104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    tudom, de mégis C. Ronaldoról van szó...! ;) most lőtt az előbb egy qrva nagy szabadrúgásgólt...fájni fog a szívem :( :D
  • Huni92
    Látom nem jött át az irónia. Sebaj.
    Arra céloztam, hogy teljesen mindegy, hogy besértődik avagy sem. Úgyis elviszik, és az új klubbjában boldog lesz. Nem lelkizésről szól a játék, szvsz.
  • realgyula
    jól hangzik amit tobias írt :)
    Huni ezt írtam én is! :D
  • tobias88
    Előtte nyalj be, hogy kéred ajánljon új játékost és megfigyelőt, miután meg eladtad, dicsérd a képességeit!
  • Huni92
    Átadólistára teszed, és felajánlod más kluboknak -.-
  • realgyula
    mint már mondtam, megvettem Alexis Sánchezt, és így a szezon végén az akkor már 32 éves C. Ronaldonak távoznia kell...! elégedett vagyok vele, mert még mindig alapember, de kicsit frissítek...
    a kérdés az, hogy hogy tudom a tudtára hozni, hogy nem számítok már már?
    eddig úgy csináltam ha olyan játékost adtam el aki addig a kezdőcsapatban szerepelt, hogy átadóra tettem és ajánlottam a kluboknak...így persze megsértődött az összes...na ezt nem szeretném Ronaldoval...! remélem 50 millió körül kapok még érte... :)
  • tobias88
    Ezt hol lehet megnézni?
  • zyndar
    Ezt a stadion nevet nem tudom feldolgozni, brutális
  • BBeno2
    elkászült a stadionom. kb 2009. júli 1 óta várom ezt a napot :D

• zyndar
    Hatalmas grat Papi!
  • BBeno2
    ja most olvasom csak ^^
  • BBeno2
    mivan ujrajátszottad ? :D
  • Huni92
    Ja, az a retkes meccs.
  • Huni92
    Azt hittem, nem fejezem be ezt a szezont. Igy a végére nagyon felkúrt az egész. Röviden a story, mely a 'hivatalos beszámolóba' nem kerül bele: nyertünk 1-0-ra Milev góljával egy unalmas meccsen. Csinálom a screent, beillesztés, befagy a paint, befagy az fm...
    Jóvan, restart. Nem sok kedvem volt újrajátszani a meccset. 0-1-ről forditottunk 2-1-re Vukcevic két szabadrúgásgóljával. 5 perc ráadás, csak meglesz már. 97. perc, Srna szabálytalan, tizi. Juhéj. RvN meg beverte. Aztán Srna megsérült, 10 emberrel játszottunk tovább. A tiziknél meg nyert a Madrid. Nagyon jól éreztem magam, elhihetitek. A többit pedig a valódi beszámolóból tudhatjátok meg...

...reményekkel telve indultunk neki a 2009/2010-es szezonnak. Előző idényben elért bajnoki 4. helyünk feljogositott a BL szereplésre. Werdert kaptuk, nem mondhatnám, hogy egyszerű ellenfélnek tűnt a német gárda. Első meccsen 0-0, majd a visszavágón 6-0 arányban lemostuk őket a pályáról, ezzel bejutottunk a BL csoportkörébe. Real Madrid, Koppenhága, Benfica. Nem egy rossz csapatokból álló kvartett tagjai lettünk.
    A Királyi Gárda ellen két vereség, és meglepetésre egyszer a Koppenhága is megvert. 9 ponttal, meg egy kis szerencsével végeztünk a 2. helyen. A legjobb 16 között a Bayern várt ránk....
    Bajnokságban közben zajlott az élet, nem ment rosszul a csapatnak, bár annyira jól sem, ahogy azt vártam volna. A 3. és 6. helyek között lifteztünk jószerivel. Nagyon kiegyenlitett, szoros volt a szezon első fele.
    LigaKupa elődöntőjét januárban vivtuk az Arsenal ellen, 2-4-es odavágó, és 4-1-es vv után mi készülhettünk a döntőre. Döntőre, melyet később tizikkel elvesztettünk.
    FA Kupában a 4. fordulóig mentünk, a Pool álllitott meg.
    Az új évben a csapat teljesitménye nem romlott, ám úgy tűnt, javulni sem fog.
    Februárban azonban megvertük -hö..mit megvertük, eltakaritottuk az útból- a Bayern Münchent. 4-1, 2-2 --> 6-3. Következő kör, Girondins Bordeaux. 3-0 a Villa Parkban, és 5-4-es francia győzelem idegenben. Összesitésben 7-5, hatalmas párharc volt.
    Ez volt az az időszak, amikor csudijó sorozat elébe néztünk.

