104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    lehet olyat valahogy/valamivel csinálni, hogy megnézni az ellenfelek taktikáját, illetve a játékos és csapat utasításaikat? kíváncsi lennék néhány csapatéra... :)
  • geo91
    még arra is emlékszem, hogy írtam ide capellonak, hogy írja át a logófejlécemen a csapatnevet... csak nem emlékszem mire...
  • Huni92
    NEEEEE :D:D:D:D:D ez fájt....:_:AS?DA_F:?A_S beteg vagy xDD
  • Huni92
    nc....
  • geo91
    az éjjel azt álmodtam, hogy kirúgtak és új játékot kellett kezdenem...
  • DONGUBA
    grat puni
  • Huni92

• Huni92

Azóta van még 1 győzelmünk, 2-0 a Tours ellen. Érdekes, hogy első bajnokijukat 6-2-re nyerték, azóta viszont 2 döntetlent és 6 vereséget könyvelhettek el.
  • Huni92
    Estét lányok! :D

Nos, Racing Strasbourg. A francia második vonalban vannak, a média a 4. helyre várja a csapatot. 3,5 millió eurót szánt a vezetőség erősitésekre, ennek megfelelően próbáltam játékosokat igazolni. A legnagyobb név egyértelműen Mariano Pavone, aki átadólistán volt, és gyorsan lecsaptam rá. Nem bántam meg, hiszen a csapat legjobb góllövője jelenleg. 8 forduló elteltével vezetjük a bajnokságot, 6 győzelem és 2 vereség a csapat neve mellett.
    A LigaKupában a második fordulót 1-0-val hoztuk, majd a 3. körben az RC Lenshoz látogattunk. Egy elég langyos meccsen, 1-1-es rendes játékidő, és hosszabbitás után tizenegyesekre került sor, ahol már az 5. körben nyerhettünk volna. De kihagytuk a tizit, igy ment minden tovább. Ha jól rémlik, a 8. körben ismét meccslabdánk volt, a változatosság kedvéért ismét hibáztunk. Minket csak az a Veselinovic tudott 'überelni', aki mindkét tizenegyesét középre lőtte, igy mindkettő kimaradt. Három a magyar igazság alapon itt már nem hibáztunk, és továbbjutottunk.
    De hogy az örömünkbe üröm is vegyüljön, megsérült a scapat ásza, Pavone. Szerencsétlen flótás 4 hónapra esett ki, vádliszakadást szenvedett. Most pedig épp keresek egy csatárt a helyettesitésére. 1 hetem van, hogy találjak valakit, mert utána lejár a Joker átigazolási időszak, és októbertől már nem lehet igazolni. Pénz nincs, szóval kölcsönajánlatokkal fogom bombázni a francia klubokat. Fauvergue és Romulo ugyan jól játszik, de azért nem tenném a nyakam rá, hogy tudják pótolni Pavonet.

Később teszek pár képet is.
  • geo91
    liga kupa, leeds az ellenfél, sima 0-3. :) egyik gólt dzsudzsák lőtte!
  • karajjj
    skin mappában lecseréled a hátteret
  • lippet
    Hy, all!
    2007-ben hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy adott háttérkép legyen az egész játék alatt? A régit szeretném lecserléni!
  • szabocsaba1983
  • zsoma79
    FM2010: Azt írja az Fmhungary-n az egyik forumozó, h meg nem erősített infok alapján okt.15-én Vanilla és okt.16-án Strawberry Demok tölthetök.
  • realgyula
    igen.
  • tobias88
    helyett:
  • tobias88
    Egy "kisebb" szerencsével, de feljutottunk a spanyol másodosztályba! Elnézve az ottani csapatokat, széjjel leszünk alázva

• akvik
    sziasztok:
    9.3-as patchel kompatibilis a magyarosítás? és müködik vele rendesen?
  • BBeno2
    1 évvel a stadion befejezése után máris maguktól bővítik.

ez IRL elég nagy pancserségre vallana de játékban:

• realgyula
    nagyon nagy meccs volt!! :) :)
  • Huni92
    jóvan...

