61
-
zsotee #21 Az ati sokkal jobb kártyákat készít mint amit az nvidia valaha is fog.
Az egyetlen gond, hogy a drivereik rendkívül xarok, szóval itt el is bukta a dolgot akármilyen karit is csinál. Amióta az amd felvásárolta azóta vannak problémáik. -
Inquisitor #20 Ja igen, most néztem kinti híroldalon. Az 512-es GT ára ugye 249USD (bár van ahol most 220 alatt kapni, már ahol nem hiánycikk), ami persze azt jelenti, hogy nálunk ennyi euróban, plsuz amit a T. itthoni hálózat még rátesz.
A 256MB-os GT induló ára 179-199USD lesz. Állítólag a kisebbik RV670 (HD2850?) 256MB-os verziójának pediglen 199USD szintén. -
#19 8800GT-re gondolt -
Inquisitor #18 "Ez a két kártya csap majd össze télen - hogy milyen eredménnyel, azt még megjósolni sem tudjuk."
Ha így lenne nem félteném az ATI-t, de a cikkben nincs benne az (egyenlőre spekulatív) G92 magos új GTS. Ha tényleg kijön novemberben, az ATI-nak annyi. -
#17 Nem csak egy MX440-et láttál és rá volt írva fekete filctollal, hogy "Csak neked csak most akciósan 8800GTX mindössze 55e-ért"? -
Dany007 #16 Arra én is kiváncsi lennék :) 55-ért egyből vennék egy GTX-et gondolkodás nélkül :D -
Godefroy #15 8800 gtx et?
55 ért?
hol?
én a legolcsobbat vettem 99 ért Innot 1 honapja
-
#14 Ha most vetted a kártyát, akkor ezt eléggé megszívtad...
55ezeért láttam már gyárilag tuningolt Extreme Leadtek-et 2 év garival. -
dez #13 "A G92, teljes nevén GeForce 8800 GT a fanatikusok igényeit hivatott kielégíteni mainstream áron."
Nono, mi azon a fanatizmus, hogy a játékok (mostaniak) értelmes fps-sel fussanak, nem lebutított beállításokon, átlagosnak számító felbontásokon? -
1hengeresVmotor #12 jaja cod 4 et énis naon várom nekem az az év játéka -
Godefroy #11 Crysis nem érdekel demot kiprobáltam nem értem mire anagy felhajtás körülötte ahangulata nem tetszik.
Még jo hogy csak 5 nap a COD4 ig :)
(igaz annak demojában fullon 1600x1200 ben kicsit latszott hogy 16 frame a 8800 GTX OC)
-
#10 Azért nem lehetett ez is 320bit mert akkor mindent szénné alázott volna.
Ez is 60-65 ezerért nagyon jó vétel.Csak kár hogy Crysishoz full maxhoz kevés még no majd jővőre valami csak futtatja majd ! -
gabeei #9 Azért ne szomorodj, Crysis alatt lesz előnyöd... -
Godefroy #8 Engem inkább az bosszant a GTX emet így megközelíti, sőt volt hol leelözte (Obilion?)
És 2x annyia került a kártyám.
-
Dany007 #7 Egyértelmű, hogy veri. Konkrét összehasonlítást még nem néztem, de a GT nek 112stream processzora van az órajel is magasabb alapból meg a shader is. Egyedül a memória sávszél 256bites amit abszolút nemértek. Mért nem lehetett ez is legalább 320bit ha már a több érték a GTS fölött van ? :S Furcsa.
Mondjuk az enyémet biztos nem veri le alapból xD De felhúzva már v.színű xD -
#6 van 1 eladó gainward bontatlanom 8800gts 320mb oc edition 59eft-ért -
#5 Te vajon mire gondolsz ? Nézzed már meg a teszteket róla veri a 8800GTS 640 MB-osat! És csak 60-65ezer ft!
Raklap teszt link -
1hengeresVmotor #4 kíváncsi vagyok a Crysis demoval miért nem tesztelték le úgy sacc ra mennyit tud a kari .... lehet eléggé megizzasztáná a kiciskét még ezekkel azadottságokkal ... és ígyis kész vagyok egy ilyen kari .... nem isleszvalami értékálló... anno aki 8800 megvette azboldog lehetmert még mindíg jó a karija ..... -
gabeei #3 Ajánlom a tsztelt publkum figyelmébe a VR-Zone cikkét. Dx9ben szépen meg(szűrések nélkül), Crysis Demo alatt, 1920x1200-medium minden 43fps->játszható, DE 4xAA/16xAF mellet igencsak lecsökken a frame, GTS320al 1 szintre. Szvsz 19"wide-ra , szűrések nélkül kiváló, de ezzel nagy felbontásban ne nagyon akarjunk játszani, ahhoz még mindig GTX/Ultra kell. Amúgy én annak örülnék a legjobban, ha a G92-t mondjuk egy 8800GTS NYÁKjára dobnák rá, GDDR4es RAMokkal... -
Godefroy #2 a tesztek elég meggyőző teljesítményt nyujtanak, közel van a 8800 GTX hez, igaz csak 1280x1024 ig láttam róla teszteket.
-
danithe #1 =) Nem ártana egy új videó kártya.. (=