Beatbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Kinek ki(k) a kedvenc beatboxosa(i)?
inkább szomorkodjak? :-)
de vicces kedvébe van vki <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hátha jobban ki lesznek elégítve az sg fórumát látogató beatbx-kedvelõ közönségnek az igényei. :-D
Megér nekem a beatbox két büntetõpontot, de azért nem szeretnék kapni persze egyet sem.
Csak nem olyan nagy bûn, hogy megnyitottam ezt a topic-ot. :-D
Csak nem olyan nagy bûn, hogy megnyitottam ezt a topic-ot. :-D
asszem ez meg majd 2 bp-t <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<#vigyor>#vigyor>
Óh, kérlek titeket, nézzétek el nekem ezt a bakit. :-)
akkor kapsz 2 büntit is:D
amugy nem tudom, miért nem olvasod el amit kirak eléd a monitorra a gép?
amugy nem tudom, miért nem olvasod el amit kirak eléd a monitorra a gép?
leszarom a konfigod...
Nem baj, megér a beatbox kettõt is. :-D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Üdv mindenkinek!
Ide írhat, eszmét cserélhet mindenki, aki szereti a beatboxot.
Szerintem megérdemel a mûfaj egy külön topic-ot, mert végsõsoron a magasabb szintû beatboxot is tekinthetjük zenének.
Aki kíváncsi és érdekli, esetleg nem tudja mi ez, írjon, szívesen közzéteszek pár linket, amikbõl talán nagyjából körvonalazódhat, hogy mi ez az egész.
Ide írhat, eszmét cserélhet mindenki, aki szereti a beatboxot.
Szerintem megérdemel a mûfaj egy külön topic-ot, mert végsõsoron a magasabb szintû beatboxot is tekinthetjük zenének.
Aki kíváncsi és érdekli, esetleg nem tudja mi ez, írjon, szívesen közzéteszek pár linket, amikbõl talán nagyjából körvonalazódhat, hogy mi ez az egész.