104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
  • BBeno2
    nah ez lenne az első félévem:

• PetruZ
    Anno csak CM volt, abból nőtt ki az FM. :)

Amikor megjelent a CM10 (augusztus - szeptember körül), többen is írtunk itt róla.
  • geo91
    a cm mennyiben más mint az fm?
  • PetruZ
    Egyébként kijött a CM10-hez is az októberi patch, rengeteg mindent javítottak. Bizonyos javításokhoz (pl. sérüléshullám) viszont érdemes új játékot kezdeni.
  • realgyula
    elérte a csapatomat a hullámvölgy

amúgy tényleg most visszaesés észlelhető, de ez nem is csoda! minden meccsen azért lehet jól játszani és nyerni, akármennyire is atomdurvajó ez a taktik amit nyomunk...
    az FA-kupából kivert a West Ham, de nem bánkódtam, mert gyakorlatilag a szezon kezdetétől fogva tökéletes volt a teljesítmény, ez belefér! a bajnokságban "csak" X-re futotta az Anfielden, az az egyetlen döntetlenem...
    a másik "blama" a BL nyolcaddöntőjében "csak" 3-3-as döntetlent értünk el az Atletico otthonában a visszavágó 3-0 lett, jöhet a Roma a 4 közé jutásért...
  • Itsuki
    tudom... de az ember hadd legyen már telhetetlen:) FM-et meg aki szereti a managerjátékokat kötelező megvennie,ha van rápénze:) Picit szokatlan még ez az új:)
  • Mor3llo
    Nah
  • Mor3llo
    Remélem, hogy nem sokszor fog produkálni azért ilyet a játék, hogy kiállít valaki, majd egy másik odamegy reklamálni, az kap 1 sárgát, és mivel már volt neki, őt is kiállítja...majd pedig tizenegyessel egyenlítenek:D
  • lippet
    Hy!

BRONZÉRMES A MAGYAR U20-AS VÁLOGATOTT!!!
    Ennek örömére, szívesen fogadnék arcképeket a játékosokról (Balajti, Koman, Gulácsi...).

Köszi szépen!
  • DONGUBA
    csinald magad mozgalom:)
  • BBeno2
    huni taktikod milyen a REALhoz? mert nálam ilyen kevésgólos meccsek vannak és ez nem jön be.
  • BBeno2
    íjjj ez para :D egy kihivás is egyben :D
  • karajjj
    a demo azért van, hogy komolyabban játszani tudj vele, hanem hogy ki tudd próbálni, hogy milyen a játék és érdemes-e megvenni
  • Itsuki
    Demo egyetlen hibája vagyis 2. hogy nincs Németország és Magyarország ... Pedig azok nélkül én nem tudok játszani:)
  • hamary
    És tényleg benne van, hogy nem igazolhat a Cheslea :)

• Huni92

• Huni92
    Lehet folytatni a mentést majd a teljessel, bár nemtom, hogy itt van-e megkötés az időtartamot illetően.

Zyndar: 0 :)
  • karajjj
    csak quickload van kicsi adatbázissal, nem lehet új játékot kezdeni, meg asszem fél szezont húzhatsz le
  • tobias88
    A demóval meddig lehet játszani, vagy miben kevesebb mint a teljes?
  • zyndar
    A játék szerint Hierro kapus volt
  • zyndar
    Pontos? Tudom késő van
  • Huni92
    Nem. Sőt, néhány helyen azért szvsz alulértékelték. Casillas azért jobb kapus, mint amilyennek beállitották.

Barca 2 bajnoki után pontos :D Mi vertük a Xerezt, és a Racingot is. 2-0, 4-1.
    Rangerset is vertük, 1-0. Benzema meg Granero nagyon adja, CR meg gólpasszokat osztogat.
    Arsenal, rangers, urziceni a bl csoportban.
  • zyndar
    Csak nekem tűnik úgy, mintha a játékosok tulajdonságait picit visszafogták volna? Értsd: az értékek nincsenek annyira elszállva.
  • KoniZTE
    Nagyon fasza lett
  • BBeno2
    ez a dark sem jön be annyira de egyértelműen jobb mint a kiégető alap skin.

menüt meg úgy a taktikai részét szoknom kell de nagyon bejövős..

( csak az a fránya aláírás -pénz )
  • BBeno2
    pfff. valaki mondja már meg a kölyöknek hogy mit jelent a :D valamint az irónia...
  • zyndar
    Figyelembe véve, hogy mekkora kotzka vagy, hamar meg fogod szokni
  • Huni92
    Nekem azon van egyébként, de ez is randa :D
    Határozottan tetszik eddig a játék, bár az új menürendszert meg a felületet egyelőre nem szeretem annyira.
  • Mor3llo
    Váltsátok át a sötétebb skinre, hátha jobb.
  • Huni92
    Naja, a skin az ronda. Remélem mihamarabb kidobnak egy újat a skinkészitő felhasználók.
  • Gunnersboy
    na leszedtem énis, ahogy eddig tapasztaltam nagyon faszásra sikeredett, taktikai rész nagyon jol meg lett csinálva, elégedett vagyok
    viszont ez a skin kiégeti a szememet :D
  • zyndar
    Ahogy korábban írtam, gyorsabb nálam a 3D, mint eddig volt, pedig régi a konfigom, egyébként meg:
    PC:
    Windows XP
    Processzor - 1.4ghz
    Memória - 512MB Ram
    Videokártya - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra vagy ennél jobb; ATI Radeon 9800 vagy ennél jobb; Intel 82915G/82910GL vagy ennél jobb.

Windows Vista/Windows 7
    Processzor - 2.0ghz
    Memória - 1GB Ram
    Videokártya - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra vagy ennél jobb; ATI Radeon 9800 vagy ennél jobb; Intel 82915G/82910GL vagy ennél jobb.
  • Huni92
    fmhun már van cikk is róla.

egyébként brutál. most erre mit lehet mondan...még meccset nem játszottam, de ez a taktikai cucc faszántos, és érezhetően gyors a játék (bár lehet, h ez a demo meg a gép tuningom miatt van).
  • realgyula
    hát úgy tűnik, hogy nagyon jó a játék, nem számítottam erre, hogy mindenki dicsérni fogja...
    minden esetre én nem szedem le a demot, akármennyire is "ajnározzátok"
    de attól tartok, hogy ha kijön a teljes játék azt sem lesz értelme leszednem...
    ha a rendszerigénye kicsivel is nagyobb mint a 2009-é akkor nem szedem le, mert a 2009-ben alapba már nem megy a 3D, gyenge hozzá a gépem, és a "d is szaggat ha mellette még sok program fut (net, msn stb.)
    szóval sztem felejtős lesz, de ha már van, akkor egy rendszerigényt dobhatna valaki...
  • karajjj
    mármint a taktikai utasításításokra értem, eddig ezt hiányoltam
  • karajjj
    úúúú de komoly lesz a játék a meccs közbeni "bekiabálások" a legjobbak :D
  • Balázs 17
    énis minden iylen noname friendly meccsemen 8-0ra nyertem
    most pedig indul a szezon
    hát ennyi taktikai lehetőséget bazzzzzzeg amire ezt megszokom:D
  • zorrobomber
  • Huni92
    Ja, valszeg nem elég neki a 75, a 90, meg a 200 giga hely. -.-
    Leszedem mégegyszer, hátha úgy oké lesz.