104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #53959 #53883 -
geo91 #53958 -
CarterScott #53957 Sziasztok!
Újra kellett telepítenem a gépet, ezért elveszett mindenem. Felraktam újra az FM09-et, letöltöttem mellé az FM-Base-n található 3 partból álló facepack-et, + még egy logos.fmf nevű fájlt is. Azt írták az oldalon, hogy a logos.fmf-t az FM mappájába kell tenni, de megpróbáltam, és nem működik. A facepack ugyanígy nem működik. (Azt a C:\Documents and Settings\...\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\players mappába tettem)
Pedig reinstall előtt még minden jó volt.
Valami megoldást tud vki mondani? -
hát ő az a srác, aki eddig Acuna miatt nem fért be a kezdőbe. Innentől megpróbálok helyet szorítani neki :)
-
Pettersson #53955 Kösz-kösz.
Remélem az anyagiak is rendbe jönnek és a következő szezonban is jönnek majd az eredmények.
Bár a Werder már megszerezte Rolfest, meg Rakiticet, szóval elég erős csapat van kialakulóban Brémában. -
realgyula #53954 EZ qrva nagy mák :D
ezzel a győzelemmel 17 forduló után 13 pont az előnyöm a Cityvel szemben! -
sanyiute #53953 aha még szezon eleje van szóval megoldható jó kis Fiókcsapataim vannak:) (Wallsall,Royal Antwerp,Sheffield United) -
realgyula #53952 add kölcsön! pár év kell neki a játék elején amig MU szintű játékossá válik...! ha a padon jegeled és néha játszik csak akkor nem fog megfelelően fejlődni! -
realgyula #53951 2016-ban már alap bal bekk a válogatottban...! -
sanyiute #53950 most picit "kevés a lóvé" meg vettem a 19éves G.Bale-t 40milláért és per pill ez a Mattock(alig 17évesen) első csapatom cseréje. -
sanyiute #53949 hmm jó kis statja leszs :) és válogatott lessz hmm faszántos ezek után nem fogom:D -
realgyula #53948 ez így elég érdekes, de valamit nagyon elronthattál...! nagy csapattal pedig minden egyszerűbb és zökkenőmentesebb, szóval elég érdekes dolgok ezek amiket leírtál... -
Na feladom 4 év után semmit nem értem el az Arsenallal 1 bajnoki cim,1 community shield győzelem semmi más.Ezen kivül 2 és 3. helyet szereztem. 4.évembe ki is dobtak.
Nem sikerült olyan felállást találnom ami állandó és jönnek vele a mecsek.
Játékosaim akik jók azok úgy voltak 2 meccset játszottak azt fél évig sérültek voltak.
Van Persie és Fabregasal az élen.
Vannak azért érdekes dolgok benne.Én minden mecs előtt mentettem és sokszor néztem mit tudtam volna produkálni más felálással.
Fullosan álltam fel MU ellen kikaptam vissztöltés full cseresor akik nem játszottak mind a 11 ember csak edzőmeccseken azokkal meg nyertem.
Aztán volt olyan csapat is amelyikkel kb 30 meccset játszva sem tudtam nyerni sehogy se senkivel semmilyen felállással.
-
realgyula #53946
semmi pénzért ne add el!! az osztályzatai soha nem kiemelkedőek, de a bal oldalt bejátssza, rengeteget segíti a támadásokat (ha úgy állítod be), és hátul sem szokott hibázni, szezononként max. 2-3 hibája van hátul, de ez benne van! olyan mint a jobb bekk De Silvestri, nálam ők ketten alappillérei a védelem 2 szélének! -
sanyiute #53945 Mattock STAT-ját kérhetem hogy meg mutassad mert én is leigazoltam és 3-4nagy csapat be is jelentkezett érte -
realgyula #53944 eddig nem lehet okom a panaszra:
eddig zsebben a Community Shield, az Európai Szuper Kupa és a Klub VB
a bajnokságban 100%-osak vagyunk, a BL csoportkört meg természetesen gond nélkül abszolváltuk (eltekintve a tét nélküli "B" csapattal elszenvedett Fiorentina elleni vereségtől).
ja igen, és NEM UNOM még

most, hogy belenyúltam kicsit a taktikába, úgy érzem, hogy tökéletes, ennyire még az FM-es pályafutásom során nem volt jó a taktikám! nagyon sok aprónak tűnő, ám nagyon nagy változásokat eredményező beállítást változtattam meg, és most tényleg a tökéletessel vetekszik a csapat, mind védekezésben, mind támadásban zökkenőmentes a dolog! ez annak köszönhető, hogy alaposan átnyálaztam a Taktikai elemek és játékrendszerek 2009 című dokumentumot! eddig is megvolt, de csak bele-bele nézegettem, most viszont, hogy rászántam magam, végigolvastam és értelmeztem, 3 taktikai hadrendet tudtam szinte tökéletesre alakítani! egy védekező és egy támadó hadrend mellett egy "közteset" is összeállítottam, drasztikus változtatásokat NEM végrehajtva...! eddig is próbálkoztam e három hadrenddel, de azok nem működtek ennyire olajozottan!
szerintem megéri végignyálazni a dokumentumot!