Öhm. És ez volt az az időszak, amikor a tabella élére kerültünk, először a szezonban. 32 fordulót kellett várni rá. De nem engedtük ki a kezünkből a győzelmet, és megnyertük a Premier League küzdelmeit.
    Barca a BL elődöntőben. Idegenben szenzációnak számitó 1-0-ás diadal, majd a visszavágón közel 55k néző örülhetett a 3-1-es győzelemnek. Döntőben az Aston Villa!
    2 hét volt az ominózus találkozóig. Izgatott volt minden játékos, edzők, menedzser, szurkolók, média. Egyszóval mindenki. A Real Madrid saját stadionjában játszhatta a döntőt, és szállhatott harcba történelme 10. BEK/BL serlegéért.
    A gond csak annyi volt, hogy ellenfelük is akadt. És bár a csoportkörben 2 alkalommal is megverték az Aston Villat, ezúttal egy más forgatókönyv szerint zajlottak az események. 3-2 arányban győzött az Aston Villa.

Milevskyi hatalmas szezont futott, a hátán vitte a csapatot.
    Bővitették a stadiont, 55k férőhelyes november óta.
    Sánchez nyerte az Év Játékosa dijat, Stevie a 2. lett.
    Milevskyi pedig az Év Futballistája cuccban ért el 2. helyezést.
    Az átigazolási szezon végeztével -35 milliót mutatott szép piros számokkal az egyenlegünk. Mostanra ez +23 millió.

• zyndar
    Hajrá-hajrá

Itt meg valami készül.
  • BBeno2
    HALA MADRID
    :D
  • Huni92
    IGENIGENIGENIGEN!! AV - Barca 3-1.
    4 gólt lőttünk :D Az utolsó percek izgalmasak voltak, 83. percben Balotelli öngóljával feljött a Barca, 2-1, ekkor átálltam, 6 védő volt pályán. 89. percben előrevágott labda, Milito utolsó emberként félpályánál szabálytalankodik, piros. Ollé. Aztán a slusszpoén, újabb előreivelt labda, Valdés kijön, oldalvonal mellől rúgja fel, Vukcevic félpályáról meg beemeli.
    Az odavágón Reo-Coker, most pedig Stevie semlegesitette Iniestat. A 2 meccsen 1 lövése volt :)
    Döntőben Real Madrid az ellenfél, akiktől a csoportban 2x is kikaptunk.
  • Huni92
    Ottvaaaaaan! Pool - AV 0-1. Mekkora meccs volt, te atyaég. Közel 45 lövés, 6 ziccer, rengeteg védés. És Milevskyi gólja döntött a 76. percben.
    Már csak a Boltont kell ütni, és minden ok lesz.
    De előtte BL, Barca.
  • Water
    Nagyon jó gyerek az! Nekem az egyik kedvenc játékosom a gameben. Szinte mindig megveszem! Bár én is inkább szélsőnek játszattam. Nagyon hasznos ott, rengeteg gólpasszt ad (20-30 körül is adott nálam már). Csatárként viszont nálam nem lőtt valami sokat... Legalábbis az első években, kiforrottan nem tudom mire képes azon a poszton.
  • Huni92
    Dehogy padoztatom :D Csak besirt február közepén, hogy nagyobb csapathoz akar menni, és most hagyta ki az első edzést.

Sánchez jelenleg csatárt játszik nálam, mert Palacio sérült. De ezért szeretem az ilyen játékosokat, akik 3-4 poszton is bevethetőek. Mindenhol jók. Szélsőként nem lő annyi gólt, mint csatárként, de jók az elfutásai, beadásai. Csatárként meg gólokat lő. Relativ, hogy hol a jobb. Ha mindenképp választanom kell, akkor csatárposztot mondanék.
  • realgyula
    Huni!
    Alexis Sánchezt csatárként játszatod vagy a széleken? mert a tulajdonságai alapján szélsőnek alkalmasabb...most vettem meg, a 2017/2018-as szezonra érkezik! a 32 éves Ronaldot elpasszolom, még van pár jó éve, had nyomja máshol is...! Sánchezt szántam az utódjának a jobb szélre, mert többek között gyors, kreatív és jól cselez...
  • zyndar
    Ha padoztatod. Nálam az 2 hét fizumegvonás.
  • zyndar
    40 gól? Álom marad nekem a 25 is Nálad hibáznak a vetélytársak? Hát a Porto nem szokott, én viszont fogok még. Alex Teixeira meg kapja be, eddig 19(8) 6 gól 5 gólpassz, harmatos.
  • Huni92
    Nyertünk a Camp Nouban 1-0-ra, de érzékeny veszteség, hogy Reo-Coker nem lesz a vv-n eltiltás miatt ://
    Jahogy Vukcevic nem jött edzésre...jó lesz ez, úgy érzem :D
  • Huni92
    Neeem...egyáltalán :D
    De már 2 pont az előnyünk, x-elt a Chelsea. Még 4 csapatnak van esélye a bajnoki cimre, matematikailag.
    Lehet, hogy lejátszom még ma a meccseket.
  • zyndar
    Szoros-e?
  • Huni92
    Ellenük 0-0, City ellen 3-0.
    Ez az Arsenal-City-Barca-Pool-Barca-Bolton-BL döntő (?) széria azért ütősnek tűnik.
    Milevskyi közben elérte a 40. gólját is.
    Éééééés 15 millió ojrót sikerült lefaragnom a -35 millás egyenlegből, szóval -20-ban állunk.
  • geo91
    hajrá arsenal
  • Huni92
  • Huni92

Nókomment :D Beszartam ezen a meccsen. Volt vagy 3 szögigóljuk :)) 7-5 összben xDD
  • Huni92
    Impossible is nothing :)
    Bordeauxt 3-0-ra vertük az odavágón.
  • zyndar
    Esélytelen :)
  • Huni92
    Még 5 forduló, 2 pont előny. Lehetne 4 is, ám a Chelsea ellen épp most x-eltünk, úgy, hogy Carvalho csatárt játszva egyenlitett a hajrában :)
    Viszont még lesz egy lightos Pool-City-Arsenal hármasfogatunk is. Bolton meg Wigan elleni meccseket pedig kötelező behúzni.
    Jön a Bordeaux, remélhetőleg továbbjutunk.
  • Gunnersboy
  • Huni92
    Jóvan koma, mostmár megy :D Addig ment az előbb, mig a pirosmezeshez került a labda. Amúgy köszi a linket, hasznos vót ám. Puszi Neked :D
  • realgyula
    eddig nekem sem ment végig, én sem vágtam, hogy mit kell nézni rajta...addig ment, hogy a kapus elrúgta a labdát és kalap-kabát! :D
    fasza a link amit Huninak szántál :D
  • Pettersson
    Úgy éreztem, ezt meg kell, hogy osszam veletek.
    Ahogy olvashattátok kiestem a BL-ből, csoportom harmadik helyén, tehát folytathattam az UEFA kupában.
    Ott rögtön, az egyik legerősebb csapatot, az Atlético Madrid gárdáját kaptam ellenfelemül. Az első meccsen, Madridban, Maxi Rodriguez kicsinált minket és sima 3-0 lett a madridiaknak. :(

A visszavágón, pedig ez történt:
  • zyndar
    Komám mi maradt le? Egyértelmű gól.
    CsaknekedHuni :)
  • Huni92
    Jó, és meséld el, hogy ezen mit kell lesni? :D Gondolom gól lett, de az lemaradt x]]
  • zyndar
    Nincs a pályán. Pekhart sem.
    Ezt meg most kaptam.