Sudden Strike 3 képek érkeztek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha gyalogsággal tetted, akkor nekem is kéne egy ilyen special ability, mert valahogy nem így mûködik nálam a dolog 😊 van hozzá vagy 4 peccs, amit érdemes feltenni. utána egész más a helyzet.
mondjuk a gyalogság tényleg halhatna könnyebben, mert még így is kissé el van tájolva a rendszer. ezen kívül szerintem nagyon kóser játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Sudden Strike-ban 1-2 bekapott golyó megöli a katonát, ahogy az életben is történik. De pl. nincsen benne a Close Combatban egyedül alkalmazott látási és rejtõzködési képesség.
A valaha írt legjobb taktikai játék tényleg a Close Combat. Ha kiadnának egy mai grafikával felszerelt verziót, azzal el tudnék játszani egy ideig...
Kezdve a túl könnyen haló gyalogosokig, a gyenge irányításon át, az unrealisztikus játékmenetig bezátólag tele volt hibákkal a cucc...
Ha már real time akkor Company of Heroes, abban több a realitás...
Ha meg tényleg komoly cucc kell akkor Close Combat
A legnagyobb hibája az ilyen nagy egységszámmal dolgozó játékoknak, hogy a mikro túl sok. El tudnám képzelni, hogy kapnék mondjuk 4-5 tábornokot, akikhez hozzárendelnék 100-200 egységet és azzal kellene nekik bevédeni egy területet.
Tudom, hogy az AI nem a legjobb stratéga, de annál jobb, mint hogy az összes egység bambán áll és a támadó human player egyenként kiszedi õket...