Racing Strasbourggal kezdtem..
  • Huni92
    NÉMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETH!!!! AZTAKURVAAAAA...gogogo
  • realgyula
    remélem fog termelni szép számmal... :)
    Agüero, Vela és ő, Rooneyval kiegészülve (aki ezzel "visszalép" 4. számú csatárnak) elég durva támadószekció lesz... :) :D
  • tobias88
    Ez a Zevenbergen egy vicc, Pelét messze kenterbe veri!
  • realgyula
    úgy döntöttem, hogy C. Ronaldo melett, David Silvától is megválok...
    a portugál utódját már szerződtettem is, ő nem más mint Alexis Sánchez, a spanyolé pedig Luca Tremolada :)
    úgy érzem a pótlás minőségi...
    Nani marad még 1 szezont, de már neki is kinéztem az utódját: Andrea Marongiu
    ennyit a szélsőkről, most pedig ezt az arcot nézzétek..."kis" játékos: Rick Zevenbergen
  • pzoli00
    Üdv, új játékot kezdtem a Real Madriddal. Eredmények:

• king82
    OFF

Jó reggelt!
    Egy kis közlemény: Budapest hármas határ hegy környékén ha parkoltok még a zárt csomag térbe se hagyatok semmit ha turáztok mert a tegnapi nap folyamán én voltam a szerencsés áldozat kocsi feltör és kipakolták a csomag teret.
    Mindenki figyeljen nagyon oda!!!

ON

Huni grat a teljesítményedért és a többieknek is. Most, hogy már megnyugodtam nyomok egy mecset.
  • BBeno2
    ááá nem sok a sérült. szerencsére csak BL csoport meccs lenne..
    kíváncsi vagyok mit alkot a D az amatőr csapat.

• zyndar
    Véget ért az 5. szezon, rendkívül elégedett vagyok, végre sikerült 4. nekifutásra megnyerni a bajnokságot, méghozzá meggyőző fölénnyel. Juppí!

A BL-ből kipottyantunk, de nem bántam nagyon. Az UEFA kupában igen rapszódikus teljesítménnyel ugyan, de eljutottunk a döntőig, ahol nem vallotunk szégyent, alulmaradtunk a Cselszkivel szemben 2-2-es meccs után 8-7 arányban tizikkel. Bravo Boavista!

• geo91
    ukránok úgyis nyernek :D angolok meg hagyják, mert szopatnák a horvátokat :D
  • Gunnersboy
    wtf?
  • zyndar
    Pedig most jön csak a java :) A szezon végi értékelés előtt leírom, most, amíg friss az élmény
    Photoshophoz meg síkhülye vagyok.

Szóval: a visszavágó 23. percében vezetést szerzünk Todorov révén, persze nyomnak az angolok ezerrel. 1-1, 2-1, majd a csereként beállt Berbatov (jók ezek a bolgárok) góljával 3-1 a 88. percben. Hosszabítás, király. Az elején megcsinálom a 3. cserémet, a 101. percben nyilván lesérül Regula, majd Romerot leküldik 2. sárgával a 114.-ben, kettős emberhátrány... Egy ideje kontrázunk, de először eredménnyel, Welliton a 118.-ban berúgja a ziccert (4. a meccsen nekünk, ott 5 volt). Zárásként Modric a 120. percben gólt szerez... DE LES!!! Boavista a döntőben, atyaég

• Huni92
    Jóvan, mostmár törölhetnéd a fotosoppot a gépedről :// Ez már ciki...

Nem érzek kihivást az AV-s játékomban. Lehet, hogy kezdek egy új karriert, ezúttal Franciaországban.
  • Matthew Prosac
    :OO akkor ki készíti fel az angol válogatottat a holnapi ukránok elleni meccsre?
  • zyndar
    Kápelló lemondott.
  • Matthew Prosac
    nah hát a gépem úgy döntött hogy nem a Ciudad de Santiago-t fogom vinni (kb 2 óra játék után túlmelegedett a proci és leállt a gép ismét..mentve nem volt. lassan meg kéne csinálni, bár mostanság elég ritkán csinálja, heti egyszer)
    ha már új csapatot kell keresnem magamnak a spanyol harmadvonalból akkor úgy döntöttem nem szivatom magam és a Cadiz-zal leszek. Rendezett körülmények, bajnokesélyes csapat. Legalább lehet építkezni, nem a szarból kell várat...
    Capello mikor jár errefele?
  • BBeno2
    klub információ/ bal felső sarok nézet / stadion
  • zorrobomber
    Akkor ne add el... Nálam Gasbarroni volt olyan hogy igazából már nem volt szükség rá, de megtartottam, aztán 3x évesen még olyan másod- meg harmadvirágzásai voltak hogy csak lestem. Bl döntőn is rúgott gólt pl. Szóval hacsak nincsenek anyagi gondjaid, tartsd meg szvsz.
  • geo91
    fake

amúgy grat!
  • zyndar
    Ha már MU. Tudom mákostészta, de mégis

Jó8, ennyi mára.