is megjelenik? :) -
Azt hol lehet megnézni, hogy a rájátszás menete hogy van?
Mert Spanyol harmadosztályokból 4 csapat jut fel, 1-1 osztályonként! De osztályonként 4 csapat rájátszik, de az első más színnel van jelölve! -
geo91 #53815 6. helyen végeztem, jöhet a rájátszás -
geo91 #53814 sorra nyerem a meccseim, fasza :) épp ideje volt a szezon vége előtt 3 meccsel, hogy végleg kikísérletezzem a nyerő taktikát... :DD -
geo91 #53813 emberhátrányból két góllal nyertünk idegenben, lol és még egy kihagyott tizi is belefért
-
Sok sikert!
A meccs vége fele jöttem rá, hogy miért Fortunaskill néven volt elmentve a taktika :D
Ismét váltottam, ezúttal egy, a Düsseldorfnál bevált taktikával nyomulunk. -
gyepesjoint #53811 hali,az u20-as vébé meghozta a kedvem egy kis "kölyökneveléshez",a magyarokkal tolom,de sehol nem találom a vébét....beírtam hogy "u20" de csak eb van,vb nélkül pedig felejtős.... -
geo91 #53810 na ez kihívás! :D -
Félreraktam kicsit a Tatabányát és kezdtem egyet a spanyol harmadosztályban, egy olyan csapattal akivel a 20. helyre várnak... Állapotokat nem kell ecsetelnem gondolom.
Capello ha erre jársz kérlek írd át a nevemben a csapatot Ciudad de Santiago-ra. Kösz -
Jó reggelt!
Nem voltam hétvégén a gépem közelében így csak most nyomtam gyorsan egy mecset. Sikeres volt Dresden - Magdeburg 3-1 (2-0). Ezzel tovább folytattam menetelésemet és 26 mérközés óta veretlen vagyok.
Mindenkinek gratulálok a hétvégi szerepléséhez. -
geo91 #53807 ez gera meccse volt
-
geo91 #53806 megint elkezdtem ikszelgetni ezerrel... hacsak nem üt be a ménkű, az osztályozót érő hely azért meglesz, de első hely az már felejtős... :C -
realgyula #53805 nem kezdek a juvéval!:D igazából senkihez nincs kedvem, mert amikor elkezdenék az új csapattal foglalkozni, eszembe jut, hogy mennyi időt eltöltöttem a MU-s karrieremmel, és mindent elölről elkezdeni... :S nagyon nehezen váltok, de így voltam a Real után is, és ezt a MU-s mentést nagyon élvezem/élveztem... -
realgyula #53804 MU, 2015/2016:
most nincs ihletem írni, szóval beszéljenek a képek:
Community Shield
Európai Szuperkupa
Bajnokság
BL-döntő
FA kupa döntő
Liga kupa döntő
Klub VB döntő
úgy érzem, hogy most kell váltanom...! élvezem még mindig, de most kezdek egyet az új adatbázissal a Juvéval...Olaszországban még nem játszottam. -
Sziasztok! 5. szezonomban végre megcsíptem egy EL-t érő helyet (6. lettem), szóval megkezdtem a vitézkedést a nemzetközi porondon:
Szóval őőő, izééé... Mi lett volna ha 11-en vagyunk? -
Mer az úgy nem poén :( -
geo91 #53801 :DD -
Ligakupa csoport. Gratulálok. Benfica miért nincs itt?

és még egy kihagyott tizi is belefért