25
  • feri6666
    Én csak azt nem értem hogy minek itt szapulni egymást. Van akinek bejön az MMORPG, van akinek nem. Az egyik akar rá költeni, a másik meg nem. Lehet itt véleményt nyilvánítani de azt nem muszáj a másik fikázásával ,sárbatiprásával csinálni. Ez egy magánvélemény de szerintem ezzel nem én vagyok egyedül így
  • Peti0011
    Öröm nézni ahogy pattognak a WoW-ok XD
    Speciel én is utálom a WoW-ot mert nem látom értelmét hogy azért kiadni havonta 4000-5000-et hogy bámulhassam a monitort:P
    Sok balf**z, költs valami értelmesebbre, mondjuk költsd inkább sőrre :P
  • Indigo
    Aztán tudod-e, hogy mire vonatkozik a gyűlölettörvény? Milyen jogalapon is fogsz engem feljelenteni? Előbb legyen világos képed a témában, aztán gondold át mégegyszer ezt a "megmondalak az apukámnak" jellegű gyerekes fenyegetőzést, te kis pancser. A dolog nem úgy működik, hogy lecigányozlak, aztán engem lecsuknak 20 évre... Persze te a szomszédot is feljelented csendháborításért, ha a kakas hajnalban elkukorékolja magát, ugye?
    Egyébként meg tettél már te is a "fajtámra" vonatkozó megjegyzéseket, nem is olyan régen. Szóval tartsd laposan a pofádat, és wowozgassál tovább csöndben.
  • Komolytalan
    Aztán tudod-e, hogy ezért a "fajtádat "fikázom".-ért fel foglak jelenteni az új gyűlölet törvény alapján? Szólj apunak, hogy készítse a bankszámláját.
  • Normal
    Ilyen már van - minek fejlesztik? :D
  • Indigo
    Annyira sajnálkozott már itt mindenki, hogy csak fricskaként rátettem én is egy lapáttal :) Egyébként úgy őszintén valóban nem sajnálom őket, de remélem érted mire gondolok akkor, amikor ezeket az embereket "lesajnálom". Mellesleg a fórumozást egy értelmes dolognak tartom, valószínűleg te is, azért szoktál ide írogatni. A tanácsaidat pedig köszi, de egyedül is el tudom dönteni, hogy mit kellene csinálnom.
    Ja, és neked is van választásod: nem kell minden alkalommal görcsös késztetést érezned a válaszadásra, amikor épp a fajtádat "fikázom".
  • Komolytalan
    Nem kell sajnálni őket, nekik van választásuk. Sajnáld az etiópokat, azoknak nincs. Vagy esetleg próbálj meg valami értelmeset csinálni, mert sajnálkozásból kevesen tudnak jól megélni (csak a holocaust-piócák kb).
  • Narxis
    Én rosszul vagyok ha nem MMORPG-zhetek, pl. WoW.Teljesen elvarázsol a világa és jól szórakozok vele.Lehet érte köpködni, meg röhögni, megvetni, de akkoris ez van és nem fogok (nem is tudok már) elszakadni tőle.
  • kids
    ·a KartRider figuráinak megjelenítése nem igényel különleges grafikus képességeket a felhasználó gépétől, és nincs szükség ultragyors internet-hozzáférésre sem.·
    lol azért nyomja sli-n két fullos nVidiával :D
  • tg44
    hááát igazad van... én csak akkor használom őket, mikor elkezdünk barmolni, és csirkefarmot meg dance partyt játszunk, egyébként még 1x nem néztem végig a listát... egyes questekhez kell nagyritkán, de mire rájövök h csak ennyi, az legalább annyi idő mint kinyírni 6 mobot... Voice chat vagy egyéb beszélgetőprogram, ott még azt is megtudod, h akivel játszol annak a házát vakolják fúrják stb. ezt már rég kitalálták, csak a videókártyát még nem terhelték vele...
  • dronkZero
    "Egy másik projektben ennél is tovább mennek: szenzorokkal látták el a felhasználókat, mérik azok testi reakcióit, a szívritmusukat, a szívverésüket, a pulzusukat, az izzadásukat, és így következtetnek az adott személy aktuális hangulatára, érzelmi állapotára. A módszerek ugyan eltérőek, azonban a cél ezekben a programokban ugyanaz:"
    _TELJES ELLENŐRZÉS_!

Nem elég, hogy az összes személyes adatot tudják, már a pillanatyi állapot is érdekli őket. Ráadásul ezt a júzer önként és dalolva bevállalja. (Már akinek ennyi esze van)

Éljen a szép új világ...

Vagy a másik benne rejlő lehetőség: Éppen széttrancsíroztak PVP-ben, jól felidegesítettek. Ekkor felugrik egy pop-up ablak, hogy vegyek kisbaltát/bézbólütőt/szögbelövőt.

