14
  • feamatar
    egyébként meg ha 3d és vérstratégia akkor Combat Mission széria
  • feamatar
    jah;szerintem sincs sok realitás a CoHba, de a Sudden Strike gyalogsága nevetséges volt. A CoHban pont azt szeretem, hogy a gyalogság sokkal életképesebb mint az előbbibe. Pl a szovjet fronton levő harcok mutatták meg mennyire veszélyes lehet a gyalogság a harckocsikra. Ha igazán realisztikus játékmenetet akarunk akkor a tankok se 2 méterről lőtték volna egymást. Mindazonáltal a CoHban olyan finomságok mint az egységek saját intelligenciája, a squad szintű vezérlés, a harcjárművek megvalósítása stbstb bőven a Sudden Strike széria fölé emelik a játékot, legalább is szvsz.
  • Vorpal
    Nevetséges - 3Ft ot adok érte
  • Molnibalage
    Mondom én csak a DEMO-val játszottam. Már csak ennyi emlékem van belőle. Nincs időm játékokkal játszani. Amivel játszok azt is inkább csak moddolom vagy manualt írok hozzá vagy videoklippet készítek vele.
  • m4G1c
    "A CoH-ben erőlködés nélkül kaptam szét a harcjárműveket."

ha gyalogsággal tetted, akkor nekem is kéne egy ilyen special ability, mert valahogy nem így működik nálam a dolog :) van hozzá vagy 4 peccs, amit érdemes feltenni. utána egész más a helyzet.
    mondjuk a gyalogság tényleg halhatna könnyebben, mert még így is kissé el van tájolva a rendszer. ezen kívül szerintem nagyon kóser játék.
  • Molnibalage
    Ezzel is csak egyetérteni tudok. Elékpesztő, hogy mégis lesz 3. része. Nem buktak bele két ilyen játékba?
  • Molnibalage
    Jaja. Bár én csak a DEMO-val játszottam, de röhejes volt. Ott ahol csak gyalogság van és megindult egy harckocsi ott túl sokat nem lehetett tenni. A CoH-ben erőlködés nélkül kaptam szét a harcjárműveket.
  • JTBM
    A Company of Heroes-ban az égadta egy világon semmi realítás nincsen... Remek játék, de a valósággal köszönő viszonyban sem áll.

A Sudden Strike-ban 1-2 bekapott golyó megöli a katonát, ahogy az életben is történik. De pl. nincsen benne a Close Combatban egyedül alkalmazott látási és rejtőzködési képesség.

A valaha írt legjobb taktikai játék tényleg a Close Combat. Ha kiadnának egy mai grafikával felszerelt verziót, azzal el tudnék játszani egy ideig...
  • feamatar
    nem értettem sose mért övezi ekkora hype a korábbi részeket, a leggyengébb játkok közt vannak amivel eddig játszottam.
    Kezdve a túl könnyen haló gyalogosokig, a gyenge irányításon át, az unrealisztikus játékmenetig bezátólag tele volt hibákkal a cucc...
    Ha már real time akkor Company of Heroes, abban több a realitás...
    Ha meg tényleg komoly cucc kell akkor Close Combat
  • JTBM
    Az első két résszel nagyon jókat játszottam egy haverral multiban.

A legnagyobb hibája az ilyen nagy egységszámmal dolgozó játékoknak, hogy a mikro túl sok. El tudnám képzelni, hogy kapnék mondjuk 4-5 tábornokot, akikhez hozzárendelnék 100-200 egységet és azzal kellene nekik bevédeni egy területet.

Tudom, hogy az AI nem a legjobb stratéga, de annál jobb, mint hogy az összes egység bambán áll és a támadó human player egyenként kiszedi őket...
  • Molnibalage
    Hááááát anno én kipróbátam mindkét részt, de egyik sem jött be. A Panzer General szériához képest egy rakás **** a cucc.
  • Psyho06
    Az eslő két képet már több mint 1 éve láttam... Amúgy az első 2 rész a legjobb.
  • Indigo
    Szerintem ez a játék túl későn jelenik meg... Bár ha jól játszható, és meglesz a régi hangulat, akkor pár fanatikus esetleg elszórakozgat vele. Kirobbanó siker biztosan nem lesz.
  • gyuri12
    csak legyen meg a régi hangulat...