Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(tudjátok, a skorpiórúgásos)
Hajrá Magyarország!
Otthon 6 körül letoltam a nehezebb meccseket Lazioval, bár ne tettem volna. A Milan, Roma, Fio elleni meccsek egymás után nehéz diónak bizonyultam, mind3 ellen kikaptam, ráadásul a góllövéssel is akadtak gondok, Seleznyov és Felipe lesérült, szezonvéget nélkülük kell letolnom. Úgy néz ki csak nagyon gyenge vagyok még nagyok ellen. Rossz forma tovább kísértett, Atalanta ellen is csak egy soványka 1-1 jött össze. Végjáték ritka érdekesen fog alakulni, mert én letudtam minden nagycsapat elleni meccset, utolsó 3 meccsem viszonylag könnyû lenne ha nem lennék csapnivaló formában. A sorozatos vereségeim miatt lecsúsztam a 8. helyre, 7. hely valószínûleg elég lesz az Uefa-kupára, de direkt nem figyelem hogy áll az Olasz-kupa, és harcolok a 6., garantált Uefa-s helyezésért. 7. helyen Napoli áll, elõttem 3 ponttal, a 3 meccsbõl 1 meccse lesz Roma ellen, 6. helyen Udinese áll, elõttem 6 ponttal, 3 meccsbõl 1 meccs lesz Roma, 1 Milan ellen :) Magyarul ha a maradék 3 meccs papírformának megfelelõen alakul akkor pontegyenlõség lesz a 3 csapat között :)
BL: 2 meccs, 10-0-s gólkülönbség...! elég gyenge rajt! :D
VAMOS MADRID!
lehet, hogy a másik szélsõmtõl, Rayen Babeltõl is megválok majd...Navas viszont parádés! :)
VAMOS MADRID!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
(Ennél nagyobb betûkkel már nem tudom kiírni, tessék végre felfogni, hogy max 750 pix széles lehet!!!)
-->Hét képe és hét managere infók ITT!<--
Aki még nem tette meg, tessék szavazni az év managerére közöttünk!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hajrá Magyarország!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A félidõben még 1-1 volt, de a szünetben megmondtam a magamét a srácoknak és ez lett az eredménye

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Miközben különbözõ okok miatt nincs kedvem semmihez, a régi sikereken (fm2008) felbuzdulva indítottam egyet a Cisco Romával, ahol sajnos már nincs Di Canio, de jött pl. Tacchinardi és Borszéki - szóval nem is ez a lényeg, hanem hogy találtam kis érdekességet:
én még nem éltem amikor õ pályája csúcsán volt, de sokat olvastam/hallottam róla és láttam pár felvételen, mivel Juve-drukker vagyok. Biztosan emlékszik valaki rá.
Hajrá Magyarország!
Mondjuk egyik sem volt egyszerû. Hulk a európain nagyot alakított. Sokan irják, hogy nekik nem jött be annyira, nálam egész jól szokott termelni

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
engem ez picit sem érint,ugye?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mik a stat-jai? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
gamertag: kenobita
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gondolom már alig várod, hogy beavathasd az FM rejtelmeibe és pár év múlva õ tanítson téged.<#ravasz1>#ravasz1>
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
MEGSZULETETT A KISFIAM 2009.01.29-en 03.32-kor 3790gramm es 55 cm es MARCINAK HIVJAK
Tudom azt szoktam de nekem nem csinálja hogy nyilak lennének ott vagy ez pár skinnél nem müködik?
Hello!
Azt hogy tudom hogy lássam hogy fejlõdnek e a játékosok a 08-ban volt hogy amikor fejlõdõtt akkor a játékosnál az értékei mellett volt egy nyil felfelé vagy lefelé zöld vagy piros ezt a 09-be hol lehet beállitani hogy lássam?
Sziasztok!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Oliveira rinyál, hogy elakar menni, mondtam, nyáron elengedem, de amióta távozni akar, alig lõ gólt :/ Azelõtt meccs/gól átlaggal birt.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...