Oink: A lefejezett fájlcserélő malac igaz története
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ ilyen warez szervereken alap a RAID-elés ( szerintem) és ha nem tudják a kapcsolódáshoz a jelszavakat, soha semmilyen értelmezhetõ fájlhoz nem jutnak hozzá.
Az meg már milyen durva hazugság, h naponta 5ezer zeneszám volt a forgalma...
Még jó, h tudott erre a baromságra reagálni...
Ha valahogyan képesek lesznek elérni, h a p2p illegális legyen, még mindig ott a Hamachi 😄 😄 AZ adatforgalom ott titkosítva van, visszafejteni nem könnyû dolog, fõleg, ha milliószámra duzzad a Hamachi-alapú forgalom.
Igen, a zenészeknek követni kellene a híres (és nem híres) bandák példáját, és saját maguknak kellene kiadni az albumot. Így akár számonként meg lehetne vásárolni, a pénzt végre a zenészek látnának belõle.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Igazából nem csak nekik kéne olyan legyen, hanem mindenkinek.
De tudjuk, ennek kik a legnagyobb akadályozói.
Ezeket a szürkéket miért nem sajnáljuk, és nekik mért nem gyûjtünk? Pedig ezek még akár munkanélküliek is lehetnek. Én is szeretnék gyûjteni. Ki támogat valamilyen módon?
\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)
én inkább ismeretlen elõadók ingyenes zenéit töltöm azok nekem jók ilyet nem is lehet kapni pénzért boltba mert õk nem kérnek érte pénzt :-)
egyébként mi lenne az internet szolgáltatokkal ha aki torrent oldalra lép annak a sebességét lecsökkentenék a tizedére (biztos becsödölnének)
én pl. most gyûjtõk az eredeti GTR 2-re most 5000ft
megnézem hogy jó e a játék és mikor olcsó lesz megveszem vagy töltök free játékokat BMW M3 Challenege is ilyen :-)
aki meg a boltba 4-5eft-kat ad azokra szar zenékre az meg is érdemli azokért a zenékért én 200ft-ot is sajnálnám
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez miért nem mondható el a zeneipari cégekrõl? ezen kellene változtatni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
mindenki tudja hogy vannak torrent oldalak mégse zárják be õket
max annyi hogy kiíratják hogy premier magyar filmet nem lehet feltölteni, meg 1-2 cuccot Öveges professzor kisérletei meg hasonlókat ne töltsenek fel, ez is csak azért mert szólt a tulaj hogy különben feljelenti a site-ot
közben meg 40-60 ezer fõs zárt magyar torrentoldalak vannak
ne nevettesenek
Na de szélessávú hozzáférést nem lehet csak úgy kapni, azért fizetni kell, nem is keveset! Szal kedves jogvédõk, nem nálam van ám az a pénz amit keresnek, meg nem az egyszeri júzer az egyetlen bûnsegéd ebben a megátalkodott bandában. És a júzer azt a pénzt amit havonta eddig postára, újságra, CD-re költött, azt most a szolgáltatónak tejeli le. Szal szorri a pénz már nem nálam van, hanem a somtudja milyen Kft.-nél. Tessék hozzájuk fordulni bizalommal.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Így néz ki😊
http://img88.imageshack.us/my.php?image=whatcdrx0.jpg
Fortuna fortes adiuvat.
Nincs képzettségük hozzá és civilben sem érdekli õket => nem tudnak róla SEMMIT.
Viszont miután az elsõ ilyen ügy kudarcba fullad minden országban, már valószínûleg mindenhol lesz annyi *tapasztalatuk* hogy ne dõljenek be másodszor ugyanannak.
Max néhány hét és újra futni fog.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs