104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
nah ez lenne az első félévem:
-
Anno csak CM volt, abból nőtt ki az FM. :)
Amikor megjelent a CM10 (augusztus - szeptember körül), többen is írtunk itt róla.
-
geo91 #54076 a cm mennyiben más mint az fm? -
Egyébként kijött a CM10-hez is az októberi patch, rengeteg mindent javítottak. Bizonyos javításokhoz (pl. sérüléshullám) viszont érdemes új játékot kezdeni.
-
realgyula #54074 elérte a csapatomat a hullámvölgy 
amúgy tényleg most visszaesés észlelhető, de ez nem is csoda! minden meccsen azért lehet jól játszani és nyerni, akármennyire is atomdurvajó ez a taktik amit nyomunk...
az FA-kupából kivert a West Ham, de nem bánkódtam, mert gyakorlatilag a szezon kezdetétől fogva tökéletes volt a teljesítmény, ez belefér! a bajnokságban "csak" X-re futotta az Anfielden, az az egyetlen döntetlenem...
a másik "blama" a BL nyolcaddöntőjében "csak" 3-3-as döntetlent értünk el az Atletico otthonában
a visszavágó 3-0 lett, jöhet a Roma a 4 közé jutásért...
-
Itsuki #54073 tudom... de az ember hadd legyen már telhetetlen:) FM-et meg aki szereti a managerjátékokat kötelező megvennie,ha van rápénze:) Picit szokatlan még ez az új:) -
Nah
-
Remélem, hogy nem sokszor fog produkálni azért ilyet a játék, hogy kiállít valaki, majd egy másik odamegy reklamálni, az kap 1 sárgát, és mivel már volt neki, őt is kiállítja...majd pedig tizenegyessel egyenlítenek:D
-
Hy!
BRONZÉRMES A MAGYAR U20-AS VÁLOGATOTT!!!
Ennek örömére, szívesen fogadnék arcképeket a játékosokról (Balajti, Koman, Gulácsi...).
Köszi szépen!
-
csinald magad mozgalom:) -
huni taktikod milyen a REALhoz? mert nálam ilyen kevésgólos meccsek vannak és ez nem jön be. -
íjjj ez para :D egy kihivás is egyben :D -
karajjj #54066 a demo azért van, hogy komolyabban játszani tudj vele, hanem hogy ki tudd próbálni, hogy milyen a játék és érdemes-e megvenni -
Itsuki #54065 Demo egyetlen hibája vagyis 2. hogy nincs Németország és Magyarország ... Pedig azok nélkül én nem tudok játszani:) -
hamary #54064 És tényleg benne van, hogy nem igazolhat a Cheslea :)
-
-
Lehet folytatni a mentést majd a teljessel, bár nemtom, hogy itt van-e megkötés az időtartamot illetően.
Zyndar: 0 :) -
karajjj #54061 csak quickload van kicsi adatbázissal, nem lehet új játékot kezdeni, meg asszem fél szezont húzhatsz le -
A demóval meddig lehet játszani, vagy miben kevesebb mint a teljes? -
A játék szerint Hierro kapus volt
-
Pontos? Tudom késő van
-
Nem. Sőt, néhány helyen azért szvsz alulértékelték. Casillas azért jobb kapus, mint amilyennek beállitották.
Barca 2 bajnoki után pontos :D Mi vertük a Xerezt, és a Racingot is. 2-0, 4-1.
Rangerset is vertük, 1-0. Benzema meg Granero nagyon adja, CR meg gólpasszokat osztogat.
Arsenal, rangers, urziceni a bl csoportban. -
Csak nekem tűnik úgy, mintha a játékosok tulajdonságait picit visszafogták volna? Értsd: az értékek nincsenek annyira elszállva. -
KoniZTE #54055 Nagyon fasza lett
-
ez a dark sem jön be annyira de egyértelműen jobb mint a kiégető alap skin.
menüt meg úgy a taktikai részét szoknom kell de nagyon bejövős..
( csak az a fránya aláírás -pénz )

-
pfff. valaki mondja már meg a kölyöknek hogy mit jelent a :D valamint az irónia... -
Figyelembe véve, hogy mekkora kotzka vagy, hamar meg fogod szokni
-
Nekem azon van egyébként, de ez is randa :D
Határozottan tetszik eddig a játék, bár az új menürendszert meg a felületet egyelőre nem szeretem annyira. -
Váltsátok át a sötétebb skinre, hátha jobb. -
Naja, a skin az ronda. Remélem mihamarabb kidobnak egy újat a skinkészitő felhasználók. -
na leszedtem énis, ahogy eddig tapasztaltam nagyon faszásra sikeredett, taktikai rész nagyon jol meg lett csinálva, elégedett vagyok
viszont ez a skin kiégeti a szememet :D -
Ahogy korábban írtam, gyorsabb nálam a 3D, mint eddig volt, pedig régi a konfigom, egyébként meg:
PC:
Windows XP
Processzor - 1.4ghz
Memória - 512MB Ram
Videokártya - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra vagy ennél jobb; ATI Radeon 9800 vagy ennél jobb; Intel 82915G/82910GL vagy ennél jobb.
Windows Vista/Windows 7
Processzor - 2.0ghz
Memória - 1GB Ram
Videokártya - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra vagy ennél jobb; ATI Radeon 9800 vagy ennél jobb; Intel 82915G/82910GL vagy ennél jobb. -
fmhun már van cikk is róla.
egyébként brutál. most erre mit lehet mondan...még meccset nem játszottam, de ez a taktikai cucc faszántos, és érezhetően gyors a játék (bár lehet, h ez a demo meg a gép tuningom miatt van). -
realgyula #54045 hát úgy tűnik, hogy nagyon jó a játék, nem számítottam erre, hogy mindenki dicsérni fogja... 
minden esetre én nem szedem le a demot, akármennyire is "ajnározzátok"
de attól tartok, hogy ha kijön a teljes játék azt sem lesz értelme leszednem...
ha a rendszerigénye kicsivel is nagyobb mint a 2009-é akkor nem szedem le, mert a 2009-ben alapba már nem megy a 3D, gyenge hozzá a gépem, és a "d is szaggat ha mellette még sok program fut (net, msn stb.)
szóval sztem felejtős lesz, de ha már van, akkor egy rendszerigényt dobhatna valaki... -
karajjj #54044 mármint a taktikai utasításításokra értem, eddig ezt hiányoltam -
karajjj #54043 úúúú de komoly lesz a játék
a meccs közbeni "bekiabálások" a legjobbak :D
-
Balázs 17 #54042 énis minden iylen noname friendly meccsemen 8-0ra nyertem
most pedig indul a szezon
hát ennyi taktikai lehetőséget bazzzzzzeg amire ezt megszokom:D -
-
Ja, valszeg nem elég neki a 75, a 90, meg a 200 giga hely. -.-
Leszedem mégegyszer, hátha úgy oké lesz.