10
-
RayMandy #10 Nem Claire adta a karkötőt Alice-nek, hanem K-mark(Spencer Locke).
Nagyon remélem Alice marad a főhős! -
5i #9 Sztem nem a Biohazard a nevetséges, hanem a Degeneráció! -
Librarian #8 Ja, először a 3. rész nekem is eredeti japán verzióban volt meg. Vagyis félig volt japán, mert ami nagyon fontos, az angolul volt. Nagyon kalóz verzió XD. Szóval japánban Biohazard az eredeti neve. -
Wittgen #7 Remek hírek
Egyébként kedves cikkíró, Biohazard címmel futnak a RE játékok is japánon kívűl (vagy éppen fordítva, így hírtelen nem tudom). Úgyhogy nem egy, a sorozattól idegen címről van szó. -
Librarian #6 Nos...
Én sokkal jobban örültem volna, ha eleve úgy csinálják meg a filmeket, ahogy a játékban voltak az átvezető videók. Animációnak. Nekem úgy sokkal jobban tetszettek volna.
Nem mondom, így is tetszettek a filmek, de egyik sem volt olyan nagy szám. A játékokban lévő videóknak sokkal nagyobb hangulatuk volt. Szerintem. -
#5 Hát én nemtom, nekem nem igazán tűnt lezártnak ez a trilógia... -
Kobaljov #4 Az a csaj aki a Hősökben is játszott (Ali Larter asszem), Redfield vagy hogy hívták a filmben -
lipike008 #3 Nem, dehogy.. Csak nem Alice lesz a főhős a következő trilogiában, hanem a filmből az a fiatal szöke csajszi asszem, aki a karkötöt adta Aice-nak. -
#2 NE!!! Mért nem lehet tovább forgatni? Trilógia ezzennel lezárult a Resident movies? :( -
AnonyX #1 Resident Evil a királyság.....szuper játékok, klassz filmek..az egész Resident Evil szuper...akárcsak a Silent Hill....