Ötvös Tibor

Animációs filmen a Resident Evil

Egy sikeres trilógia után a Capcom és a Sony Pictures animációs sorozatot készül forgatni a Resident Evil franchise-ban. Az új alkotás a Degeneration alcímet kapta.

Hazánkban is látható az Alice trilógiát lezáró (?), a klasszikus számítógépes játékon alapuló, a túlélő-horror műfaját megteremtő Resident Evil harmadik filmes epizódja, mely a Teljes pusztulás címet viseli. A hírek szerint a Sony Pictures már a bemutató sikere után elkezdte a negyedik rész előkészületeit, mely egy új trilógia nyitódarabja lehet.


Hamarosan jön az ötödik játék is

Ám emellett a Capcom és a Sony Pictures egy másik projektet is elkezdett kidolgozni. A bejelentés szerint a két cég a filmváltozat mellett egy animációs sorozatot is készít, mely jelenleg a nem kissé ostoba Biohazard: Degeneration címen fut. Remélem a névváltoztatás ötletét bedobja valaki az ázsiai cégeknél rendszeresített Ötletládák egyikébe, mert ez így elég nevetségesen hangzik.

A sztorinak az első rész adja majd az alapjait, a sorozat első része 2008. második felében debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RayMandy #10
    Nem Claire adta a karkötőt Alice-nek, hanem K-mark(Spencer Locke).

    Nagyon remélem Alice marad a főhős!
  • 5i #9
    Sztem nem a Biohazard a nevetséges, hanem a Degeneráció!
  • Librarian #8
    Ja, először a 3. rész nekem is eredeti japán verzióban volt meg. Vagyis félig volt japán, mert ami nagyon fontos, az angolul volt. Nagyon kalóz verzió XD. Szóval japánban Biohazard az eredeti neve.
  • Wittgen #7
    Remek hírek

    Egyébként kedves cikkíró, Biohazard címmel futnak a RE játékok is japánon kívűl (vagy éppen fordítva, így hírtelen nem tudom). Úgyhogy nem egy, a sorozattól idegen címről van szó.
  • Librarian #6
    Nos...
    Én sokkal jobban örültem volna, ha eleve úgy csinálják meg a filmeket, ahogy a játékban voltak az átvezető videók. Animációnak. Nekem úgy sokkal jobban tetszettek volna.
    Nem mondom, így is tetszettek a filmek, de egyik sem volt olyan nagy szám. A játékokban lévő videóknak sokkal nagyobb hangulatuk volt. Szerintem.
  • Kensin #5
    Hát én nemtom, nekem nem igazán tűnt lezártnak ez a trilógia...
  • Kobaljov #4
    Az a csaj aki a Hősökben is játszott (Ali Larter asszem), Redfield vagy hogy hívták a filmben
  • lipike008 #3
    Nem, dehogy.. Csak nem Alice lesz a főhős a következő trilogiában, hanem a filmből az a fiatal szöke csajszi asszem, aki a karkötöt adta Aice-nak.
  • ffxi #2
    NE!!! Mért nem lehet tovább forgatni? Trilógia ezzennel lezárult a Resident movies? :(
  • AnonyX #1
    Resident Evil a királyság.....szuper játékok, klassz filmek..az egész Resident Evil szuper...akárcsak a Silent Hill....