-
Ígyvan!!!
Gratula:) -
geo91 #53942 nem siették el a csapatok a gólszerzést...
-
jah, láttam :) sok sikert. az én mentésemben már 5. helyen tanyáztok azóta. semmi esélyetek megfogni engem :) -
realgyula #53940 1 kérdés!
ha én az ellenfél utasításainál pl. a jobb kp-ra beállítom a szoros emberfogást, viszont a bal bekkemnél nincs beállítva a szoros emberfogás akkor mi történik? teljesítik az utasítást a játékosaim az adott játékos(ok) ellen? -
Pont ejidoval vagyok!
-
már épp kezdtem volna hozzászoktatni az új billentyűzetemet a labilis idegállapotomhoz - Acuna mentette meg egy veréstől
-
grat mindenkinek...huni kezdem azt hinni hogy csiter vagy xD.
nah szóval megpróbálok kezdeni egy karriert a salzburgal.asszem most fogok vagy 4. alkalommal játszani velük..ha valaki tud fm2008ba spílereket akik el is jönnek az osztrák ligába az pls írjon... capello bácsi ha lehetne a nevem mellé szeretném a Salburg-ot..köszi -
En most Dortmundal nyomom elso szezonban siman vezettem vegig szinte de az uccso 6 forduloban lehajrazott a Wolfsburg igy masodik lettem viszont europai aranycipos lett carbonaro mogotte milevsky a amasodik.Uefa elodontoben kiestem de most siman vezetek megint:) -
A Boavistámban ő uralja a baloldalt, tényleg jó, mebízató, ócó. -
En diego calderont ajanlom barmelyik kis vagy nagy csapatba balhatved nezzetek meg erdemes es olcso.Ecuadori -
Capello ha lehetne a nevem mellé egy Dresden jól esne. -
Jó reggelt!
Először is gratulálok mindenkinek a hétvégi szerepléséhez!
Most pedig a csapatomról (Dresden). Sajna a 28. fordulóban a Rot-Weiß Erfurt-tól 2:0-ás vereséget szenvedtünk. egy kicsi szidás, de nem túl erős észhez térítette őket. Utána jött a szokásos győzelmek és döntetlenek. A szezon vége előtt 4 mérkőzéssel megnyertük a területi ligát.
A szerződésemet 2 évvel meghosszabbították.
Egy kis kíváncsiskodás ti figyeltek az edzőkre, valamint a játékos figyelőket cserélitek?
-
Pettersson #53931 Sziasztok!
Folytattam, Bayernes karrieremet és olyan eredményeket értem el, amikre nem nagyon számítottam, amikor elkezdtem a játékot.
Bajnoki cím és UEFA kupát nyertem, rögtön az első évemben. A kupából egy érdekes meccsen, az elődöntőben a Werder vert ki, még a BL-ben, a csoportban képtelen voltam megverni a Marseille csapatát, így az okozta a vesztem, de az UEFA kupa kárpótolt érte!
Pár kép:
További jó játékot mindenkinek és sok sikert!
FC Bayern, Stern, des Südens! -
Grat Hunito!
Én felnéztem északra egy kicsit, a média a 13. helyre vár, azt hiszem csalódni fognak. Norvégia ugyebár nem EU tagállam és itt olyan kikötés van a regisztrációnál, hogy 11 nem "hazainak" minősülő játékos kaphat mezszámot. Meg persze van munkavállalási is, amit eddig speciel mindenki megkapott, mondjuk szerintem nem valami kézzelfoghatók a megszerzéséhez szükséges feltételek.
Eddig:
Sherman Cárdenast pedig ajánlom mindenki figyelmébe, olyanokat durrogtat 20-25-ről, hogy valamelyik kapust előbb-utóbb kórházba fogják vinni.
-
Azt, hogy a stadion meg az edzőközpont milyen állapotban van, azt hol tudom megnézni? -
grat
-
-
hamary #53926 Köszi.... Majd Demobl leszűröm, hogy mi a helyzet akkor.. .D -
realgyula #53925 a gépigény nem hinném, hogy sokat fog változni, a demo pedig elvileg két formában (egy kisebb és egy nagyobb méretű) fog kijönni pár nap múlva... -
geo91 #53924 nem rég kezdtem játszani vele, de mostanában nagyon rákattantam...
-
hamary #53923 Sziasztok! Rég jártam erre, de lenne egy kérdésem, ha már tudtok valamit..
Az FM 2010 gépigénye változott valamit? Valamint Demo mikorra várható? És előlehet ár rendelni? :) -
realgyula #53922 geo91!
biztos nem vagy "FM-kocka" ha még ezzel is álmodsz...

-
Nem lehet.
OM - Racing S. 2-1 :( Kiestünk a LigaKupából.
16 forduló után 8 pont előnyünk van, pedig az utóbbi 3 meccsen 2 x is becsúszott. Sem Romulo, sem Fauvergue nem tud gólt lőni, előbbi 700, utóbbi 1000 perce gólképtelen.
Mondjuk most majd megszakad a sorozat szvsz, kupameccs jön, vmi noname csapat ellen.
-
de nem sertodtel meg ugye?