29
Mire jó, miért érdemes, hogyan csináljam?
-
#29 #4 -
mac12 #28 Nah rengeteg infó van a neten de azért akartam ezt a topikot h hátha vki mélyre hatóbban tanulmányozta és elmesél(te/né/volna) nekem mert hát minden Bank csak a szépet írja le és lehet elkerülné a figyelmem az apró betű... -
stoner27 #27 -
mac12 #26 Tessék? -
#25 fight!4
[apro]| #4 ? -
stoner27 #24 leülhetszegyeshozzadazellenőrzőt -
mac12 #23 Hát már ne is haragudjál de amit nyitok topikot abba hagy én döntsem már el h mit írok! -
stoner27 #22 te csak fogd be a nyugdíjpénztáradat:) -
mac12 #21 Már bocsi de h jön ez a kérdésemhez????? -
sztike10 #20 Megaszar után ide vezet az út?
-
sztike10 #19 Ez rossz húzás volt Boogie részéről sztem. Eddig se volt valami hatalmas sztár de most maximálisan lejáratta magát! -
stoner27 #18 ez elképesztő,felháboritó -
#17 Szinte hihetetlen mikre nem vetemednek a bankok és a celebek pénzért. a Budapestbankos lepjat után most itt a következő őrület. Csak ez a diákokat érinti. Álompályázat elég középszerűen hangzik.Gál Csaba "boogie" főszereplésével. Megőrül a videon. jó szorakozást.
www.felpenzem.hu -
#16 nadszonjóhszgratula -
stoner27 #15 nadszonjótopiggratula -
mac12 #14 Aha láttam én is azt a lépját oldalas izét...az imént kapott linkből! De amúgy van különbség magán nyugdíjpénztárak között? -
#13 akkor talán próbálkozz személyesen !most még valamii akcióval is csábítanak!:) -
mac12 #12 Hmm mostanában mindenki ezt hangoztatja:S De a honlapján nem sok mindent lehet találni! -
#11 régen céges szerződésem volt otp-s..ezt megszüntettem mikor kiléptem és most a BB-nél vagyok!engem meggyőztek! -
mac12 #10 Aha és nincs esetleg személyes tapasztalatod? -
#9 hát ez viszont minden banknál egyedi!erről bent kell ügyintézőnél érdeklődni,vagy esetleg neten a bank oldalán... -
mac12 #8 De engem amúgy kifejezetten a szerződéskötés feltételei érdekelnének ilyenről még nincs írva! -
#7 pff, és?
jólvan, ment vissza szurkolni -
mac12 #6 Hmm rosszul kerestem! kösszi! -
#5 Ebben sincs több hsz! -
#4 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1192005877 -
#3 hello!én nemrég léptem be egy magánba. egyrészről most már az frissdiplomás "elsőmunkásoknak" kötelező is ilyenbe belépni, másrészről meg talán nem is véletlenül!ha öreg korodra nem lesz elég fiatal aki eltartson a remek fizetéséből ott a tartalék!;)
mire vagy kiváncsi?érdeklődtél már valamilyen banknál? -
Borg #2 Vajon hányadik hsz-ben lesz meg a reklámlink (megint)... -
mac12 #1 SZijasztok érdeklődni szeretnék ezzel kapcsolatban tud e vki nekem hasznos információval szolgálni!?