8800 GT-vel gyorsít az nVidia

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crysis nem érdekel demot kiprobáltam nem értem mire anagy felhajtás körülötte ahangulata nem tetszik.
Még jo hogy csak 5 nap a COD4 ig :)
(igaz annak demojában fullon 1600x1200 ben kicsit latszott hogy 16 frame a 8800 GTX OC)
<#ejnye1>

Baromi ronda ez az új dizájn!

grebber
Azért nem lehetett ez is 320bit mert akkor mindent szénné alázott volna.
Ez is 60-65 ezerért nagyon jó vétel.Csak kár hogy Crysishoz full maxhoz kevés még no majd jõvõre valami csak futtatja majd !

Next PC upgrade: 2022

Azért ne szomorodj, Crysis alatt lesz elõnyöd...
Engem inkább az bosszant a GTX emet így megközelíti, sõt volt hol leelözte (Obilion?)
És 2x annyia került a kártyám.

Egyértelmû, hogy veri. Konkrét összehasonlítást még nem néztem, de a GT nek 112stream processzora van az órajel is magasabb alapból meg a shader is. Egyedül a memória sávszél 256bites amit abszolút nemértek. Mért nem lehetett ez is legalább 320bit ha már a több érték a GTS fölött van ? :S Furcsa.
Mondjuk az enyémet biztos nem veri le alapból xD De felhúzva már v.színû xD

MaSzKa
van 1 eladó gainward bontatlanom 8800gts 320mb oc edition 59eft-ért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

grebber
Te vajon mire gondolsz ? Nézzed már meg a teszteket róla veri a 8800GTS 640 MB-osat! És csak 60-65ezer ft!

Raklap teszt link

Next PC upgrade: 2022

kíváncsi vagyok a Crysis demoval miért nem tesztelték le úgy sacc ra mennyit tud a kari .... lehet eléggé megizzasztáná a kiciskét még ezekkel azadottságokkal ... és ígyis kész vagyok egy ilyen kari .... nem isleszvalami értékálló... anno aki 8800 megvette azboldog lehetmert még mindíg jó a karija .....

Ajánlom a tsztelt publkum figyelmébe a VR-Zone cikkét. Dx9ben szépen meg(szûrések nélkül), Crysis Demo alatt, 1920x1200-medium minden 43fps->játszható, DE 4xAA/16xAF mellet igencsak lecsökken a frame, GTS320al 1 szintre. Szvsz 19"wide-ra , szûrések nélkül kiváló, de ezzel nagy felbontásban ne nagyon akarjunk játszani, ahhoz még mindig GTX/Ultra kell. Amúgy én annak örülnék a legjobban, ha a G92-t mondjuk egy 8800GTS NYÁKjára dobnák rá, GDDR4es RAMokkal...
a tesztek elég meggyõzõ teljesítményt nyujtanak, közel van a 8800 GTX hez, igaz csak 1280x1024 ig láttam róla teszteket.

=) Nem ártana egy új videó kártya.. (=

← ElőzőOldal 2 / 2