Egyébként meg: játszottam már pár MMO-t, de még soha a büdös életben nem használtam az emotee-ket. Általában az elején megnézem, hogy mik vannak, aztán teljesen feledésbe merül, hogy egyáltalán lehet ilyet csinálni. Szvsz halál fölösleges. Ráadásuil senki nem szokott rá reagálni, általában magasról szarnak rá az emberek, észre sem veszik.
    Bár lehet, hogy csak azért nem szenvednek vele, mert macerás, és egy ilyen automata rendszer már okés lenne...
  • M0rph3u5
    nekem a legjobban a képen látható szétboncolt gép tetszik
  • Cat #13
    a Sims ruhacsomagja ugyanez pepitában, csak az nem online világ.

http://www.sg.hu/cikkek/55544/elokeszuletben_a_sims_2_teen_style_stuff
  • Doktor Kotász
    Én meg azt nem értem, hogy mitől képesek az emberek pénzt adni arra, hogy megvegyenek valami nemlétező tárgyat a second lifeban.
    Az egész egy kabaré...
  • kvp
    Ebben semmi uj nem volt. Mar szinte az osszes mai mmo kezel hangulatokat. Vagy kulon kulcsszoval, vagy szovegelemzes alapjan. A bio feedback-es pedig azert nem jo, mert a jatekos es a karakter hangulata nem feltetlenul kell hogy megegyezzen. Epp ez a lenyege ezeknek a jatekoknak. (azon kivul hogy a jatekosok azon versenyezzenek hogy ki jatszott tobbet az adott jatekkal /jatekido = karakter szintje/).

Egyebkent engem neha kifejezetten idegesit nehany ember stilusa. Lattatok mar rozsaszin power armor-os kommandosokat? Nem szep latvany...
  • Loverman
    hát igen. aki beleőrül az magára vessen de úgy is el lehet sokat érni benne h közben éled az életed. a mániás az az elrettentő 1 ezrelék akiket a média felfújt és ezért mindenki azt hiszi oan az átlagos mmo gamer. mint Jack Thompson és a lövöldöző iskolások esete -_- szal ezek az emberek agyilag kb J.T. szintjén vannak. az a sokmillió ember meg aki MMOzik, ha nem lenne épp az a játék akkor nem online játékokkal játszanának ugyanannyi időt, vagy neteznének. eredmény=ugyanannyi időt töltenének gép előtt. ennyi. akkor a net is függőséget okoz, ban plz!
  • ScarY MAN
    Byl és Mills
    esküszöm az jutott eszembe hogy Billy és Mandy xD
    am egyetertek #4 hsz el....valamennyire... en is jaccok mmorpg el... de van baratnom/barati/haweri tarsasagom/sportolok... programok(nem software xD) meg miegymas... es en mondjuk nem ugy jaccok mint egy felorult hogy nonstop 24/7 be ... amikor kedvem van es nem a fejlodesre megyek ra...en a hangulatot keresem...
    szal megse ertek teljesen egyet veled. de en is lenezem azokat akik gecisokat jaccanak :S xD
  • Loverman
    nem azért de az összes PC-s játék időt vesz igénybe. mindben kell csinálni valamit hogy előrébb legyél. akkor Ban PC Games? LOL
  • Loverman
    ja azoknak biztos szar
  • HöfEE
    Én is sokáig leszóltam az MMORPG-ket de miután hasonló hsz-eket kaptam ismerőseimtől mint amilyet most te is eleresztettél rávettem magam, hogy kipróbáljam. 2 játékkal játszottam (9dragons, GW) mindkettővel kb 1 hónapig birtam de azon kaptam magam, hogy nem is tudom miért játszok. Nem volt értelme.Csak ugyanaz ment végig... fejlődök?? na és aztán? Mi a franc lesz akkor ha 5 szinttel nagyobb vagyok? SEMMI. Ez bizony szenvedélybetegség aki ezekbe öli az idejét. Én legszivesebbe betiltanám az egészet.
  • ColdFire
  • Indigo
    Én meg azokat a kockákat sajnálom, akik minden idejüket ezekbe a végtelenül repetitív, értelmetlen, időrabló játékokba ölik, és bárgyú mosollyal az arcukon elhitetik magukkal, hogy mennyire tartalmas szórakozásban van részük...
  • Loverman
    én azokat saknálom akik bármilyen tapasztalat nélkül leszólják az MMORPG-t miközben azt sem tudják miről beszélnek, és hogy véleményük fényévekre van a valóságtól:)
  • Gladiator
    remek. tehát ezek után a sok kocka már teljesen rá lesz kötve a gépre. nagyon sajnálom azokat, akik nem tudnak szabadulni az MMORPG-től, mert lassan már eggyé válnak a géppel. Szenvedélybetegség...
  • Szefmester
    hát igen.. nincs is hatékonyabb tesztprogi egy quad SLI teszthez :D